Stand-Up Comedy, Kabaré
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új szilveszteri Sas kabarét itt megnézhetitek:
https://www.youtube.com/watch?v=ucBxoxjJp-U
Könnyen le is lehet tölteni.
https://www.youtube.com/watch?v=ucBxoxjJp-U
Könnyen le is lehet tölteni.
Alpári humor, a Fábry mi volt? Azért persze szerintem az utolsó 2-3 hónaphoz képest javultak!
És hol van Kiss Ádám, Bödőcs, Köhalmi....?
Az RTL - en!
Hol kabaréklub? Ezeknek nem lehetett megmondani miről humorizáljanak?!
Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.01.03. 21:07:13
És hol van Kiss Ádám, Bödőcs, Köhalmi....?
Az RTL - en!
Hol kabaréklub? Ezeknek nem lehetett megmondani miről humorizáljanak?!
Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.01.03. 21:07:13
Királyhegyi Pál történetei ! Fantasztikus volt újra hallgatni, köszönöm a feltöltőnek! A szilveszteri kabaré viszont.. 😞 ahogy ujunkies is leírta, ugyanazt éreztem én is.
Teljesen egyetértek veled, kivéve: "Nem rossz a Maksa", de sajnos az. Ezért is nem engedték volna soha a szilveszteri mikrofonhoz. Ami nála poénos, arról mindig kiderül, hogy nyúlta. Ö a 90-es évek Ricsifiúja, Tóth Eduja.
Azt megértem, ha valakit sértenek bizonyos poénok, vannak, amelyek engem is sértenek, de azt tudni kell, hogy a mostani Indexes cikk/komment hadjárat ellene inkább politikai színezetű. Mindenki nagyon magas erkölcsi színvonalon van nálunk és ez egyre csak erősödik. Azok az emberek, akik most tépik a szájukat, jól elröhögcsélnek egy South Park vagy Family Guy részen, de szerintem még a Rém rendes családban is vannak ilyen szinten sértő poénok. A zsidó viccek megszűntek, együtt a skót viccekkel, most éppen a cigány viccek tűnnek el. Szőke nőkkel viccelődni nem PC és lassan a rendőröket sem szabad vegzálni. A kövéreket még lehet, de szerintem lassan ez is tilos lesz. Nem prédikálni akarok, de hova vezet majd ez? És ki dönti el, hogy mit szabad? Kik vannak azon az erkölcsi színvonalon nálunk?
Azt megértem, ha valakit sértenek bizonyos poénok, vannak, amelyek engem is sértenek, de azt tudni kell, hogy a mostani Indexes cikk/komment hadjárat ellene inkább politikai színezetű. Mindenki nagyon magas erkölcsi színvonalon van nálunk és ez egyre csak erősödik. Azok az emberek, akik most tépik a szájukat, jól elröhögcsélnek egy South Park vagy Family Guy részen, de szerintem még a Rém rendes családban is vannak ilyen szinten sértő poénok. A zsidó viccek megszűntek, együtt a skót viccekkel, most éppen a cigány viccek tűnnek el. Szőke nőkkel viccelődni nem PC és lassan a rendőröket sem szabad vegzálni. A kövéreket még lehet, de szerintem lassan ez is tilos lesz. Nem prédikálni akarok, de hova vezet majd ez? És ki dönti el, hogy mit szabad? Kik vannak azon az erkölcsi színvonalon nálunk?
Engem például érdekelne, szívesen nosztalgiáznék picit.
Elég sokan letöltötték a Ludasomat, s mivel nem kaptam visszajelzést, ezért most rákérdezek, hogy feltegyem-e a többit is?
Azt is írjátok meg, ha nem kértek belőle!
Azt is írjátok meg, ha nem kértek belőle!
