Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátha ezt még nem láttátok...
Previewman parody
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
(ami még külön tetszik, hogy egyikõtöknél bejgli, másiknál beigli 😄 )
köszi mindkettõtöknek, így jó elkényeztetve lenni 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
192 kbps - 74 Mbyte
10 tracks, 54 minutes 10 seconds
Hát megelõztek ...
Ez azért jobb minõségû ...
1. Kabaréklub- Bejgli1 - Bevezetõ szignál (0:36)
2. Vida Péter - Duma (1:36)
3. Lengyel T - Bródy N - Banki bajok (4:00)
4. Jeges-Vida-Zsigmond-Bródy - Celebsztárok a Hipermarketben (6:06)
5. Somogyi András - Celebek (6:00)
6. Jeges-Vida-Zsigmond-Bródy - Zsûri kerestetik (7:12)
7. Pataky Balázs - Duma (10:44)
8. Zsigmond-Jeges-Vida-Lengyel-Bródy - Casting (4:47)
9. Aranyosi Péter - Duma (12:49)
10. Kabaréklub - Vége szignál (0:20)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wave>#wave>
2009-be is folytatom a hagyományt és felteszem nektek az aktuális rádiókabarékat a jól megszokott Májki-s vágott változat. 😊
Íme itt is van a Kabaréklub adása!
Kabaréklub-Van még a beiglibõl - I.rész (2009-01-10)
00 - Intro
01 - Vida Péter - Nyitó
02 - Lengyel Tamás, Bródi Norbert - Bankár bajok
03 - Jeges Krisztián, Vida Péter, Zsigmond Tamara, Bródi Norbert - Celebsztárok a hipermarketban
04 - Somogyi András - Celebek
05 - Lengyel Tamás, Vida Péter, Jeges Krisztián, Bródi Norbert - Zsüri kerestetik
06 - Pataki Balázs
07 - Zsigmond Tamara, Lengyel Tamás, Jeges Krisztián, Bródi Norbert, Vida Péter - Reklám casting
08 - Aranyosi Péter
09 - Outro
Letöltés
Jó szórakozást hozzá!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Heilig Gábor Verebély Ivánnal beszélget
Rádiós linkek (természetesen adás után):
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K08.mp3
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K09.mp3
Az összeszerkesztett verziókat 14-15-16. részrõl hamarosan kirakom
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K13.mp3
a kossuth tárából...
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Sztem is ne vitázzunk ezen h ki hova tölt fel. Ahányan vagyunk annyi szokás. Meg amúgy is így legalább több lehetõség ki honnan szereti letölteni. 😊
- Az, hogy kinek mennyi idõ alatt jön le, sok mindentõl függ
pl, hogy mekkora fájlt kell letölteni, az én szilveszteri feltöltésem kb, mint 240 Mbyte volt
- más oldalakon 1000 megnézés - ennek 30-40%a a letöltés - több hónap alatt van, nekem csak a letöltések száma volt 300 - nál több
- függ a szolgátató leterhelésétõl is, tegnap este pl. a rapidról 170 Mbyte Híren bootcd 4-5 Kb/s -sel jött le, és 2szer megszakadt és volt vagy 5 óra! Napközben 100 KB/s körül van!
- most a rapidot vagy a t-com-ot kell szidni?
- mindenki oda tölt fel ahova akar, nyilván meg van rá az oka
- akkor üzenjetek, ha törölték vagy crc hibás stb...
Na, csá
<#nyes>#nyes>
Vagy
Regisztrálás után keresd a humor oldalt!
<#taps>#taps>
[email protected]
Koszi
Kis késéssel de már tölthetõ is az általam vágott szilveszteri rádiókabaré.
3 óra önfeledt szórakozás.
