Stand-Up Comedy, Kabaré

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, azt, ahogy korábban is: XX angol szerzõ, vagy Monty Python jelenete.

Nyilván, ha valaki az egész sóját úgy legózza össze, akkor hosszú lenne thanks-lista és ciki is 😊)
Dzsini
Rengeteg, és nem csak nála, hanem a mostani standupos generációnál is 😊 (nem az új, ami múlt héten volt, hanem az "elõzõ")

Ahogy Nagy Bandó is internetes viccoldalakról gyûjtögette az anyagát, õk is oda nyúlnak, ahova lehet. Lefordítják, kicsit átírják a mi környezetünkre, és eladják - az a néhány emberke, aki meg hallgatja az amerikai/angol standupokat és a magyarokat is, meg bólogat rajta. Mégis mit mondhatnának? "Ezt a standupot George Carlin 1975-ös fellépése alapján írtam"? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hát igen, kicsit utánanéztem George Carlin standupjainak a youtube-on és mégrögtön az elsõnél (/watch?v=Dotst9uK2SA) beleszaladtam egy Galla koppintásba (autóvezetés, baleset, stb.). Tudom, hogy a karrierjét nagy részben arra alapozta, angol sketch-eket ad elõ magyarul, de ott legalább jelezte, hogy kitõl van a jelenet...
Hát, csalódtam.
Vajon hány csontváz dõl ki még a szekrénybõl? 😊
Imremagdi
Facebook-n rádiókabaré oldalon egy vélemény a tegnap felvételrõl.
(azt láttam, hogy alig fogytak a jegyek)

"Ha ma este a Tháliában - ahol arcpirítóan kevés nézõ volt – nem Fábry vitte volna el számomra meglepõen remek, szórakoztató monológjával az elsõ teljes órát, akkor a jegy ára totális pénzkidobás lett volna.
Az a maroknyi fellépõ nem is értem, hogy tud azonosulni ezzel a színvonal alatti elõadással.
A régi felvételek hangulata, amikor még voltak igazi poénok, és a könnyünk folyt a nevetéstõl, már csak emlék. Nagyon szomorú és megbocsáthatatlan, amit a Rádiókabaréval tettek."

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Bill Hicks mûsorok közül is van pár feliratos. Ugyanakkor a monitorral pofoztam fel magam, mikor megláttam, hogy valaki SZINKRONIZÁLTA Jeff Dunham HASBESZÉLÕ mûsorát.
...

-.-
Dzsini
Van, amirõl lehet beszélgetni, van amirõl meg szerintem nem... részemrõl nem tartom épületesnek leírni tizenhatodszor, tizenöt formában, hogy mi nem tetszett azok közül, amit mindannyian meghallgattunk (ha meg valaki elég hevesen írja le, hogy neki mi nem tetszett, akkor az se nagyon fogja leírni, hogy neki meg igen, akinek mégis, nehogy vita legyen belõle).

Ez legalább egy olyan téma, ami nem volt még nagyon kibeszélve, és hátha hallunk egymástól olyasvalamirõl, amit érdemes meghallgatni, és még nem találkozott vele mindenki.

Azoktól pedig, akik az adott nyelvet épp nem beszélik, és így kimaradnak belõle elnézést kérek a többiek nevében is. Sajnos nagyon kevés ilyen mûsor van meg feliratozva, bár találkoztam már több felvétellel, amihez készült - pl. Jeff Dunham mûsorait biztosan megcsinálták már, Carlin felvételeket is láttam már feliratozva.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lám-lám, ahogy bedobja valaki a külföldi stand-upot (ami valóban az), máris elkezd pezsegni az élet.
Robin bátyánktól a következõt ajánlanám, csak hogy lássuk, messze van a filmbéli karaktereitõl: Robin bácsi és a szerelmes együttlét
A Jelenetek egy házasságból sorozat egyszerûen verhetetlen (amit MisterV is említett).
VFJ és Maksa egyszemélyes karakterszínházai se semmik, azok ugye nem hagyományos értelemben vett stand-up mûsorok.
DE én azt mondom, hogy a rádiókabaré egyik legszebb gyöngyszeme ez: Édes ékes apanyelvünk
Hofi standupos volt, de még milyen 😊