Maksa... Hát igen.
http://comment.blog.hu/2015/01/02/nemi_eroszakra_varo_nokkel_trefalkozott_maksa_a_hir_tv-ben
Nem is az a baj, hogy mivel viccelődik, hanem az interjú egy másik mozzanata. Miszerint valami ilyesmi: "végre olyan vezetése van a kabarénak, hogy nem csak az alpári humor érvényesül." Megértem. Soha nem engedték vona szilveszteri kabarét konferálni. Pláne a másodrendű Maksahíradós társaság néhány "tehetségével". Magát a híradós jelenetet még Selmeczi Tibor találta ki valamikor a 80-as éves legelején. Ha jól emlékszem, "Valódi álhírek" volt a címe és a Schubert Éva hangja ugrik be. Aztán műfaj lett belőle, Farkasházy, hócipő stb. De a legtovább tartotta magát a Maksa híradó. Nem rossz a Maksa, de több szerénységgel szimpatikusabb lenne. Fikázza az újakat. "Új degenerációnak" nevezi unásig. Egyszer csinálna olyat, mint a Bödőcs, KAP, Hadházi, Vargaferi, vagy írna olyat mint a Pataki...
http://comment.blog.hu/2015/01/02/nemi_eroszakra_varo_nokkel_trefalkozott_maksa_a_hir_tv-ben
Nem is az a baj, hogy mivel viccelődik, hanem az interjú egy másik mozzanata. Miszerint valami ilyesmi: "végre olyan vezetése van a kabarénak, hogy nem csak az alpári humor érvényesül." Megértem. Soha nem engedték vona szilveszteri kabarét konferálni. Pláne a másodrendű Maksahíradós társaság néhány "tehetségével". Magát a híradós jelenetet még Selmeczi Tibor találta ki valamikor a 80-as éves legelején. Ha jól emlékszem, "Valódi álhírek" volt a címe és a Schubert Éva hangja ugrik be. Aztán műfaj lett belőle, Farkasházy, hócipő stb. De a legtovább tartotta magát a Maksa híradó. Nem rossz a Maksa, de több szerénységgel szimpatikusabb lenne. Fikázza az újakat. "Új degenerációnak" nevezi unásig. Egyszer csinálna olyat, mint a Bödőcs, KAP, Hadházi, Vargaferi, vagy írna olyat mint a Pataki...
Már írtam régebben, hogy van jópár régi Luda Matyi viccmagazinom az 50-es, 60-as évekből. Ha érdekel benneteket jelezzétek és feltöltöm őket valahova és a letöltőlinket megadom itt a fórumban.
Potyára nem akarok dolgozni vele, úgyhogy csak akkor szkennelem be őket, ha van rá igény.
Mutatóba egyet megcsináltam. Innen letölthető:
http://data.hu/get/8361535/LM_1965_julius_29.rar
Remek szerzőkkel a lapban (többek közt Mikes György, Kaposy Miklós, Galambos Szilveszter, Bajor Nagy Ernő, Feleki László) 1965. júl.29.
Potyára nem akarok dolgozni vele, úgyhogy csak akkor szkennelem be őket, ha van rá igény.
Mutatóba egyet megcsináltam. Innen letölthető:
http://data.hu/get/8361535/LM_1965_julius_29.rar
Remek szerzőkkel a lapban (többek közt Mikes György, Kaposy Miklós, Galambos Szilveszter, Bajor Nagy Ernő, Feleki László) 1965. júl.29.
Köszönöm! Előveszem még, kevésbé zaklatott körülmények között is 😊
Meghallgattam a szilveszteri kabarét, de Hofi még így is, sokadszorra, sokkal jobb döntés volt. Szerintem ez volt messze a leggyengébb kabaré az elmúlt sok évtized alatt. Bár még mindig jobb volt, mint a sima, mezei rádiókabarék. Amit el kellene felejteni, azok az énekes számok. Nem kellene erőltetni sem az előadókat, sem az éneket. Gáz. És Dévényi Tibi bácsi is. De ő mindig is az volt. Ki találta ki, hogy szerepeljen? Még felolvasni sem tud.
