17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
gazsula #9858 Az utóbbi min. 10 évben az volt a rend, hogy november első szombatján megismétlik a tavalyi szilveszteri műsort. Hírek szerint idén nem, nehogy az újak mellett "virítson" a különbség... Vagy erősen megvágják... Hm. -
#9857 Elmúlt 4 év során minden szilveszteri rádiókabaré felvételen ott voltam.
Minden évben mindkét felvételen.
Sőt 2-2 nap szabadságot is ki kellett vennem emiatt minden évben.
Idén úgy érzem ez a sorozat meg fog szakadni, és nem azért mert nem tudok eljönni.
Hanem mert nincs értelme. :(
Régi csapat összeállhatna 1 estére. (Itt Sinkó Péterre is gondolok! )
Remélem olvassa az illetékes...
Utoljára szerkesztette: Imremagdi, 2014.11.01. 22:33:41 -
#9856 A hétvégén nem lesznek a Kossuthon kabarék! Lehet, hogy a dumakabarét teszem fel, bár csak egy része van fent!
-
grekon #9855 Hurrà ! S ràadàsul videjòban . Ismèt szuperek a jeleneteik :) -
#9854 Újra jelentkezett a Dumakabaré!
https://www.youtube.com/watch?v=KrThcYOsA3U -
ujunkies #9853 Köszönöm a tippeket! Egy jó részüket ismerem és biztos van, ami csak címről nem ugrik be, de, ami nem ismerős, azokat megkeresem.
Felraktam két csomagban amiket az utóbbi néhány hónapban szedtem össze. Az összes (azt hiszem) innen van a fórumból, örök hála az eredeti feltöltőknek. Én csak annyit csináltam, hogy amikor hallgattam sorban a jeleneteket, azokat, amiket nem tudok megunni, vagy éppen akkor nagyon jónak gondoltam, beraktam egy "válogatás" mappába.
Gondoltam további lista helyett felrakom, mint egy remixet. Ízlések és pofonok, de ahogy néztem a többiek listáit, vannak átfedések :)
Én nem vagyok annyira precíz, mint Gazsula és nem is mindig tudom, hogy ki írta a jeleneteket, az eredeti címeket hagytam meg.
Sok mindent bele lehetne még rakni: Kern Anyuka sorozatát, Teri néni összeset, a Csala-Gálvölgyi házaspár-jeleneteket és még ezeregyet (ne beszéljünk a Hofi életműről :) ). Majd bővül még.
Ha többen feltöltitek a kedvenceiteket, összerakhatnánk egy all time best válogatást, egy rádiókabaré 101-t a fiataloknak :)) Időt álló jelenetekből, amiket akkor is szívesen hallgattok, ha már ismeritek a poénokat - szvsz ez a nagyon jó jelenetek mércéje, hiszen, ha ismersz egy viccet, másodszorra már nem nevetsz - de, ha egy kabaréjelenet jó, elrötyög rajta az ember igen sokszor.