A zenében pedig szerintem a mainstream pop-ra igaz, amit írsz. Ha kicsit körülnézel kincsek vannak. Maradandóak. Szerintem egy The Knife-ot 20 év múlva is bármikor meghallgatok, vagy Radioheadet és ne soroljam. Coco Jumbót, meg Ákost meg eddig se.
De ha holnaptól nincs könnyûzene, akkor még ott a klasszikus...
Azért zenében milliószor jobban állunk, szerencsére, mint kabaréban.

Mellesleg szerintem felfújt dolog a kabaré-standup szembeállítás - két mûfaj egy mûvészeti ágon belül. Mint a kõ- és a faszobrászat. Egyik sem jobb, mint a másik. Csak más.
Üdv,
Robin Williams stand-upjait én is csak ajánlani tudom. A filmekért, amikben szerepelt, nem rajongok annyira, de a stand-upjain remekül szórakoztam, legyen akár régi darab, akár friss. Valami hihetetlen figura.
MisterV
Én még mindig úgy vagyok vele, hogy nem feltétlenül kell stand-up felé elmenni... Kern - Taxi, Gálvölgyi-Csala - Pillanatok egy házasságból, Utazási prospektus, Hófehérke és a 7 elgyötört törpe, Hugyos Józsi, Áruházi csata, ...

Egy stand-up-ra mikor fog bárki is évekkel késõbb emlékezni? Egy igazán jó kabaréra viszont még akkor is emlékszünk, amikor már rég nem aktuális témákkal foglalkozik.

Gondolj csak bele... nekem van egy telefonom, ami már több, mint 10 éves és még mindig mûködik, a maiakban viszont már az aksi sem cserélhetõ némelyikben. Akkor ha már a technikában sem törekszenek a tartósságra, mit várjunk mástól?

Nem lesz több Hofi, nem lesznek nagy nevek/színészek a kabaréban, akiktõl jó volt. Nem véletlenül tanul egy színész több évig, mire kikerül a színpadra. A stand-up-osok többsége soha nem tanult beszédtechnikát, elõadásmódot, ... és azért nem mindegy, hogy egy szép verset kellõ hangsúllyal, szünetekkel, vagy szimpla felolvasásként kapunk. Így el lehet gondolkodni, hogy maga a vers (esetünkben a kabaré) a fontos, hogy megkapjuk egy monoton beszédhibás gyerek tolmácsolásában, vagy inkább akár egy igénytelenebb verset, de jó elõadásban.

Én zenével foglalkozom, ott kb. ugyanez a helyzet. Az éves kiadott friss zenék 60-70%-a 80-as évekbeli slágerek koppintása, annyival feldobva, hogy egy néger rápofáz a zenére és 2 hangszert kicseréltek. Zenében sincs már maradandó, amit 2 év múlva még mindig dúdolnának, de ami meg 20 éve volt, azt mégis kívülrõl fújják a fiatalok is.

Felgyorsult a világ és így lett igénytelenebb. Amikor még magnóval kellett lesni a kabarékat, teljesen más feeling-je volt a dolognak és érték volt, mert én vehettem fel. Most szimplán rákeresek, letöltöm, beletekerek és el is felejtem.

A túl nagy szabadság, lehetõséget sokasága elveszi az élvezeti értéket.

Én már nem várok semmit a mai kabarétól. Lehet, hogy a fiatalságé a jövõ, ám én még a jelenben élek és szeretnék most felnõtt, befutott, bizonyított humoristákat, jeleneteket hallani. Nagyravágyó lennék? Úgy tûnik, így marad a nosztalgiázgatás és a régi nagy nevettetõk felidézése, az újak pedig humorizáljanak a fiatalságnak, akik nem tudják még/már, hogy milyen az igazán jó és idõtálló humor.
Sziasztok!

