Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A Juci-rajongó barátomnak szeretném kérni a Poénról poénra című műsor Hernádi Judittal, ma lesz az m3.hu-n.
Köszönettel:
Miki
A Juci-rajongó barátomnak szeretném kérni a Poénról poénra című műsor Hernádi Judittal, ma lesz az m3.hu-n.
Köszönettel:
Miki
Szia Dj.V.!
A Humoróra összeállításod 2. részét is meghallgattam, nagyon tetszett,
köszönöm és bízom benne, hogy folytatod.
A Humoróra összeállításod 2. részét is meghallgattam, nagyon tetszett,
köszönöm és bízom benne, hogy folytatod.
Rádiókabaré - 2022.10.15. Házigazda Vida Péter
Szabados Gábor : Apróságok - Balsai Móni , Görög László , Vida Péter
Prentner Ági - kiállitás , tinder
Tóth Tibor : Szabvány - Görög László , Vida Péter
Aradi Tibor : GyatraTell MI - Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Horváth Tibor : Sziszenetek - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Vida Péter
Fábry Sándor - számla , zuhany
Szabados Gábor : Apróságok - Balsai Móni , Görög László , Vida Péter
Prentner Ági - kiállitás , tinder
Tóth Tibor : Szabvány - Görög László , Vida Péter
Aradi Tibor : GyatraTell MI - Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Horváth Tibor : Sziszenetek - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Vida Péter
Fábry Sándor - számla , zuhany
Feltöltéseim: http://bit.ly/3w32O4P Youtube: https://bit.ly/39Gp4tr https://www.youtube.com/@BDXHu VKároly: https://bit.ly/VKaroly
Szabó Balázs Máté, Litkai Gergely, Hajdú Balázs, Fülöp Viktor - A csengő a tanárnak szól?
https://workupload.com/file/ZyQyJChF2mU
https://workupload.com/file/ZyQyJChF2mU
Köszönöm!
Megtaláltam videón is:
Nagy Bandó András - Biohumorista.mp4
Nagy Bandó András - Biohumorista.mp4
Humoróra 2020. 02 rész
Tartalom témában:
01 A régi rádiókabaréba milyen erős rostán keresztül kerültek be az írások
02-14 Ismét tanártüntetés, iskolabezárás
15-19 Rezsiárak kapcsán bezárt wellnesshotel(ek)
20 Vicc özön (nagy igazságokkal)
21 Orbán és az únió áthallással egy tanmese az állatokról
22 Gáz árak
Tartalom csak címekben:
01. Abszurd
02. Apa segít
03. Szülőtípusok
04-05-06. Szülői értekezlet
07. Fogadóóra
08. Tanárverés
09. Tanári szoba
10. Iskolai büfé
11. Olvasásról, könyvekről
12. Az igazi gyerekeről, ellenőrzőkről
13. Búcsúbeszéd
14. Exodus (tüntetés bejelentése)
15. Osztrák wellness-hotelben
16. Hotel bejelentkezés (Check-In)
17. Wellness hétvége
18. Village wellness
19. Tájprogram
20. Ping Pong (viccek)
21. Tanmese (összegyűlnek az állatok)
22. Paródia részlet - gáz ár
Online is hallgatható a következő linken (az első rész is):
Humoróra 2020. 01 rész
Humoróra 2020. 02 rész
Tartalom témában:
01 A régi rádiókabaréba milyen erős rostán keresztül kerültek be az írások
02-14 Ismét tanártüntetés, iskolabezárás
15-19 Rezsiárak kapcsán bezárt wellnesshotel(ek)
20 Vicc özön (nagy igazságokkal)
21 Orbán és az únió áthallással egy tanmese az állatokról
22 Gáz árak
Tartalom csak címekben:
01. Abszurd
02. Apa segít
03. Szülőtípusok
04-05-06. Szülői értekezlet
07. Fogadóóra
08. Tanárverés
09. Tanári szoba
10. Iskolai büfé
11. Olvasásról, könyvekről
12. Az igazi gyerekeről, ellenőrzőkről
13. Búcsúbeszéd
14. Exodus (tüntetés bejelentése)
15. Osztrák wellness-hotelben
16. Hotel bejelentkezés (Check-In)
17. Wellness hétvége
18. Village wellness
19. Tájprogram
20. Ping Pong (viccek)
21. Tanmese (összegyűlnek az állatok)
22. Paródia részlet - gáz ár
Online is hallgatható a következő linken (az első rész is):
Humoróra 2020. 01 rész
Humoróra 2020. 02 rész
Keresek egy számot, de a meglévő anyagaim között nem találtam, noha korábban megvolt.
