Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, a hetedik évad kezdõdött két hete. Itt találsz róla részleteket.

VK

Igazad van, ma már kissé fáradtabb a humor, de ez érthetõ is, ha a politikát nagy ívben kerülniük kell.Hadházit azért szeretem, és Bödöcsöt is.
Erre ellenpélda a Heti hetes, ami az új évadban egyenesen unalmas lett, szinte más nem viszi a szót, mint Farkasházi és Hajós. Farkasházit soha nem szerettem, annyira összefüggéstelenül, unalmasan és erõszakosan próbálja a maga által mûveltségnek titulált történeteit, vagy családi történeteit elõadni, hogy amikor a többiek
végre egy kicsit viccesek lennének, megint lehúzza a hangulatot . Hajós - akit eddig szerettem - pedig egészen bevadultan politizál.
Sajnos az eddigi RTL 2. részek számomra kukába valók, pedig imádtam eddig.
Sziasztok!
Köszönet a rengeteg új feltöltésért. 😊
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a ComedyCentral bemutatja 7.évadja megy most? Illetve, hogy a Villánykövesdi kabaréklub 3.része melyik napon ment a rádióban? (egy dátum kéne) köszönöm

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Valószínûleg azért van, mert bizonyos fájltipusokat egy hét alatt csak tizenötször enged letölteni az MF újabban. Ilyen pl. a .zip, de a .z01 és társai nem. Más kérdés, hogy egy teljesen értelmetlen hibaüzenetet ad "túltöltési" kísérletnél, nem azt, hogy túl sokszor töltötték le az adott idõkeret alatt és ezért nem engedi épp...

Most úgy tûnik (legalábbis a letöltési statisztikák alapján), hogy a .yup-os trükk mûködik, remélhetõleg nem jönnek rá hamar. Ugye nálatok sincs gond a .yup fájlokkal?

VK

"Már két napja próbálom letölteni a MediaFire-rõl a Retró kabaré7-et és ComedyCentrál7-01-et, de a zip fájloknál állandóan azt jelzi, hogy "Archive Download Blocked". Érdekes módon a z01, z02 stb fájlokat engedi letölteni. Csak én tapasztalok ilyet, vagy más is szerencsétlenkedik ezzel?"

Nekem is. Ma jött le a Retró Kabaré 7 ZIP-je pedig a felkerülés napja óta ott figyel a JDownloaderben és naponta többször prübáltam tölteni.

"Szerintem Bandó mindig egy kicsit unalmas volt, de volt egy korszaka, amikor az internetrõl gyûjtött magának vicceket, és az egyenesen kínos volt annak, aki ezeket már a neten olvasta."

Vérszemet kapott, mert Trunkó, de fõleg Majláth jelenetekbe, monológokba (Anyuka, Jelenetek egy... stb) gyúrtak vicceket, melyeket a Hix Moka osztott szét a világnak. Hja, volt egy ilyen idõszak. Manapság a stand-uposok saját sztoriként mesélnek el városi legendákat és vicceket. Pl. Hadházi elmondta a "ködben egy autó követ egy másikat" adomát saját történetként. 😞
Showder Klub - S10E03 - 20121112 a helyén.

VK

Ikovacs
A Felméri sem tud évente 2x úgy szerepelni, hogy 10 percben ne legyen ismétlés!
A Hajnóczy nem igazán mp3ba való!

Ikovacs
Showderklub 1-03 Avi+Mp3

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Avi
http://qpw4sq.1fichier.com/en/
Mp3
http://qjrgzo.1fichier.com/en/

Jelszó:Ikovacs

9 tracks, 43 minutes 38 seconds

1. Shdk10 03 - Bevezetõ szignál (0:36)
2. Kiss Ádám - Nyitó duma (8:05)
3. Kiss Ádám - Felkonf (0:19)
4. Dombóvári István - Duma (9:29)
5. Kiss Ádám - Felkonf (1:57)
6. Felméri Péter - Duma (7:58)
7. Kiss Ádám - Felkonf (1:09)
8. Hajnóczy Soma - Produkció (13:17)
9. Kiss Ádám - Lekonf (0:48)

x

Gálvölgyi show - E06 a helyén.

.yup=.zip

VK

Oks, kösz az info-t :-D
Ikovacs
ComedyCentrál bemutatja 7-02 Avi+mp3 Nagy Bandó András

Avi
http://iif99a.1fichier.com/en/
Mp3
http://jiapp9.1fichier.com/en/

5 tracks, 48 minutes 2 seconds

1. CCB 7-02 - Bevezetõ szignál (0:29)
2. Nagy Bandó András - Duma 1 (13:13)
3. Nagy Bandó András - Duma 2 (13:48)
4. Nagy Bandó András - Duma 3 (7:00)
5. Nagy Bandó András - Duma 4 (13:32)

Ikovacs
Heti Hetes 2012.11.11

http://y1c0gk.1fichier.com/en/

x

A Comedy Central bemutatja - S07E02 - Nagy Bandó András a helyén.

.yup=.zip

VK

A Hangtár szerint viszont az elkövetkezõ két hétben a Kabaréklub 69-ik (második fele, hogy jó legyen, grrr....), és a 70-ik része lesz, utána meg december jön... Illetve a mûsorban sem hangzott el, hogy elsõ rész lenne (se az elején, se a végén).

A sorszámozó kollégát elküldeném egy jó hosszú pihenésre, úgy látszik nagyon stresszes a munkája. 😊

VK

blue moon boy
Semmi gond. Elõre is köszi!

Ikovacs is, meg én is elszúrtuk a felvételt. Kedden kora délután ismétli az m1, majd akkor meglesz.

VK

Sõt a Comedy Central Bemutatja mai részében is Nagy Bandó lesz . 😊
Dzsini
Az is Nagy Bandó volt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

blue moon boy
A pénteki Van képünk hozzát rögzítette valaki?
Elõre is köszi!

blue moon boy
"úgy kerülik a politikát, mint a tüzet"

Miért? Jobb ez így? Szerintem unalmas.

Szerintem Bandó mindig egy kicsit unalmas volt, de volt egy korszaka, amikor az internetrõl gyûjtött magának vicceket, és az egyenesen kínos volt annak, aki ezeket már a neten olvasta.
Rádiókabaré - Kabarématiné - 149. rész - Zakariás Enikõ
egyben, vágatlanul

itt

VK

Dzsini
1974 óta minden 8 évben megrendezték idáig.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

2014-ben tényleg lesz Humorfesztivál?
Dzsini
2006 volt (bár néhányan már elõtte is bejelentkeztek)

2014-ben jön a következõ Humorfesztivál 😊

Molnibalage
Hofi csak a nosztalgia miatt jó. (Vagy még amiatt sem.) A "Szólítsatok cucin" kívül a nagy részén bealudtam. A 2005 körüli vérfrissítés nagyon ráfért már a mûfajra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Azok után, hogy nem is vettek fel novemberi rádiókabarét, elég nehéz lett volna azt adni 😊 Itt inkább az a mókás, hogy a mûsortárban ilyen nevet kapott.

Mivel úgy kerülik a politikát, mint a tüzet, ezért lapos mostanában minden kabaré. Néha valaki elejt egy-egy mondatot, de aztán gyorsan el is kezd másról beszélni, nehogy véletlenül...

Sajnálom, és kérem vissza Hofi Gézát!!!
blue moon boy
Minden tiszteletem Bandónak, de mégis... Valami nagyon nincs itt rendben.
Eddíg is langyos volt a rádiókabaré, ami (úgy gondolom) most teljesen kihûlt.

Alá kellene már gyújtani, hogy újra felforrósodjon ez a csodálatos mûfaj.

Ikovacs
Sajnos, ez katasztrofális!

Novemberi RK helyett NBA válogatás!

Biztos olcsóbb, de mégis:

Mi lenne, ha egész hónapban a kabarématinébsn a 65 éves NBA lenne, nem szólok egy rossz szót sem!

Helyette közismert mûkörömépítõk, kozmetikusok, benzinkutasok, bolti eladók stb, van a kabarématinékban, agyonismételt számokkal...

Ikovacs
Rádiókabaré 2012 november - 1. rész

http://2a4z3k.1fichier.com/en/

21 tracks, 53 minutes 44 seconds

1. RK201211 - Bevezetõ szignál (0:22)
2. Maksa Zoltán - Nyitó (3:38)
3. Maksa Zoltán - Felkonf (0:23)
4. Nagy Bandó András - Hanyas vagy, 47-es? (5:44)
5. Maksa Zoltán - Felkonf (0:42)
6. Nagy Bandó András - Trabant vers (3:20)
7. Maksa Zoltán - Felkonf (0:19)
8. Nagy Bandó András - Rendõr GMK (3:29)
9. Maksa Zoltán - Felkonf (0:32)
10. Lukács Sándor - Lakáskultúra (4:30)
11. Maksa Zoltán - Felkonf (0:42)
12. Nagy Bandó András - Kórházi levél (6:56)
13. Maksa Zoltán - Felkonf (0:29)
14. Nagy Bandó András - Kocka utca 13 (6:42)
15. Maksa Zoltán - Felkonf (0:32)
16. Nagy Bandó András - Elektromos csellentyûcske (1:55)
17. Maksa Zoltán - Felkonf (0:55)
18. NBA, Usztics Mátyás - Tinibeszéd (1:56)
19. Maksa Zoltán - Felkonf (0:39)
20. Nagy Bandó András - Túlélõ (9:04)
21. RK201211 - Vége szignál (0:55)