Köszi az itteniek munkáját!
Én is nagy gyûjtõ vagyok én speciel a klasszikus kabaré film felvételeket gyûjtöm. Csere partnereket keresek!
Az alábbi linken tölthetõ le a klasszikus kabaré film felvételeim gyûjteménye:
Kabaré film gyûjteményem

Ha van olyan klasszikus kabaré videód ami ezen nem szerepel írj az [email protected]
mail címemre és mehet a csere.
Nagyon keresek szilveszteri felvételeket, további telepódiumokat vagy farkasházy kabarékat, kabaré est felvételeket a régmúltból.

Ha nincs cserealapod, de vmi érdekel a listámból, akkor is nyugodtan írj, valamit kitalálunk😊
"Mrs. Doubtfire, Adrian Cronauer a Jó reggelt Vietnamból vagy John Keating a Holt költõk társaságából"
Ezeket a filmeket pozitívum vagy negatívumként említetted? Én kiütést kapot tõlük. Mindig ugyanaz a könnyes szem, buta mosollyal - az egyarcú színész.
Egyre kiváncsibb vagyok mit tudhat, mint standupos.

Muszáj találnom valamit, mert a mostani magyar humortól, kevés kivétellel csak sírni tudok. Elkezdtem a Kakukk Marcit és a Bakterházat hallgatni hangoskönyvben - ezek legalább viccesek 😊

Dzsini
Ha belegondolsz, egy standupos tulajdonképpen ripacs kell, hogy legyen, hiszen túlzásokból, erõltetett dolgokból (is) épül fel a mûsora.

Robin Williamsnél pedig azért nem ugyanaz a kategória Mrs. Doubtfire, Adrian Cronauer a Jó reggelt Vietnamból vagy John Keating a Holt költõk társaságából.

Egy esélyt pedig - szerintem - mindenki megérdemel a lenti listáról (és még sokan mások is, akiket hirtelen kifelejtettem) - legfeljebb nem tetszik az a stílus, amit õ elõad, és továbblépsz. Vagy elteszed máskorra, amikor éppen olyan kedved lesz. George Carlinból is néha sok tud lenni, amikor könnyed, inkább idétlenkedõs, sztorizós poénkodásra van hangulatom 😊 Ettõl még õ nem lesz rossz, csak épp akkor nem nekem szól, amit mond.

Tyûha, nagyon köszönöm!!
(Robin Williams neve meglepett, nem ismertem, mint standupost, viszont, mint színész, az egyik legnagyobb ripacs a földön. Bocs. Lehet, hogy Hollywood mutálta el csúnyán. Adok neki egy esélyt 😊 )

Köszönöm még egyszer.
Dzsini
Apai nagyapja volt mexikóba emigrált magyar orvos. Õ már igazából amerikai-mexikói, csak a családneve Szekely.

Louis C.K. szerintem zseniális, ráadásul úgy tudom, hogy õ magyar származású is. (C.K. = Székely)

Dzsini
ó, és Whoopi Goldberg - nem véletlenül vezette éveken át az Oscar gálákat, óriási dumás õ is - nagyon sok komikus (vagy kevésbé komikus) színésznek van standupos múltja.

Dzsini
Tényleg, Dunham kimaradt, õ is jó, még hallgatva is, kép nélkül.

Dzsini
Nagyon sokfélék amúgy, nagyon sokféle stílusban. Vannak káromkodósabbak,sztorizósabbak, filozofikusabbak... A Comedy 104-en folyamatosan keverve lehet hallgatni sokfélébe, és aki tetszik azt felírod, és kicsit utánakeresel. Nagyon sok stílus van, van olyan, akinek a könyvét is elolvastam azóta.

