Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lassan nem tudom eldönteni hogy KAP vagy Õ a favorit, legyen holtverseny, Beliczai meg második. <#worship>#worship>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Összehasonlíthatatlanul jobb élõben látni és hallgatni õket,mint tv-be nézni!Mindeképp próbáljátok ki!
(kövi fellépõk itt vpben 2 hét mulva lesznek:Kõhalmi,KAP.ott a helyem!)
ööö...retekegér...!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ettõl függetlenûl én is szeretem a poénjait Ádámnak!
Benket,Csenkit,Dombóvárit és Szupkayt meg azért bírom,mert messzirõl látszik rajtuk hogy nem akarnak mindenáron sztárok lenni,lehet hogy a poénjaik nem világklasszisok,de az egyszerûségük révén megvan az az érzésem mintha a baráti körükben ülnék egy sör mellett.Én egyedül Ádámnál nem érzem ezt.Senki ne essen nekem ezért.Különbözõek vagyunk.
Sokan vannak akiknek bejön a Kiss Ádám féle ordibálós trágárkodás,én inkább annak örülnék minél több új arcot ismerhetnénk meg.Azt se bánnám ha mindenki csak egyszer lenne benne,de akkor legyenek vagy harmincan.Ha mindig csak ugyanazt a pár arcot mutogatnák akiket felsoroltál,na akkor tényleg komoly esély van arra hogy a fiatal életû magyar stand-up rövid idõn belül Saskabarévá degradálódik.Én ezt nem szeretném!
Hajrá újak!
ööö...retekegér...!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
azokra gondolok amik nem a klubkabaréba tartoznak.
Mert ha itt mondjuk le akarom tölteni a..februári kabarét(vagy valamelyiket) mindig csak a legújabbat tölti le.
A másik fórumot fogjátok látogatni?? Ezt csak úgy kérdem.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Nyitottan egy fórumot a Stand Up Comedy-nek, még fejlesztés alatt van, de ha segítettek, akkor hamarabb elkészül. Ha tudjátok adjátok meg a fórumcímet azoknak az ismerõseiteknek akiket érdekel a Stand Up.
a fórum címe ez lenne: www.nem.reklámozok.hu/külsõ/oldalakat
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
A belépés ingyenes, DE kéretik regisztrálni a [email protected] emailen NÉVVEL és TELEFONSZÁMMAL, hogy mindenkinek kényelmesen jusson hely!
Az ominózus (jövõ) szombat munkanap, de szeretettel várunk mindenkit, aki megengedheti magának, hogy eljöjjön! Elõre is kellemes szórakozást!
Mi fél 6-ra értünk oda tegnap Szegeden a Jate elé, és nagyon simán bejutottunk, a 4. sorból röhögtük végig Beliczai és Badár poénjait. Majdnem 3 teljes óráig dumáltak (fõleg Badárnak volt szófosása😊), és tényleg majd' lefordultunk a székrõl. A helyszín továbbra is nagyon kicsi, a szervezésben viszont legalább annyi változás van, hogy most már nem kint kell várni azt az 1-1,5 órát, hanem bent.
You\'ll never walk alone!
Éshát Trabarna mit keres itt?!?!? Én elhiszem hogy jó a autószinkron,de a stand up-hoz nemártana némi humorérzék.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Már múlt hónapban is panaszkodtam miatta... valahol örülök, hogy ennyire sikeresek, másrészt viszont szégyen gyalázat, hogy 2,5 órával hamarabb kell odamenni, ha az ember nem akar órákon át az esõben várni, és talán be se jutni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szóval húzzanak a sunyiba... az elsõ adásba vagy vágtak ilyesmit vagy az elõadók nem hazsnáltak olyan szavakat, de most sok ilyen zavaró volt, nekem.
Március 14-i adás online
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
viszont a befejezésen elröhögtem magam: Hallod, erotikus a hangod! Bassza a fülem XD
Havonta van 2 elõadó, én most voltam elõször, idõ hiányában nem voltam eddig. Remélem a következõre is eltudok majd menni!
akkor hallgasd csak mûsor hangsávját ;-)
origo....20080410-standup-comedy...
rádión keresztül jobban átjönnek a viccek, még akkor is ha sokadszorra hallom.