Fábry jó, de ezt a sztoriját 8-10 éve részben már hallottam. Persze nyilván nem a minőség miatt választották be a csipetcsapatba (akkor más nevek lettek volna mellette), hanem azért, mert ő most "szobatiszta". És azt tudjuk, hogy Fábry kinek focizik... Ő olyan, mint amikor a nagy megterített lakodalmas asztal egyik sarkán csak egy kis darab sz@r van - akárhogy is ott a sok finom étel, de mégsem az igazi a történet. Nem lehet egyszerű a politikai törleszkedést és "útmutatást" stand-upnak álcázni, de hát van az az összeg, amiért megy ez. Rajta kívül pedig senki sem szerepelt, aki a magyar kabaréban jelent valamit (aki igen, az a szokásost hozta, szokásosan, semmi extra - VFJ, Kern, mint előadó).
Ha belegondolok, hogy a Hofi, majd Bödőcs finálékat lecserélték erre a szánalmas különös szilveszter hülyeségre a végén, hát itt tényleg egy hagyománynak lett vége és jól mutatja a szintbeli különbségeket a korábbi és a mostani rádiókabarék között.
Meghallgattam a szilveszteri kabarét, de Hofi még így is, sokadszorra, sokkal jobb döntés volt. Szerintem ez volt messze a leggyengébb kabaré az elmúlt sok évtized alatt. Bár még mindig jobb volt, mint a sima, mezei rádiókabarék. Amit el kellene felejteni, azok az énekes számok. Nem kellene erőltetni sem az előadókat, sem az éneket. Gáz. És Dévényi Tibi bácsi is. De ő mindig is az volt. Ki találta ki, hogy szerepeljen? Még felolvasni sem tud.
Fábry jó, de ezt a sztoriját 8-10 éve részben már hallottam. Persze nyilván nem a minőség miatt választották be a csipetcsapatba (akkor más nevek lettek volna mellette), hanem azért, mert ő most "szobatiszta". És azt tudjuk, hogy Fábry kinek focizik... Ő olyan, mint amikor a nagy megterített lakodalmas asztal egyik sarkán csak egy kis darab sz@r van - akárhogy is ott a sok finom étel, de mégsem az igazi a történet. Nem lehet egyszerű a politikai törleszkedést és "útmutatást" stand-upnak álcázni, de hát van az az összeg, amiért megy ez. Rajta kívül pedig senki sem szerepelt, aki a magyar kabaréban jelent valamit (aki igen, az a szokásost hozta, szokásosan, semmi extra - VFJ, Kern, mint előadó).
Ha belegondolok, hogy a Hofi, majd Bödőcs finálékat lecserélték erre a szánalmas különös szilveszter hülyeségre a végén, hát itt tényleg egy hagyománynak lett vége és jól mutatja a szintbeli különbségeket a korábbi és a mostani rádiókabarék között.
A klubrádió utolsó Hofi blokkjában a Napsugaras jóéjszakát című lemezét hallottad.
Buék 2015 rádiókabaré vágva!
yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
Buek2015.zip
http://osztott.com/gsUe/
https://1fichier.com/?ljhl835nu2
Buek2015.yup, z01, z02
http://www.mediafire.com/?bxdxbbh6m8pz3m0
http://www.mediafire.com/?pe9gtylw6den3zm
http://www.mediafire.com/?n19xyfzzbu9xqvq
Jelszó:Ikovacs
41 tracks, 3 hours 1 minute 34 seconds
1.Buék 2015 - Bevezető szignál (0:35)
2.Maksa Zoltán, Orosz György - Nyitó duma (6:24)
3.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:53)
4.Kern András - Anyuka (6:10)
5.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:51)
6.Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi - Szilveszteri Pitbull paródia (2:24)
7.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:47)
8.Hajdú Balázs - Duma (7:19)
9.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:27)
10.Bagi Iván, Nacsa Olivér - Szomszéd kertje (5:23)
11.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:38)
12.Open Stage-Lung László Zsolt, Kozma Attila - Duma (7:19)
13.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:28)
14.Badár Sándor - Duma (19:35)
15.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
16.Bruti - Csecsemő dal (5:34)
17.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:35)
18.Redenczki Mária - Duma (6:26)
19.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:35)
20.Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Sorban álláskor otthagyott mikrofon (6:35)
21.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
22.Kertész Richárd - Duma (11:36)
23.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
24.Szilágyi Annamari, Vida Péter - Nemzeti Italautomata (5:57)
25.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:00)
26.Somogyi András - Duma (5:04)
27.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:16)
28.Három Kismalac - Szilveszteri dal (5:55)
29.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
30.Fábry Sándor - Duma (19:49)
31.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:43)
32.Polgár Péter, Harmóniák Annamary, Vida Péter - Pappa pia (8:44)
33.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
34.Szilágyi T, Ihos J, Harmóniák Annamary, Dévényi T, VargaFJ - Falugyűlés (8:49)
35.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
36.Pataki Balázs - Slam poetry (4:39)
37.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:18)
38.Aradi T, Bagi I, Nacsa O, Pindroch Cs, Szilágyi A, Varga FJ, Vida P - Külpol-ovi (9:12)
39.Pagoda Énekegyüttes, Kabaré All Stars - Finálé - Különös szilveszter (6:27)
40.Buék 2015 - Vége szignál (0:43)
Bónusz, amit kitiltottak a kabaréból...
41.Varga Fj, Aradi Tibor, Vida Péter - André Goodfriend a NAV-nál (3:08)
Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.01.01. 19:29:42
yup kiterjesztést át kell nevezni zip-re
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Buek2015.zip
http://osztott.com/gsUe/
https://1fichier.com/?ljhl835nu2
Buek2015.yup, z01, z02
http://www.mediafire.com/?bxdxbbh6m8pz3m0
http://www.mediafire.com/?pe9gtylw6den3zm
http://www.mediafire.com/?n19xyfzzbu9xqvq
41 tracks, 3 hours 1 minute 34 seconds
1.Buék 2015 - Bevezető szignál (0:35)
2.Maksa Zoltán, Orosz György - Nyitó duma (6:24)
3.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:53)
4.Kern András - Anyuka (6:10)
5.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:51)
6.Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi - Szilveszteri Pitbull paródia (2:24)
7.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:47)
8.Hajdú Balázs - Duma (7:19)
9.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:27)
10.Bagi Iván, Nacsa Olivér - Szomszéd kertje (5:23)
11.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:38)
12.Open Stage-Lung László Zsolt, Kozma Attila - Duma (7:19)
13.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:28)
14.Badár Sándor - Duma (19:35)
15.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
16.Bruti - Csecsemő dal (5:34)
17.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:35)
18.Redenczki Mária - Duma (6:26)
19.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:35)
20.Aradi Tibor, Varga Ferenc József - Sorban álláskor otthagyott mikrofon (6:35)
21.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
22.Kertész Richárd - Duma (11:36)
23.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
24.Szilágyi Annamari, Vida Péter - Nemzeti Italautomata (5:57)
25.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:00)
26.Somogyi András - Duma (5:04)
27.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:16)
28.Három Kismalac - Szilveszteri dal (5:55)
29.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:09)
30.Fábry Sándor - Duma (19:49)
31.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:43)
32.Polgár Péter, Harmóniák Annamary, Vida Péter - Pappa pia (8:44)
33.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:34)
34.Szilágyi T, Ihos J, Harmóniák Annamary, Dévényi T, VargaFJ - Falugyűlés (8:49)
35.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (0:55)
36.Pataki Balázs - Slam poetry (4:39)
37.Maksa Zoltán, Orosz György - Felkonf (1:18)
38.Aradi T, Bagi I, Nacsa O, Pindroch Cs, Szilágyi A, Varga FJ, Vida P - Külpol-ovi (9:12)
39.Pagoda Énekegyüttes, Kabaré All Stars - Finálé - Különös szilveszter (6:27)
40.Buék 2015 - Vége szignál (0:43)
Bónusz, amit kitiltottak a kabaréból...
