17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
altermanus #15477 Nézd meg kinek válaszoltam. Köszönöm! -
#15476 A kulisszák:
Reggel néztem a rádiókabaré-felvételre a jegyeket, még csak a terem 1/4-e volt foglalt. Délben már a "nem vásárolható" üzenet fogadott. Este odaérve kiderült, hogy mint annó az ingyenes Márványtermi felvételekre, ide is busszal hozatták vidékről a nyugdíjasokat. De a szervezésbe egy kis hiba csúszott, mert a neten időben jegyet vásárlók helyére ültek be a "vendégek". Végül nem derült ki, hogy üres jegyet kaptak-e, vagy volt-e rajta szám, de 3-4 helyért vita ment, mikor már a Maksa ott állt a színpadon.
Aztán a "kaposvári vendégek" egy csoportja nem bírta abbahagyni a pletykát, miközben Maksa már elő-humorizált. Valaki rájuk is szólt, mire az egyik visszaszólt, hogy még nem is megy a műsor. (Már 7 óra után voltunk.) Szokás szerint volt felvétel közben megszólaló telefon többször, majd SMS is, de még Fábry is csörgött és fel is vette.
A mai felvétel szerintem sokkal jobb volt, mint a korábbi adások, legalább is hangulatban, igaz volt egy nagyon kezdő a kis noteszével, ő nagyon lassan rázódott bele, de azért voltak poénjai. Fábry is valahogy érdekesebb témákat választott, illetve TraBarna zárta a sort, azaz mégis csak visszaszivárognak a standup-os "nagyok"... gondolom szilveszterre többen is.
Bár elég gyenge ott a hangosítás (nevetések közben jómagam sem értettem 1-1 poént), de lesz majd a 2 adás után 1 extended verzió (a 2 adással együtt, nem külön, mint korábban), így aki a kivágott részekre is kíváncsi, hó végén meghallgathatja a teljes felvételt. (18+-os viccel melegített be Maksa, az is az extendedben hallható lesz, a rádióban nem... és hallható lesz a nő is, akit említettem, hogy szerinte még nem kezdődött el.)
Nem lesz újra extended sorozat, csak ha már ott voltam, gondoltam megosztom a helyi élményt a fórummal is. -
SirTomax #15475 Showder Klub S29E02 -
#15474 Ha jó dátumot (10. 01.) írtál, akkor 2 héttel ezelőttit linkeltél. De a leírásodban szereplő linken megtalálható az aktuális is.
-
sariimi #15473 Hálás köszönet. -
#15472 Kabarématiné a korábban kimaradt részekkel:
Szeptember 3. (gyenge minőség)
Szeptember 24-25. (24-e eleje hiányzik, rosszul vágták a médiaklikk oldalán, gyenge minőség)
Október 15-16. (az első rész gyenge minőség)
Egyben -
altermanus #15471 Rádiókabaré 2022.10.01.
Idei összes rádiókabaré
A Duma Aktuált októberi adását nem tudtam letölteni így majd jövő hónapban pótolom
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2022.10.16. 12:48:34 -
Obsitosur #15470 Bocsi, megvan neki DVD-n. Nem tudtam... -
sariimi #15469 Tisztelettel: Volt október 1-i Rádiókabaré? Az üzenetek közt nem nem találom. -
Obsitosur #15468 Sziasztok!
A Juci-rajongó barátomnak szeretném kérni a Poénról poénra című műsor Hernádi Judittal, ma lesz az m3.hu-n.
Köszönettel:
Miki -
Dolfi516 #15467 Szia Dj.V.!
A Humoróra összeállításod 2. részét is meghallgattam, nagyon tetszett,
köszönöm és bízom benne, hogy folytatod. -
grekon #15466 Rádiókabaré - 2022.10.15. Házigazda Vida Péter
Szabados Gábor : Apróságok - Balsai Móni , Görög László , Vida Péter
Prentner Ági - kiállitás , tinder
Tóth Tibor : Szabvány - Görög László , Vida Péter
Aradi Tibor : GyatraTell MI - Aradi Tibor , Varga Ferenc József
Horváth Tibor : Sziszenetek - Hernádi Judit , Kaszás Gergő , Vida Péter
Fábry Sándor - számla , zuhany -
altermanus #15465 Rádiókabaré - 2022.10.15. -
kerek1234 #15464 Szabó Balázs Máté, Litkai Gergely, Hajdú Balázs, Fülöp Viktor - A csengő a tanárnak szól?
https://workupload.com/file/ZyQyJChF2mU
-
altermanus #15463 Sziasztok! Pótolom a hanyagságom!
Duma Aktuál - 2022 szeptember MP3 Video
Lesz mit nézni Poén Pénteken. :) -
Hay #15462 Köszönöm! -
#15461 Köszi! -
SirTomax #15460 Megtaláltam videón is:
Nagy Bandó András - Biohumorista.mp4 -
SirTomax #15459 Nagy Bandó András - Biohumorista (1994) -
#15458 Humoróra 2020. 02 rész
Tartalom témában:
01 A régi rádiókabaréba milyen erős rostán keresztül kerültek be az írások
02-14 Ismét tanártüntetés, iskolabezárás
15-19 Rezsiárak kapcsán bezárt wellnesshotel(ek)
20 Vicc özön (nagy igazságokkal)
21 Orbán és az únió áthallással egy tanmese az állatokról
22 Gáz árak
Tartalom csak címekben:
01. Abszurd
02. Apa segít
03. Szülőtípusok
04-05-06. Szülői értekezlet
07. Fogadóóra
08. Tanárverés
09. Tanári szoba
10. Iskolai büfé
11. Olvasásról, könyvekről
12. Az igazi gyerekeről, ellenőrzőkről
13. Búcsúbeszéd
14. Exodus (tüntetés bejelentése)
15. Osztrák wellness-hotelben
16. Hotel bejelentkezés (Check-In)
17. Wellness hétvége
18. Village wellness
19. Tájprogram
20. Ping Pong (viccek)
21. Tanmese (összegyűlnek az állatok)
22. Paródia részlet - gáz ár
Online is hallgatható a következő linken (az első rész is):
Humoróra 2020. 01 rész
Humoróra 2020. 02 rész -
#15457 Keresek egy számot, de a meglévő anyagaim között nem találtam, noha korábban megvolt.
Nagy Bandó egyik száma, ahol hipnotizálja a közönséget és együtt mondják, hogy "drága a gáz, drága a villany, ...". 2012-ig lévő innen letölthető anyagokban nem találtam, a későbbiek meg nagyon hiányosak nálam.
Ha valaki tudna egy linket hozzá jó minőségben, megköszönném. -
Obsitosur #15456 Köszönöm szépen, a barátom nevében is! -
SirTomax #15455 Csevegés - Hernádi Judit -
Obsitosur #15454 Off kérés
Sziasztok!
Az m3.hu mai kínálatában van egy beszélgetés Hernádi Judittal, a Csevegés című műsor. Az egyik barátom nagyon szeretné. Valaki le tudná tölteni?
Köszi:
Miki -
SirTomax #15453 Showder Klub S29E01 -
Tomoo44 #15452 Kedves MisterV!
Egyetértek az előttem szólókkal, nagyon jó a Humoróra összeállításod! A számok sorrendje, az összekötő szöveg is nagyon profi! Gratula és ha van hozzá kedved és időd, szívesen hallgatnám a folytatást!
Köszönöm! -
#15451 Szerintem ezen ennyire ne húzd fel magad. : )
Ezt az Edinát azért szerintem nem hasonlítsuk a klasszikus akár Karinthy gyűrűvel rendelkező humoristákhoz.
Fábry-t kifejezetten szeretem, elsősorban a klasszikus és családi történetei miatt.
-
#15450 Szabados Gábor: Magyar érettségi-előkészítő (előadja: Benkő Péter, Stefanovics Angéla) -
Hay #15449 Üdv MisterV!
