Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ikovacs
Kabaréklub 55 - a New Orleans Dumaszínházból - vágva
Kabareklub55.zip (72,5 MB, 192 Kbps)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.multiupload.com/L1MP3FS8D8

17 tracks, 54 minutes 46 seconds

1. Kabaréklub55 - Bevezetõ Szignál (0:30)
2. Maksa Zoltán - Nyitó duma (8:46)
3. Maksa Zoltán - Felkonf (0:57)
4. Aradi Tibor, Jeges Krisztián - Focista igazolás (3:41)
5. Maksa Zoltán - Felkonf (0:41)
6. Varga Ferenc József - Temetõ-pláza (2:51)
7. Maksa Zoltán - Felkonf (0:17)
8. Mogács Dániel - Duma (8:28)
9. Maksa Zoltán - Felkonf (0:14)
10. Sás Péter - BKV ellenõr (3:21)
11. Maksa Zoltán - Felkonf (0:49)
12. Benk Dénes - Duma (8:05)
13. Maksa Zoltán - Felkonf (0:54)
14. Aradi Tibor, Vida Péter - Horgászok (4:26)
15. Maksa Zoltán - Felkonf (0:07)
16. Kertész Richárd - Duma (10:05)
17. Kabaréklub55 - Vége Szignál (0:34)

Azért a Mogácsot rövidebbre vágva, mégegyszer leadni, ehhez már pofa kell!

Rádiókabaré - Kabarématiné - 78. rész - Bolyki János
egyben, vágatlanul

itt

VK

Dzsini
54/2 vagy 55 - hol így számozták régebben a többrészes adásokat, hol úgy, a rádió most 55-öt mondott 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszönöm<#worship><#worship>
Köszönöm, csak az mp3-at kerestem. Bár az is megvan, csak nincs megvágva és nem túl jó minõségû. Most már IKovács jóvoltából ez is megvan jó minõségben! De azért köszönöm szépen, hogy gondoltál rám 😊).
A Kabaréklub mai adása már az 55. nem?? Legalábbis az én nyilvántartásom szerint.
Kabaréklub - 54. rész - a New Orleans Pubból - 2. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

Dzsini
Kabaréklub 55. (New Orleans november 2. rész)

Maksa Zoltán - Nyitó
Aradi Tibor, Jeges Krisztián - Focista igazolás (Kovács András Péter) (Maksa nem mond címeket? 😛 )
Varga Ferenc József - Temetõ-pláza
Mogács Dániel - Duma (megint?! ki vágta adásba a mûsorokat?)
Sás Péter - BKV ellenõr
Benk Dénes - Duma
Aradi Tibor, Vida Péter - Horgászok (Varga Péter Iván)
Kertész Richárd - Duma

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ikovacs
A jövõ héten egyben ki teszem a linkeket, de össze kell szednem!

A szokásos feltöltéseimre hétfõnél elõbb ne számítsatok!

Köszönöm BBendegúz94 !
Itt megtalálod!

http://spotradio.oy.hu/?page_id=115

Sic vis pacem, Para Bellum.

Köszönöm keresgéltem, de többszöri nekifutásra sem sikerült az elsõ évadból csak az elsõ részt leszednem, mert a két és fél évvel ezelõtti linkek már sajnos nem élnek.
Abban reménykedtem, hogy valaki megszán, és az elsõ évadot mp3-ban felteszi nekem, hogy teljes legyen a gyüjteményem.
p.s.: A BUÉK DVD-t én követtem el, de mentségemül szolgáljon, hogy nem ennek a tematikus fórumnak szántam a gyüjteményt (hiszen itt sokkal jobb minõségben megtalálható mind), hanem egy másik fórumcsapattal szerettem volna megosztani az évek óta innen-onnan összeszedett anyagaimat. Ide nem én linkeltem be, más tette ezt meg.
Ikovacs
Legalább 50 linkem él, keresgélj a fórumban!

Csak most fedeztem fel, hogy milyen jó a Comedy Centrál, ezért sajnos lemaradtam az elejérõl, a linkek már nem élnek 😞
Valaki segítene nekem, hogy az elsõ évadot mp3-ban megszerezhessem ?
ajánlom mindenki figyelmébe:
http://kabaremania.blogspot.com címû oldalt!
Ikovacs
Showderklub 1-4 évad 1-32. 8/évad
Töltsétek le a linket, ez tartalmazza a címeket és a 32, vágott, mp3 linket!

shdk1_32.txt (13 K😎
http://www.multiupload.com/8FXGSNG43S

Csak hangot keresel vagy képet is? Ha a videok kellenek, nekem megvan mindegyik évad (eddig). 16,5 GB az elsõ négy évad összesen, és van egy 16GB-os pendrájvom van, amire.... 😊

VK

Ikovacs
Megvannak, de csak mp3-ban, az avikat nem õrizgetem!

