17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Jim Morrison
    10889 ben latod, hogy nekem hogy sikerult. Online pdf to docx convertert hasznaltam, kikopiztam a sorokat tab ok helyett | jelet raktam. Kb ennyit csinaltam. A baj az, hogy evszam es eloadok 2. Hasab :( szinek se maradtak meg, de az a kisebb baj... ha vk nem talal semmit akkor a kovetkezot fogom csinalni:
    Betutipus, font meret egyseges. Docx et atnevezem zipre es a benne talalhato xml t fogom feldolgozni. Appbol talan menni is fog, csak figyelni kell a hasabokra.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 23:35:58
  • fudaraki
    Hogy nincsenek szépen teggelve, meg elnevezve a file-ok, így release-nek a mostani túl gagyi, miközben a gyűjtemény van annyira értékes, hogy ennyi melót beletegyünk és megcsináljuk pöpecre.

KÖNYVTÁROSOK ELŐRE!!! :D
  • fudaraki
    Sztem VK ügyesen fog kutakodni a neten :) De még akkor sem lesz sztem tökéletes, minden human input hibás. :D A tag-gelést viszont szívesen rád bízom, mert nagyon nem érek rá mostanában semmire és az csuklóból nem megy, gogoléznom kéne hozzá órákat. A pdf-be beletettem már kis időt, nekem automatikusan nem sikerült vállalhatót kovácsolnom belőle, mert semmilyen eszközt (pdftotext, tabula, sumatra) nem tudtam rávenni, hogy tegyen vmi elválasztást a field-ek közé, a space meg nem volt jó, mert az ugye van a field-ekben is, a két space se volt jó, mert olyan field is van... Szal nna, mielőtt nagyon nekiállnánk ezzel a résszel szívni, sztem várjuk meg VK-t.
  • Cziras
    Mi a baj vele gyerekek? Én már töltöm lefelé a torrentet.
  • Jim Morrison
    na, akkor megvan ki fog vele pepecselni ha VK nem tud szolgálni forrással :D
    én türelmes leszek... ha kell jövő évet is megvárom míg újra előveszem a projectet...
  • fudaraki
    Számomra teljesen világos. Adatbázisprogramozóként a fél életem ilyen izélődésekkel töltöm, csak én millió sorokkal :X 6k sort egy éjszaka alatt lezavarok, nem ügy :D De inkább legyünk sztem kicsit türelmesek :p
  • Jim Morrison
    arra gondolsz, hogy csak A zs -ig van? Egyszerű a magyarázat, rosszul termeltem ki első körben a pdf ből a megnevezéseket, így
    0002.mp3|Szilágyi György|A MagyarűrirémeRádió reklámvizsgája / A zs
    lett a
    0002.mp3|Szilágyi György|A Magyar Rádió reklámvizsgája / A zsűri réme
    helyett :)
    De most teljesen máshogy csinálom, az első 2000 fájllal
    véletlen belepötyögtem és ezaz :)

Forrásfájlból gond nélkül és biztosan hibamentesen tudnám átírogatni a fájlokat...
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 23:06:48
  • fudaraki
    aaah, már a második hibás :X
  • Jim Morrison
    remélem megvárja míg kész leszek az átnevezéssel, és akkor szépen el lesznek nevezve, id3 tagelve (pl telón sokkal jobb mert kereshető)
  • AnarchoiD
    ez csak a 3ada hiszen csak 4k ig van (tudom mivel nalam 6506 a vege ;) es nalam sem teljes)

jim : ezen enis filoztam, de amikor en utoljara figlalkoztam id3 taggingal akkor meg 50 file atirasa is nagy melo volt (nekem) es 6k kicsit sok lett volna ;)
    latom te nem az en szintemen csinalod ;)
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.12.30. 23:05:23
  • Jim Morrison
    Jelenleg így néz ki:

1 dll, 1 exe és egy hanglistproba.txt amiben benne vannak a fájlok adatai egy kicsit megformázva. Igazság szerint még picit várnék VKarolyra, legalább az évek miatt, bár tény, hogy már így is sokkal jobb. Ja és a program azokat a fájlokat írja át amik ugyanabban a mappában vannak.
    (total commander bal oldalt hogy néztek ki, jobb oldalt és alul az látszik milyenek lettek)

szerk: megpróbálom első kétezret feldolgozható formátumba tenni, és ha jó akkor átküldöm.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.30. 22:45:05
  • grekon
    Ha eljuttatod a v0.1 metodust (vagy elàrulod hogy nevezheto àt) örök hàlàm kisèr . Ha a Cím, Zeneszerző jó tovàbbira ott a pdf .
  • grekon
    AKINEK ELKERULTE A FIGYELMÈT :

VKaroly àltal talàlt audio 1. rèsz :

http://osztott.com/KbCc/

VKaroly àltal talàlt audio 2. rèsz :

http://osztott.com/rnbS/

màr pàr napja felraktam osztottra kicsomagolva , MisterV pedig gyàrtott hozzà Jdownloader Conatiner fájlt :

http://osztott.com/TEHg/Kabare_Audio.dlc .