Akikbe én már belefutottam és nem váltottam tovább róluk pár perc alatt (direkt összevissza, nem szimpátia-sorrend, hogy ne befolyásoljak senkit): Russel Peters, Louis C.K., Bill Hicks, Joan Rivers, Bill Cosby, Mitch Hedberg, Steve Martin, Robin Williams, Sarah Silverman, Chris Rock, Richard Pryor, Jim Carrey, Ellen DeGeneres, Jeff Foxworthy, Bill Engvall, Ron White, Margaret Cho, Larry the Cable Guy, Bill Bailey... így hirtelen elsõre szerintem elég is lesz 😊

Egyrészt Jeff Dunham. Oké, hasbeszélõ, de zseniális! Másrészt a jó öreg Robin Williams. Nem a nikolkidmenesszámtinsztyupidos, mert az Robbie 😊 És Carlin. Tökéletessel kezded vele!
Felkeltettétek az érdeklõdésemet a külföldi stand-uposok iránt. Megnézem George Carlint. Esetleg tudnátok még javasolni? Nem csak amerikait, jöhet más is. Én franciákat hallgattam egy idõben (Coluche, Popec, stb.).
Kik azok, akiket nem szabad kihagyni?
Köszönöm elõre is!
Ez a Showder nagyon gyenge lett 😞 Dombóvárinak voltak poénjai, de a betûtésztát már legalább 2x hallottam itt, a többiekre ki se térek...

Ikovacs
Showderklub 13-3 avi+mp3

A Hajnóczy hogy jött át mp3-ban, nem tudom, még se nem láttam, se nem hallottam...

A yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Avi
http://w87vechg7t.1fichier.com/
Mp3
http://osztott.com/wpyN/
http://tzz0mrqvep.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?w9if0gqdxz2z979

Jelszó:Ikovacs

9 tracks, 42 minutes 42 seconds

1. SHDK 13-3 - Bevezetõ szignál (0:35)
2. Dombóvári István - Nyitó duma (6:56)
3. Dombóvári István - Felkonf (0:27)
4. Csenki Attila - Duma (6:07)
5. Dombóvári István - Felkonf (2:01)
6. Sulyok Péter - Duma (11:03)
7. Dombóvári István - Felkonf (0:50)
8. Hajnóczy Soma - Duma (13:52)
9. SHDK 13-3 - Lekonf (0:51)

Imremagdi
Így van!

Humorista nem arról szól, hogy van 1-2 fél órás (jó) anyagod.
Ez el fog fogyni, és majd szöveget kell írni. Ha nem tudsz, nincs keresnivalód a szakmába.

Sajnos vannak bizonyos személyek, akinek ez az alap 1-2 alap anyag, se méltó arra, hogy a mikrofon mögé álljon.

Sziasztok!

A következõ vehetõ afféle felhívásnak is a mai idõk illetve a jövõ humorral foglalatoskodó közösségének irányába.
Volt már szerencsém életem során pár bulihoz... Ismerem azt a zenészek által visszasírt "tábortûz hangulatot". Ez nem csak a mai zeneiparra, de a magyar kabaréra is egyre jobban (lassan inkább jellemzõ) ráhúzza a vizes lepedõt (értsd: elõzõ hiánya). Volt szerencsém tábortûz mellett sztorizgatni (19 évesen nulla élettapasztalattal). Szerették. Nem volt rám panasz. Azt is mondták, hogy mehetnék ezekkel a dumáimmal, sztoriaimmal humoristának IS! Mégsem megyek el a humorszakmába fellépõnek, csak azért, mert van 2 (vagy több) saját poénom és saját véleményem ("ennyivel" több vagyok a maiaknál).
Most mondhatom, hogy gyáva vagyok (nincs kizárva), de én mégsem próbálok meg olyannal pénzt keresni, amihez nem csak érintõlegesen, hanem teljes mértékben vagyok hülye.

FONTOS! csak mert valaki egyszer azt mondta, hogy vicces vagy nem jelenti azt, hogy jó a humorod! (Nekem sincs jó humorom mert nem röhögök a mai fellépõkön, csak sírok.)

Sic vis pacem, Para Bellum.

Ikovacs
Heti Hetes 2014.04.27 Avi

http://vw0tqf7134.1fichier.com/

Imremagdi
Semmit, de nem lepõdnék meg, ha nem kerülne fel... 😊

Mikor kerül fel? Errõl tudunk valamit?
Imremagdi
Szombat:

Szomorú, elkeserítõ, és dühítõ!
Szégyen, és nem értem milyen vezetõ az, aki ezt adásba engedi! Õt minõsíti.

