17508
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
zsorzsi88 #15929 Esti kabaré - 38. rész -
NB2 #15928 Mondjuk 2023-ben nem is értem mit szórakoznak a rádiókabaréval. Banyek egy fél milliós beruházással jó kis yt csatornát lehet üzemeltetni és simán hozza azt a pénzt, amit a rádiókabaré, aztán ott azt szid akit akar. -
mini-Max #15927 Az M3 Üdítő volt tegnapelőtt, benne Tahi Tóth László Variációk című műsora. Több ilyen műsora volt, esetleg valakinek van tőle másik adás? -
Jarinka1978 #15926 Pár napja volt halálának évfordulója,emlékezzünk rá,egy riport róla:Agárdy Gábor -
Erről eszembe jutott egy mondat, pontosan kimondta nem tudom, én talán Hofitól hallottam először
„...értjük mi a viccet, csak nem szeretjük…” -
zsorzsi88 #15924 Esti kabaré - 37. rész -
altermanus #15923 most, akkor... csodálkozik valaki, hogy kiábrándultam? -
kjhun #15922 gergoart: Összevetted, azóta a nálad lévő felvételeket, az általam feltöltött-tel? -
zsorzsi88 #15921 Esti kabaré - 36. rész -
SalvatoreDG #15920 Hogy micsoda ma a Rádiókabaré?
Álljon itt egy részlet Aranyosi Péter nyilatkozatából, ami a Magyar Hang 2023. január 13-i számában jelent meg:
"Amikor egy Fábry Sándor, egykori főnököm, akinek két évtizeden át dolgoztam, és aki egyébként abszolút nyitott gondolkodású ember, a kérdésre, hogy nem zavarja-e, amikor a Rádiókabaréból ki kell húzni az Orbánról szóló poénokat, képes az válaszolni: „az rendeli a nótát, aki fizeti a zenészt”, az már a végállomás. Ha valaki azzal a vagyonnal, amije van, és azzal a sikerrel, amije volt, hetvenévesen ennyire megalkuvó, akkor én mit tehetnék?"
Azt hiszem, erre mondják: no comment. -
kjhun #15919 Köszi neked is, ettől függetlenül!
Hmm, érdekesmód, a kommented, akkor lett látható itt, amikor a #15917-es számú kommentet elküldtem, ahogy jeleztem is abban.
Másik téma: Van/volt(?), mivel nincs FB-om, ez a 35 éve, 1984 december 25-én este egy... nevű téma, a "Mit hordtunk, néztünk, csináltunk a 80-as években?" FB-os csopiban és volt ott egy GDrive-os link, tudtommal. Tud valaki esetleg valamit erről, az adott anyag kapcsán?? (Technikai adatok, mint felbontás, méret, stb.....) Az volna-e, amire gondolok.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2023.01.22. 22:10:35 -
kjhun #15917 Szívesen!
Valami fura bug van itt az oldalon!
Nekem szólna a köszönet, de más nevét látom.* Továbbá, 21:43-kor gergoart írt itt utoljára, elviekben, ezt látom, az "Általános .." fórumrészben, hogy melyik topikban ki írt utoljára, de a kommentjét nem látom, még 20 perc múltán sem itt.
*Most látom, két komment, ugyanazon a számmal van. Szép kis baki, pedig 7 perc volt, a kettő komment közt.
Másnál??
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2023.01.22. 22:12:45 -
gergoart #15917 Én már csak ennyit írok.
Ezen a dátumon rágódni felesleges.
Megvan a teljes nyers anyag is (1995-ből) amiből a félórás műsor készült.
Majd 1997 februárjában ismét készült egy felvétel a teljes estről.
Sőt a (csiga) tv2-nek is 2000-ben,az viszont már megváva ment le anno.
https://www.google.hu/amp/s/port.hu/cikk/tv/milyen-musorokon-nevettunk-1995-szilveszteren/article-79960/amp?espv=1 -
SirTomax #15916 Köszönöm! -
kjhun #15914 Némi segítséggel....
Sasazértis (1hétig él a link!) -
imrus185 #15914 Bödőcs új nincs fennt ? -
kjhun #15913 Tehát, részben mégis igazam van! Vagy, mindkettőnknek. Ha, az 1-esen ment volna, akkor csak a '96-os év lehet, az első, amikor már PAL-formátumban adhatták le. A 2-esen, az állításod szerint akkor volt, ott viszont már 1995. jan 2.-ától volt PAL sugárzás!