Szia IKovács!
Ha már a linkeket keresed nézd meg légyszives a Showderklub 1-4 évfolyamait, hogy meg vannak-e még. Ha igen tedd fel légyszives mégegyszer mert a régi linkek már nem élnek.
Köszönöm.
Ikovacs
Letöltöttem a BUÉK DVD-t!

1987 kivételével majdnem mind az én felvételem, illetve ami nem az, az rosszabb vagy vágatlan!

Úgy nézem, élnek még a linkjeim, évenkénti bontásban!

Jobban jártok, ha rákerestek a BUÉK vagy BUEK szavakra, ha csak 1 - 1 hiányzik!

Ha megtalálom egyben a linkeket akkor felteszem!

Dzsini
köszi!

Ikovacs
Showderklub 6-05 Avi + Mp3

Showderklub 6-05_avi.zip (47,5 M😎
http://www.multiupload.com/NK3Z99MAOQ
Showderklub 6-05_avi.z01 (200 M😎
http://www.multiupload.com/CQWGG2QAVE
Showderklub 6-05_avi.z02 (200 M😎
http://www.multiupload.com/VCA1WU2TWG

Showderklub 6-05 - 2010_Mp3.zip (63,3 M😎
http://www.multiupload.com/XDSCJ1DNMB

11 tracks, 46 minutes 55 seconds

1. Showderklub 6-05 - Bevezetõ Szignál (0:33)
2. Lorán Barnabás - Bevezetõ duma (4:03)
3. Lórán Barnabás - Felkonf (0:24)
4. Szomszéd néni - Produkció (11:48)
5. Lórán Barnabás - Duma (3:51)
6. Lórán Barnabás - Felkonf (0:23)
7. Aranyosi Péter - Duma (15:36)
8. Lórán Barnabás - Felkonf (1:59)
9. Kormos Anett - Duma (7:43)
10. Lórán Barnabás - Lekonf (0:21)
11. Showderklub 6-05 - Vége Szignál (0:14)

Kedves Nightrunner, valamiért szaggat a "Elmebaj" címû rész, kétszer is leszedtem ellenõrzésképpen. Meg tudnád nézni, hogy nálad jó-e?

Elõre is hálás köszönet!
Az már konkurencia.

Ezt azért te sem várhatod el tõlük, még ha igazad is van(sajnos).

Ikovacs
ComedyCentral bemutatja - 4-09-10 Avi+Mp3
3 kismalac, Pataki Balázs

ComCen4-09-10_mp3.zip (58,3 MB,192 kbps)
http://www.multiupload.com/NX44OSKFNS

ComCen4-09-10_avi.z01 (200 M😎
http://www.multiupload.com/M8Y1S2JMYG

ComCen4-09-10_avi.z02 (200 M😎
http://www.multiupload.com/T3LM9Y07I2

ComCen4-09-10_avi.zip (7,9 M😎
http://www.multiupload.com/EWGZEMZRYN

4 tracks, 42 minutes 48 seconds

1. Comcenbem 4-09-10 - Bevezetõ Szignál (0:57)
2. 3 kismalac - Produkció (21:05)
3. Comcenbem 4-09-10 - Bevezetõ Szignál (0:50)
4. Pataki Balázs - Duma (19:56)

amúgy meg Litkait én nagyon bírom.. mehetne õ is showder klubba, rk-ban is régen hallottam. CC-t meg még nem volt idõ megnézni.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Dzsini
A Showder Klub szerintem a Dumaszínházzal van leszerzõdve, nem a Rádiókabaré fellépõivel (van átfedés a kettõ között, de nem mindenki).

