Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- 11 stand up valamint egyszemélyes produkció + 2 a nyitókonferanszok (Litkai, KAP)
- 6 jelenet, melybõl 4-et!!! a Hadházi-Litkai páros írt. ezen kívül volt még a Bruti-Vida népdalboncolás.
- Fábry egy korábbi rádiós sztoriját adta elõ barokkos formában.
- személy szerint hiányoltam Maksát
Kõhalmi, Bödõcs szenzációsak voltak. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A tracklistat meg mellerakod. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
BUÉK mindenkinek, és köszönet a feltöltõknek! 😊
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Töltse le mégegyszer vagy próbálja meg máshol letölteni aztán lehet agyalni!
Én mégis maradnék a kaptafánál. A Total Commanderben a legújabb WinRar van beállítva rar tömörítõnek és a legújabb WinZip zip tömörítõnek. A 7zip fileokat pedig 7zip-pel tömörítem ki. Még sosem volt egyikkel sem bajom. (És a TotalCommander elfedi a WinZip trial üzenetét, azaz akármeddig lehet használni mindenféle warning vagy crack nélkül).
A másik út, hogy nem a tömörítõket, hanem magát a TotalCommandert aktualizálod mindig a leújabbra, mert az unrar és unzip mindig a legújabb benne.
Még egy gondolat. Egyezetek meg magánüzenet egy állományban, amit nem tudsz kitömöríteni és Ikovacs küldjön CRC filet (sfv) hozzá. Ha stimmel a CRC akkor a tömörítõddel van gond, ha nem, akkor hibásan jön le az állomány.
Nálam régebben volt ilyen gond, a vírus a tömörített fáljokat rongálta a letöltés pillanatában, és bármit szedtem le, hibás volt.
Az innen szedett tömörített állományokkal valóban soha nincs gond!!!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Mégegyszer köszönet minden feltöltõnek a munkájukért!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy isten vagy, hogy észrevetted a Telepódiumot!!!
KÖSZÖNET
5586 m1
5587 MR1
5588 m1
5591 ATV
5592 ATV
5593 ATV
5594 ATV
5598 TV2
5599 MR1
5605 m1
5606 m1
VK
Köszönet mindenkinek mindenért, egy apró kér(d)és még: a szilveszter napján délben a Kossuthon leadott Történet, hangszerelve mûsor Markos Györggyel megvan esetleg valakinek?
Mindenkinek köszönet mindenért!
Ha esetleg vannak kalózfelvételeitek Hofitól, légyszi osszátok meg velem!
Köszi:
Miki
Az pedig, hogy nem tudod mirõl beszélnek - én 10 éves korom környékén (és azelõtt) már aktívan hallgattam kabarét - Markos-Nádast, Hofit, ilyesmiket. Sok mindent nem értettem belõle (szexuális és politikai utalások), de jól szórakoztam rajta, és az évek során egyre több mindent értettem meg belõle, viszont sok olyan történelmi, aktuálpolitikai utalás van, amit nem ismerek, nem ismerhetek ma sem. Ettõl még a jó kabaré jó kabaré marad - ott van kiváló példának a Markos-féle Andrej esti mesét mond.
Közvetlen példa ma éjszakáról: a Retro B.Ú.É.K.-ban volt most is olyan paródiamûsor a hatvanas évekbõl, aminél az eredeti mûsorra szerintem már senki nem emlékszik, mégis kiváló szórakozás volt. A mostani kabaréból is lehet olyat mondani, amire egy év múlva már nem fogunk emlékezni, és olyat is, amit viszont évek, talán évtizedek múlva is emlegetni fogunk. A paródiánál természetesen nehezebb a helyzet, én is ezért "szoktam le" Hónaljmirigyékrõl, mert egyre kevesebb daluknál ismertem az eredetit - ez van, nem nekem szólnak. A régi dolgaikat, de inkább a Voga-Turnovszky duó munkásságit viszont máig szívesen hallgatom (bár ott is van egy-két olyan dal, aminek az eredetijét nem ismerem).
Néhány gondolatmorzsa:
lajos9920, a Hónaljmirigyrõl kérdeztél: az a bajom velük, hogy mivel évek óta permanensen rosszul vagyok a magyar popzenétõl, nem ismerem, kit parodizálnak, így nem tudom értékelni egy mûvüket sem a Rum a tejbe óta.
Ugyanez a problémám az állandóan buta tévémûsorokat, fõleg tévéreklámokat cikizõ stand-uposokkal. Nem tudom, mirõl beszélnek, így nem érzem, mennyire jó vagy rossz az élcelõdésük.
Szeptember 11 óta zavaró a WTC vágókép néhány filmben, most akkor ciki lesz azon stand-upok ismétlése, egyáltalán vállalása, ahol értelmesebb téma híján Mary Zsuzsi reklámját cikizi az "elõadó"? (Most a halálhíre kapcsán ismertem meg ama bizonyos reklámját.)
Csak ennyire sikerült feljavítani, nincs meg valakinek jobban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.multiupload.com/OAPW68CYNY
Jelszó:Ikovacs
Tavaly az ATV-n volt a Sas kabaré lexikon címû mûsor. Nem toudom hány része volt,de akinek megvan,az felrakná?
Köszi!
Keresem a következõ kabaréjelenetet:
Öt perc szüret Alacsonyból
(azt hiszem szilveszteri kabaréjelenet volt)
Segítsetek,légyszi!
<#worship>#worship>