Sõt azt mondom, lassan azt kérném, hogy akinek van egy kis esze, az ne vegyen ebbe részt (színész és stand-up egyaránt). Résztvevõk saját magukat égetik ezzel. Tudom a pénz nagy úr, de nem minden áron!

Évek óta azt mondom, hogy nincs szükség ennyi humoristára az országba. Nincs ennyi poén, ez a szakma ennyi embert nem tart el. Fõleg hogy nincs se közélet, se politikai humor.
Aki jó, azt meg meg kellene becsülni! És nem széthúzni!

MR1 kabaré színvonala sajnos az új fõszerkesztõ hibája. Ez itt végtére, szót se érdemel. 1-2 adás még és nézõ se lesz a felvételeken.

Egészhez még hozzátartozna a mai dumakabarén történetek (Dumaszínház corvin)
De nem akarok senkit befolyásolni a véleményemmel, ha nem voltatok, majd felkerül a youtube-ra, akkor meghalljátok, és beszélhetünk róla.

Te hogy láttad, Imremagdi?

A szombatihoz: volt néhány szép pillanat, kár tagadni. DE 40 percbõl 2 nevetéssel töltve elég gyér arány. Másokkal ellentétben nem sírnám vissza a dumásokat. Mivel õk is kb. ilyen stílusban nyomják ("Egyik fellépésemen...", "Bementem a kocsmába..." "Amikor a disznóvágáson"). Tudom, ezért kapnám a köveket a fejemre, de ez akkor is így van. Jobban csinálják, de a stílus ugyanez. Persze van pár kivételünk, de a zöme egy kaptafa, csak a marketing jobb.
NE ERÕLTESSÜK MÁR! Ez NEM stand-up. A stand-up humoros filozófia és világszemlélet. Csak EGYETLEN George Carlin mûsort nézz meg és többé nem mondod ezekre a mûsorokra, hogy stand-up.
Lépjen fel, adja elõ, ha van rá igény, üsse kavics, de ne hívjunk versnek két sort, mely nem rímel, ha értjük, mire gondolok.
Imremagdi
Volt valaki rajtam kívül ma a Dumakabaré felvételén?

Kíváncsi lennék, hogy más hogy látta, mi a véleménye.

blue moon boy
A szombati mûsor nagyon s z a r volt szerintem is.
Ezekszerint, amit nem gondoltam volna soha, de a legrosszabnál is tudnak mégrosszabbat csinálni. Mi jöhet még?

Nem, nem, nem és nem! Nyugodtan legyél kritikus, mert ez NEM KABARÉ! Aki életében egyszer járt már kocsmában vagy legalább társaságban 5-10 percig, az pontosan tudja, hogy ez a "Képzeld mi történt velem" típusú sztorizgatás...semmi esetre sem Stand-Up vagy Kabaré.
Hétfõ reggeli meetingen a kollégákkal humorosabb formában osztjuk meg egymással a hétvége történéseit, mint ezek az ún profik, akik pénzt kapnak ezért a szarért.

Ezt hívhatjuk akárhogy, akkor is csak egy olcsó vidéki kocsma hangulatát kapjuk, semmi mást. Ha Magyarországnak erre van igénye, akkor hajrá. Én kiszálltam.
Én ennyire nem lennék kritikus, azért mindenkinek volt egy-két jó pillanata. Az viszont most is elkeserített, amikor egy olyan poén vagy vicc hangzik el (most pl. a szõnyegrázós, nem indul Ali?), amivel már a honfoglaló magyarok is tréfálkoztak.
Én sok kabarét hallgattam/hallgatok, régieket is. Ezt csak azért írom le, hogy ne gondoljátok azt, csak a Dumaszínházasokat sírom vissza. A Klubrádiós kabarét nem nagyon hallgatom, de ennek prózai oka van: sajnos nem bírom elviselni Bach Szilviát, egy kicsit se. Nem szidom õket, csak nem az én mûfajom, simán megértem, ha másnak tetszik. Az MR1 Rádiókabaréjának viszont rendszeres hallgatója vagyok legalább tíz éve. Azaz csak voltam. Tegnapig. Hosszasan és sokáig tudnám szidni, de nincs értelme. Elég csak annyi: ami tegnap kabaré címszóval elhangzott, az minõsíthetetlen. A legjobban akkor keseredtem el, amikor a címet láttam: Az új generáció. Tehát akkor velük lehet majd találkozni a rádiókabaréban a továbbiakban. Én nem fogok, mert erre nem vagyok kíváncsi.

Én nagyon bíztam benne, hogy az utóbbi évek kabaréja annyi rajongót gyûjtött, hogy népharag elsöpri Orosz Gyurit és a kitalált keresztapját a mikrofon közelébõl, és egy-két adás után visszaáll a régi rend. Hát, úgy tûnik, hiába. Kicsit olyan ez, mint amikor egy jól teljesítõ csapat a gyengébb képességû cserejátékosokat küldi pályára egy-egy nem túl nívós ellenféllel szemben, az ún. B-csapatot. Tisztelt hölgyek és urak, az ellenfél itt mi vagyunk, a csapat pedig nem B, hanem Z-kategóriás. Szarból nem lehet várat építeni. Nagyon várom a Dumaszínházas kabarét, hátha. Kicsit olyan érzés ez, mint azoknak az öregeknek, akik még láttak rendes magyar focit. Én nagyjából Kiss Ádámmal vagyok egyidõs, és úgy tûnik, még idõben kezdtem el kabarét hallgatni ahhoz, hogy minõségi tartalmat is hallhassak. Nem szívesen nézném/hallgatnám végig azt a mélyrepülést, ami ezután jön, mert biztos vagyok benne: ez még nem a legalja. Nagyon remélem, hogy elegen döntenek majd úgy, hogy a felháborodásuknak hangot adnak. Eredményt persze ettõl sem várok, csak jó lenne, ha az "új generáció" tagjai is tudnák, nem õk attól nem lesznek jók, ha nincs más...
Ikovacs
Kabarématiné 2014.04.26-27 egyben és vágva
211 - 212

KM0426_27.ZIP

http://9duo090vnh.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?0sjbcdqrxzhhcr6

1. Km1426 27 - Egyben (22:57)
2. Km1426 27 - Egyben (22:57)

12 tracks, 45 minutes 20 seconds

1. Km1426 - Bevezetõ szignál (0:12)
2. Zsoldos László - Felkonf (1:26)
3. Maksa Zoltán - Japán pincér (5:55)
4. Zsoldos László - Felkonf (0:34)
5. Bajor Imre, Kern András, Mikó István - A valóság ütõerén (8:43)
6. Zsoldos László - Felkonf (0:34)
7. Litkai Gergely - Duma - Gyanús 2002 (5:13)
8. Zsoldos László - Felkonf (1:48)
9. Szilágyi T, Ihos J, Bajor I, Boncz G, Usztics M - Csáti falugyûlés 1991 - aktuális problémák (13:11)
10. Zsoldos László - Felkonf (0:55)
11. Nagy Bandó András - Korházi levél (6:41)
12. Km1427 - Vége szignál (0:08)

Ismét nagyon köszönöm a feltöltést.

Ha ez a magyar humor új generációja, akkor inkább temessék az egészet a magyar foci mellé. Ez a sok vidéki kocsmás sztorizgatás annyira nem humoros, hogy az már siralmas. Otthon is van YouTube meg külföldi csatornák, miért nem nézik legalább ezek a wannabe humoristák. Onnan legalább kapnának néhány ötletet, hogyan is kéne ezt az egészet mûvelni.
Ami itt humor és standup címszó alatt folyik, egyszerûen szánalmas.

Lehet, hogy bunkó vagyok, de aki ezeken tud röhögni, hát az is eláshatja magát. Az olyanok miatt van a képernyõn Édes Élet meg Gyõzike Show, és ezért viktor a király.