a nem ismert humoristák alatt azokat értem akik néha-néha felbukkannak a rk-ban... na õk mehetnének szerepelni Showderklubba

showder klub fórumra írtam ezt:
"jaja...van kb egy 40 perces mûsora minden humoristának és azt 2-3 hónapig nyomják. Showder klubban vagy kabaréban ezt több részletben adják elõ mert ott ugye max 10 percet kapnak (bár igaz hogy a kettõ majdnem ugyanaz)a 40 percet meg önálló esteken mondják el, mivel mindig máshol lépnek fel ez nem okoz így gondot.
Mondok egy példát erre: Tavaly KAP nyiregyen fellépett a vidoron egy 40-50perces mûsort adott, utána ezt a mûsorát részletekben hallottam kb. szilveszterig a showder klubban illetve kabaréban." (most magamat idéztem 😄)

Viszont abban egyetértek, hogy nem kéne ennyit szerepelniük ha nem tudnak olyan gyorsan újat kitalálni. vagy a többi nem ismert humoristát is hagyhatnák érvényesülni

Dzsini
Akkor történt egy törés és távoztak sokan Farkasházyval együtt, mikor a régi kabarészerkesztõség megszûnt (2007, ekkor és ezért nem vette át Garas Dezsõ a Karinthy-Gyûrût). Errõl nem az új generáció tehet (amúgy pont tegnap volt Balázsovits Edit több számban is, elõtte Kokas Piroska, õsszel Bach Szilvia többször is, Bajor Imre szintén most tért vissza), plusz köztük is vannak lányok (Szente-Veres Adrienn, Kormos Anett).

Visszatekintve megnéztem most itt 3 oldalnyit a beírt számlistákból - nem volt régen (van itt 1985-2005-ig mindenféle) sem sokkal több nõi szereplõ és szerep sem - persze, vannak nagyon emlékezetes személyiségek, pl. Csala Zsuzsa, de azért nem kell most sem sarkítani, hogy "Aradi Tibor a legjobb nõi kabarés" - még ha ezt õk is mondták. Persze, történt egy generiációváltás ugyanúgy, mint amikor 1974-ben befutottak Farkasházyék, és 82-ben Markos-Nádasék. Akkor is lecserélõdött a kabarésok nagy része, és akkor is biztos volt miatta morgás. Csak akkor nem voltak fórumok, ahol el lehetett merengeni a dolgon 😊

"És mikor volt az RK-ban Gálvölgyi meg Hernády utoljára?"

Ez meg már egy másik téma. Amióta sikerült "elüldözni" a Rádiókabarétól a zseniális, köztiszteletben álló színészeket és minden nõi hang helyett Aradi Tibor szólal meg, és rajta kívül mostanában szinte csak Jeges Krisztián, Vida Péter és Lengyel Tamás, illetve a stand-uposok nevei vannak a szereposztásokban, és ezzel együtt a jelenetek témái is egyre szegényesebbek, jelentõs hallgatóságot veszített a Rádiókabaré. Lehet, hogy ma is születnek jó jelenetek, de csak akkor lehetnének sikeresek, ha az írói tehetség mellett az elõadói zsenialitás is érvényesülne. A gond ott kezdõdik, hogy a jó színészeket meg kell fizetni...
Dzsini
Ki tudná (és akarná) megfizetni az exkluzív szerzõdéseket a kabarésoknál? Fölösleges, mert nem játszanak két azonos, egymást ütõ pályán egyszerre.

Ikovacs
Aki még nem látta:

Most megy a viasat3-on a Rózsaszínpárduc újra lecsap,
Peter Sellerssel!

Ikovacs
Én az elõadókra gondoltam...

És esetleg exkluzív szerzõdésekre...

Pl. Vágó, Gálvölgyi...

Sajnos õk még kis pontok...

Dzsini
És az RTL figyeljen oda arra, hogy mirõl beszél elõzõ nap a Kossuth, vagy az MR ne adjon olyan mûsort, ami esetleg az RTL-ben utána elõkerül?

Ne viccelj már... azon a pár gyûjtõ félbolondon kívül, akik ebben a topicban vagy máshol minden kabarét gyûjtenek senki még csak észre sem veszi ezt.

Dzsini
De miért ne legyen, ha abban a pár hónapban ez a mûsoruk? Csak a te két füled miatt nem fognak két teljesen különbözõ szöveget betanulni, elég nagy munka az...

Régebben is volt bõven átfedés, még talán ilyen is, hogy egy nap különbséggel adták le - és? Õk ha egy héten öt helyre mennek fellépni, akkor öt mûsort adjanak, mert hátha van valaki, aki mindegyik mûsorra elmegy?

Ikovacs
Ja, és én sem úgy értettem, hogy ismétlik, hanem azt, hogy tudják, hogy kb. egyidõben adják le, és mégis ugyanazt mondják!