41.Varga Fj, Aradi Tibor, Vida Péter - André Goodfriend a NAV-nál (3:08)
Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.01.01. 19:29:42
Tegnap biztosra mentem: amennyi időm volt kabaréra azt Hofinak szántam a Klubrádión (köszönöm a tippet, Ikovács!).
Azt hittem mindent ismerek tőle, de az utolsót azt hiszem még nem hallottam, vagy nem ebben a formában (vagy nagyon régen). Nem tudjátok melyik volt az? 11 és éjfél között az utolsó Hofi-blokk. Előre is köszönöm, ha megírja valaki.
Azt hittem mindent ismerek tőle, de az utolsót azt hiszem még nem hallottam, vagy nem ebben a formában (vagy nagyon régen). Nem tudjátok melyik volt az? 11 és éjfél között az utolsó Hofi-blokk. Előre is köszönöm, ha megírja valaki.
A szolnoki Szigligeti Színház szilveszteri gálaműsorában ennyi "kabarészerűség" volt:
Szilveszter 2014 - Gálaműsor a szolnoki Szigligeti Színházból (részlet).mp4
Szilveszter 2014 - Gálaműsor a szolnoki Szigligeti Színházból (részlet).mp4
BUÉK 2015 – Este 9-től a Kossuth Rádióban
Elhangzik:
1- Maksa Zoltán-Orosz György: Nyitó
2- Maljáth Mikes László: Anyuka (Kern András)
3- Pitbull-Nádas Gábor Dávid-Kenderessy Attila: Szilveszteri Pitbull paródia
(Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi)
4- Hajdú Balázs: Stand-up
5- Ürmös Zsolt: Szomszéd kertje (Bagi Iván, Nacsa Olivér)
6- Open Stage: Stand-up (Lung László Zsolt, Kozma Attila)
7- Badár Sándor: Stand-up
8- Bruti: Csecsemő dal
9- Redenczki Mária: Stand-up
10- Varga Ferenc József: Sorban álláskor otthagyott mikrofon (Aradi Tibor, Varga Ferenc József)
11- Ricsifiú: Stand-up
12- Ürmös Zsolt: Nemzeti Italautomata (Szilágyi Annamari, Vida Péter)
13- Somogyi András: Stand-up
14- Három Kismalac: Szilveszteri dal
15- Fábry Sándor: Stand-up
16- Benny Andersson-Polgár Péter: Pappa pia (Polgár Péter, Harmóniák Annamary, Vida Péter)
17- Ihos József: Falugyűlés (Szilágyi Tibor, Ihos József, Harmóniák Annamary, Dévényi Tibor, Varga Ferenc József)
18- Pataki Balázs: Slam poetry
19- Kenderessy Attila: Külpol-ovi (Aradi Tibor, Bagi Iván, Nacsa Olivér, Pindroch Csaba, Szilágyi Annamari, Varga Ferenc József, Vida Péter)
20- Várkonyi Mátyás-Pagoda Énekegyüttes+Kabaré All Stars: Finálé - Különös szilveszter
Elhangzik:
1- Maksa Zoltán-Orosz György: Nyitó
2- Maljáth Mikes László: Anyuka (Kern András)
3- Pitbull-Nádas Gábor Dávid-Kenderessy Attila: Szilveszteri Pitbull paródia
(Nádas Gábor Dávid, Galambos Zsófi)
4- Hajdú Balázs: Stand-up
5- Ürmös Zsolt: Szomszéd kertje (Bagi Iván, Nacsa Olivér)
6- Open Stage: Stand-up (Lung László Zsolt, Kozma Attila)
7- Badár Sándor: Stand-up
8- Bruti: Csecsemő dal
9- Redenczki Mária: Stand-up
10- Varga Ferenc József: Sorban álláskor otthagyott mikrofon (Aradi Tibor, Varga Ferenc József)
11- Ricsifiú: Stand-up
12- Ürmös Zsolt: Nemzeti Italautomata (Szilágyi Annamari, Vida Péter)
13- Somogyi András: Stand-up
14- Három Kismalac: Szilveszteri dal
15- Fábry Sándor: Stand-up
16- Benny Andersson-Polgár Péter: Pappa pia (Polgár Péter, Harmóniák Annamary, Vida Péter)
17- Ihos József: Falugyűlés (Szilágyi Tibor, Ihos József, Harmóniák Annamary, Dévényi Tibor, Varga Ferenc József)
18- Pataki Balázs: Slam poetry
19- Kenderessy Attila: Külpol-ovi (Aradi Tibor, Bagi Iván, Nacsa Olivér, Pindroch Csaba, Szilágyi Annamari, Varga Ferenc József, Vida Péter)
20- Várkonyi Mátyás-Pagoda Énekegyüttes+Kabaré All Stars: Finálé - Különös szilveszter
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Boldog Újévet Mindenkinek!