https://www.mediafire.com/?wm564ez52vmwxni
http://www.mediafire.com/download/x61b9i2hx478062
Gyorsan szedjétek le, mert, ha így megy tovább, visszatérünk a bolhapiaci cd/dvd árusításhoz, mert olcsóbb lesz, mint letölteni :) -
ujunkies #9852 Itt a link: https://www.mediafire.com/?07uu5svlcktbvtb
:) -
kroki63 #9851 Sajnos igazatok van! Neves színészeink felejthetetlenül adták elő a jól megírt jeleneteket, poénokat, hozzátéve tehetségüket, emelve a mű színvonalát... Második nekifutásra ma legyűrtem a Kavar-t, de egy mosoly nem jött ki belőlem, és nagyon idegesítő a "gépnevetés" , ha élő is. -
#9850 Kavar az avaron. De ha kicsit felkavarnák az avart, láthatnák, hogy mi van alatta. Kaki! ... és ezzel etetnek minket. Még jó, hogy nem léptünk bele! (vagy igen?) -
#9849 Rádiókabaré Kavar az avaron 2 - vágva
yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://osztott.com/gsUe/
http://2xtig8kwcy.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?hogtxucmpo3csn8
Jelszó:Ikovacs
24 tracks, 52 minutes 26 seconds
1. Kavar az avaron 2 - Bevezető szignál (0:19)
2. Polgár Péter - Városhimnuszok (4:18)
3. Polgár Péter - Felkonf (0:22)
4. Aradi Tibor, Varga Ferenc Józse - Rondasági adó (4:08)
5. Polgár Péter - Felkonf (0:38)
6. Polgár Péter - Győzike mesél (2:46)
7. Polgár Péter - Felkonf (0:20)
8. Szilágyi Tibor - Könyvbemutatók (3:00)
9. Polgár Péter - Felkonf (0:20)
10. ÓÉV duó - Közlekedni jó! (4:53)
11. Polgár Péter - Felkonf (0:26)
12. Aradi Tibor, Ihos József - Teri és Máli (3:01)
13. Polgár Péter - Felkonf (0:49)
14. Kövesdi Miklós Gábor - Noé stand-up (5:45)
15. Polgár Péter - Felkonf (1:05)
16. Szilágyi Tibor, Varga Ferenc József - Flexibilis újrastrukturáló (3:57)
17. Polgár Péter - Futballista népi kanyargós (1:14)
18. Polgár Péter - Felkonf (0:43)
19. Nádas György, Varga Ferenc József - Mágusképző (3:08)
20. Polgár Péter - Eros Ramazzotti paródia (2:05)
21. Polgár Péter - Felkonf (0:20)
22. Szilágyi Tibor, Aradi Tibor - Panellakók (5:13)
23. Polgár Péter - Édi-bédi Song (2:54)
24. Kavar az avaron 2 - Vége szignál (0:42)
-
#9848 Sajnos a Klubrádió kabaré a pénz miatt maradt el! A szemét fasiszta kormányunk megpróbálja ellehetetleníteni az adót! Támogasd, ha tudod!
-
#9847 A rádió, amiben a kabaré leadásra kerül, ugyebár állami. Értik a tréfát, csak nem szeretik. Innentől kezdve ne nagyon várj szókimondást.
Viszont 1-et nem értek... Próbálkozott vele a Klubrádió, miért nem próbálkoznak mások is, akiknek van hozzá felszerelése (jó minőségű felvételek készítéséhez), vannak hallgatói szinte az összes korosztályból, ... A nagy nevek még ott vannak, akiknek egy részük inkább csak színész mostanság (Gálvölgyi, Kern, Ihos, Usztics, Nádas, ...), de nem hívják őket. Miért? Mert a zene olcsóbb, elég egy technikus, vagy olykor még az se kell. Amiben pedig nincs profitja egy rádiónak, azt nem fogja csinálni. Pedig néha áldozni kéne az egyediségért.
Várhatunk a csodára, de ami volt, elmúlt. Örülhetünk neki, hogy mi még abban a korban nőttünk fel, amikor vadászhattuk magnóval a kabarécsütörtököt 3 órában minden héten. A mai fiatalságnak pedig már elég ez ami van.
Nekem nem volt számítógépem, telefonom sokáig, most meg már a 2 évesek is nagyobb telóval rohangálnak, mint a fejük. Régen abban is az volt a divat, hogy a "féltégla" helyett minél kisebb legyen 1 mobil. Most pont az ellentéte jött vissza. Minél nagyobb, annál menőbb az ember. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mi "öregek" már le vagyunk sz...rva, éljünk az emlékeinkből, mert az "igénytelen" fiatalság elsodor. A mai fiataloknak meg bőven elég az, amit kapnak. Sok tizen-huszon éves ismerősöm nem értékeli a régi klasszikus kabarékat, csak a stand-up-os dolgokat, mert 1 viccet megért, egy jelenet már bonyolult (fárasztó lekövetni) a számára. ("Szőke nő" szindróma.)
Régen a CD minőségre esküdött mindenki, dobjuk ki a kazettákat... most a sokszor hallgathatatlan tube (64, 96 kbps) minőség náluk már az ász. Elég ha szól valami.