BÚÉK 2009 - Celebvilág Magyarországon - Szilveszteri Rádiókabaré
00 - Intro
01 - Trunkó Barnabás - Nyitó
02 - Littkay Gergely - Nyitó
03 - Vida Péter, Hadházi László - Celebek titkos élete
04 - Szombathy Gyula, Bajor Imre - Magyar ûrturista
05 - Kovács András Péter
06 - Vida Péter, Hadházi László - Értékbecslõ
07 - Lengyel Tamás, Szombathy Gyula - Brókerek titkos élete
08 - Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Mikrofon a Multiplexben
09 - Bruti és a Kültagok - Mindhalálig Rock
10 - Maksa Zoltán - Maksa Híradó
11 - Dombóvári István
12 - Szomszéd Néni Produckiós Iroda
13 - Felméri Péter
14 - Open Stage
15 - Kõhalmi Zoltán
16 - Aradi Tibor, Bajor Imre, Jeges Krisztián, Lengyel Tamás, Varga Ferenc József, Vida Péter - Nézõ vagyok, ments ki innen
17 - Bödöcs Tibor
18 - Vida Péter, Lengyel Tamás, Hadházi László - Család látogatás az USA-ba
19 - Sándor György
20 - Outro
Letöltés:
BÚÉK 2009 - Celebvilág Magyarországon - Szilveszteri Rádiókabaré
Jó szórakozást!
Üdv: Májki<#wave>#wave>
10 letöltés van, ez legalább nem szakadt meg feltöltéskor... jó vadászatot
http://www.mr1-kossuth.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3903&Itemid=204 meg lehetne hallgatni, de a december 28 -vasárnap- nem szerepel a listán...
Szóval nem tudom milyen mûsort hallottál Szilágyi Györggyel
"A feltöltés (és szinkronizálás) technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Megértésetek köszönjük!"
😞
Van egy 2008.dec.27-ei szombati anyagom is, a délutáni kabaré:
"Best of Szilveszter - Válogatás a rendszerváltás utáni szilveszteri rádiókabarékból címmel" futott, felrakom ezt is hamarosan.
flashgettel szedtem le a 2. filet, az hip hop lejött még délután.
az elsõ az ami lassan jön, most épp 0-val töltõdik, és 38%-nál áll ;-)
MR1-Kossuth Rádió hangtár 2008.12.28. vasárnap
08.30: Kabarématiné
Mûsorvezetõ: Nádas György
Vendég: Réz András
Szerkesztõ:Sinkó Péter
(A november 23-i mûsor ismétlése)
Azóta próbálgatom én is amióta egyesek panaszkodnak.
Néha tényleg nem indul el, de nagyon sokszor 100 kB fölött.
És a több száz letöltés 240 Mbyte anyagra vonatkozik.Ha kb. 30 óra alatt ez ennyi embernek sikerült, akkor talán nem badongó a hibás, esetleg a szolgáltató.
A showderklubokat amióta ide is felteszem kb. 40-50 %-kal többen töltik le, mint eddig, így már 80-90 letöltésem is volt a showderklub16-al 3 hét alatt és csak 60 Mbyte.
Így a Buek 2009 200 valahány letöltése 2 nap alatt nem is olyan rossz!
Mellesleg a hiphop megvágom és feltöltöm:
- kábelneten 20 kbyte/s -sel megy a feltöltés ez 4-5 óra volt
- azért egy 3 órás anyagot 21 részre vágni, megkeresni elejét, végét, le és felkeverni, kiírnbi mp3-ba, taggolni legalább 4-5 perc darabonként. Mellesleg Adobe Audition 3-at és Tag&Rename-t használok, ezek csak sokat tudnak, de azért nem sok mindent csinálnak meg helyettem.
És már is 6-7 óránál vagyunk. És a dvdre írni a felvevõrõl, ebbõl wavot készíteni, ez is van vagy félóra...
És azért tõlem sem kérte senki...
<#wink>#wink>
Ma volt a 14. adás 2009.01.04:
Rékai Gábor beszélgetett Balogh Tamás tengerészettörténésszel.
Rádiós linkek:
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K08.mp3
http://212.92.28.75/kossuth/MP3/7-Vas/Vas-K09.mp3
összeszerkesztett majd késõbb
You\'ll never walk alone!