Köszönőm feltöltőknek egész évi munkájukért .
Boldog és kabarékban jobb évet kívánok .
Boldog és kabarékban jobb évet kívánok .
Köszönöm az egész évi munkátokat, megosztásokat. Jó humorban gazdagabb 2015-öt kívánok mindenkinek!
Ez igazán gyors volt !
Köszönet a többi feltöltőnek is, egész évi munkájukért és a kellemes percekért, amiket ezzel szereztek.
A böllérbalett számomra meglepetés volt, pedig ismerek minden Bödöcs dumát, ami elérhető neten, földön.
B.U.É.K. minden kabaré rajongónak !
Köszönet a többi feltöltőnek is, egész évi munkájukért és a kellemes percekért, amiket ezzel szereztek.
A böllérbalett számomra meglepetés volt, pedig ismerek minden Bödöcs dumát, ami elérhető neten, földön.
B.U.É.K. minden kabaré rajongónak !
BÚÉK!
Boldog új esztendőt mindenkinek, és óriási köszönet a feltöltőknek.! (jó) humorban bővelkedő 2015-öt!
BUÉK! Köszönet a Feltöltők egész éves munkájáért!
Kedves Feltöltők és Fórumtársak!
Boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek!
És külön szeretném megköszönni a feltöltők munkáját!
Remélem, jövőre is lesz energiátok és kedvetek megosztani a kabarészámokat velünk 😉
Boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek!
És külön szeretném megköszönni a feltöltők munkáját!
Remélem, jövőre is lesz energiátok és kedvetek megosztani a kabarészámokat velünk 😉
B.Ú.É.K.!
Egyben KÖSZÖNET a "humorforrásoknak" :-)
Hay
Egyben KÖSZÖNET a "humorforrásoknak" :-)
Hay
Sziasztok!
Ezzel az összeállítással kívánok a kedves fórumközösségnek boldog új évet! 😊 És én is köszönöm a feltöltők egész éves munkáját!
Bonbonierre szilveszter 2014
Ha kicsit pongyolára sikerült, akkor ezért elnézést, de most ennyire volt kapacitás.
BÚÉK NEKTEK!!!!!
Gergő
Ezzel az összeállítással kívánok a kedves fórumközösségnek boldog új évet! 😊 És én is köszönöm a feltöltők egész éves munkáját!
Bonbonierre szilveszter 2014
Ha kicsit pongyolára sikerült, akkor ezért elnézést, de most ennyire volt kapacitás.
BÚÉK NEKTEK!!!!!
Gergő
Boldog Új Évet ! Örök hála a feltöltésekért minden fáradhatatlan feltöltőnknek! Már csak kabaré kéne, de az meghalt...
Utoljára szerkesztette: lackovar1, 2014.12.31. 09:23:27
Utoljára szerkesztette: lackovar1, 2014.12.31. 09:23:27
A 4. helyett az 5. részt ismételték.
Vasárnap:
21:30 Comedy Central bemutatja s10e09
21:30 Comedy Central bemutatja s10e09
Szia!
04-es Comedy Centrál bemutatja felvétele nem sikerült?
04-es Comedy Centrál bemutatja felvétele nem sikerült?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Köszönöm szépen! 😉
Nem is a két új mondattal van a bajom ; a régi szám szó szerinti elmondása zavar . .
