17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
zsorzsi88 #4969 Kedves VKaroly!
Ismét szeretnék kérni Tőled pár felvételt, ha nem gond :)
804,932,1613,2520,3178
Köszönöm szépen -
zsorzsi88 #4968 Felvettem a Hangtárból az említett Kabarématinét.
Kabarématiné 2011.08.21.
Vida Péter beszélget Szacsvay Lászlóval.
Benne:
Boncz Géza, Markos György - IQ párbaj (1995)
Agárdy Gábor, Kállai Ferenc, Ungváry László - Miért van kötés a lábon (Grigorij Korin)
Haumann Péter, Varga Ferenc József - Family karika (Varga Ferenc József, 2007) -
zsorzsi88 #4967 http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2011-08-21
egy felvevő programmal felvehető még 3 hétig. a hangtárból elindítva a lejátszást, a felvevő programon pedig beállítva, hogy a "belső hangot" vegye fel mikrofon helyett. -
VKaroly #4966 De jó...... Direkt nem vettem fel, meg se néztem, gondoltam még mindig nyár van.....
VK -
#4965 Ha valaki felvette 64kbps-nél jobb minőségben a 21-i kabarématinét töltse fel!
Köszi! -
#4964 A NAVA archívum alapján új részek. -
#4963 Tudtok valamit a 08.21 ls a 08.28. Kabarématinéról?
Ismétlések?
A Kabarématiné augusztus 28-i adásában Kaiser Hajnal beszélget Laár András zenésszel.
A Kabarématiné augusztus 21.
Műsorvezető: Vida Péter
Vendég: Szacsvay László színművész
Szerkesztő: Sinkó Péter -
#4962 Most pedig épp nem kell, úgyhogy lehet, hogy ez is terhelés/időfüggő, mint a Rapidshare várakozási ideje, ami 0-8 percig volt már minden :) -
#4961 JDownloaderen át kell - gondolom érzékeli, hogy valami menedzser rohan végig az oldalon, és ad neki (amikor írtam próbáltam). -
SirTomax #4960 Telepódium - Kutyakomédia -
SirTomax #4959 Telepódium - Klinikai kabaré -
SirTomax #4958 Nem tudok róla, hogy kell a MediaFire letöltéshez captcha. Rengeteget töltöttem már onnan, és csak egyszer rövid ideig kellett ilyen. Az előbb is töltöttem le, nem kell captcha. -
#4957 Egyetlen kényelmetlenség, hogy írogatni kell a betűkódokat (captcha), míg prémiumnál nem, ott felügyelet nélkül is pörög a dolog. -
SirTomax #4956 Rejtő Jenő - Ötvenéves találkozó -
SirTomax #4955 Szia graffin!
Dzsini 4949-ben teljesen korrekt választ adott. Magam is a JDownloader-t használom. A MediaFire-ról többszálon, nagy sebességgel tudsz letölteni. -
Anniee87 #4954 Úgy úgy! -
haywire #4953 ezt szerintem a Hegyalja fesztiválon vették fel -
VKaroly #4952 Sziasztok!
Nem tudom, szabad-e reklámozni (ha nem, akkor legközelebb nem fogom), egyik kedves ismerősöm kocsmája. Szombat este Szupkay Viktor.
itt
VK -
Anniee87 #4951 Szombaton végre ismét Kabaréklub! :) Benne:
Műsorvezetők: Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs (Szomszédnéni P.I.)
Stand up: Mogács Dániel, Bruti, Szupkay Viktor, Janklovics Péter, Maksa Zoltán, Felméri Péter, Csenki Attila
Jelenetek:
- Tóth Tibor: Műhiba (ea.: Janklovics Péter, Mogács Dániel)
- Kövesdi Miklós Gábor: Iskolanyitogató (ea.: Lengyel Tamás) -
rainbow2009 #4950 nem tudok semmmit letölteni. mit rontok el.IDM-mel szeretnák tölteni.Köszi a segitséget -
#4949 Nem kell hozzá előfizetni, JDownloader például be tudja húzni az egészet - 12,5 giga. -
graffin #4948 Szia SirTomax!
Kb. mennyi lehet a MediaFire-ön fent lévő anyag mérete?
Gondolkodom rajta, hogy befizetek 1 hónapra és leszedem az egészet.
Köszi, üdv
g
-
#4947 Találtam a neten egy Gruppen Hecc videót.
A "De rongyos élet" című kabaré-est közel kettő órás felvételét.
GRUPPEN-HECC
De rongyos élet
Letölthető innen:
http://www.wupload.com/file/54110797 -
haywire #4946 kösz.
minden héten felrakod majd? -
SirTomax #4945 A Magyar Televízió el kezdte ismételni a Telepódium adásait. Ma a "Ciprián mester" című előadást adták le. Innen letölthető:
Telepódium - Ciprián mester
Jövő héten szerdán a Kutyakomédiát adják le, amelynek Kabos Laci a főszereplője. -
#4944 Én is szívesen molyolok rendezgetéssel, kategorizálással (könyvtár szakot végeztem), de ez azért embertelen munka, le a kalappal! -
SirTomax #4943 Gratulálok ehhez az irgalmatlan nagy és precíz munkához! -
zsorzsi88 #4942 Nos, elkészült (vagyis egyelőre abbahagyom) a kabaréfelvételeim rendszerezése, fél éven át készítettem, amikor időm engedte. Egyfajta tartalomjegyzék ez. Szívesen küldök belőle bármit, - egész műsort, konkrét számot - amennyiben igény van rá.