Ma már 1 kabaré nem érték. Mi az igazi kedvelői pedig ez ellen nem tehetünk semmit. A klasszikus reklámmal zárnám:
"Azokból a régi jó dolgokból már nem maradt semmi..." "... és ilyenkor tudható, hogy az öregúr a nagymamára gondol..." -
kroki63 #9846 Minden tiszteletem és köszönetem a feltöltőké, akik még ezzel a minősíthetetlen, kabarénak nevezett borzalommal is foglalkoznak és dolgoznak értünk, elérhetővé teszik számunkra. Az előttem szólókhoz hasonlóan én sem bírtam végig hallgatni a "kavar"-t, annyira idegesített, hogy inkább kikapcsoltam és a megkezdett Hofit hallgattam tovább. Ezerszer meghallgattam több variációban is, de nem tudom megunni...akárcsak Fábry régi és még régebbi előadásait...tudom, ízlések és pofonok... de ezt a mélypontot, ahova levitték, már nem tudom tolerálni. Én is böngészem, hallgatom a régi kabarékat, no meg a nem túl régieket is...tetszenek pl. a Humorfesztiválok előadásai, a stand-up-osok első évei.. Ami most nagyon hiányzik, az a politika teljes kihagyása, átlépése, mintha nem is lenne.., mintha nem lenne napi szinten humorforrás a Parlament és városok, falvak történései. Csak én érzem így? -
#9845 Sas kabarélexikon ATV 2014.10 25 Avi
http://jjb85cdi9g.1fichier.com/
-
lazado #9844 nem is lenne rossz ötlet összeállítani a szerintünk top10 (20?) legjobb kabaré számot, mindenkik beírhatná a jelöltjeit, lehetne szavazni.... -
kapbenc #9843 No, né... Még a végén a rádiókabaré színvonalának eltűnése a mélyben lesz előidézője annak, hogy néhány honfitárs rágyúr az idegen nyelvekre. Legalább ennyi pozitívum legyen a történésekben. :)
Kb. nyolcvannyolc óta hallgatom, rögzítem a kabarékat. Anno, a havi egyszer másfél óra idejében a kazettát szó szerint rongyosra hallgattam két bemutató közt. Ott is volt, akit át kellett tekerni (nekem főleg Bandó lopott humora és Majláth Hahotás viccekből összegyúrt jelenetei nem feküdtek), de a lényeg, hogy egy hónapon át újra és újra tudtam hallgatni egy adást. Azóta egyetlen kabarét sem hagytam ki. Most, meglátva Polgár "Ennél már nincs lejjebb" Péter dominanciáját a legutóbbi műsor listájában, huszonöt év után először önszántamból kihagyom a kabarét. Köszönöm a feltöltők áldásos munkáját. Leszedem, megy az archívumba, de ezt az eresztést nem veszi be a gyomrom.
Megjegyzés: Voltam a Dumaszínházban Bödőcsön. Fenomenális. Nem szoktam mások előtt felszabadultan, teli szájjal röhögni, de most megesett. Csak az ára ne lenne annyira borsos. -
#9842 Déri, Markos, Nádas - Kuratorium
Gálvölgyi, Kern, Bajor, Hernádi - A budaörsi csata
Agárdy, Bárdy, Csala, Csákányi, Kern - Hófehérke és a hét elgyötört törpe
Markos, Nádas - Kőbe zárt lélek (Hugyos Józsi sorozat), Rádióállomás keresés, Csúcsforgalom
Gálvölgyi, Kern - Calypso 873, Egyenes adás, Távszerelő
Gálvölgyi, Pogány - Házasságközvetítőnél
Gálvölgyi, Kern, Mikó - Mamunga tolmács
Bajor, Éles, Gálvölgyi - Pisilő olimpia
Bajor, Gálvölgyi - Kolbászfesztivál
Bajor, Kern, Mikó - A valóság ütőerén
Maksa - Agykontroll
Még nagyon hosszú a lista, ez csupán gyors szemezgetés a saját sűrűn játszott kedvenceimből, amiket a rádióban már nem nagyon lehet fellelni 1-2 kivétellel. -
gazsula #9841 Gorin: Miért van kötés a lábon?