Nem értek veled egyet.
Ebben van legalább egy kis közélet, és nem csak a semmitmondás, ami jóideje elöntötte a magyar kabarét. Nem kell minden mondaton nevetni, nem árt néha a sorok mögé is nézni.
Ebben van legalább egy kis közélet, és nem csak a semmitmondás, ami jóideje elöntötte a magyar kabarét. Nem kell minden mondaton nevetni, nem árt néha a sorok mögé is nézni.
Na szép lesz 10 éves számokba beleírnak másfél új poént . .
Egy kis előzetes:
https://www.facebook.com/video.php?v=785276244884610&set=vb.533690950043142&type=2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=785276244884610&set=vb.533690950043142&type=2&theater
Ne keresgélj tovább. 😊
Sinkó Péter: Egyenes adás (1985, Gálvölgyi János, Kern András)
Hofi Géza: Tele vagyok Heboglominnal (1978, Hofi Géza)
VK
Sinkó Péter: Egyenes adás (1985, Gálvölgyi János, Kern András)
Hofi Géza: Tele vagyok Heboglominnal (1978, Hofi Géza)
VK
Sziasztok!
Szeretném kérni az alábbi két felvételt "jó" minőségben:
Gálvölgyi János, Kern András - Egyenes adás
Hofi Géza - Tele vagyok heboglominnal
Nekem sajnos viszonylag gyengébben vannak meg és szeretném lecserélni őket.
Köszönöm!
Szeretném kérni az alábbi két felvételt "jó" minőségben:
Gálvölgyi János, Kern András - Egyenes adás
Hofi Géza - Tele vagyok heboglominnal
Nekem sajnos viszonylag gyengébben vannak meg és szeretném lecserélni őket.
Köszönöm!
Heti 7 2014.12.28
https://1fichier.com/?8j6iks6dv2
https://1fichier.com/?8j6iks6dv2
B.U.É.K. 2000-2014
http://radiokabare.5mp.eu/web.php?a=radiokabare&o=xsRz_uGezU
A mediafire megváltoztatta a fájlok elérési útját, a letöltő képet, stb...
Sajnos nekem sok kabaréba, és újra feltöltésbe kerül.. 😞
Sajnos nekem sok kabaréba, és újra feltöltésbe kerül.. 😞
Ha kellenek, medián fent vannak a 2000-2014-ig nekem, csak a 2004-es eltűnt.. 😞
De nekem egyben vannak..
Utoljára szerkesztette: sweepy, 2014.12.29. 13:38:27
De nekem egyben vannak..
Utoljára szerkesztette: sweepy, 2014.12.29. 13:38:27
Köszi..
Rádiókabaré - BÚÉK 2004 - Az ajtók záródnak - Nyugati következik
https://www.mediafire.com/?7pkrn1opxjjwr7a
Igazad van, elnéztem!
Ami fontosabb, van egy rossz hírem, az összes BUÉK feltöltésem eltűnt az osztott-tól és az 1fichierről!
Az alábbi linkek még élnek a medifire-en!
Buék 1987-1998
Esetleg máskor újra feltöltöm a többit!
Ami fontosabb, van egy rossz hírem, az összes BUÉK feltöltésem eltűnt az osztott-tól és az 1fichierről!
Az alábbi linkek még élnek a medifire-en!
Buék 1987-1998
http://www.mediafire.com/?xhgawmnmuyl2e2a
http://www.mediafire.com/?dzdog944aq5vo3y
http://www.mediafire.com/?ecebw7x96wz6c75
http://www.mediafire.com/?a9yw6uleo89x8kn
http://www.mediafire.com/?2pmnq7v7trvyzge
http://www.mediafire.com/?q4pa9gmas3zx23d
http://www.mediafire.com/?xd27h9qkldki36g
http://www.mediafire.com/?ycj259rslwrsi9k
http://www.mediafire.com/?m4925l8264i93u2
http://www.mediafire.com/?iyt2un2lanmx3x6