Nagy Bandó egyik száma, ahol hipnotizálja a közönséget és együtt mondják, hogy "drága a gáz, drága a villany, ...". 2012-ig lévő innen letölthető anyagokban nem találtam, a későbbiek meg nagyon hiányosak nálam.
Ha valaki tudna egy linket hozzá jó minőségben, megköszönném.
Nagy Bandó egyik száma, ahol hipnotizálja a közönséget és együtt mondják, hogy "drága a gáz, drága a villany, ...". 2012-ig lévő innen letölthető anyagokban nem találtam, a későbbiek meg nagyon hiányosak nálam.
Ha valaki tudna egy linket hozzá jó minőségben, megköszönném.
Köszönöm szépen, a barátom nevében is!
Off kérés
Sziasztok!
Az m3.hu mai kínálatában van egy beszélgetés Hernádi Judittal, a Csevegés című műsor. Az egyik barátom nagyon szeretné. Valaki le tudná tölteni?
Köszi:
Miki
Sziasztok!
Az m3.hu mai kínálatában van egy beszélgetés Hernádi Judittal, a Csevegés című műsor. Az egyik barátom nagyon szeretné. Valaki le tudná tölteni?
Köszi:
Miki
Kedves MisterV!
Egyetértek az előttem szólókkal, nagyon jó a Humoróra összeállításod! A számok sorrendje, az összekötő szöveg is nagyon profi! Gratula és ha van hozzá kedved és időd, szívesen hallgatnám a folytatást!
Köszönöm!
Egyetértek az előttem szólókkal, nagyon jó a Humoróra összeállításod! A számok sorrendje, az összekötő szöveg is nagyon profi! Gratula és ha van hozzá kedved és időd, szívesen hallgatnám a folytatást!
Köszönöm!
Szerintem ezen ennyire ne húzd fel magad. : )
Ezt az Edinát azért szerintem nem hasonlítsuk a klasszikus akár Karinthy gyűrűvel rendelkező humoristákhoz.
Fábry-t kifejezetten szeretem, elsősorban a klasszikus és családi történetei miatt.
Ezt az Edinát azért szerintem nem hasonlítsuk a klasszikus akár Karinthy gyűrűvel rendelkező humoristákhoz.
Fábry-t kifejezetten szeretem, elsősorban a klasszikus és családi történetei miatt.
Üdv MisterV!
Kösz a remek anyagot! Külön köszönöm a "magyar érettségi előkészítő"-t, ezt még nem ismertem, és óriási (különös tekintettel: 1:48-2:18)! Nem tudod, hogy milyen adásból van, ill. hogy ki alakítja a tanárt meg a nem Ugyebár (hanem Terebes) Anitát?
Hay
Kösz a remek anyagot! Külön köszönöm a "magyar érettségi előkészítő"-t, ezt még nem ismertem, és óriási (különös tekintettel: 1:48-2:18)! Nem tudod, hogy milyen adásból van, ill. hogy ki alakítja a tanárt meg a nem Ugyebár (hanem Terebes) Anitát?
Hay
Szia, kedves MisterV!
Nagyon tetszett a Humoróra összeállításod. Szívesen hallgatnám a továbbiakat is.
Köszönettel, üdvözlettel: Laser1, Peti
Nagyon tetszett a Humoróra összeállításod. Szívesen hallgatnám a továbbiakat is.
Köszönettel, üdvözlettel: Laser1, Peti
Szia MisterV!
A humoróra nekem nagyon tetszett, különösen azért, mert aktualitásokhoz kapcsolódik.
Sass József jut eszembe róla, hogy a kabaré lényege, hogy nevessünk azon, amin egyébként sírni kellene.