• Jim Morrison
    Igen, én is bízom benne, hogy VK nak megvan emészthető verzióban valahol. Ha nincs akkor valami nagyon trükkös dolgot ki kell találni. Ékezetetek jó, hogy mondod, köszi!
  • fudaraki
    Én meg megpróbáltam pár módon valami fogyasztható táblázatot csinálni a pdf-ből, de sajnos mindegyik változatom annyi hibát tartalmaz, hogy azon kézzel senki nem akar végigmenni (cellahatárokkal van a gond). Bízom benne, hogy VK majd esetleg talál egy jó megoldást valahol az interneten ;)

Filenevek: ha script-ből át is nevezel, és esetleg csinálunk majd egy final torrentet, akkor pls ügyelj/ügyeljünk arra, hogy ne legyenek benne ékezetes nevek, tehát azokra is tégy be egy replace-t majd pls.
  • Jim Morrison
    Na, végeztem is az v0.1 el. Igazából az a problémám, hogy Cím, Zeneszerző jó, de az évszámot és az előadókat nem tudom előhalászni. Nem PDF ből halászom, hanem áttettem DOCX-be, és onnan notepadban pár kattintással ilyen forumátumba alakítottam át:

0001.mp3|Moldova György|Jelentés a Titanicról / A páncélszekrény titka
    0002.mp3|Szilágyi György|A MagyarűrirémeRádió reklámvizsgája / A zs
    0003.mp3|Nagy Bandó András|Inkább a mama|
    0004.mp3|Majláth-Mikes László|Vásárfia, vásárnénje
    0005.mp3|Sinkó Péter|Tömöri tanár úr|
    0006.mp3|Boncz Géza, Fogarasi János, Lehr Ferenc|Felnyergeltem Mariskát
    0007.mp3|Maksa Zoltán|Kínai árus|

Évszám és előadók másoláskor nem mellette jelennek meg, hanem jóval alatta, gondolom másik hasáb... Szóval ha meglesz a forrás táblázat akkor pikkpakk kész lesz a kis progi ami id3 tagokat varázsol... és nevezi:
    Évszám - Író - Dara név
    formátumba? az jó lenne?
  • Jim Morrison
    én pl egy meghívásos torrent oldalon vagyok fent, jó ez így :)
  • Dzsini
    Továbbra se értem mi bajod a lenti torrentoldallal ahol seedelünk, de teljesen felesleges meghívásos alapú torrentoldalakra feltenni bármi ilyesmit. Nem oda való.
  • Cziras
    Na elindult már :) Köszönjük,ha majd le ér vállala valaki hogy feltölti a nevemmel az egyik torrent oldalra? :) Bármelyik magyar torrentoldalra megtudom hívni :) Várom a jelentkezőket :)
  • Cziras
    Én azt mondom hogy a szerző töltse fel ncore-ra és onnan lekapjuk könnyebben :)
  • fudaraki
    Egszercsak 4.5 lett az avail nálam is, szóval mostantól semmi extrázás, sima seed vagyok. A zip amúgy úgy keletkezett, hogy az eredeti oldalról így tudtam egyben letölteni. A pdf-ben lévő lista pedig benne van külön a torrentben (textbe már le tudtam menteni, de a cellahatárokat még nem tudtam belekódolni, mindjárt nézem azt is...)

• Jim Morrison
    természetese a forrással sok időt spórolnék =)
    VKaroly remélem ebben tudsz segíteni (ha nem akkor kitalálok valamit.

Mi alapján van szín kódolva? erre nem jövök rá. fekete az átvezető, ilyesmi?
  • Dzsini
    Találtam egy olyat, hogy MP3 Book Helper - ami elvileg tud .csv -ből tageket begyűjteni és fileba írni, csak két (három) gond van vele ránézésre:
    1: a pdf-ből csv-t kéne csinálni - megfelelően formázva (vesszők, idézőjelek, ilyesmik problémásak, ráadásul van, hogy ki sincsenek töltve) vagy elkérni a pdf forrás táblázat fileját, de úgy könnyű ;)
    2: a csv-t megetetni a programmal úgy, hogy elfogadja a sorrendet - filenév, szerző, cím, év, közreműködők, és megegyezni egy formátumban, ha átnevezés is lesz.
    3: egy közös megoldással mindenkinél azonos formátumot létrehozni, hogy ne 1 seed kezdjen neki a leendő új torrentnek.