Rádiókabaré - 2012. november - Köszöntjük a 65 éves Nagy Bandó Andrást
egyben, vágatlanul

itt

VK

Dzsini

Dzsini
(Rádiókabaré 2012 november - 1. rész (ennek hívja a Hangtár 😊 )

Nagy Bandó András 65 éves

Maksa Zoltán - Nyitó
NBA - Hanyas vagy, 47-es?
NBA - Trabant vers
NBA - Rendõr GMK
Lukács Sándor - Lakáskultúra
NBA - Kórházi levél
NBA - Kocka utca 13.
NBA - Elektromos csellentyûcske
Usztics Mátyás - Diákbeszéd
NBA - Túlélõ

(az utolsó kettõ címében nem vagyok biztos)

Gálvölgyi show - E05 a helyén.

.yup=.zip

VK

Fábry - S02E07 (2012.11.08.) a helyén.

.yup=.zip

VK

Munkaügyek - IrReality Show E31 a helyén.

.yup=.zip

VK

Gálvölgyi show - E04 a helyén.

.yup=.zip

VK

Prémium - Rádiókabaré - 46. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

Gálvölgyi show - E03 a helyén.

.yup=.zip

VK

Köszönöm, megpróbálom.
Ikovacs
Próbáld az utolsót, ez garantáltan Divx, az elõzõek lehet, hogy kicsit mások voltak, az avi kiterjesztés ellenére!

Ikovacs
Yup átnevezés a gyengébbeknek:

1. Kilépés parancsmódba / DOS/ a megfelelõ könyvtárba, aztán
Ren *.yup *.zip
enter

vagy

2. Totalcommander, 2 lassú klikk a yup fájlra és a yup-ot átírni zip -re és enter

vagy

3.saját gép,intézõ, yup fájlmegkeresése a c-n, akárhol stb, jobb oldali egér gombbal klikk, átnevezés, a yup átírása zipre'

Remélem sgítettem!

A .yup maga a .zip. Át kell csak nevezni xyz.yup-ról xyz.zip-re.

VK

A .yup fájlt próbáltam átírni, de nem sikerült. Egyik programom sem tudja megnyitni és nem tudok vele mit kezdeni. Mit tegyek?
Én is jDownloadert használok, de miután azzal nem ment, próbáltam webes felületrõl. Egyébként azóta is halott ügy nálam. De sikerült egy "ótvar trükköt" kieszelnem, amivel megy a dolog, de csak a MediaFire-nél regisztrált felhasználóknak megy.
Log In után ki kell jelölni a letölteni kívánt fájlokat, majd context menüben ki kell választani a "Save to My files" pontot. Ekkor a fájlokat átmásolja a saját könyvtáramba is. Fizikai másolás nem történik, csak új linkeket gyárt le. Innen már gond nélkül megy a letöltés. Azt ne kérdezzétek, hogy ez miért mûködik, de tény, hogy így azonnal ment, legalábbis nálam.
Gálvölgyi show - E02 a helyén.

A .yup kiterjesztést át kell írni .zip-re (hátha ezzel az apró trükkel az MF .zip letöltési problémáján lehet segíteni). Mától a többi fájlnál is ezt fogom csinálni. Próbáljuk meg, hátha...

Az 1fichier.com-ot megnéztem, ha jól látom, ott 60 vagy 90 nap után törlik a fájlokat, tehát nem biztos, hogy érdemes sokáig ott tartani bármit is... Javítson ki valaki, akinek nagyobb tapasztalata van vele.

VK

Nekem is ugyanez a problémám ugyanezzel a fájlal és bár korábban is elõfordult néhányszor hasonló, de utána valahogy mindig megoldódott. Remélem most is így lesz.
Kedves Ikovacs! Nagyon szépen köszönöm az összes feltöltésed, azonban van egy nagy problémám: a Heti heteseket töltöm le tõled, de eredetiben sem játssza le a videóm, és akkor sem, ha XVID vagy DIVX formátumra alakítom át õket.Pedig pl. ha az MP4 fájlokat alakítom át ezekre a formátumokra, mindig megfelelõek lesznek. Tudnál segíteni?
Köszönöm szépen elõre is!
Dzsini
Beiktattam felülre is.

SirTomax: nekem jDownloadert használva problémamentesen lejött a retró kabaré, a másikat nem próbáltam.