Emiatt is tetszik, hogy van napi aktualitása és pont a mostani politikai helyzetben én kifejezetten örülök, ha nevethetek azon,
amin egyébként szinte naponta sírni kellene.
Én örülnék, ha folytatnád, nekem nagyon tetszett és köszönöm a munkádat!
Üdv: Dolfi
A humoróra nekem nagyon tetszett, különösen azért, mert aktualitásokhoz kapcsolódik.
Sass József jut eszembe róla, hogy a kabaré lényege, hogy nevessünk azon, amin egyébként sírni kellene.
Emiatt is tetszik, hogy van napi aktualitása és pont a mostani politikai helyzetben én kifejezetten örülök, ha nevethetek azon,
amin egyébként szinte naponta sírni kellene.
Én örülnék, ha folytatnád, nekem nagyon tetszett és köszönöm a munkádat!
Üdv: Dolfi
Na meglett a " Jó kedvet Adj" 1988-as 200-ik előadása Gálvölgyi és Körmendi Estjének....<#worship>#worship>
Viszont Ugyanígy keresem JÓ minőségben Galla Miklós Tündöklése és Tündöklése c. Cool Tv-én leadott teljes sorozatot is!
Természetesen cserébe szintén lehet kérni bármit a gyűjteményemből!!!
FONTOS a 03, 04, 05 rész megvan nagyon jó minőségben, csak a 01 és 02 részt keresem.
Ami fenn van a youtube-on az szörnyű kópia.....
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2022.10.09. 22:37:11
Viszont Ugyanígy keresem JÓ minőségben Galla Miklós Tündöklése és Tündöklése c. Cool Tv-én leadott teljes sorozatot is!
FONTOS a 03, 04, 05 rész megvan nagyon jó minőségben, csak a 01 és 02 részt keresem.
Ami fenn van a youtube-on az szörnyű kópia.....
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2022.10.09. 22:37:11
Ha fent lesz a DUMATV-n felteszem!
Feltöltéseim: http://bit.ly/3w32O4P Youtube: https://bit.ly/39Gp4tr https://www.youtube.com/@BDXHu VKároly: https://bit.ly/VKaroly
Nagyon szépen köszönjük SirTomax! 😊
Sziasztok!
A gyűjteményemből valahogy eltűnt 1988 szilveszteréből a "Jó kedvet Adj" c. Gálvölgyi és Körmendi Est.
Ezt a blogomra még én töltöttem fel:
KÉPEK a felvételről
Megköszönném ha valakinek megvolna és megosztaná velem! Nem tudom hová tünt......sehol nem találom<#falbav>#falbav>
CSERÉBE BÁRMIT KÉRHET A GYŰJTEMÉNYEMBŐL!!!!
Ugyanígy keresem JÓ minőségben Galla Miklós Tündöklése és Tündöklése c. Cool Tv-én leadott teljes sorozatot is!
Privát E-mail: [email protected]
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2022.10.09. 02:50:27
Rádiókabaré 2022.10.08. Házigazda : Szomszédnéni
Jolika életmódot vált - Bach Szílvia
Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Kaszás Gergő , Nádas György , Vida Péter
AradiVarga : Betelefonálós
Lorán Barnabás : Suli - Reviczky Gábor , Vida Péter
Orosz György - vásárlás , láb
Galambos Éva : Spórolós - Kaszás Gergő , Reviczky Gábor
Redenczki Marcsi - bugyi , kollagén , uszás
Jolika életmódot vált - Bach Szílvia
Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Kaszás Gergő , Nádas György , Vida Péter
AradiVarga : Betelefonálós
Lorán Barnabás : Suli - Reviczky Gábor , Vida Péter
Orosz György - vásárlás , láb
Galambos Éva : Spórolós - Kaszás Gergő , Reviczky Gábor
Redenczki Marcsi - bugyi , kollagén , uszás
Szia SirTomax! 😊
Szép estét! 😊
Én szívesen megnézném amit felvettél a végét meg majd megnézem vasárnap a tévében 😊
Köszönöm szépen és szerintem többek nevében mondhatom hogy köszönjük szépen ha felteszed.
Szép estét! 😊
Én szívesen megnézném amit felvettél a végét meg majd megnézem vasárnap a tévében 😊
Köszönöm szépen és szerintem többek nevében mondhatom hogy köszönjük szépen ha felteszed.