De akkor ezt most itt rád bízom, te vagy a programozó :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.30. 19:44:09
  • Jim Morrison
    Oh, pdf elkerülte a figyelmem.
    Én szerintem megpróbálok valami toolt csinálni rá, program elindít, és a megadott mappákban a fájlok id3 tagjait átírja a pdf nek megfelelően. Legalább valahogy én is kiveszem a részemet... Na meg nincs az az isten, hogyha letöltöm őket manuálisan mindet átírjam ^^

Cziras: https://kat.cr/vk-t11830475.html
  • Cziras
    Valaki felteszi valamelyik torrentoldalra esetleg?
  • Dzsini
    Gyakorlatilag az van a zipben, amit a lenti linken is látsz. A 4 számjegyű mp3-ak ömlesztve, id3, egyéb tag nincs. Minden adat a mellékelt pdf-ben van.

Elvileg megoldható a pdf-ből a szöveget táblázatba dobni, onnan pedig valami automatával tagelni / átnevezni az összeset...
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.30. 19:04:46
  • mixfm
    Bocs, de - valszeg - a koromnál fogva ebből semmit sem értek. Csak le szeretném szedni mind a 100 gigát. Nekem 50 körül leáll, háromszor próbáltam, így jártam. Mi lenne a megoldás, kedves hozzáértők?
  • Jim Morrison
    Tudnátok valami képet linkelni a fájl strukturáról ami a zipben van? osztott oldalon vkaroly fájloknál zavar, hogy nem tudom melyik mikor műsör, stb (id3 tagról nem is beszélve =))
    több kisebb szeletből álló, rendszerezett torrentbe én is beszállnék :)
  • Dzsini
    Innen nézve 2.994 az availability, de igazából mindegy, Ha megbeszéljük, hogy kicseréljük a kitömörítettre, akkor megcsinálom én is, és beszállok rögtön seedelni.
  • fudaraki
    De az 5 seed az sztem kamu egyelőre, mert az availability még nem érte el a 2.0-át. Úgy probálom csinálni, hogy mindenkihez lehetőleg más részek jussanak el először. De igazábol nem lényeges, mert vagyunk elegen, pár napon belül már élni fog a cucc nélkülem is, akármit is csinálok, így talán picit hamarabb. Nálam 8TB hely van, és ebből nem vagyok képes még 100G-t felszabadítani csak úgy, de szép lassan azért haladok (már csak 60G kell) :p
  • Dzsini
    Kiszedni bármelyik zip tud, lejátszani közvetlen tömörítvényből az egy más kérdés :) (ha nagyon ki tudom én is sakkozni, de akkor tologatni kell a külső vinyóval, hogy legyen egyben még 100 giga hely...)

5 seeddel már nem kel initialozni, elosztjuk a terhelést egymás közt.
  • fudaraki
    Béna ez a zip-es dolog. Linuxos unzip az tud részleges zip-ból kiszedni file-okat, de borzalmas bénázás ez így. Seed-ben viszont jók vagyunk, nekem most 5 seed-et ír, én 100Mb-en vagyok, időnként initial-seed-re pakolom magam, időnként meg megeresztem mindenkinek. Átlag 1-5MB/sec-el mennek a mostani peer-ek, ügyik vagytok, jobb a helyzet, mint reméltem, már nem a feltöltési sebességünkön fog múlni.
  • Dzsini
    Így meg már vagyunk négyen seedek a vk-hoz, elég gyorsan feltoljuk bárkihez azt a 100 gigát. Amúgy lehet, hogy van olyan lejátszó, ami zipből is tud közvetlen dolgozni...
  • Ikovacs
    A holnapi kabarématinékban a BUÉK 2015-ből válogattak. Itt van újra a teljes verzió vágva, hogy ne kelljen a Zsoldos hülye dumáját hallgatni!
    Ja, és a kimaradtak is!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://osztott.com/wJbx/

