17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
haywire #809 Kabaréklub - A Nagyvázsonyi humorvölgyből 2.rész
jó szórakozást hozzá
mi az hogy senki se ír a fórumra mostanába?
mindenki beült nézni a Comedy Centralt?
- szerintem kicsit hiányos....de ezzel nem akarom elrontani senki hangulatát... elvégre is még csak most indult... lesz ez még jobb is (remélem). -
haywire #808 Kabaréklub-A nagyvázsonyi Humorvölgyből - II.részét mikor lehet és honnan letölteni felvagdosva? -
haywire #807 igen erre gondoltam...
igaz csak napi 12 órában élvezhetjük, de ennek is kell örülni.
aki nem tudja, hogy hol keresse az október 1-tól kapcsoljon a VH1 csatornára... 14-20 óráig lesz minden nap (elvileg) -
ooz #806 erre gondoltál? http://www.comedycentral.hu/
-
#805 Kabarématiné 5.rész 2008.09.28. Kossuth 8:30-10:00
vendég: Kovács István ökölvívó -
haywire #804
Kabaréklub-A nagyvázsonyi Humorvölgyből - II.rész vágatlanul a Kossuth tárhelyéből. -
haywire #803 még 5 nap és indul a Comedy Central itthon is.
végre valami normális tv csatorna -
#802 váá.. végre.. borsodot is elérték:)
ott a helyem:) -
haywire #801 2008. október 16-án Miskolcon vendégeskedik az MR1 Kossuth Rádió. Ennek keretében 18.00-tól egy közéleti vitaműsort hallhatnak Vizy Dorottya és Rábai Balázs vezetésével, majd a Kabaréklub című műsorunk nyilvános felvételét nézhetik meg. Műsorvezető: Aranyosi Péter
idézet a kossuth honlapjáról
Közreműködik: Aradi Tibor, Benk Dénes, Bellus Péter, Csenki Attila, Dombóvári István, Hadházi László, Szupkay Viktor és Vida Péter.
mostantól Aranyosi is fog kabaréklubbot vezetni? Tud valaki erről valamit?
ui: túl vagyunk a 800. bejegyzésen...mindjárt itt az 1000 XD -
Prd #800 Október 15...Megint Dumaszínház Westprémben. Fellépők Csenki Attila és Kőhalmi Zoltán. -
#799 kösz az infót!
nah megkésve de legalább lesz xD -
haywire #798 sok fórumon kérdezték, hogy a Showder klub 2.évada mikor indul.
Dombóvári István az iwiw-en küldte körbe körüzenetként, hogy a forgatások október 22.-én indulnak és valahogy kicsit késöbb kezdik el adni a tv-ben. -
haywire #797 Erről a honlapról le lehet tölteni a nyáron leadott válogatások nagy részét. -
haywire #796 Én élnék a Totya kifejezésével, de nem pont úgy mint ő... Ez egy "rádiókabaré különkiadás" volt,... illtve lesz még a hétvégén. és azért különkiadás mert a megszokott havi 2 rádiókabaré mellé kaptunk még kettőt.
itt egy link a Kossuth honlapjáról.
De a Duma-völgy Humor-vár kiírásában az olvasható hogy ÉLŐ RÁDIÓKABRÉ FELVÉTEL volt júl.29 (kedden).
Kabaréklub nem tudom mikor indul. Az előbbi linkben olvashatunk az október 16.-ai felvételről, de én nem vagyok benne biztos, hogy az az 1. (illetve a 31.) kabaréklub lesz.
De szerintem zárjuk ezt le...mármint a veszekedést. inkább örüljünk, hogy van.
Totya kössz a szombati kabarét feldarabolva. -
#795 szerintem annyi a gond, hogy a rádiókabaré kifejezést 2 értelemben is használjuk:
egyszer ez a szombatonként jelentkező műsor, amiben hol ezt, hol azt adnak (itt van a Kabaréklub is) - legyen ez a csupa kisbetűs változat
másodszor meg a havonta jelentkező "klasszikus" kabarénak is Rádiókabaré a neve (mondjuk nagy kezdőbetűvel), amit a hónap első 2 hetében hallani az első értelmű rádiókabaré idején :)
Litkaiék meg a Kabaréklubokat szokták a rádiókabaréban leadni, de a Rádiókabaré is lemegy a rádiókabaréban :) -
haywire #794 Én úgy tudom, hogy a szombati az rádiókabaré volt.