Nekem be volt programozva a felvétel 20.45-től 22.15-ig, de a végét mégsem sikerült rögzítenem. Nem tudom miért volt ez a drasztikus műsoridő változás. Vasárnap megismétlik, de akkor belecsúszik a Showder Klubba.
Szuper ötlet és szerintem óriási hiánypótlás .Nagy-nagy köszönet !
Ma 21:00-kor a Comedy Centralon Lakatos, Musimbe - Békével jöttünk c. önálló estet fel tudná venni valaki?
Nem célom a Kabarécsütörtök szerkesztésének átvétele, épp ezért nem is csütörtökre időzítettem a következő anyagot.
Bár előttem azt nyilatkozta valaki, hogy nem szeretne politikát hallani a kabaréban, az igazi kabaré épp a politikát figurázza ki, így én készítettem egy összeállítást, ami az aktuális témákkal foglalkozik (ugyanakkor régi-, még humoros és máig aktuális számokkal teszi ezt).
Kis összefoglalóval kezdem az elején, majd a számok között már csak rövid összekötésekkel zavarom meg a nevetést.
A lényeg a tematika, azaz nem összevissza számok belepakolva 1 órába, hanem az aktuális helyzethez, hírekhez, történésekhez kapcsolódó számok vannak összeválogatva és emellett témaelválasztónak villámtréfák is kerültek az összeállításba.
Az első ilyen összeállítás a héten történt tüntetéshez kapcsolódik, azaz tüntetésről és az oktatással kapcsolatos témákról szól. A második órában pedig az elszegényedés a téma, azaz az energia-áremelés, a spórolás és az ezekhez kapcsolódó állapotok például egy kórház esetében. De van még egy téma, ami egyik órába se fért bele (és talán nem is ér sok szót), ez pedig a népszámlálás, így +12 perc és 2 jelenet fog szólni erről a témáról az összeállítás végén.
A visszajelzéseket privát üzenetben várom, hogy van-e igény ilyen összeállításokra. (Látom a letöltőszámokat, így legalább a fele visszajelezhetne... és építő kritikát is elfogadok!) Heti megjelenéseket nem tudok vállalni, mert limitált a kabaréforrásom és az időm is.
Annó egy kalózrádióban volt az Aradi-Varga párossal egy riportom, ai a Humoróra címet kapta... ezt használom most is.
Humoróra 2022. 01 rész 2:12:39 / 134MB
Bár előttem azt nyilatkozta valaki, hogy nem szeretne politikát hallani a kabaréban, az igazi kabaré épp a politikát figurázza ki, így én készítettem egy összeállítást, ami az aktuális témákkal foglalkozik (ugyanakkor régi-, még humoros és máig aktuális számokkal teszi ezt).
Kis összefoglalóval kezdem az elején, majd a számok között már csak rövid összekötésekkel zavarom meg a nevetést.
A lényeg a tematika, azaz nem összevissza számok belepakolva 1 órába, hanem az aktuális helyzethez, hírekhez, történésekhez kapcsolódó számok vannak összeválogatva és emellett témaelválasztónak villámtréfák is kerültek az összeállításba.
Az első ilyen összeállítás a héten történt tüntetéshez kapcsolódik, azaz tüntetésről és az oktatással kapcsolatos témákról szól. A második órában pedig az elszegényedés a téma, azaz az energia-áremelés, a spórolás és az ezekhez kapcsolódó állapotok például egy kórház esetében. De van még egy téma, ami egyik órába se fért bele (és talán nem is ér sok szót), ez pedig a népszámlálás, így +12 perc és 2 jelenet fog szólni erről a témáról az összeállítás végén.
A visszajelzéseket privát üzenetben várom, hogy van-e igény ilyen összeállításokra. (Látom a letöltőszámokat, így legalább a fele visszajelezhetne... és építő kritikát is elfogadok!) Heti megjelenéseket nem tudok vállalni, mert limitált a kabaréforrásom és az időm is.
Annó egy kalózrádióban volt az Aradi-Varga párossal egy riportom, ai a Humoróra címet kapta... ezt használom most is.