"ócska netszolgáltatód van, nincs mit ezen szépíteni" 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Töltök én fel csak nem rádiókabarét. Talán nézd meg a "honalpomat" (vicc annak nevezni, de én nem értek hozzá).. Néhány gigányi valóban szerkesztett anyag van rajta.
Ha valaki kéri, akkor feltöltöm a kabarét is. Eddig nem kérte senki. Meg minenk tenném, mikor már fent van a gyors link?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akinek nem tetszik, ld. magyar rádió hangtára, egy kis számítástechnikai alapismeret, némi trükkközés és nem csak hallgatni lehet, hanem vágatlanul menteni is!
Akkor reklamálj, ha letörölték...
És azért ha több feltöltésedet látnék, mint észosztogatást, nem lenne baj!
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#levele>#levele>
no mindegy, ma 8:30-tól Kabarématiné, a múlt hetit rögzítette valaki?
6 óra? Ne vedd sértésnek, de ez egy cirka 25 perces meló, ha egyben fel van véve rádóiból és X darabban akarod feltenni. És ennek nagy része a kódolási idõ. Kipróbáltam egy 1 órás egyben levõ kabarén és felszoroztam a szükséges idõt. Cooledit Pro 2-õt használok. Kimásolni cirka ennyi idõ, meg átnevezeni mindet. És én nem vagyok egy videóvágó és zenevágó isten... Csak azért nem tudom én felvenni, mert a régi tunerkártyám nem mûködik már az XP64 miatt. Az rádiót is fogott. A 192 kbps minõség meg nem tudom mennyire számít. A gyors linken is tökéletes és jó. Nagyon tuti rádió és antenna kellhet, ha megéri 192-be rakni.
A Rapidnál emlegetett sebesség furcsa. Ha 30 Kbyte/sec alatt van az már a csigalassú kategória nálam.
Szóval összegezve reszpekt, de ha nem elérhetõ (és nem csak én panaszkodtam rá!) akkor az egész munka kárba vész.
Nagyon kemény, folyamatosan olt mindenkit, nem tudom hogy nem vágták ki õt onnan 😄DD
(én tudom mekkora meló megvágni és rendberakni egy nyers hanganyagot)
köszönet érte, meg ne sértõdj amiatt, hogy a badongo szerverei csuklottak/csuklanak egy kicsit.
Akinek nem tetszik, töltse le más honnan! Ez nem egy szolgáltatás. Több óra munka van egy ilyen digitalizálás, szerkesztés és feltöltés mögött!
Tegnap 6 óra volt csak a feltöltés!
Máshol kötelezõ a köszönöm és csak utána lehet próbálkozni és reklamálni!
Különben 2 év alatt több, mint 25000-en töltötték le a feltöltéseimet a badongóról sikerrel!
Egyébként van prémium letöltés is...
Igényteleneknek ott volt a kossuth 3 mp3 fájlja, 56 kbps. Egy kis trükkel azokat is lehet használni és csak 75 MB összesen!
A Bpcity sem jobb minõségû, csak 64 kbps..., jobb zsebrádió, 80 MB.
Mellesleg du. óta kb 20 - an töltötték le, / nem csak megpróbálták /, jelenleg 80,30 a sikeres letöltések száma. Nem a próbálkozásoké!
A letöltések gyorsasága nem csak az oldal terheltségétõl függ! Esténként nálam a rapid sem gyorsabb 4-5 KB-nél!
Most próbáltam a 2.-t 15 perc alatt 120-130KB-val jött le!
Különben a badongón most cseréltek szoftvert. Ja és nem törlõdnek hetente a feltöltések!
<#levele>#levele><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
a kossuth rádió tárhelyérõl maximális sebességgel jön le a cucc, igaz nincs taggelve, de tekerni ugyanúgy lehet benne! 😉
<#1034. hsz. gyk.>#1034. hsz. gyk.>
innen lehet tölteni (a feltöltés nem az enyém)
60kb/s-mal simán jön (nem a leggyorsabb de biztos)
Valaki, akinek megvan nem dobná fel egy értelmes oldalra, ahonnan le is lehet szedni?