17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#4809 Valószínűleg olvasták a kritikákat (közvetlenül és közvetve is), és levonják a következtetéseket. -
SirTomax #4808 A Tóth Edura vonatkozó megjegyzésre gondolsz? Szerintem még visszafogott is és nyomdatűrő volt ez a vélemény. Egy fórumban mindenkinek joga van az őszinte kritikára, ha az nem becsületsértő. Ha valaki kiáll szerepelni sok ember elé, akkor fel kell készülnie a nem tetsző kritikákra is (főleg, ha az még jogos is).
Én egyébként nem Tóth Edut szidom, hanem azt, akinek eszébe jutott, hogy szerepeltetni kellene. -
hatraottvagyok #4807 Szerintem is hatalmas a munka, amit itt páran végeznek, főleg IKovacs, viszont még ez sem jogosítja fel arra a hangnemre, amit néha itt megüt. Véleményem szerint, zárójelbe zárva :). Egy humorista a showder klubban nem neki, hanem annak a milliónak vagy még többnek akar majd megfelelni, de ez már sokszor le lett írva. Peace -
lackovar #4806 KÖSZÖNÖM MINDEN FELTÖLTŐNEK A RENGETEG LELKIISMERETES MUNKÁT!!! -
Lantee #4805 Azt hiszem ideje újra megköszönni a munkátokat, elsősorban Ikovacs nagyszerű feltöltéseit.
KÖSZÖNÖM! -
Showderklub 7-08 Mp3
Ez az előbb lemaradt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Showderklub 7_08_mp3.zip (61,1 MB)
http://www.multiupload.com/LP39805UFU
Psw: Ikovacs
-
#4803 Showderklub 7-08 AVI+Mp3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Showderklub7_08_avi.z01 (200 MB)
http://www.multiupload.com/DWI7SHAZXY
Showderklub7_08_avi.z02 (200 MB)
http://www.multiupload.com/I8S7PIW6CA
Showderklub7_08_avi.z03 (200 MB)
http://www.multiupload.com/SNPINBW9B7
Showderklub7_08_avi.zip (17,8 MB)
http://www.multiupload.com/GPS3HI9J94
11 tracks, 45 minutes 12 seconds
1. ShDK7 08 - Bevezető szignál (0:40)
2. Felméri Péter - Nyitó Duma (4:14)
3. Felméri Péter - Felkonf (0:17)
4. Csenki Attila - Duma (8:24)
5. Felméri Péter - Duma (2:25)
6. Felméri Péter - Felkonf (0:18)
7. Hadházi László - Duma (14:10)
8. Felméri Péter - Duma (3:48)
9. Felméri Péter - Felkonf (0:28)
10. Badár Sándor - Duma (9:46)
11. Felméri Péter - Lekonf (0:42)
-
carcass69 #4802 Hálás köszönetem Ikovacs-nak a rengeteg feltöltésért. Nekem egyetlen forrásom ez az oldal, felbecsülhetetlen számomra. komolyan. Mégegyszer: köszönöm. -
#4801 Kabarématiné 101 - Vándor Kálmán,Straub Dezső, egyben és kimagozva
KM101.ZIP (101,5 MB,192 kbps)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.multiupload.com/WS3X3VQRMM
7 tracks, 1 hour 17 minutes 41 seconds
1. Vándor Kálmán - Straub Dezső - KM101 Egyben (53:03)
2. Maksa Zoltán - Hakniszervező (4:12)
3. Usztics Mátyás - Rajongók (9:36)
4. Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa - Szövőnők dala (2:23)
5. Koós János - Sziveszteri csujogató (2:32)
6. Puskás Öcsi - Nótáskedvű volt az apám (2:25)
7. Peterdi Pál - Haiti futó (3:30)
-
VKaroly #4800 B....us. Akkor ezért néztem én bambán, hogy vajom mi a túróért nincs nevetés abban az egy órában, amit fölvettem :)
VK -
#4799 Jaj, hát Trianoni emlék nap volt, még jó, hogy azért este röhöghettünk.. -
#4798 Na, kiváncsi leszek a holnapi ShdK Badárra!
A 30 perces CC bem meg a mostani 10 perces RK után tud - e újat!
Eddig még nem nagyon ismételte magát!
Nem úgy, mint 2x fellépő Zsók Levente! -
#4797 Az időzítésről tudnék mesélni én is.
Például a legfrissebb, hogy álltalában szombatonként leszoktam késni a kabarék élőben való hallgatását a szórakozottságom miadt.
Most szombaton valami ördögi sugallat miadt nem felejtettem el. Beállítottam a Kossuthot és vártam, és vártam, és vártam. Basszus nincs kabaré!!!
Néztem a műsorfüzetet, hatkor lesz.
