Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre ellenpélda a Heti hetes, ami az új évadban egyenesen unalmas lett, szinte más nem viszi a szót, mint Farkasházi és Hajós. Farkasházit soha nem szerettem, annyira összefüggéstelenül, unalmasan és erõszakosan próbálja a maga által mûveltségnek titulált történeteit, vagy családi történeteit elõadni, hogy amikor a többiek
végre egy kicsit viccesek lennének, megint lehúzza a hangulatot . Hajós - akit eddig szerettem - pedig egészen bevadultan politizál.
Sajnos az eddigi RTL 2. részek számomra kukába valók, pedig imádtam eddig.
Köszönet a rengeteg új feltöltésért. 😊
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a ComedyCentral bemutatja 7.évadja megy most? Illetve, hogy a Villánykövesdi kabaréklub 3.része melyik napon ment a rádióban? (egy dátum kéne) köszönöm
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Most úgy tûnik (legalábbis a letöltési statisztikák alapján), hogy a .yup-os trükk mûködik, remélhetõleg nem jönnek rá hamar. Ugye nálatok sincs gond a .yup fájlokkal?
VK
Nekem is. Ma jött le a Retró Kabaré 7 ZIP-je pedig a felkerülés napja óta ott figyel a JDownloaderben és naponta többször prübáltam tölteni.
"Szerintem Bandó mindig egy kicsit unalmas volt, de volt egy korszaka, amikor az internetrõl gyûjtött magának vicceket, és az egyenesen kínos volt annak, aki ezeket már a neten olvasta."
Vérszemet kapott, mert Trunkó, de fõleg Majláth jelenetekbe, monológokba (Anyuka, Jelenetek egy... stb) gyúrtak vicceket, melyeket a Hix Moka osztott szét a világnak. Hja, volt egy ilyen idõszak. Manapság a stand-uposok saját sztoriként mesélnek el városi legendákat és vicceket. Pl. Hadházi elmondta a "ködben egy autó követ egy másikat" adomát saját történetként. 😞
A Hajnóczy nem igazán mp3ba való!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Avi
http://qpw4sq.1fichier.com/en/
Mp3
http://qjrgzo.1fichier.com/en/
Jelszó:Ikovacs
9 tracks, 43 minutes 38 seconds
1. Shdk10 03 - Bevezetõ szignál (0:36)
2. Kiss Ádám - Nyitó duma (8:05)
3. Kiss Ádám - Felkonf (0:19)
4. Dombóvári István - Duma (9:29)
5. Kiss Ádám - Felkonf (1:57)
6. Felméri Péter - Duma (7:58)
7. Kiss Ádám - Felkonf (1:09)
8. Hajnóczy Soma - Produkció (13:17)
9. Kiss Ádám - Lekonf (0:48)
Avi
http://iif99a.1fichier.com/en/
Mp3
http://jiapp9.1fichier.com/en/
5 tracks, 48 minutes 2 seconds
1. CCB 7-02 - Bevezetõ szignál (0:29)
2. Nagy Bandó András - Duma 1 (13:13)
3. Nagy Bandó András - Duma 2 (13:48)
4. Nagy Bandó András - Duma 3 (7:00)
5. Nagy Bandó András - Duma 4 (13:32)
A sorszámozó kollégát elküldeném egy jó hosszú pihenésre, úgy látszik nagyon stresszes a munkája. 😊
VK
VK

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2014-ben jön a következõ Humorfesztivál 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sajnálom, és kérem vissza Hofi Gézát!!!
Eddíg is langyos volt a rádiókabaré, ami (úgy gondolom) most teljesen kihûlt.
Alá kellene már gyújtani, hogy újra felforrósodjon ez a csodálatos mûfaj.
Novemberi RK helyett NBA válogatás!
Biztos olcsóbb, de mégis:
Mi lenne, ha egész hónapban a kabarématinébsn a 65 éves NBA lenne, nem szólok egy rossz szót sem!
Helyette közismert mûkörömépítõk, kozmetikusok, benzinkutasok, bolti eladók stb, van a kabarématinékban, agyonismételt számokkal...
21 tracks, 53 minutes 44 seconds
1. RK201211 - Bevezetõ szignál (0:22)
2. Maksa Zoltán - Nyitó (3:38)
3. Maksa Zoltán - Felkonf (0:23)
4. Nagy Bandó András - Hanyas vagy, 47-es? (5:44)
5. Maksa Zoltán - Felkonf (0:42)
6. Nagy Bandó András - Trabant vers (3:20)
7. Maksa Zoltán - Felkonf (0:19)
8. Nagy Bandó András - Rendõr GMK (3:29)
9. Maksa Zoltán - Felkonf (0:32)
10. Lukács Sándor - Lakáskultúra (4:30)
11. Maksa Zoltán - Felkonf (0:42)
12. Nagy Bandó András - Kórházi levél (6:56)
13. Maksa Zoltán - Felkonf (0:29)
14. Nagy Bandó András - Kocka utca 13 (6:42)
15. Maksa Zoltán - Felkonf (0:32)
16. Nagy Bandó András - Elektromos csellentyûcske (1:55)
17. Maksa Zoltán - Felkonf (0:55)
18. NBA, Usztics Mátyás - Tinibeszéd (1:56)
19. Maksa Zoltán - Felkonf (0:39)
20. Nagy Bandó András - Túlélõ (9:04)
21. RK201211 - Vége szignál (0:55)

Nagy Bandó András 65 éves
Maksa Zoltán - Nyitó
NBA - Hanyas vagy, 47-es?
NBA - Trabant vers
NBA - Rendõr GMK
Lukács Sándor - Lakáskultúra
NBA - Kórházi levél
NBA - Kocka utca 13.
NBA - Elektromos csellentyûcske
Usztics Mátyás - Diákbeszéd
NBA - Túlélõ
(az utolsó kettõ címében nem vagyok biztos)
1. Kilépés parancsmódba / DOS/ a megfelelõ könyvtárba, aztán
Ren *.yup *.zip
enter
vagy
2. Totalcommander, 2 lassú klikk a yup fájlra és a yup-ot átírni zip -re és enter
vagy
3.saját gép,intézõ, yup fájlmegkeresése a c-n, akárhol stb, jobb oldali egér gombbal klikk, átnevezés, a yup átírása zipre'
Remélem sgítettem!
VK
Log In után ki kell jelölni a letölteni kívánt fájlokat, majd context menüben ki kell választani a "Save to My files" pontot. Ekkor a fájlokat átmásolja a saját könyvtáramba is. Fizikai másolás nem történik, csak új linkeket gyárt le. Innen már gond nélkül megy a letöltés. Azt ne kérdezzétek, hogy ez miért mûködik, de tény, hogy így azonnal ment, legalábbis nálam.
A .yup kiterjesztést át kell írni .zip-re (hátha ezzel az apró trükkel az MF .zip letöltési problémáján lehet segíteni). Mától a többi fájlnál is ezt fogom csinálni. Próbáljuk meg, hátha...
Az 1fichier.com-ot megnéztem, ha jól látom, ott 60 vagy 90 nap után törlik a fájlokat, tehát nem biztos, hogy érdemes sokáig ott tartani bármit is... Javítson ki valaki, akinek nagyobb tapasztalata van vele.
VK
Köszönöm szépen elõre is!
SirTomax: nekem jDownloadert használva problémamentesen lejött a retró kabaré, a másikat nem próbáltam.