17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • zsorzsi88
    Kedves VKaroly!

Ismét szeretnék kérni Tőled pár felvételt, ha nem gond :)

804,932,1613,2520,3178

Köszönöm szépen
  • zsorzsi88
    Felvettem a Hangtárból az említett Kabarématinét.

Kabarématiné 2011.08.21.
    Vida Péter beszélget Szacsvay Lászlóval.

Benne:
    Boncz Géza, Markos György - IQ párbaj (1995)
    Agárdy Gábor, Kállai Ferenc, Ungváry László - Miért van kötés a lábon (Grigorij Korin)
    Haumann Péter, Varga Ferenc József - Family karika (Varga Ferenc József, 2007)
  • zsorzsi88
    http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2011-08-21

egy felvevő programmal felvehető még 3 hétig. a hangtárból elindítva a lejátszást, a felvevő programon pedig beállítva, hogy a "belső hangot" vegye fel mikrofon helyett.
  • VKaroly
    De jó...... Direkt nem vettem fel, meg se néztem, gondoltam még mindig nyár van.....

VK
  • Ikovacs
    Ha valaki felvette 64kbps-nél jobb minőségben a 21-i kabarématinét töltse fel!
    Köszi!
  • Dzsini
    A NAVA archívum alapján új részek.
  • Ikovacs
    Tudtok valamit a 08.21 ls a 08.28. Kabarématinéról?
    Ismétlések?

A Kabarématiné augusztus 28-i adásában Kaiser Hajnal beszélget Laár András zenésszel.

A Kabarématiné augusztus 21.
    Műsorvezető: Vida Péter
    Vendég: Szacsvay László színművész
    Szerkesztő: Sinkó Péter
  • Dzsini
    Most pedig épp nem kell, úgyhogy lehet, hogy ez is terhelés/időfüggő, mint a Rapidshare várakozási ideje, ami 0-8 percig volt már minden :)
  • Dzsini
    JDownloaderen át kell - gondolom érzékeli, hogy valami menedzser rohan végig az oldalon, és ad neki (amikor írtam próbáltam).
  • SirTomax
    Telepódium - Kutyakomédia
  • SirTomax
    Telepódium - Klinikai kabaré
  • SirTomax
    Nem tudok róla, hogy kell a MediaFire letöltéshez captcha. Rengeteget töltöttem már onnan, és csak egyszer rövid ideig kellett ilyen. Az előbb is töltöttem le, nem kell captcha.
  • Dzsini
    Egyetlen kényelmetlenség, hogy írogatni kell a betűkódokat (captcha), míg prémiumnál nem, ott felügyelet nélkül is pörög a dolog.
  • SirTomax
    Rejtő Jenő - Ötvenéves találkozó
  • SirTomax
    Szia graffin!

Dzsini 4949-ben teljesen korrekt választ adott. Magam is a JDownloader-t használom. A MediaFire-ról többszálon, nagy sebességgel tudsz letölteni.
  • Anniee87
    Úgy úgy!
  • haywire
    ezt szerintem a Hegyalja fesztiválon vették fel
  • VKaroly
    Sziasztok!

Nem tudom, szabad-e reklámozni (ha nem, akkor legközelebb nem fogom), egyik kedves ismerősöm kocsmája. Szombat este Szupkay Viktor.

itt

VK
  • Anniee87
    Szombaton végre ismét Kabaréklub! :) Benne:

Műsorvezetők: Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs (Szomszédnéni P.I.)
    Stand up: Mogács Dániel, Bruti, Szupkay Viktor, Janklovics Péter, Maksa Zoltán, Felméri Péter, Csenki Attila
    Jelenetek:
    - Tóth Tibor: Műhiba (ea.: Janklovics Péter, Mogács Dániel)
    - Kövesdi Miklós Gábor: Iskolanyitogató (ea.: Lengyel Tamás)
  • rainbow2009
    nem tudok semmmit letölteni. mit rontok el.IDM-mel szeretnák tölteni.Köszi a segitséget
  • Dzsini
    Nem kell hozzá előfizetni, JDownloader például be tudja húzni az egészet - 12,5 giga.
  • graffin
    Szia SirTomax!

Kb. mennyi lehet a MediaFire-ön fent lévő anyag mérete?

Gondolkodom rajta, hogy befizetek 1 hónapra és leszedem az egészet.

Köszi, üdv

g
  • blue moon boy
    Találtam a neten egy Gruppen Hecc videót.
    A "De rongyos élet" című kabaré-est közel kettő órás felvételét.

GRUPPEN-HECC
    De rongyos élet

Letölthető innen:
    http://www.wupload.com/file/54110797
  • haywire
    kösz.
    minden héten felrakod majd?
  • SirTomax
    A Magyar Televízió el kezdte ismételni a Telepódium adásait. Ma a "Ciprián mester" című előadást adták le. Innen letölthető:

Telepódium - Ciprián mester

Jövő héten szerdán a Kutyakomédiát adják le, amelynek Kabos Laci a főszereplője.
  • Dzsini
    Én is szívesen molyolok rendezgetéssel, kategorizálással (könyvtár szakot végeztem), de ez azért embertelen munka, le a kalappal!
  • SirTomax
    Gratulálok ehhez az irgalmatlan nagy és precíz munkához!
  • zsorzsi88
    Nos, elkészült (vagyis egyelőre abbahagyom) a kabaréfelvételeim rendszerezése, fél éven át készítettem, amikor időm engedte. Egyfajta tartalomjegyzék ez. Szívesen küldök belőle bármit, - egész műsort, konkrét számot - amennyiben igény van rá.