Humoróra 2022. 01 rész 2:12:39 / 134MB
Bocsánat!
Most látom, hogy rossz üzenetre "válaszoltam"!
Nem 'casyke1' üzenetére akartam reflektálni, hanem 'zitababa5' soraira reagáltam!
Öregszem...
Most látom, hogy rossz üzenetre "válaszoltam"!
Nem 'casyke1' üzenetére akartam reflektálni, hanem 'zitababa5' soraira reagáltam!
Öregszem...
Sziasztok!
Sajnos egyet kell értenem a szavaiddal! Döbbenetesen szomorú, amit az elmúlt 20 év művelt ezzel az országgal, ezzel a társadalommal! Ha nem lennének gyerekeim, csodálkozva figyelném, mennyire ostoba ez a nemzet! De vannak és így hihetetlen dühöt érzek az elmúlt 30 év, ÖSSZES rohadt politikusával szemben! Persze ez a mostani alja csapat, mindent és mindenkit überel. Nagyon jól írod, hogy már a humor sem tudja betölteni a szelep funkcióját. Remélem, hogy ez is hozzájárul majd egy-két politikus felfüggesztéséhez!
A fentiek ellenére azonban azt javaslom, hogy ezt a fórumot, hagyjuk meg politikamentes övezetnek.
Nagyon köszönöm a feltöltők munkáját, bár a tartalmak minősége valóban egyre silányabb!
Próbáljunk meg nevetni, ennyi az egész!! 😊 😊 😊
Sajnos egyet kell értenem a szavaiddal! Döbbenetesen szomorú, amit az elmúlt 20 év művelt ezzel az országgal, ezzel a társadalommal! Ha nem lennének gyerekeim, csodálkozva figyelném, mennyire ostoba ez a nemzet! De vannak és így hihetetlen dühöt érzek az elmúlt 30 év, ÖSSZES rohadt politikusával szemben! Persze ez a mostani alja csapat, mindent és mindenkit überel. Nagyon jól írod, hogy már a humor sem tudja betölteni a szelep funkcióját. Remélem, hogy ez is hozzájárul majd egy-két politikus felfüggesztéséhez!
A fentiek ellenére azonban azt javaslom, hogy ezt a fórumot, hagyjuk meg politikamentes övezetnek.
Nagyon köszönöm a feltöltők munkáját, bár a tartalmak minősége valóban egyre silányabb!
Próbáljunk meg nevetni, ennyi az egész!! 😊 😊 😊
Tegnapelőtt láttam a 6SZÍN-ben a "Meg se kínáltak" című darabot. A könyvet olvastam, de amit a Keresztes Tamás és Thuróczy Szabolcs alkotott belőle, az fenomenális. Igazi monodráma műfajnak is megfelel, a "Bödőcsi" humorral ötvözve.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sírás és nevetés 80 percen át.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sírás és nevetés 80 percen át.
Sziasztok!
SZERINTEM NINCS jobboldali jó humor a világon....talán csak elvétve, mutatóba! A jó humor mindíg baloldali volt és lesz! Szerinted?
ÉS!!!! Szerinted miért van az, hogy az Újkori Hofi Bödőcs Tibor szünetel, és a másik isteni szócső néni Pottyondy Edina politikai humorban elhallgat....megfenyegette őket a TEK? Jó pénzt kínált a NER? Egyszerűen annyira egyediek voltak és annyira buborékfelhőn kívűliek, hogy üdítő volt őket látni, hallgatni! ÉN NEM ÉRTEM! Azért volt jó a rendszerváltás előtt magyarnak lenni, mert mindenki utálta a komcsikat, volt közös eszme! DE MOST! Egymás ellen fodított mindenkit mindenkivel az elmúlt 20 év....LÁSD A KABARÉ HALÁLÁT! A mai humor nem felvidít és felszabadít és kiadja a benned lévő társadalami feszültséget, hanem gúzsba kőt, humortalalanná, érzékletenné tesz ! A MAI RENDSZER GYOMORIDEGET CSINÁL, hogyha TE másképp gondolkozol, vélekedsz, humorizálsz akkor VÉGED!!!! JÖN A REJTETT NER ( NAV; POLICE; SAJTÓ ) tehát itt csak az van amit ŐK akarnak! Miközben a buborékfelhőn túl feleannyi az infláció, negyedannyi a gáz és a villany...WTF???? TI és ÉN magyar humoristákat kedvelők! Hogyan hagyhatjuk, hogy Bödőcs Tibort és EDINÁT is elhallgatassa a NER!
