17455
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • lacus48
    Hálásan köszönöm a sok éves munkádat.
    Sok kellemes percet,órát szereztél nekem kezdő számítógépes korom óta.
    Jó egészséget és minden jót kivánok.
  • Laser1
    Kedves VKaroly!

Köszönöm a sokéves munkádat és feltöltéseidet.
    Sok nehéz pillanaton segített át, amikor hallgathattam.
    Sok örömöt és békét kívánok Neked a jövőben.

Üdv: Laser1
  • Tomoo44
    Kedves VKároly!
    Megértelek...
    Nagyon köszönöm/jük az elmúlt évek áldozatos munkáját! Fantasztikus amit véghez vittél a kabaré-, a humortörténelem területén!
    Nagyon sok boldogságot és egy új hobbit kívánok Neked!
    Még egyszer, nagyon köszi mindent! :) :) :)
  • NB2
    Belépsz, balra fent a mappa, ott belemész egybe, kijelölöd az összeset (legfelső kocka) és mellette a ... actions gomb, download
  • Obsitosur
    Kedves Vkaroly!

Nagyon köszönöm a munkádat, remélem, hogy majd valahogy sikerül letöltenem az archívumot, nagyon sok kincs van benne. Régen tényleg sokkal jobb volt a kabaré, mint most.
  • ooz
    Köszönjük az elmúlt majd két évtized kitartó és precíz munkáját!
  • Laser1
    Sziasztok!

Búék! 2023 Szilveszteri rádiókabaré 2022 - vágva (MP3)
    Itt

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!

Üdv: Laser1

Utoljára szerkesztette: Laser1, 2023.01.01. 10:43:59
  • Jarinka1978
    Kedves VKaroly!
    Köszönöm eddigi munkádat,és köszönjük önzetlen megosztásodat!
    Sokan fogjuk sajnálni hogy eltűnsz ebből a társaságból:(
    Ezt mutatja az is hogy újév első napján te vagy az első akinek írok...
    KÖSZÖNJÜK!!!
  • sariimi
    Mindent köszönök, kedves VKaroly! Sok-sok örömöt szereztél nekem, és a lustaságomnak :D
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek és köszönet a feltöltésekért!
    Valaki le tudná írni szájbarágósan, hogy Vkaroly oldaláról hogy lehet letöleni az összes fáájlt egyben?

Köszönettel:

Miki
  • ximix #15745
    Köszönöm a sok melót és időt amit az archiválásra fordítottál.
    Világ tele van még érdekes dolgokkal, így most a felszabadult idődben kereshetsz új kihívást, elfoglaltságot.
    Minden jót kívánok!
  • Hay #15744
    B.Ú.É.K.!
    Nézem az Aradi-Varga valamit az Atv-n, hát eddig még csak el sem mosolyodtam, pedig többnyire csípem őket... Laár szeretett Andrásom se kacagtatott most meg... Talán majd Markos György.
  • Hay #15743
    Nagyon köszönöm a Melódat, a további életedhez sok örömöt kívánok!
  • VKaroly
    Sziasztok!

Ma tönkrement az a készülékem, amivel a kabarékat rögzítem tizenhét éve. Úgyhogy az idei szilveszteri Rádiókabarét tőlem ne várjátok, illetve a jövőben egyáltalán nem fogok a kabaréműsorok gyűjtésével foglalkozni. Az elmúlt évek kabarétermése már nem nekem szól, így szép lassan elvesztettem az érdeklődésemet a téma iránt, ezt tapasztalhattátok is, a feltöltések sem jöttek idén már olyan tempóval, ahogyan régebben. Szóval eljött a pillanat, elköszönök.

Búcsúzóul rátok hagyom az archívumomat, amit az elmúlt tizenhét évben elsősorban magam rögzítettem, illetve mások archívumából gyűjtögettem és rendszereztem, beleértve azokat a nyers TS fájlokat is, amikből a vágások készültek. