17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#1089 badongo szépen megküzd az ékezetekkel :)
(ami még külön tetszik, hogy egyikőtöknél bejgli, másiknál beigli :D )
köszi mindkettőtöknek, így jó elkényeztetve lenni :) -
#1088 Van még a bejgliből - I.r Kabaréklub
192 kbps - 74 Mbyte
10 tracks, 54 minutes 10 seconds
Hát megelőztek ...
Ez azért jobb minőségű ...
1. Kabaréklub- Bejgli1 - Bevezető szignál (0:36)
2. Vida Péter - Duma (1:36)
3. Lengyel T - Bródy N - Banki bajok (4:00)
4. Jeges-Vida-Zsigmond-Bródy - Celebsztárok a Hipermarketben (6:06)
5. Somogyi András - Celebek (6:00)
6. Jeges-Vida-Zsigmond-Bródy - Zsűri kerestetik (7:12)
7. Pataky Balázs - Duma (10:44)
8. Zsigmond-Jeges-Vida-Lengyel-Bródy - Casting (4:47)
9. Aranyosi Péter - Duma (12:49)
10. Kabaréklub - Vége szignál (0:20)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.badongo.com/file/12864101
-
#1087 köszönöm szépen ezt is! -
Majkiii #1086 Sziasztok!
2009-be is folytatom a hagyományt és felteszem nektek az aktuális rádiókabarékat a jól megszokott Májki-s vágott változat. :)
Íme itt is van a Kabaréklub adása!
Kabaréklub-Van még a beigliből - I.rész (2009-01-10)
00 - Intro
01 - Vida Péter - Nyitó
02 - Lengyel Tamás, Bródi Norbert - Bankár bajok
03 - Jeges Krisztián, Vida Péter, Zsigmond Tamara, Bródi Norbert - Celebsztárok a hipermarketban
04 - Somogyi András - Celebek
05 - Lengyel Tamás, Vida Péter, Jeges Krisztián, Bródi Norbert - Zsüri kerestetik
06 - Pataki Balázs
07 - Zsigmond Tamara, Lengyel Tamás, Jeges Krisztián, Bródi Norbert, Vida Péter - Reklám casting
08 - Aranyosi Péter
09 - Outro
Letöltés
Jó szórakozást hozzá! -
#1085 nagyon jó műsor volt, az ilyen anekdotázós adásokat szeretem igazán -
ooz #1084 16. KABARÉMATINÉ - 2008.01.11.
Heilig Gábor Verebély Ivánnal beszélget
Rádiós linkek (természetesen adás után):
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K08.mp3
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K09.mp3
Az összeszerkesztett verziókat 14-15-16. részről hamarosan kirakom -
haywire #1083 a mai kabaréklub:
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K13.mp3
a kossuth tárából... -
Majkiii #1082 Nagyon szívesen. :)
Sztem is ne vitázzunk ezen h ki hova tölt fel. Ahányan vagyunk annyi szokás. Meg amúgy is így legalább több lehetőség ki honnan szereti letölteni. :) -
#1081 Zárjuk le a letöltési vitákat:
- Az, hogy kinek mennyi idő alatt jön le, sok mindentől függ
pl, hogy mekkora fájlt kell letölteni, az én szilveszteri feltöltésem kb, mint 240 Mbyte volt
- más oldalakon 1000 megnézés - ennek 30-40%a a letöltés - több hónap alatt van, nekem csak a letöltések száma volt 300 - nál több
- függ a szolgátató leterhelésétől is, tegnap este pl. a rapidról 170 Mbyte Híren bootcd 4-5 Kb/s -sel jött le, és 2szer megszakadt és volt vagy 5 óra! Napközben 100 KB/s körül van!
- most a rapidot vagy a t-com-ot kell szidni?
- mindenki oda tölt fel ahova akar, nyilván meg van rá az oka
- akkor üzenjetek, ha törölték vagy crc hibás stb...