Nekünk kabaré kedvelőknek NEM KELLENE MÁR VÉGRE KIKÉRNI a FIDESZ arcátlanságát? NEM KELLENE KIÁLLNUNK A RENDSZERKRITIKUS HUMORISTÁINK MELLETT????
ÍGY AZTÁN MARAD A DIKTATÓRIKUS FÁBRY HUMOR( WTF???) HUMOR NÉLKÜL és mint a megélhetésünk, a biztonségunk, a bizalomba vetett hitünk és a humorunk nélkül meghal a magyar és ehhez 3 millió "sorstársunk" asszisztál...
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2022.10.06. 01:54:53
SZERINTEM NINCS jobboldali jó humor a világon....talán csak elvétve, mutatóba! A jó humor mindíg baloldali volt és lesz! Szerinted?
ÉS!!!! Szerinted miért van az, hogy az Újkori Hofi Bödőcs Tibor szünetel, és a másik isteni szócső néni Pottyondy Edina politikai humorban elhallgat....megfenyegette őket a TEK? Jó pénzt kínált a NER? Egyszerűen annyira egyediek voltak és annyira buborékfelhőn kívűliek, hogy üdítő volt őket látni, hallgatni! ÉN NEM ÉRTEM! Azért volt jó a rendszerváltás előtt magyarnak lenni, mert mindenki utálta a komcsikat, volt közös eszme! DE MOST! Egymás ellen fodított mindenkit mindenkivel az elmúlt 20 év....LÁSD A KABARÉ HALÁLÁT! A mai humor nem felvidít és felszabadít és kiadja a benned lévő társadalami feszültséget, hanem gúzsba kőt, humortalalanná, érzékletenné tesz ! A MAI RENDSZER GYOMORIDEGET CSINÁL, hogyha TE másképp gondolkozol, vélekedsz, humorizálsz akkor VÉGED!!!! JÖN A REJTETT NER ( NAV; POLICE; SAJTÓ ) tehát itt csak az van amit ŐK akarnak! Miközben a buborékfelhőn túl feleannyi az infláció, negyedannyi a gáz és a villany...WTF???? TI és ÉN magyar humoristákat kedvelők! Hogyan hagyhatjuk, hogy Bödőcs Tibort és EDINÁT is elhallgatassa a NER!
Nekünk kabaré kedvelőknek NEM KELLENE MÁR VÉGRE KIKÉRNI a FIDESZ arcátlanságát? NEM KELLENE KIÁLLNUNK A RENDSZERKRITIKUS HUMORISTÁINK MELLETT????
ÍGY AZTÁN MARAD A DIKTATÓRIKUS FÁBRY HUMOR( WTF???) HUMOR NÉLKÜL és mint a megélhetésünk, a biztonségunk, a bizalomba vetett hitünk és a humorunk nélkül meghal a magyar és ehhez 3 millió "sorstársunk" asszisztál...
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2022.10.06. 01:54:53
Na a Bödőccsel tetjesítetted egy kívánságomat...KÖSZÖNÖM SZÉPEN! 😊
Mr. Blende
Kérésre itt vannak a Feltöltéseim.
Módosítás!
Tévesen került bele az október másodikai rész helyére egy korábbi!
Sajnos ugyanaz a link az új fájlhoz nem használható, így itt a jó:
Október 1-2. Az ember mindig találhat okot arra, hogy bort igyon
Az "Egyben" linknél cserélhető volt, így mostantól már ott a jó szerepel!
Tévesen került bele az október másodikai rész helyére egy korábbi!
Sajnos ugyanaz a link az új fájlhoz nem használható, így itt a jó:
Az "Egyben" linknél cserélhető volt, így mostantól már ott a jó szerepel!