Én voltam Nagyvázsonyban a felvételen és ott mondta a Litkai is. Meg a szórólapokon és a neten is úgy volt írva hogy azon a kedden "Rádiókabaré felvétel" lesz illetve volt. Majd keresek hozzá egy linket a szórólapról vagy valahogy beszkennelem, hogy képbe legyen mindenki. -
#793 Ennek nincs konkrét száma.. mondhatni, különkiadás: Kabaréklub a nagyvázsonyi Humorvölgyből - I. rész -
#792 Ja, jó. És ez hányadik? Csak hogy tudjam, nem maradt e ki valamelyik? -
#791 Ez kabaréklub. Én írtam el, elnézést:) -
#790 De a szeptemberi már megvolt nem? Akkor ez mégis milyen rádiókabaré? Októberi? -
#789 köszi! -
#788 szombati rádiókabaré darabolva -
ooz #787 köszi az infókat
tehát szombat 13:00-
megjegyeztem.
a matinével képben vagyok mert vas reggel mindig itthon vagyok és élőben hallgatom... én is írtam már korábban.
-
#786 Szombaton 13 órától van a rádiókabaré, valamint ennek ismétlése hétfőn 14 órától.
Ez a rádiókabaré a hónap első (általában) 2 hetében a klasszikus havi rádiókabaré, a maradék 2-3 hétben pedig általában Kabaréklub, vagy ilyesmi (most szombaton és jövő szombaton pl. a Standup-osok Nagyvázsonyi műsora van)
Vasárnap 8:30-tól 10:00-ig van a Kabarématiné, amiről a 779-ben írtam már.
mindkét műsor az MR1-Kossuth-on van. -
ooz #785 Mióta nincs petőfin kabarécsütörtök, nem tudom követni, mikor hol van kabaré (kivéve ezt az új matinét)
leírná valaki a műsorokat? most olvasom csak hogy szombaton kabaré? és még mikor?
-
#784 Kabarématiné 4.rész 2008.09.21. Kossuth 8:30-10:00
vendég: Merkl Ottó rovarász
(letölthető 10 óra néhány perctől, addigra frissül a szerveren a 9 órai file) -
#783 Ma volt? Nem 2 részes? -
haywire #782 Addig is vágatlanul letölthetőitt -
#781 hétfőn már fent szokott lenni itt-ott -
haywire #780 A mai rádiókabaré mikorra várható feldarabolva? -
#779 A Kabarématiné egy 3 hete indult másfél órás beszélgetős műsor, változó műsorvezető(k) beszélget(nek) egy-egy híresebb emberrel - anekdotázás, poénkodás, sztorizás folyik, a köztes időkben pedig a témához illő, vagy a meghívott vendég kedvenc kabarészámaiból adnak le néhányat (általában régi klasszikusok - Markos-Nádas, Hofi, Maksa...)
Az első műsorban Besenyei Péter műrepülő pilóta, a másodikban Benkő László az Omega billentyűse, a maiban pedig Katona Tamás történész volt a vendég. -
#778 Ez a kabarématiné az micsoda? Még nem hallottam róla. -
haywire #777 Kabarématiné 3.rész 2008.09.14. Kossuth 8:30-10:00
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K08.mp3
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K09.mp3
és akinek szintén nem jön le a datáról a szeptemberi rádiókabaré 2. része annak itt egy link a Kossuth tárhelyéből (vágatlanul).
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K13.mp3
ui: aki a bithorlo.hu-n tag az onnan le tudja tölteni(megvágva).
jó szórakozást hozzá...
-
haywire #776 ja és a data.hu már megint szarakodik, állítolag csak azon a napon jön le a fltöltött fájl amikor fel lett töltve...asszem rendszerhiba van ott (már elég rég), más tárhelyeket kéne keresni...persze ez csak tipp, kinek mi a jó... -
haywire #775 A Nagyvázsony rádiókabaréfelvételen azt mondták, hogy az ott rögzített két részt szeptemberben adják majd le, szóval jövőhéten lehet hogy az lesz, meg az utánalevőn is...de lehet hogy átrakták októberre :D pontosan nem tudom -
#774 kösz a linket! -
#773 szeptemberi rádiókabaré 2. rész -
#772 jövő szombaton lehet, hogy már az lesz. -
#771 A kabaréklub már elindult a rádióban?
Mert a szeptemberi rádiókabaré mindkét része már le is ment. -
haywire #770 Sziasztok!
Nyiregyháziak és környébeliek előnyben.
szeptember 16-án a nyiregyi Index Café-ban Dumaszínház lesz.
A következő előadók lépnek fel:
Benk Dénes
Csenki Attila
Dombóvári István
telefonos információ: 06-42-4414-33
jó szórakozást