17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
VKaroly #7014 Hogy volt?!... - Garas Dezső a helyén.
VK -
VKaroly #7013 Fábry - S02E02 (2012.08.30.) a helyén.
VK -
VKaroly #7012 Igen, eltűntek a nullák. :)
VK
-
xr4cg3 #7011 Én is töltöm becsülettel a SK-ot, az már két letöltés így... Köszönjük a munkádat! -
SirTomax #7010 Legalább 1 letöltést mindegyiknél kellene mutatnia, mert én mindegyiket letöltöttem. De szerintem még sokan mások is. A Telepódiumokat is köszönöm, azokat is szedem le rendszeresen. -
#7009 Szerintem nem Antal Imre, hanem Bodrogi Gyula beszélget egy kacsával.
Ha erre gondoltál, nekem meg van, bár csak mp3-ban.
-
VKaroly #7008 Érdekes, tegnap reggel még nulla letöltést mutatott minden fájl a kilencedik évad előttről. A többi rész is készül, a Cool naponta egy részt ad le (nagyjából összevissza), most az első évadot ismétlik, hamarosan befejeződik, akkor az is meglesz. A hatodikból egy rész hiányzik, illetve a teljes hetedik évad. A kilencedikből az első már a helyén van, a másodikkal meg kell várni a Coolt...
VK -
nmo008 #7007 Sziasztok!
Keresek egy jelenetet ami az egyik Telepódiumban volt de nem tudom hogy melyikben.
Segítenétek?
Az említett jelenetben Antal Imre beszélget egy kacsával.
Előre is köszi. -
zsorzsi88 #7006 Ez igazán gyors volt, most kapcsoltam ki a rádiót :D -
VKaroly #7005 Prémium - Kabarématiné - 37. rész
egyben, vágatlanul
itt
Prémium - Hangalbum - 37. rész
egyben, vágatlanul
itt
Prémium - Rádiókabaré - 37. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
VKaroly #7004 Telepódium - Csak semmi politika a helyén.
VK -
kstoller #7003 kérlek ne !!!! pont most álltam neki töltögetni őket. pláne ha az mp3akról beszélsz. -
savaria #7002 Köszi a választ! Kb a 32. résztől van meg!
A lényeg, hogy nem új volt. :)
Bár odaírhatták volna a hangtárba, hogy imétlés! -
SirTomax #7001 A magam részéről örülök, hogy jó minőségben is le tudom tölteni őket. Ezúton köszönöm. Türelmesen várom az 1. 6. 7. évadokat és a 9. évad hiányzó részeit:) -
zsorzsi88 #7000 74 esztendeje ezen a napon hunyt el Karinthy Frigyes. Az alábbi linken található összeállításban válogatás hallható a kabaréban elhangzott írásaiból.
Karinthy és a kabaré -
VKaroly #6999 Úgy látom, a régebbi Showder Klubok nem érdekelnek senkit. Letöröljem?
VK -
SirTomax #6998 Nekem még soha nem volt gondom a fájlnevekkel, de gyanítom, hogy a letöltésvezérlő karakterkódolásának a beállítása a ludas. A legegyszerűbb, ha a feltöltő a fájlok nevében nem használ ékezetes betűt. Persze ha a letöltő nevezi át, az is jó megoldás. -
#6997 Pedig már töbször előfordult, hogy nem csomagolta ki, csak átnevezések után. De nincs ezzel semmi gond...
-
VKaroly #6996 Elnézést, látom közben haywire megoldotta a rövidítések rejtélyét és a leírása is tökéletes... :)
Tényleg szóljatok, ha a fájlnevekkel gond van, ilyet én még nem tapasztaltam.
VK -
haywire #6995 TC - Total Commander
MF - Mediafire (asszem)
A lényeg az, hogy ha letöltesz egy kabarét több részben legyen egy mappában. Ugye mindegyiknek a vége más lásd: .zip; z01; z02...
na ami ezek előtt van, azok legyenek ugyanazok.
Tehát ha letöltesz egy kabarét mondjuk így:
kabaré.zip; KABARÉ.z01; Kabaré.z02
nevezd át ilyenre:
kabaré.zip; kabaré.z01; kabaré.z02
a lényeg az, hogy a kiterjesztés előtti "szöveg/cím" ugyanaz legyen, és ne legyen kis illetve nagy betűs eltérés benne.
Szerintem így már érthető, először én is sokat problémáztam vele, nem vagy egyedül.
Ha meg vmit rosszul írtam volna, légyszives javítsanak ki azok akik tudják. :) -
makailaci25 #6994 Köszi a tippet, de akárhogy is próbálkozom, nem akar sikeredni az átnevezés. Igaz, nem vagyok profi informatikus(nem is akarok az lenni néhány letöltésért). Csak azt kérdezném, hogy más megoldás létezik-e, vagy képezzem magam és növesszek még 6 ujjat, hogy számítógépes szaki lehessek?
Nekem az is magas, amit Vkároly írt, a sok rövidítéssel tele van a zsákom.
TC, MF...Kik ezek? -
xem #6993 Loptam pár kabarét, nagyon köszönöm a feltöltőnek :) (Istencsászár vagy ) -
nmo008 #6992 A 28.részt.
Ha ez mond neked valamit -
savaria #6991 Köszönöm a válaszod! Nem tudod melyiket ismételték? -
nmo008 #6990 Szia.
ismétlés volt. -
savaria #6989 Sziasztok!
Nem tudjátok a szombati kabaréklub az új rész volt vagy ismétlés?
Előre is köszönöm a választ! -
nedy #6988 Köszönöm szépen a gyors választ.Már ki is próbáltam. -
#6987 Nem lehet, ajánlott a hangtár letöltő programok használata, lásd #6882 -es hozzászólás. -
nedy #6986 Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy a JDownloader-rel le lehet-e tölteni az MR1 hangtárából a Rádiókabarét?Ha igen,akkor hogyan?
Előre is köszönöm! -
zsorzsi88 #6985 Kabarénaptár 1978
Már csak youtube-n van fenn, a rapidshare törölte. A nyers fájl nincs meg. -
VKaroly #6984 Rádiókabaré - Kabarématiné - 141. rész - Margaritovics Milenkó
egyben, vágatlanul
itt
VK -
nmo008 #6983 Sziasztok!
Az utolsó villányi kabarénak nem volt második része? -
nmo008 #6982
Kár hogy ilyen nincs a valódi híradókban nem? -
nmo008 #6981 -
nmo008 #6980 -
nmo008 #6979 -
nmo008 #6978 -
nmo008 #6977 Sziasztok!
Találtam egy pár videót.
Én sírva röhögtem remélem tetszeni fog. -
VKaroly #6976 Nem ugyanazok a fájlnevek?!?! A TC tömörít, ugyanazt adja neki, a MFExpress meg feltölti. Elvileg nem változhat meg közben sehol a fájlnév. Ha mégis találtok ilyet, szóljatok, a MF felületén van átnevezés funkció!
VK -
#6975 A probléma megoldása nagyon egyszerű.
A letöltött fájloknak megegyező névvel kellene lejönni,sajnos ez nem mindíg van így. Ha csak egy pici eltérés van, akkor már nem is működik a kicsomagolás. Nevezd át a fájlokat(bármire), úgy, hogy mind a 3-4-5 file megegyező legyen (a kiterjesztésen ne változtass)és már megy is a dolog.
Sok sikert!