Ikovacs
Azért arra, lehetne ügyelni, hogy másnap másik adón ne ugyanazok legyenek!

Pl. A KAP-t az RKig nem is tudom mikor hallotam aztán 7fõn meg az ShDben volt!

Vagy a Hadházi választási dumája, ráadásul az Rkban még aktualitása is volt!

Na errõl ennyit!
És mikor volt az RK-ban Gálvölgyi meg Hernády utoljára?

Dzsini
A rádiókabaré és a Showder Klub közönsége között nagyon kicsi az átfedés - a fiatalság többsége (tisztelet természetesen a kivételnek mindenhol a késõbbiekben is, általánosítások jönnek) pl. szinte csak tévébõl ismeri õket, eszükbe sem jut rádiót hallgatni, a Comedy Central pedig mondjuk nem jut el hozzájuk. Az idõsebbek pedig rádiót hallgatnak, õk a Kabaréklubbal találkoznak, és nem nézik a tévét, mert 1) nem néznek tévét, vagy 2) nem szeretik a Fábryt.
Én sem tudnám, hogy mi volt a Showder Klubban, ha te nem töltenéd fel, mert évek óta elvétve nézek csak valamit a tévében, akkor is szinte csak a királyi adókon (m1-2-duna1-2). Így a kevés olyantól eltekintve, mint pl. a topic látogatói senkinek nem tûnik fel, hogy ismételnek - biztonságban süthetik el ugyanazt több helyen, más a közönség.
Plusz hozzá kell tenni, hogy mind a két mûsor felvételrõl készül, így nem "ismétli" az egyiket a másikban, hanem két különbözõ helyen, különbözõ közönségnek elmondta az azonos szöveget, amit utána leadtak.

Emellett fellépnek szerte az országban, járnak haknikra - ott IS ugyanezt adják elõ. Régen is a haknizók ha körbejárták az országot, akkor mindenhol ugyanazt a mûsort nyomták le, 1-2 mondat különbséggel. Az a különbség, hogy akkor nem adták le hatszor, hat különbözõ adón, ma pedig igen. De ettõl függetlenül ugyanez ment akkor is, sõt akkor félévente volt egy új mûsoruk, most meg majdhogynem havonta van.

Hofi nem sokszor lépett fel tévében meg rádióban, a leggyakrabban színpadi mûsorait vették fel és adták le, emellett voltak külön tévére készült mûsorai, mint például a Rózsa Sándor paródiája, vagy a Piál a Föld.
Ha akkoriban elmentél volna hetente a Hofi mûsorára, akkor 1-2 mondattól eltekintve ugyanazt hallhattad volna, a poénok 95%-a ugyanaz volt, egy másfél órás mûsorban. Jól felismerhetõ ez - másik elõadás pl. a tévébe került és a hanglemezre került változat, de csupán egy-két mondat különbség van köztük. Én pl. a Hofi hanglemezeket hallgattam fiatal koromban, szó, hangsúly, közbenevetés szerint tudom õket, és feltûnõ pl. a Hofi Tükre DVD-ken az, hogy az egy másik elõadás felvétele - de a szöveg legnagyobb része ugyanaz. Aki csak az egyikkel találkozott, annak fel se merül a dolog.
A Markos-Nádas felvételekkel ugyanez a helyzet, de pl. a Hófehérke és a hét elgyötört törpének is más a rádiós változata, mint ami a tévébe került - ott mondjuk több a különbség, mégis elsütötték ugyanazt két különbözõ helyen.

Nincs ezzel semmi gond, inkább csak téged zavar, mert mindenre lecsapsz.

Ikovacs
Mi véleményetek?

Nem sok dumás mûsor?

Állandóan ismétlik magukat, a CCben, a Shdban, a KKban!
A kevesebb több lenne!

Egyedül a Mogács produkált 3 különbözõ mûsort!

pl. KAP és a Hadházi már hétfõn ismételte az RK dumáját!

Hogy van ez?

A Hofi 2x lépett fel egy évben a rádióban ill.TV-ben pedig nem is tudta 2x ugyanazt ugyanúgy elmondani!

Dumások: Minden a pénz?

Azért, ha valaki illetékes olvassa, válaszolhatna!

Rádiókabaré - Kabarématiné - 77. rész - Õsz Ferencre emlékezünk
egyben, vágatlanul

itt

Szép napot!