Jelszó:Ikovacs

BUÉK 2015
    BUEK2015.zip

41 tracks, 3 hours 1 minute 34 seconds

1.Buék 2015 - Bevezető szignál (0:35)
    2.Maksa Zoltán, Orosz György - Nyitó duma (6:24)
    3.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:53)
    4.Kern András - Anyuka (6:10)
    5.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:51)
    6.Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi - Szilveszteri Pitbull paródia (2:24)
    7.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:47)
    8.Hajdú Balázs - Duma (7:19)
    9.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:27)
    10.Bagi Iván, Nacsa Olivér - Szomszéd kertje (5:23)
    11.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:38)
    12.Open Stage-Lung László Zsolt, Kozma Attila - Duma (7:19)
    13.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:28)
    14.Badár Sándor - Duma (19:35)
    15.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
    16.Bruti - Csecsemő dal (5:34)
    17.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:35)
    18.Redenczki Mária - Duma (6:26)
    19.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:35)
    20.Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Sorban álláskor otthagyott mikrofon (6:35)
    21.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
    22.Kertész Richárd - Duma (11:36)
    23.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
    24.Szilágyi Annamari, Vida Péter - Nemzeti Italautomata (5:57)
    25.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:00)
    26.Somogyi András - Duma (5:04)
    27.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:16)
    28.Három Kismalac - Szilveszteri dal (5:55)
    29.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
    30.Fábry Sándor - Duma (19:49)
    31.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:43)
    32.Polgár Péter, Harmóniák Annamary, Vida Péter - Pappa pia (8:44)
    33.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
    34.Szilágyi T, Ihos J, Harmóniák Annamary, Dévényi T, VargaFJ - Falugyűlés (8:49)
    35.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
    36.Pataki Balázs - Slam poetry (4:39)
    37.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:18)
    38.Aradi T, Bagi I, Nacsa O, Pindroch Cs, Szilágyi A, Varga FJ, Vida P - Külpol-ovi (9:12)
    39.Pagoda Énekegyüttes, Kabaré All Stars - Finálé - Különös szilveszter (6:27)
    40.Buék 2015 - Vége szignál (0:43)
    41.Varga Fj, Aradi Tibor, Vida Péter - André Goodfriend a NAV-nál (3:08)

Ja, és a kimaradtak:

Buék 2015 kimaradtak
    BUEK2015_kimaradtak.zip

26 tracks, 1 hour 27 minutes 1 second

1.Buék 2015 kimaradt - Bevezető szignál (0:08)
    2.Varga Fj, Aradi Tibor, Vida Péter - André Goodfriend a NAV-nál (3:08)
    3.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:18)
    4.Pindroch Csaba, Vida Péter - Falunap pályázat (5:07)
    5.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:49)
    6.Pindroch Csaba, Aradi Tibor, Varga Fernc József - Pindroch és a rajongók (5:17)
    7.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:35)
    8.Wéber Tamás - Utazás (4:06)
    9.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:06)
    10.Szikra László - Duma (6:42)
    11.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:20)
    12.Lorán Lenke, Kern András - Olvasópróba (6:15)
    13.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:25)
    14.Maksa Z, Aradi T, Ayala, Ihos J, Varga FJ, Wéber T - Maksa Híradó 1. (11:51)
    15.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
    16.Maksa Zoltán, Lorán Lenke - Maksa Híradó 2. (5:02)
    17.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:34)
    18.Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi - Aladin faktor (2:59)
    19.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:31)
    20.Maksa, Aranyosi - Dart Vader (2:10)
    21.Aranyosi Péter - Duma (10:53)
    22.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:57)
    23.Éles István, Vida Péter - Művész vagyok, ments ki innen! (5:15)
    24.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:20)
    25.KO-Média különítmény - Dalos stand-up - Aj jaj jaj (7:21)
    26.Buék 2015 kimaradt - Vége szignál (0:43)

Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.12.30. 17:30:15
  • Ikovacs
    Ha valaki olvassa valahol az MR Kossuth BUÉK 2016 részletezését, az írja meg vagy tegye ide ki, sokkal hamarabb lenne kész a vágott verzió!
    Lehet, hogy még az éjjel megvágnám! Volt már rá példa!

• SirTomax
    TV2 kabarészínháza E01
    TV2 kabarészínháza E02
  • fudaraki
    Kirakom majd, csak krónikus helyhiányom van (kinek nincs ugye :p) és most nincs időm piszmogni még nyamvadt 100 gigányi hely kiokoskodásával se :p
  • Jim Morrison
    Én is megvárom a kibontottat, ez így nekem (is) sok :) Remélem szépen van kategorizálva...^^
  • AnarchoiD
    az en tragediam : 99gig lejott a 100bol ;) most toltsem le ujbol torrenten ? :)

87file hianyzik ;) a 6593 -bol ;)

mgvarom hatha fudaraki kitolja kibontva ;)

de ha nem az sem nagy tragedia 87 ide vagy oda nem nagyon szamit, igyis 10000 ev kabarehallgatas lessz ebbol ;)

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.12.30. 13:45:13
  • fudaraki
    Randa szépséghiba, hogy zippelve van, így nem lehet az egész letöltéséig belekezdeni, nem volt most időm elég helyet csinálni. De ami késik, nem múlik. Remélem VK nem haragszik meg ;)