Kösz a remek anyagot! Külön köszönöm a "magyar érettségi előkészítő"-t, ezt még nem ismertem, és óriási (különös tekintettel: 1:48-2:18)! Nem tudod, hogy milyen adásból van, ill. hogy ki alakítja a tanárt meg a nem Ugyebár (hanem Terebes) Anitát?
Hay -
Laser1 #15448 Szia, kedves MisterV!
Nagyon tetszett a Humoróra összeállításod. Szívesen hallgatnám a továbbiakat is.
Köszönettel, üdvözlettel: Laser1, Peti -
Dolfi516 #15447 Szia MisterV!
A humoróra nekem nagyon tetszett, különösen azért, mert aktualitásokhoz kapcsolódik.
Sass József jut eszembe róla, hogy a kabaré lényege, hogy nevessünk azon, amin egyébként sírni kellene.
Emiatt is tetszik, hogy van napi aktualitása és pont a mostani politikai helyzetben én kifejezetten örülök, ha nevethetek azon,
amin egyébként szinte naponta sírni kellene.
Én örülnék, ha folytatnád, nekem nagyon tetszett és köszönöm a munkádat!
Üdv: Dolfi -
zitababa5 #15446 Na meglett a " Jó kedvet Adj" 1988-as 200-ik előadása Gálvölgyi és Körmendi Estjének....
Viszont Ugyanígy keresem JÓ minőségben Galla Miklós Tündöklése és Tündöklése c. Cool Tv-én leadott teljes sorozatot is!
Természetesen cserébe szintén lehet kérni bármit a gyűjteményemből!!!
FONTOS a 03, 04, 05 rész megvan nagyon jó minőségben, csak a 01 és 02 részt keresem.
Ami fenn van a youtube-on az szörnyű kópia.....
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2022.10.09. 22:37:11 -
altermanus #15445 Ha fent lesz a DUMATV-n felteszem! -
#15444 Kabarématiné 2022. 10. 08-09. Különórák, edzések -
Cziras #15443 Nagyon szépen köszönjük SirTomax! :) -
zitababa5 #15442
Sziasztok!
A gyűjteményemből valahogy eltűnt 1988 szilveszteréből a "Jó kedvet Adj" c. Gálvölgyi és Körmendi Est.
Ezt a blogomra még én töltöttem fel:
KÉPEK a felvételről
Megköszönném ha valakinek megvolna és megosztaná velem! Nem tudom hová tünt......sehol nem találom
CSERÉBE BÁRMIT KÉRHET A GYŰJTEMÉNYEMBŐL!!!!
Ugyanígy keresem JÓ minőségben Galla Miklós Tündöklése és Tündöklése c. Cool Tv-én leadott teljes sorozatot is!
Természetesen cserébe szintén lehet kérni bármit a gyűjteményemből!!!
Privát E-mail: [email protected]
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2022.10.09. 02:50:27 -
SirTomax #15441 Lakatos László, Musimbe Dávid Dennis - Békével jöttünk (vége hiányzik) -
grekon #15440 Rádiókabaré 2022.10.08. Házigazda : Szomszédnéni
Jolika életmódot vált - Bach Szílvia
Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit , Reviczky Gábor , Kaszás Gergő , Nádas György , Vida Péter
AradiVarga : Betelefonálós
Lorán Barnabás : Suli - Reviczky Gábor , Vida Péter
Orosz György - vásárlás , láb
Galambos Éva : Spórolós - Kaszás Gergő , Reviczky Gábor
Redenczki Marcsi - bugyi , kollagén , uszás -
Cziras #15439 Szia SirTomax! :)
Szép estét! :)
Én szívesen megnézném amit felvettél a végét meg majd megnézem vasárnap a tévében :)
Köszönöm szépen és szerintem többek nevében mondhatom hogy köszönjük szépen ha felteszed. -
#15438 2022. 10. 08.