Kabaréarchivum tartalomjegyzék

Használati utasítás:
    Az ULTIMATE2.mht fájlt elvileg Internet Explorer böngészővel lehet megnyitni. Kipróbáltam több gépen, mindegyiken működött, azzal a különbséggel, hogy itt-ott szét van kissé csúszva pár felirat, de ettől még használható... (nálam jól néz ki :D) Az oldal tele van hivatkozásokkal. Ezek közül a fejezetek közötti ugrálás mindenkinél működik, a konkrét fájlra való hivatkozás természetesen csak nálam, mert a nyers fájlok az én gépemen vannak.
    Mivel a felvételeim össze-vissza helyen voltak, ezért egy nagy mappába dobáltam be az összeset, azon belül a témáknak megfelelően csináltam még pár könyvtárat. Az egyes műsorokat a darabkáikból ún. mx4 kiterjesztésű fájlokba állítottam össze, így gyakorlatilag nem foglalnak plusz helyet (egy mx4 fájl pár kilobájt). A műsorokat kategorizáltam, mindegyik kapott egy színt. Keresni a CTRL+F kombinációval lehet benne. Például:
    ha beírjuk a keresőbe, hogy "különmunka", akkor előbb utóbb ezt kapjuk: Bárdy György, Zenthe Ferenc - Különmunka (Kaposy Miklós, 1966 szilveszter). Az előadók és a cím után zárójelben a szerző neve és a felvétel első hangzásának időpontja látható. Felette vastagabb betűvel pedig az, hogy a Küldünk Kabarét 2006.09.09-i adásában található, melyet a Lejátszás gombbal azonnal le is játszhatunk. Sajnos az évszám nem minden esetben ismert. Ahol nem szerepel szerző, azt a számot az előadók írták egyben. A sötétzöld színű Szerkesztett adások fejezetnél azoknál a műsoroknál nincs Lejátszás gomb, amelyek a későbbiekben részletesen ki vannak fejtve. Az UGRÁS gombbal lehet hozzájuk ugrani.
    Néhány kabarécsütörtököm van még 2006-2007-ből, ám elég gyenge minőségűek, ezért egyelőre ezeket kihagytam.
    A tartalomjegyzékben nemcsak az én felvételeim szerepelnek. Ezúton is szeretném megköszönni a feltöltők munkáját, elsősorban Ikovacs, VKaroly, SirTomax és blue moon boy feltöltéseit.
  • zsepi65
    A salamonbélásat megtaláltam

Arcok, emlékek
    Petőfi Rádió 2007-02-11 22:03:00 - 2007-02-11 23:00:00
    (Főcím) Arcok, emlékek
    (Sorozatcím) Arcok, emlékek
    Műfaj: portré (3.1.5.1 Nevezetes személyiségekről /pl. portré/)
    Mélység: Alap
    Leírás: Arcok, emlékek Salamon Béla 1885-ben született a vérbeli kabarészínész [...]
    Közreműködők: Tóth Gabriella (szerkesztő - műsorvezető) Peidl Borbála (munkatárs)

de más humorral kapcsolatosat nem
    zsepi
  • zsorzsi88
    Azt hiszem a 90-es évek közepén ment. Egyet tudok biztosan, a Salamon Bélás 1994-ben.

Köszönöm szépen :)
  • zsepi65
    Zsorzsi 88

Ha megmondod mikor volt-ak utánanézhetek
    zsepi
  • zsorzsi88
    az előző valamiért nem elérhető, feltöltöttem máshova is

Letöltés
  • zsorzsi88
    Arcok, emlékek - Salamon Béla

Elhangzott 2007. február 11-én a Petőfi Rádióban este 10 és 11 óra között.

Letöltés
  • zsorzsi88
    Ma "vagdosás" közben rátaláltam az egyik "Arcok, emlékek" című műsor keretein belül a "Nagy nevettetők" sorozat egy részletére. Nincsen valakinek meg esetleg ebből a sorozatból több, teljes adás?

Előre is köszönöm
  • benfromlost
    Köszönöm, megnézem!
  • blue moon boy
    +m
  • blue moon boy
    Én is ,egnézném
  • SirTomax
    Az m1 nemrégen leadta a Televáró című régi kabarét két részben. Én sajnos lemaradtam róla. Nem vette fel valaki véletlenül?
  • SirTomax
    Helló benfromlost!
    Ha egy adott számot keresgélsz, akkor érdemes ellátogatni erre a címre:

Kabarégyűjtemény

Itt könnyen rá lehet keresni előadókra, címre. A letöltés gyors és több szálon mehet.
  • benfromlost
    Ez az! Király vagy! KÖSZÖNÖM!!!!!! :D