Kabaréarchivum tartalomjegyzék
Használati utasítás:
Az ULTIMATE2.mht fájlt elvileg Internet Explorer böngészővel lehet megnyitni. Kipróbáltam több gépen, mindegyiken működött, azzal a különbséggel, hogy itt-ott szét van kissé csúszva pár felirat, de ettől még használható... (nálam jól néz ki :D) Az oldal tele van hivatkozásokkal. Ezek közül a fejezetek közötti ugrálás mindenkinél működik, a konkrét fájlra való hivatkozás természetesen csak nálam, mert a nyers fájlok az én gépemen vannak.
Mivel a felvételeim össze-vissza helyen voltak, ezért egy nagy mappába dobáltam be az összeset, azon belül a témáknak megfelelően csináltam még pár könyvtárat. Az egyes műsorokat a darabkáikból ún. mx4 kiterjesztésű fájlokba állítottam össze, így gyakorlatilag nem foglalnak plusz helyet (egy mx4 fájl pár kilobájt). A műsorokat kategorizáltam, mindegyik kapott egy színt. Keresni a CTRL+F kombinációval lehet benne. Például:
ha beírjuk a keresőbe, hogy "különmunka", akkor előbb utóbb ezt kapjuk: Bárdy György, Zenthe Ferenc - Különmunka (Kaposy Miklós, 1966 szilveszter). Az előadók és a cím után zárójelben a szerző neve és a felvétel első hangzásának időpontja látható. Felette vastagabb betűvel pedig az, hogy a Küldünk Kabarét 2006.09.09-i adásában található, melyet a Lejátszás gombbal azonnal le is játszhatunk. Sajnos az évszám nem minden esetben ismert. Ahol nem szerepel szerző, azt a számot az előadók írták egyben. A sötétzöld színű Szerkesztett adások fejezetnél azoknál a műsoroknál nincs Lejátszás gomb, amelyek a későbbiekben részletesen ki vannak fejtve. Az UGRÁS gombbal lehet hozzájuk ugrani.
Néhány kabarécsütörtököm van még 2006-2007-ből, ám elég gyenge minőségűek, ezért egyelőre ezeket kihagytam.
A tartalomjegyzékben nemcsak az én felvételeim szerepelnek. Ezúton is szeretném megköszönni a feltöltők munkáját, elsősorban Ikovacs, VKaroly, SirTomax és blue moon boy feltöltéseit. -
zsepi65 #4941 A salamonbélásat megtaláltam
Arcok, emlékek
Petőfi Rádió 2007-02-11 22:03:00 - 2007-02-11 23:00:00
(Főcím) Arcok, emlékek
(Sorozatcím) Arcok, emlékek
Műfaj: portré (3.1.5.1 Nevezetes személyiségekről /pl. portré/)
Mélység: Alap
Leírás: Arcok, emlékek Salamon Béla 1885-ben született a vérbeli kabarészínész [...]
Közreműködők: Tóth Gabriella (szerkesztő - műsorvezető) Peidl Borbála (munkatárs)
de más humorral kapcsolatosat nem
zsepi -
zsorzsi88 #4940 Azt hiszem a 90-es évek közepén ment. Egyet tudok biztosan, a Salamon Bélás 1994-ben.
Köszönöm szépen :) -
zsepi65 #4939 Zsorzsi 88
Ha megmondod mikor volt-ak utánanézhetek
zsepi -
zsorzsi88 #4938 az előző valamiért nem elérhető, feltöltöttem máshova is
Letöltés -
zsorzsi88 #4937 Arcok, emlékek - Salamon Béla
Elhangzott 2007. február 11-én a Petőfi Rádióban este 10 és 11 óra között.
Letöltés -
zsorzsi88 #4936 Ma "vagdosás" közben rátaláltam az egyik "Arcok, emlékek" című műsor keretein belül a "Nagy nevettetők" sorozat egy részletére. Nincsen valakinek meg esetleg ebből a sorozatból több, teljes adás?
Előre is köszönöm -
benfromlost #4935 Köszönöm, megnézem! -
#4934 +m -
#4933 Én is ,egnézném
-
SirTomax #4932 Az m1 nemrégen leadta a Televáró című régi kabarét két részben. Én sajnos lemaradtam róla. Nem vette fel valaki véletlenül? -
SirTomax #4931 Helló benfromlost!
Ha egy adott számot keresgélsz, akkor érdemes ellátogatni erre a címre:
Kabarégyűjtemény
Itt könnyen rá lehet keresni előadókra, címre. A letöltés gyors és több szálon mehet. -
benfromlost #4930 Ez az! Király vagy! KÖSZÖNÖM!!!!!! :D