Sinkó: Nyúlszáj (Gálvölgyi)
Markos-Nádas-Boncz: Videjó
Tóth Tibor:Surviver a könyvtárban (Gálvölgyi János,Hernádi Judit, Kern András)
Badár: Japán utazás
Sinkó: Távszerelő: (Kern, Gálvölgyi)
Litkai Gergely Ötven év múlva (Gálvölgyi János,Verebes István)
Megyesi Gusztáv Szindbád ebédje (Haumann Péter,Nádas György,Szalóczy Pál)
Peter Cook: Szénbányász Galla Miklós
Teri néni és a világvége ,(Usztics Mátyás, Fábry Sándor)
Heilig, Boncz, Nádas, Lehr Májusi dalok
Apostol egyveleg (Heilig Gábor, Boncz Géza, Nádas György)
Kőhalmi Zoltán: Könyvtár (Incze József, Kern András)
Nádas, Ihos: Szőke férfiak (Ihos lebukása a család előtt)
Hirtelen ennyi, de még vagy ezer...
-
grekon #9840 A " Majd gyúrunk másikat "rol linkelhetnèl valamit met egyetlen vàltozata sem ugrik be . -
#9838 Heti Hetes 2014.10 26 Avi
http://1x55gur7rh.1fichier.com/
-
ujunkies #9837 Hát, basszus, de jó, hogy nem hallgattam meg. Abszolút nincs bajom az altesti humorral. Az itt korábban említett standuposok, Jeffereson, Carlin, de akár Robin Williams és nagyon durván Louis CK is adagolnak altestit keményen, néha már sok is, de azon tudok nevetni (nagyrészt, legalábbis). Van benne humor. Ezek a felsorolt "rímpárok" pedig szimplán primitívek. Egy kőbányai szakmelós a 6. sörkonyak után sem sütné el, a taknyán csúszva a sarki kocsmában.
Más: régóta igyekszem összeszedegetni azokat a magyar kabaréjeleneteket, amelyeket a legjobbnak tartok, vagy legalábbis mindig szívesen meg tudom nézni/hallgatni. Kíváncsi lennék, nektek melyek azok a jelenetek, amelyek mindig örökzöldek és huszadjára sem fáradnak el. Hátha van közöttük, amit nem ismerek :)
Nekem ilyen például a beszélgetések a Parnasszusról, aminek csak egy része született, bár szívesen elhallgatnék belőle többet. Szerintem Vida Péter zseniális benne, Szombathy Gyula pedig alapjáraton jó. Aztán ott van a Usztics Mátyás katonasztorizása - én voltam katona és nem egyszer röhögtem könnyesre magam, ahogy előjönnek a régi emlékek, a "fityisz", az ÜTI és a többiek. Vagy Markos/Nádas/Boncz jelenete, a Majd gyúrunk másikat, aminek több változata van (a poéngyilkosokkal), de szerintem messze ez a legjobb - az, amelyikben a "szelepes" vicc van.
Ha van kedvenc/kedves jelenet/skeccs/standup/bármihumor dobjátok be legyetek szívesek a közösbe :)
Vannak/voltak iszonyat jó magyar humoristáink, kicsit vegyük elő őket, mert, ha csak a mostaniakról van szó, befordulok....
-
#9836 Nézz utána például a Defekt Duó munkásságának, az elmúlt évtizedekben ők a vershez hasonló stílusban szerepeltek egész gyakran. -
gazsula #9835 Aranymorzsák a legutóbbiból:
"..ki kulázott a retyómba? 10,30"
"..két napig hátrafele mentem a vécére 24,00"
"Ha a lányok beöltöznek lengébe, mindegyiknek csatár van a segg..itségére.
A lányok hátvédje az időt nem lopja, az ellenfél csávót rögtön leszo...rítja.
Középpályást kicselezi lazán, de előtte még ugrál a fa...ntasztikus pályán.
Magas a fű hozzál már egy kaszát, de le ne vágd a csatár fiú fa..lábát.