Ennyit az időzítésemről. -
#4796 Rádiókabaré 2011 június - 1. rész - vágva és egyben
Rk201106_1.zip (143,2 MB, 192 kbps)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://www.multiupload.com/FG8NTMFDF2
16 tracks, 1 hour 49 minutes 26 seconds
1. Rk2011.06 - Rk2011.06 - egyben (54:46)
2. Rk2011.06 - Bevezető konferansz (0:20)
3. Kovács András Péter - Nyitó duma (7:20)
4. Kovács András Péter - Felkonf
5. Open Stage - Duma (6:40)
6. Kovács András Péter - Felkonf (0:22)
7. Hadházi László, Vida Péter - Diplomaták (nem túl) titkos élete (3:19)
8. Kovács András Péter - Felkonf (0:19)
9. Szomszéd Néni Produkciós Iroda - Produkció (6:43)
10. Kovács András Péter - Felkonf (0:43)
11. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Gyermeknapi híradó (6:35)
12. Kovács András Péter - Felkonf (0:22)
13. Zsók Levente - Duma (7:50)
14. Kovács András Péter - Felkonf (0:24)
15. Badár Sándor - Duna (13:00)
16. Rk2011.06 - Vége szignál (0:43)
-
VKaroly #4795 Jaja, öregszem :) Már a tegnap se a régi :)
VK
-
#4794 A tempóérzéked ...
-
VKaroly #4793 Néha van olyan, hogy család, meg gyerekek, meg sz..ul beállított időzített felvétel.... :)
VK
PS. Ikovacs: légy szíves a tegnapit meg a mait egyben is tedd fel 192-ben, én belefutottam az időzítési problémába, úgyhogy most te vagy a forrásom :) -
#4792 Ha esetleg fel is töltenél valamit, azt inkább megköszönnénk!
Neked is ajánlom:
-
#4791 Ha esetleg észrevennéd, Dzsini előre felszokta tenni a számcímeket én meg a vágott kabarét!
Az meg azért egy kis időbe tellik!
Mellesleg:
-
#4790 Aláírás, a fórum főoldalán a beállításoknál lehet ízlés szerint elhelyezni valamit. -
makailaci25 #4789 Én is olyan vagyok, mint egy másnapos fazekas,minden köcsögöt leverek.
Dzsini! honnan van ez az egysoros bölcsesség,hogy ez minden hozzászólásodban benne van? Ha van rá igény és szívesen veszitek,változatosságképpen én is írhatok egysorosokat. szavazzatok! -
lacccci #4788 Sziasztok!
Én vagyok ennyire másnapos, vagy tényleg nincs feltöltve és azért nincs link? :/ -
#4787 természetesen 1. rész, csak lefelejtettem :) -
#4786 Rádiókabaré 2011 június
Kovács András Péter - Nyitó
Open Stage - Produkció
Hadházi László, Vida Péter - Diplomaták (nem túl) titkos élete
Szomszéd Néni Produkciós Iroda - Produkció
Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Gyermeknapi híradó
Zsók Levente - Duma
Badár Sándor - Duma
-
Dömper10 #4785 Szép Napot! http://www.freeweb.hu/rs-letolto/index.php Ezt annak ajánlanám,akinek a JDownloaderrel nem működik a rapid.Mellesleg néha gyorsabban jön le onnan az anyag még free-ben is,mint a fileserve-ről. -
VKaroly #4784 A rapidshare-es hitvitához én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem azért egyértelmű az oda feltöltés, mert prémium előfizetésem van. Interneten egyébként mindig Paypallal fizetek, soha nem adom meg a bankkártyaadataimat senkinek (inkább nem veszem meg, ha nincs Paypal fizetési lehetőség). Mindemellett tapasztalatom szerint az én internetszolgáltatómnál (Chello) a Rapidshare-ről JDownloaderrel való letöltés "kihajtja" a reklámozott sávszélességet (nem a minimum garantáltat), míg a többinél (filesonic, hotfile - ezeket próbáltam) nem. Illetve a data.hu-ról ugyan szintén megbízható sávszélességgel tölt a gép (prémiummal és JDownloaderrel), de ott gyakran megszakad a letöltés (persze a JD egy idő után folytatja).
Szóval én maradok a Rapidshare-nél.
VK -
osztraksajt #4783 Sőt, a megauploadnál ha regisztrálsz és az adatokat beírod mint prémiumot a Jdownloaderbe akkor csak 20 másodperc a várakozás, és tapasztalatom szerint valamivel gyorsabban is tölt. -
SirTomax #4782 Az itteni feltöltések java része multiupload-os, ami nem csak a rapidshare-re tölt fel. Ha nem tetszik a rapidshare, akkor például ott van a megaupload. Ott nem kell begépelni semmit és csak 45 mp-et kell várni. A direct download-nál pedig semmit sem kell várni. Én minden esetben ezeket használom, és eddig semmi gond nem volt velük. -
haywire #4781 nálam a kabaréklub 39 40 egy mappában volt, én azt szétbontottam így mindegyiket egyel csúsztattam a számozással és így sikerült kitöltenem a helyet így a 44es a 43as lett, tehát nincs hiányom 44esben a nagyvázsony meg nekem nincs számozva. Beigliből nekem is kabaréklubbos, és a nyitószövegben is mondják. -
#4780 Az elmúlt 4-5 évben megjelent minden böngésző képes a több füles böngészésre - átkapcsolsz máshova, és azt csinálsz az alatt az 1-5 perc alatt, amit nem szégyellsz - alkalmanként visszapillantasz, hogy kész van-e vagy sem.