Na, csá
-
haywire #1080 én a majki-ét szoktam meg ezért meg is köszönöm neki a feltöltést és a többi feltöltőnek is. -
haywire #1079 ja és szerintem se kell ennyit vitatkozni, lehet hogy a netszolgáltatókkal van baj, mert nem mindegyik engedélyez ugyanúgy a letöltést, vagy korlátozzák hasonlók...a nagytöbbségnek lejött akinek meg nem az kérjen másik linket de ne szidja az előzőt mert neki nem megy, mivel a feltöltője nekünk csinálta. -
haywire #1078 nekem nincs bajom senki feltöltésével, csak én rendszeres olvasója vagyok a bp.city-nek és láttam hogy kértek más linket hát adtam egyet -
#1077 Ld. 1006 üzenet
Vagy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://easyrider.try.hu/
Regisztrálás után keresd a humor oldalt!
-
lackovar #1076 Koszonom szepen a szilveszteri kabaret, pillanatok alatt lejott. Nagyon jo hallgatni,mert angliaban elek, es imadom a magyar humort. ha meg van radiokabare letoltheto formaban, kerlek, kuldjetek linket.
[email protected]
Koszi -
Majkiii #1075 Sziasztok!
Kis késéssel de már tölthető is az általam vágott szilveszteri rádiókabaré.
3 óra önfeledt szórakozás.
BÚÉK 2009 - Celebvilág Magyarországon - Szilveszteri Rádiókabaré
00 - Intro
01 - Trunkó Barnabás - Nyitó
02 - Littkay Gergely - Nyitó
03 - Vida Péter, Hadházi László - Celebek titkos élete
04 - Szombathy Gyula, Bajor Imre - Magyar űrturista
05 - Kovács András Péter
06 - Vida Péter, Hadházi László - Értékbecslő
07 - Lengyel Tamás, Szombathy Gyula - Brókerek titkos élete
08 - Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Mikrofon a Multiplexben
09 - Bruti és a Kültagok - Mindhalálig Rock
10 - Maksa Zoltán - Maksa Híradó
11 - Dombóvári István
12 - Szomszéd Néni Produckiós Iroda
13 - Felméri Péter
14 - Open Stage
15 - Kőhalmi Zoltán
16 - Aradi Tibor, Bajor Imre, Jeges Krisztián, Lengyel Tamás, Varga Ferenc József, Vida Péter - Néző vagyok, ments ki innen
17 - Bödöcs Tibor
18 - Vida Péter, Lengyel Tamás, Hadházi László - Család látogatás az USA-ba
19 - Sándor György
20 - Outro
Letöltés:
BÚÉK 2009 - Celebvilág Magyarországon - Szilveszteri Rádiókabaré
Jó szórakozást!
Üdv: Májki -
#1074 http://rapidshare.com/files/179941590/2008-12-28_Sink__P_ter_Szil_gyi_Gyoergy.mp3.html
10 letöltés van, ez legalább nem szakadt meg feltöltéskor... jó vadászatot -
#1073 majd feltöltöm, mert megvan... csak itt 1mbit-es kapcsolatom van, azzal meg elég nyűgös.
-
ooz #1072 de ha lett volna friss matiné, akkor itt (lejjebb)
http://www.mr1-kossuth.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3903&Itemid=204 meg lehetne hallgatni, de a december 28 -vasárnap- nem szerepel a listán...
Szóval nem tudom milyen műsort hallottál Szilágyi Györggyel -
ooz #1071 még reggel felraktam ftp-vel az összeszerkesztett verziót a http://data.hu/ -ra de még most is ez az üzenet fogad belépéskor:
"A feltöltés (és szinkronizálás) technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Megértésetek köszönjük!"
:(
Van egy 2008.dec.27-ei szombati anyagom is, a délutáni kabaré:
"Best of Szilveszter - Válogatás a rendszerváltás utáni szilveszteri rádiókabarékból címmel" futott, felrakom ezt is hamarosan. -
ooz #1070 most szedem, illetve szedném de már lassan egy órája áll a letöltés.
flashgettel szedtem le a 2. filet, az hip hop lejött még délután.
az első az ami lassan jön, most épp 0-val töltődik, és 38%-nál áll ;-) -
ooz #1069 Akkor MR1 műsortára nem ír igazat, én onnan vettem az infót:
MR1-Kossuth Rádió hangtár 2008.12.28. vasárnap
08.30: Kabarématiné
Műsorvezető: Nádas György
Vendég: Réz András
Szerkesztő:Sinkó Péter
(A november 23-i műsor ismétlése) -
#1068 Buék 2009.