Az összes lány rátámad a kaszásra, és ráveszik egy jó kiadós ba...ndázásra
Csatárlány már magát nagyon kínálja, csuromnedves odalent a pi...typangos pálya.
A becsúszó szerelés de durva, az egész csapat hivatásos kur..atóriumi elnök." 38,10
Kedves Nyitrai Kata, úgyis mint felelős... Van ennél lejebb? -
VKaroly #9834 Rádiókabaré - Kabarématiné - 254. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
VKaroly #9833 Rádiókabaré - 2014. október - Kavar az avaron - 2. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#9832 Rádiókabaré – Kavar az avaron! 2. rész
Ma 13 órakor a Kossuth rádióban!
Elhangzik:
Polgár Péter: Városhimnuszok
Móricz Tamás: Rondasági adó (Aradi Tibor, Varga Ferenc József)
Polgár Péter: Győzike mesél
Andy Baron: Könyvbemutatók (Szilágyi Tibor)
ÓÉV duó: Közlekedni jó! (Orbán Sándor, Wéber Tamás)
Brunner Tamás: Teri és Máli (Aradi Tibor, Ihos József)
Kövesdi Miklós Gábor: Noé stand-up
Majláth Mikes László: Flexibilis újrastrukturáló (Szilágyi Tibor, Varga Ferenc József)
Polgár Péter: Futballista népi kanyargós
Kun Zsolt: Mágusképző (Nádas György, Varga Ferenc József)
Polgár Péter: Eros Ramazzotti paródia
dr. Horváth Tibor: Panellakók (Szilágyi Tibor, Aradi Tibor)
Polgár Péter: Édi-bédi Song -
VKaroly #9831 Rádiókabaré - Kabarématiné - 253. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#9830 2008-óta töltögetek kabarékat. Alap, Hofi-t gyűjtögettem össze, aztán rákattantam a stand up-ra. Jó is volt, kb 2012 végéig. Ahova idén lesüllyedtek színvonalban az teljesen érthetetlen. Egy buszmegállóban állva több poént hallok. -
#9829 Nincs meghirdetve egy előadás/felvétel se.
Magyarul: megbukott.
De szerintem nem minőségileg, hanem anyagilag. Ez nem fenntartható. Próbálkoztak 2 felvétellel, de ez még így is kevés.
Ha ugyan az a színvonal lett volna, mint Sinkó Péter idejében a Rádiókabaréban, akkor több esélye lett volna a fennmaradásra. -
grekon #9828 Heli .
A Dumaszínház-asok nem tesznek fel kabarèt hetek ota vagy csak èn nem talàlom (megint) ?? -
YetiinLochNess #9827 Kövezzetek meg, de pl. Kövesdi Kultúrszurkolók című jelenete ebből az adásból kifejezetten tetszett. -
lazado #9826 hát ez a Rádiókabaré – Kavar az avaron 1. ritka szar volt......:(
mióta veszik fel a kabarékat kisteremben?
sajnos már olyan szar a színvonal hogy el tudom képzelni hogy ha kigyullad a nevetés tábla akkor kell neveti, és ez sajnos hallatszik is a közönségen... -
harcitacsko #9825 Kedves Feltöltők, Fórumozók!
Elsősorban szeretném megköszönni azt a sok munkát, időt, amit arra szántok, hogy rendszeresen eljusson a kabarékedvelőkhöz a betevő hanganyaguk. Nagyon fiatal korom óta hallgatok Rádiókabarét, a Kabarécsütörtökkel kezdtem tizenegypár éves koromban. Bár nem feltétlenül értettem mindig mindent, de a csütörtököt mindig nagyon vártam. Azóta is kísérem a kabaré, stand upstb alakulását. Sajnos amióta Sinkó elment-elküldték, azóta nem tudom élvezni a kabarékat. Szorgalmasan hallgatom persze, de nekem nem ad olyat amit keresek, persze reménykedem - hátha.