Az említett részlet, még az összeesés előtt volt?? Ha igen, akkor az nálam, nincs meg. Ha utána, akkor mégse kerek valami. Hány alkalommal volt látható, az illető bemondó, a műsor egésze alatt? 3 vagy 4? Közel 28 perces, a felvétel.
SirTomax: Ha, úgy alakul, akkor felkerül. Csak, egy kicsit körülményes.
Ja és még valami! Komolyabb videók esetén, akár még a TXT-adatsáv is rögzítésre kerülhettek, a vhs-ekre, így a kazit visszajátszva, akár az is támpontot adhat, hogy valójában mikori, az anyag. Ha, sikerül a TV-nek valamit kibogarásznia belőle. Vagy, PC-n spéci programmal, legrabbeled. Igen, a VHS-ről. -
gergoart #15911 Bocs de az állításod téves.
Ta a végéről idéztél.
Én meg az elejéről próbáltam mivel megvan a teljes anyag a werkfilmről.
Belinkelem azt amit én próbáltam igaz nem szó szerint idézni a műsor legelejéről.
1995-ös felvétel.
Későbbi azért nem lehet mert a közszolgálati 2-es csatornán ment le ez a közel félórás műsor 1995 szilveszterén,ha jól emlékszem 19h-20h között.
Elnézést a minőségért,telefonnal vettem fel az elejéből egy kis részletet: https://www.youtube.com/shorts/pJ76C-63RXU -
gergoart #15911 Bocs de az állításod téves.
Te a végéről idéztél.
Én meg az elejéről próbáltam mivel megvan a teljes anyag a werkfilmből is de ezen reményeim szerint nem veszünk össze.
Hamarosan belinkelem azt amit én próbáltam igaz nem szószerint idézni.
1995-ös felvétel.
Későbbi azért nem lehet mert a közszolgálati 2-esen ment le ez a 29:48 perces anyag 1995 szilveszterén tudomásom szerint. -
SirTomax #15910 Meg tudnád osztani a teljes felvételt? -
kjhun #15909 Belepörgettem, a felvételbe, ilyesmit nem mond. Csak hogy: ...hogy az előadást, sasazértis meg tartjuk. Meg, jelentős javulást említ, a 2.-ik alkalommal, mivel semmilyen parlamenti közvetítést, egyebet nem látott. A 3.-ik esetben, nem volt poliitkai csatározás, a nézőknek megköszönve és itt is elhangzik, a sasazértis szó.
Maga a felvétel, vetítésileg, biztosan nem 1995-ös, inkább 1996 vagy későbbi, mivel már PAL-ban került leadásra és rögzítésre. (1996. márc 01.-én állt át végleg PAL-ra, az 1-es, az addig használt SECAM-ról. Ha, a 2-esen lett volna, a SECAM-PAL konverzió, látható volna rajta.)
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2023.01.22. 13:27:50 -
altermanus #15908 2023.01.21 - Kabaré (ismétlés)
2023.01.22 - Kabarématiné.mp3 -
Cziras #15907 Szia SirTomax! :)
Nagyon szépen köszönjük! :) -
SirTomax #15906 Privát kérésre feltöltöttem néhány bohózatot:letöltés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Idegenforgalmi Ülő Bika (Bárdy György, Kállay Ilona, Pártos Erzsi, Suka Sándor).mp4
Karinthy Frigyes - Az ugratás (Straub Dezső, Nyertes Zsuzsa, Forgács Gábor).mp4
Karinthy Frigyes - Az ugratás (Váradi Hédi, Márkus László, Bárdy György).mp4
Kellér Dezső, Kellér Andor - Négyes lakáscsere (Máthé Erzsi, Schubert Éva, Tábori Nóra, Voith Ági, Berényi Ottó, Bodrogi Gyula, Inke László, Kabos László, Körmendi János, Tordy Géza).mp4
László Miklós - Az egészséges beteg (Szilágyi Tibor, Antal Imre, Forgács Gábor, Tahi Tóth László, Kibédi Ervin, Faragó Vera) 1992.mp4
Nádasi László - Az üzenet (Gálvölgyi János, Antal Imre, Nyírő Bea, Márton Viktória).mp4
Nóti Károly - A tigris (Fejes Teri, Feleki Kamill, Viola Mihály).mp4
Nóti Károly - A tigris (Fónay Márta, Feleki Kamill, Viola Mihály).mp4
Novobáczky Sándor - Kapukulcs (Kibédi Ervin, Csákányi László, Dózsa László, Raksányi Gellért) 1984.mp4
Selmeczi Tibor, Tótisz András - Elveszett a kocsikulcs (Balázs Péter, Hernádi Judit, Romhányi Rudolf) 1983.mp4
Stella Adorján - A tízes (Salamon Béla, Viola Mihály, Andai Béla).mp4
Stella Adorján - A tízes (Salamon Béla, Viola Mihály, Lengyel Gizi) színpadi verzió.mp4
-
gergoart #15905 Ez akkor a werkfilm a Sasazértisről 1995 decemberéből.