VK

Dzsini

nagyon jó mûsor volt, köszönet a gyors feltöltést!

Ikovacs
Kabarématiné 77 - Õsz Ferencre emlékezünk
Megvágva, nem kimagozva!
Ez mûsor volt!
KM77.ZIP (75,8 M😎

Végre egy igazi kabarématiné!
Nem jópofáskodó beszélgetés ezzel-azzal és néhány oda - nem - illõ jelenet!

http://www.multiupload.com/UML5MGV5S1

16 tracks, 59 minutes 57 seconds

1. Trunkó Barna - Bevezetõ (1:01)
2. Õsz Ferenc, Mikes György - Szóvivõ 1969 (7:50)
3. Trunkó Barna - Felkonf (1:28)
4. Õsz Ferenc, Soós András - Badarkochba (10:57)
5. Trunkó Barna - Felkonf (0:36)
6. Õsz Ferenc; Fenyvesi Gabi - Kicsuda-micsuda-Forrónadrág (5:46)
7. Trunkó Barna - Felkonf (1:04)
8. Õsz Ferenc, Bujtor I, Koncz G - Dezsõ és Oszi (3:43)
9. Trunkó Barna - Felkonf (0:18)
10. Õsz Ferenc, Somogyi Pál - Könyvkritika (8:03)
11. Trunkó Barna - Felkonf (0:22)
12. Õsz Ferenc - 72. õszi RK nyitó konferansz (3:49)
13. Trunkó Barna - Felkonf (0:23)
14. Õsz Ferenc - 73. nyári évadzáró (7:13)
15. Trunkó Barna - Lekonf (0:20)
Bónusz track:
16. Õsz Ferenc, Major Tamás - Bolondok (7:04)

Üdv! Köszi a sok,remek feltöltést !
ThomasGins
<#worship>

\"So always look on the bright side of death\"

Ikovacs
Kabaréklub 54 - a New Orleans Dumaszínházból - vágva
Kabareklub54.zip (74,4 MB, 192 kbps)

http://www.multiupload.com/71PXV2W3TV

15 tracks, 54 minutes 46 seconds

1. Kabaréklub54 - Bevezetõ Szignál (0:20)
2. Maksa Zoltán - Nyitó (7:19)
3. Maksa Zoltán - Felkonf (1:08)
4. Varga Ferenc József, Aradi Tibor - Sorbanállók (4:01)
5. Maksa Zoltán - Felkonf (0:39)
6. Balázsovits Edit, Jeges Krisztián - Igazoltatás (3:55)
7. Maksa Zoltán - Felkonf (0:16)
8. Janklovics Péter - Duma (12:13)
9. Maksa Zoltán - Felkonf (1:22)
10. Balázsovits Edit, Lengyel Tamás - Szülõk Beszélgetnek (4:13)
11. Maksa Zoltán - Felkonf (1:19)
12. Jeges Krisztián, Vida Péter - Csatornázási Díjcsomagok (5:55)
13. Maksa Zoltán - Felkonf (0:26)
14. Mogács Dániel - Duma (11:19)
15. Kabaréklub54 - Vége Szignál (0:21)

Kabaréklub - 54. rész - a New Orleans Pubból - 1. rész
egyben, vágatlanul

itt

Szép napot!

VK

Dzsini
Kabaréklub a New Orleans Dumaszínházból - November, elsõ rész (54. az mr1 számozása szerint)

1. Maksa Zoltán - Nyitó
2. Varga Ferenc József, Aradi Tibor - Sorban állók
3. Balázsovits Edit, Jeges Krisztián - Igazoltatás (Kovács András Péter)
4. Janklovics Péter - Duma
5. Balázsovits Edit, Lengyel Tamás - Szülõk beszélgetnek (Kovács András Péter)
6. Jeges Krisztián, Vida Péter - Csatornázási díjcsomagok (Pataki Balázs)
7. Mogács Dániel - Duma

Egyfolytában azon vagyok, hogy ezeket be.
Amiket itt kérsz, azok legjobb tudtommal még nincsenek meg senkinek, legalább is köztünk.

Amint hozzájutok ezekhez, fel fogom rakni.

Sziasztok!
Tudna esetleg valaki segíteni? A Meggyûrûztek-bõl keresem a következõket:
- 1993 Selmeczi Tibor
- 1996 Fábry Sándor
- 2008 Kovács András Péter
valamint persze az 1983 elõttieket Tabi László, Moldova György ...stb.
Köszönöm szépen.