Elkezdtem keresgélni külföldi stand-upokat, de sajnos az angolom nem állja meg a helyét ezen a szinten, csak felirattal értem meg. Tudom, hogy korábban volt már kérdés többször is, hol találhatok ilyen anyagokat (youtube-on kívül), ezért ebben szeretnék segítséget kérni, mivel nem tudtam kikeresni a korábbi hozzászólások közül. Az is segítség ha felirat nélkül tud nekem ajánlani valaki gyűjtőhelyet!
Nagyon köszönöm:
harcitacsko
Utoljára szerkesztette: harcitacsko, 2014.10.20. 10:20:05 -
#9824 Heti Hetes 2014.10 19 Avi
http://dei7leq1cn.1fichier.com/
-
#9823 Kabarématiné 2014.10.04-11 251-252, egyben és vágva
KM251
Ebbe jól beleléptünk..
Fábry dumák a májusi kabaréból, a vágott verzió hosszabb....
Az eredeti májusi dumák..
Persze, nem volt egy nagy válogatás...
http://mwfplz9ufb.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?gnceerq8gfqv30r
1. KM251 - Egyben (22:56)
2. KM252 - Egyben (22:54)
13 tracks, 48 minutes 45 seconds
1. KM251 - Bevezető szignál (0:11)
2. Zsoldos László - Felkonf (0:52)
3. Fábry Sándor - Duma 1 (12:13)
4. Fábry Sándor - Duma 2 (4:22)
5. Fábry Sándor - Duma 3 (4:15)
6. Fábry Sándor - Duma 4 (4:08)
7. Mátyus Kati - Felkonf (1:36)
8. Boncz Géza - Egy rendőr naplója - 1996 (4:27)
9. Mátyus Kati - Felkonf (0:46)
10. Éles istván, Majláth Mikes László - A pesti éjszaka - 1999 (6:49)
11. Mátyus Kati - Felkonf (0:35)
12. Kern András - Anyuka sétálni megy (8:20)
13. KM252 - Lekonf (0:11)
Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2014.10.19. 15:13:56 -
VKaroly #9822 Rádiókabaré - Kabarématiné - 252. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
#9821 Rádiókabaré – Kavar az avaron 1.rész mp3 vágva
http://ck5t9wt0u8.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?yy7xcnxqoca40qt
20 tracks, 52 minutes 27 seconds
1. Kavar az avaron 1 - Bevezető szignál (0:29)
2. Polgár Péter - Nyitó duma (6:09)
3. Polgár Péter - Felkonf (0:50)
4. Szilágyi T, Ihos J, Harmóniák Annamary, Varga FJ, Nádas Gy - Falugyűlés (9:16)
5. Polgár Péter - Felkonf (0:15)
6. Gombos Tibor - Duma - Bezzeg a… (6:13)
7. Polgár Péter,Aradi T, Ihos J, stb - E-s dal, rém rendes .. (4:35)
8. Polgár Péter - Felkonf (0:37)
9. Aradi Tibor, Nádas György - Romkocsmában ellopott telefon (2:27)
10. Polgár Péter - Felkonf (1:17)
11. Aradi Tibor, Nádas György - Dolgozóban a gyerek (2:46)
12. Polgár Péter - Felkonf (0:19)
13. Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Retrópárbeszéd (4:16)
14. Polgár Péter - Felkonf (1:07)
15. Magyed Al-Gharati - Duma - Olivér (2:41)
16. Polgár Péter - Felkonf (0:24)
17. Aradi T, Harmóniák Annamary, Varga FJ - Kultúrszurkolók (4:46)
18. Polgár Péter - Felkonf (0:41)
19. Ihos József, Harmóniák Annamary - Vakrandi (2:38)
20. Kavar az avaron 1 - Vége szignál (0:41)
-
VKaroly #9820 Rádiókabaré - 2014. október - Kavar az avaron - 1. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
VKaroly #9819 Rádiókabaré - Kabarématiné - 251. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
ujunkies #9818 Ha nálunk sokan vannak, mi lehet az Államokban... Mégis sikerült nekik jó pár színvonalas standupost kinevelni.
Utoljára szerkesztette: ujunkies, 2014.10.17. 18:10:46