A darabból a premierfelvételről voltak a kb félórás műsorban részletek.
Akit belinkeltél hölgyet azt mondja,hogy "előadás közben a művész rosszul lett,a következő félóra a drámai események tudósítása".
-
gergoart #15904 Semmi gond,segítségképp írtam. -
altermanus #15903 2023.01.21 - Kabaré - BUEK2023 - 2.rész -
altermanus #15902 jah, igen, azzal kevertem bocs -
kjhun #15901 Na, közben olvastam...
Na akkor, ezek szerint, jó a tippem, az év kapcsán. Mennyi hiányozhat belőle? -
kjhun #15897 Szerintem, ennél régebbi! Úgy 1996-97-re tippelek és az MTV1-re. Ha csak, nem egyéb forrásból való, mivel se korhatárkarika, se csatilogó nincs. Sajnos, a stáblista nincs meg végig, az lenne, a biztos, a készítés évét illetően. Van a jelenetek közt, egy bemondó hölgy is. Képz -
gergoart #15899 Mikroszkóp fantomja.
Szintén önnálló estje,amiben a társulat több tagja is szerepelt.
A Sasazértist viszont csak Beregi Péter kollegájával játszotta. -
gergoart #15898 Ez a Sasazértis című önnálló estje Sas Józsefnek 1997-es felvétel.
Az "összeesés" előtt operett paródiákat énekelt.
-
altermanus #15895 2023.01.21 - Kabarématiné
forrás: Kossuth rádió internetes stream AAC+ -
altermanus #15895 Az Operaház fantomja 1. rész - Sas Kabaré 2004-es felvétel, 2005 januárban bemutatott a TV2-n. -
kjhun #15894 A Mafilm szinkron és zenei anyagok kapcsán, ha nem titok, spoilerben tudnád részletezni? Vagy privátban?? -
kjhun #15893 Sziasztok!
Meg tudná, valaki mondani, hogy ez mikori??? És mennyi hiányozhat belőle? 8mp-nél van ez, az adott felvételből. (Az összeesés előtti pillanatok.)
Képz -
altermanus #15892 KabareClub Podcast - S03E19 -
zsorzsi88 #15891 Esti kabaré - 35. rész -
zitababa5 #15890 Nekem megvan írj privátban és megbeszéljük!
retrokabarevideok.blogspot.com -
Humoróra 2023. 03. rész
Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:
01 A héten harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el Ipolytardócon az Ipoly folyó vízemelkedése miatt, ami már utcákat, pincéket öntött el.
02 Védelmi működés miatt felére csökkent a paksi atomerőmű 3-as blokkjának teljesítménye csütörtök hajnalban, amit péntek hajnalra kijavítottak
03 Elhunyt 89 éves korában Mécs Imre politikus.
04 Gyógyszerhiány lépett fel az országban. A szakemberek szerint lesz ez még roszabb is. Közel 1500 készítmény hiányzik a gyógyszertárakból.
05 A köztévében immáron bizonyított a korrupció, mert a Kékfény egyik riportere egy országos bordélyhálózat működtetésével került vád alá.
06 Alig kerültek ki, máris lopják a vármegyét jelző táblákat, legalább is a Vas vármegye tábla már nincs a helyén. + Karácsonyt zsarolja a kormány a Lánchíd támogatásával.
07 Orosz oligarchákat véd a kormány, hiszen 9 ilyen oroszt vetetne le az EU szankciós listájáról
08 Alkotmánybíróságon támadta meg a nyugdíjemelésről szóló kormányrendeletet egy baranyai nyugdíjas.
09 A kormánypárt ismét a "brüsszeli szankciókkal" és a "rezsicsökkentéssel" jön minden riportban, közleményében és persze Gyurcsányozik. Valós választ a kérdésekre továbbra sem ad.
10 Közel kétszer annyiba kerül itthon egy étel elkészítése (példaként a paprikáskrumpli), mint külföldön.
+
Krakenfiles:
01 02 03
Workupload:
01 02 03

+