Nem meggyőzni akartalak, csak leírtam, hogy miért csinálják. Nem róbertbácsiból vannak, az ilyen tárhelyek üzemeltetése kőkemény üzlet (és óriási költség), amiből sok ember próbál megélni, esetleg profitot realizálni. Ha te ebből élnél, valószínűleg ugyanígy keresnéd a határt, hogy meddig lehet elmenni a sanyargatásban, a prémium előfizetés kikényszerítésében. -
makailaci25 #4779 Köszi Dzsini a tájékoztatót,bár egészen nem győztél meg,de egy tyúklépéssel előrébb vagyok az ismeretekben. Mindenesetre fenntartom, hogy a letöltés előtti várakozás {310mp} indokolatlanul hosszú, addig el se tudsz lapozni,mert kezdheted elölről a visszaszámlálást.Addig meg meredhetsz a monitorra öveges szemekkel.Ez főleg akkor idegtépő, amikor filmet töltök le és az sokszor 10-20 fájlból áll.
Osztraksajt véleményének első fele; tök ugyanaz az eset mint nálam,eddig magamnak se akartam bevallani, azt hittem,csak én vagyok a hülye. -
osztraksajt #4778 Az a baj sokszor a rapiddal, hogy a jdownloader nem tölt róla mert valamilyen flood hibaüzenettel visszadobja a rapid szerver a letöltést, legalább is nekem. A megaupload sokkal használhatóbb nekem. De ha időben ránézek a multiupload egy darabig (általában 1-2 nap) engedi a "Direct HTTP downloadot" (az első gomb) na akkor jellemzően 1-2MB/seccel is lejön. Egy teljes kabaré kb 1 perc. Szóval szépen tessék folyamatosan nézni az oldalt és akkor le lehet nagy sebességgel szedni.
Nekem DATA prémiumom van, az 1 évre 2500Ft még így emelés után is, elég olcsó egy rapidhoz képest ahol arányaiban a 2 éves jön ki évi 14000-re. Nyilván én is örülnék ha onnan tudnám tölteni de inkább örülök hogy áldozatos munkával elérhetővé teszik a feltöltők. Gondoljatok bele, ha kazettán kellene másolni/rádióból felvenni mint ahogy még 10 éve volt, ahhoz képest most gyakorlatilag azon aggódni hogy 1 percet vagy 3-at kell letöltés előtt várni szerintem nevetséges... -
#4777 Nem tudom, mi a bajod a rapiddal!
Használd a Jdownloadert, aztán előbb-utóbb minden lejön!
A többinél meg kell adni captchát-kódot,amit sokszor már elovasi sem lehet és még időkorlát ie van!
-
sariimi #4776 Csak a 2009-es Humorvölgy kapott számozást (44), a többi nem, a Van még a beigliből sem. Ikovacs-csal ellentétben nekem az valamiért a Kabaréklubok között van... -
Anniee87 #4775 Nem volt most beszámoló róla a honlapon. -
#4774 Attól függően kell többet vagy kevesebbet várni az RS-nél, hogy milyen terhelt épp a rendszerük. Nekik is meg kell élniük valamiből (és fizetni az óriási adatforgalomért járó díjakat), és az a prémium előfizetés. Ne aggódj, a Data is előbb-utóbb el fog jutni az ilyen korlátozásokig, az addat.hu most adta meg magát, ők csődbe mentek.
Egyébként meg ott a fejlécben szereplő JDownloader, és onnantól annyira mindegy, hogy mennyit kell várni RS-nél, reggelre / estére úgyis lejön minden. -
makailaci25 #4773 Egyszerűen gyalázatos!...Csak mint teljesen laikus teszem fel a kérdést a feltöltők felé, akiknek amúgy a munkásságukat és szolgálatkészségüket nagyra értékelem,mi a magyarázata annak, hogy ennyire ragaszkodnak a rapidshare céghez.Ez a szekta egyre szemetebb a letöltés előtti várakozási időt illetően.Először 45 mp-et kellett várni,tavaly óta 130-at, idén már felemelték 310mp-re.MIÉRT?Azonkívül miért kell 2 letöltés előtt legkevesebb fél órát várni?A DATA.HU miért nem csinálja ezt a spermaságot?Nem hiszem, hogy műszaki v.jogi kérdés lenne. Inkább a gyors letöltés felé akarják terelni?Nekem pl. semmiféle banki cuccom nincs erre,hogy a gyorsat ki tudjam fizetni.{már 2X lekopasztották a bankszámlámat}Szóval aki nem fizet, az várakozzon?!?!?!Csak az a laikus kérdésem lenne, miért nem lehet DATA:HU, fileserve,Multiupload és hasonló cégekkel kezdeni a célszerűség és a megbecsült idő miatt is.Előre is köszi a választ! -
haywire #4772 de legalább nem marad el :) -
haywire #4771 http://easyrider.try.hu/ honlapon néztem -
#4770 Honnan szedtd ezt a linket, a multiuploadoson nem ez jön be!