Nem minden kabarématinét tudok letölteni, mert hibás a rádió oldala és ott ahol csak lejátszó gombok vannak üres csúszkával, ott nincs egyáltalán audio anyag, kizárólag a "műsoroldalon" (ahol csúszkás gomb mellett csúszkás hangerőszabályzó van és nem a 8 vonalas), de nem minden adáshoz készült ilyen oldal.
Sorrendben az ő neveikkel (csak ahol van név, azt tudtam le és feltölteni):
Augusztus 21. Amerika messze van
Augusztus 27. A tíz legrondább állatfaj
Szeptember 3.
Szeptember 4. Aranyosi Péter saját világvége elméletét tárta a nyilvánosság elé
Szeptember 10-11. A hagyományokhoz tartozik a jó apa-fiú viszony
Szeptember 17-18. Kőhalmi Zoltán a fontos hazai ünnepeket vette sorra
Szeptember 24-25.
Egyben
A dupla részek egybe lettek fűzve 45 perces műsor formájába!
Sorrendben az ő neveikkel (csak ahol van név, azt tudtam le és feltölteni):
Augusztus 21. Amerika messze van
Augusztus 27. A tíz legrondább állatfaj
Szeptember 3.
Szeptember 4. Aranyosi Péter saját világvége elméletét tárta a nyilvánosság elé
Szeptember 10-11. A hagyományokhoz tartozik a jó apa-fiú viszony
Szeptember 17-18. Kőhalmi Zoltán a fontos hazai ünnepeket vette sorra
Szeptember 24-25.
Egyben
A dupla részek egybe lettek fűzve 45 perces műsor formájába!
Én nem látom az aláírást mert a régi normálatlan verzión nézem a fórumot .
Köszönöm .
Köszönöm .
Sziasztok! A duma aktuál fent van a feltöltéseim között, lásd az aláírást.
Bocsi, hogy eltűntem, de sok mindenbe belevágtunk szeptemberben, hogy nektek is tudjak feltölteni.
Sajnos a szeptemberi adást elfelejtettem letölteni, amikor lehetőség volt rá, így egy picit várni kell rá, de meg lesz.
Augusztusi duma aktuál videó MP3
Bocsi, hogy eltűntem, de sok mindenbe belevágtunk szeptemberben, hogy nektek is tudjak feltölteni.
Sajnos a szeptemberi adást elfelejtettem letölteni, amikor lehetőség volt rá, így egy picit várni kell rá, de meg lesz.
Augusztusi duma aktuál videó MP3
Viszont a dumaaktuálból az augusztusi az utolsó előadás a hivatalos oldalon is.
Ahogy láttam fizetős oldalon van az aktuál és a többi humorista önálló műsora is. Gondolom aki eddig előfizetett és megosztotta velünk, most inkább a villanyszámlára spórol, vagy a gázra... vagy a sokszorosába kerülő kajára. Érthető.
Egy torrent oldalon találtam egy régebbi anyagra, hátha valaki még nem látta (ahogy én sem):
Dumapárbaj (magyar vígjáték, 88 perc, 2014) 1,26GB MKV
Szereplõk: Hadházi László, Kiss Ádám, Eszenyi Enikő, Kamarás Iván, Jordán Adél, Kovács Lajos, Vajdai Vilmos, Gubík Ági
Egy torrent oldalon találtam egy régebbi anyagra, hátha valaki még nem látta (ahogy én sem):
Dumapárbaj (magyar vígjáték, 88 perc, 2014) 1,26GB MKV
Szereplõk: Hadházi László, Kiss Ádám, Eszenyi Enikő, Kamarás Iván, Jordán Adél, Kovács Lajos, Vajdai Vilmos, Gubík Ági
Én örülnék neki,köszönöm!
Duma Aktuált szivesen látnám ; hiányzik a hasonló stílus .
Rádiókabaré 2022.10.01. Házigazda : Szomszédnéni
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Vida Péter
Bellus István - bulvár , kérdések
Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Horváth Tibor : Spoiler - Kerekes József , Vida Péter
Fábry Sándor - temetés , Anglia
Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Vida Péter
Bellus István - bulvár , kérdések
Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Horváth Tibor : Spoiler - Kerekes József , Vida Péter
Fábry Sándor - temetés , Anglia
Rádiókabaré - 2022.10.15.