Uff
Rádiókabaré - Kabarématiné - 212. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

Ikovacs
Kösz Dzsini!

A hozzávetõleges percekkel kb. fele annyi idõ alatt lehet megvágni!

Ikovacs
Rádiókabaré 2014 április extra - Az új generáció - Vágva

http://t9j4lh9o5k.1fichier.com/
http://www.mediafire.com/?6yf1br3dn7chb7m

21 tracks, 52 minutes 40 seconds

1. Rk Új generáció - Bevezetõ Szignál (0:24)
2. Orosz György - Nyitó Duma (7:06)
3. Orosz György - Felkonf (0:10)
4. Redenczki Mária - Duma (4:46)
5. Orosz György - Felkonf (0:29)
6. Horváth Gábor - Duma (2:37)
7. Orosz György - Felkonf (0:36)
8. Máté Bence Tivadar - Duma (4:19)
9. Orosz György - Felkonf (0:48)
10. Al-Gharati Magyed - Duma (6:10)
11. Orosz György - Felkonf (0:31)
12. Rostás Tibor - Duma (3:26)
13. Orosz György - Felkonf (0:16)
14. Szikra László - Duma (5:00)
15. Orosz György - Felkonf (1:30)
16. Maczkó Ádám - Duma (3:44)
17. Orosz György - Felkonf (0:42)
18. Záhonyi-Ábel Dávid - Duma (4:37)
19. Orosz György - Felkonf (0:37)
20. Szántó Sándor - Duma (4:21)
21. Rk Új generáció - Vége Szignál (0:31)

Rádiókabaré - Az új generáció
egyben, vágatlanul

itt

VK

Dzsini
Rádiókabaré 2014 április extra - Az új generáció

:06 - Orosz György - Nyitó
:14 - Redenczki Mária - Duma
:19 - Horváth Gábor - Duma
:22 - Máté Bence Tivadar - Duma
:28 - Al-Gharati Magyed - Duma
:34 - Rostás Tibor - Duma
:38 - Szikra László - Duma
:44 - Maczkó Ádám - Duma
:49 - Záhonyi-Ábel Dávid - Duma
:54 - Szántó Sándor - Duma

(kiegészítve a kezdõ percállásokkal, ha jól olvastam ez is segít)

Rádiókabaré - Kabarématiné - 211. rész
egyben, vágatlanul

itt

VK

MisterV
A Hofi tükre címû mûsorok is kint.
MisterV
Bekerült e 3 tétel is a kabarécsütörtökös listába, ill. kibõvült a korábban említett vidéki rádió kabarémûsorával, valamint Hofi videók is felkerültek:
1991 december 31 mtv.avi 130.59 MB
Elég az hozzá... 1971.avi 419.40 MB
Élelem Bére.avi 382.55 MB
Épitem a csatornámat 1975.avi 576.66 MB
Kutatjuk a közvéleményt.avi 523.91 MB
Még mindig aktuális.avi 634.07 MB
Odusszeusz 1972.avi 332.17 MB
Rózsa Sándor 1971.avi 314.55 MB
Temetném a munkát 1984.avi 491.88 MB
Tiszta õrültek háza 1980.avi 181.29 MB

Valamint pár napon belül felkerül a Hofi tükre címû válogatásmûsor is 8 részben.
Az elérhetõsége továbbra is: http://osztott.com/uZsP/
Kedves MisterV!
Köszönöm a gyûjteményedet. Hatalmas. Van mit csemegézni benne. A porosodó HDD-im egyikén találtam három Kabarécsütörtököt (2005. január 6, 20, 27), amelyek nincsenek benne a te listádban. Megtennéd, hogy az http://osztott.com/kAmj/ könyvtárból áthúzod a tiédbe, hogy egy helyen legyenek?

Ikovacs
Heti Hetes 2014.04.20 Avi

http://8247iz2a0d.1fichier.com/

Ikovacs
Bagi-Nacsa Szálka 2014.04.17 Avi

http://ktxfijlzqp.1fichier.com/

Dzsini
Klubrádión ismétlés, Kossuthon húsvéti mûsor.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!