Azóta próbálgatom én is amióta egyesek panaszkodnak.
Néha tényleg nem indul el, de nagyon sokszor 100 kB fölött.
És a több száz letöltés 240 Mbyte anyagra vonatkozik.Ha kb. 30 óra alatt ez ennyi embernek sikerült, akkor talán nem badongó a hibás, esetleg a szolgáltató.
A showderklubokat amióta ide is felteszem kb. 40-50 %-kal többen töltik le, mint eddig, így már 80-90 letöltésem is volt a showderklub16-al 3 hét alatt és csak 60 Mbyte.
Így a Buek 2009 200 valahány letöltése 2 nap alatt nem is olyan rossz!
Mellesleg a hiphop megvágom és feltöltöm:
- kábelneten 20 kbyte/s -sel megy a feltöltés ez 4-5 óra volt
- azért egy 3 órás anyagot 21 részre vágni, megkeresni elejét, végét, le és felkeverni, kiírnbi mp3-ba, taggolni legalább 4-5 perc darabonként. Mellesleg Adobe Audition 3-at és Tag&Rename-t használok, ezek csak sokat tudnak, de azért nem sok mindent csinálnak meg helyettem.
És már is 6-7 óránál vagyunk. És a dvdre írni a felvevőről, ebből wavot készíteni, ez is van vagy félóra...
És azért tőlem sem kérte senki...
-
#1067 nem ismétlés volt, Szilágyi György íróval-humoristával volt egy archív beszélgetés. -
ooz #1066 Múlthéten dec. 28-án még ismétlés ment, (Réz András nov.23....) szal ez már megvan.
Ma volt a 14. adás 2009.01.04:
Rékai Gábor beszélgetett Balogh Tamás tengerészettörténésszel.
Rádiós linkek:
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K08.mp3
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K09.mp3
összeszerkesztett majd később -
#1065 bytheway minek sír mindenki? kossuth honlapján fent van az egész, akinek nem tetszik amit hall, beleteker. Én is csak a stand-upokat voltam hajlandó meghallgatni, a jelenetek már nagyon régtóa szánalmasan gyengék. Bödőcs és kőhalmi fantasztikusak voltak, KAP-nak már volt jobb is, de elment. -
#1064 kár ezen vitatkozni... amúgy nekem sem jött le az első fele. -
#1063 én most próbáltam ki, jön ahogy a csövön befér (1mbit)...
"ócska netszolgáltatód van, nincs mit ezen szépíteni" :D -
#1062 Megjegyezem, most sem megy... Ócska tárhely, nincs mit ezen szépíteni. -
#1061 204 letöltés neked sok? Egyes cuccaimat 1 óra alatt szedték le ennyien az extra.hu tárhelyről...
Töltök én fel csak nem rádiókabarét. Talán nézd meg a "honalpomat" (vicc annak nevezni, de én nem értek hozzá).. Néhány gigányi valóban szerkesztett anyag van rajta.
Ha valaki kéri, akkor feltöltöm a kabarét is. Eddig nem kérte senki. Meg minenk tenném, mikor már fent van a gyors link? -
#1060 Ahhoz képest, hogy nem lehet letölteni, 204 embernek sikerült 1 nap alatt, ami nálam csúcs! Ez nem a próbálkozások és megnézések száma! Valszeg azért ment nehezen, mert egyszerre sokan próbálkoztak. Tegnap este kb. 20-30 percenként fejeződött be sikers letöltés!
Akinek nem tetszik, ld. magyar rádió hangtára, egy kis számítástechnikai alapismeret, némi trükkközés és nem csak hallgatni lehet, hanem vágatlanul menteni is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://real1.radio.hu/kossuth/
Akkor reklamálj, ha letörölték...
És azért ha több feltöltésedet látnék, mint észosztogatást, nem lenne baj!
-
#1059 azért mert nem ismered még nem noname :)
no mindegy, ma 8:30-tól Kabarématiné, a múlt hetit rögzítette valaki?
-
#1058 Nekem meg nem. 1,5 óra volt mire hajlandó volt betenni a listába. 5 perc míg elindult és az már írtam, hogy x óra alatt mi jött le. Nagyjából a nagy semmi. Tényleg nem vágom miért kell ilyen noname feltöltőoldalakat használni... -
#1057 Miért ne menne?
Tegnap hibátlanul lejött mindkettő... -
#1056 Mondtam, hogy köszönöm, de ha az első link nem megy akkor nem lehet vele mit kezdeni. Így a semmiért dolgozol. Ez neked megfelel? Nem viccből kértem másik linket.
6 óra? Ne vedd sértésnek, de ez egy cirka 25 perces meló, ha egyben fel van véve rádóiból és X darabban akarod feltenni. És ennek nagy része a kódolási idő. Kipróbáltam egy 1 órás egyben levő kabarén és felszoroztam a szükséges időt. Cooledit Pro 2-őt használok. Kimásolni cirka ennyi idő, meg átnevezeni mindet. És én nem vagyok egy videóvágó és zenevágó isten... Csak azért nem tudom én felvenni, mert a régi tunerkártyám nem működik már az XP64 miatt. Az rádiót is fogott. A 192 kbps minőség meg nem tudom mennyire számít. A gyors linken is tökéletes és jó. Nagyon tuti rádió és antenna kellhet, ha megéri 192-be rakni.
A Rapidnál emlegetett sebesség furcsa. Ha 30 Kbyte/sec alatt van az már a csigalassú kategória nálam.
Szóval összegezve reszpekt, de ha nem elérhető (és nem csak én panaszkodtam rá!) akkor az egész munka kárba vész. -
#1055 Stephen Colbert at 2006 White House Correspondents Dinner.
Nagyon kemény, folyamatosan olt mindenkit, nem tudom hogy nem vágták ki őt onnan :DDD -
#1054 Kovács András Péter mekkora volt -
#1053 kösz szépen!
Ez legalább normális minőségű,nem úgy mint a torrenteken keringő... -
#1052 Kösz!
Az tény. hogy időnként a free letöltések akadoznak,de máshol is!
-
#1051 a kettes nekem is lejött az itteni max 100k-val, az egyes meg egy fél éccaka volt, de ennyit megért - szuper minőség, jól megvágva, rendes tag-ek (bár én lendületből átalakítottam m4a-vá, továbbra is overkillnek tartom a 192-t beszédnek, de ezt már túltárgyaltuk anno :) ), egyszóval profi, na.
(én tudom mekkora meló megvágni és rendberakni egy nyers hanganyagot)
köszönet érte, meg ne sértődj amiatt, hogy a badongo szerverei csuklottak/csuklanak egy kicsit. -
#1050 BUÉK 2009!
Akinek nem tetszik, töltse le más honnan! Ez nem egy szolgáltatás. Több óra munka van egy ilyen digitalizálás, szerkesztés és feltöltés mögött!
Tegnap 6 óra volt csak a feltöltés!
Máshol kötelező a köszönöm és csak utána lehet próbálkozni és reklamálni!
Különben 2 év alatt több, mint 25000-en töltötték le a feltöltéseimet a badongóról sikerrel!
Egyébként van prémium letöltés is...
Igényteleneknek ott volt a kossuth 3 mp3 fájlja, 56 kbps. Egy kis trükkel azokat is lehet használni és csak 75 MB összesen!
A Bpcity sem jobb minőségű, csak 64 kbps..., jobb zsebrádió, 80 MB.
Mellesleg du. óta kb 20 - an töltötték le, / nem csak megpróbálták /, jelenleg 80,30 a sikeres letöltések száma. Nem a próbálkozásoké!
A letöltések gyorsasága nem csak az oldal terheltségétől függ! Esténként nálam a rapid sem gyorsabb 4-5 KB-nél!
Most próbáltam a 2.-t 15 perc alatt 120-130KB-val jött le!
Különben a badongón most cseréltek szoftvert. Ja és nem törlődnek hetente a feltöltések!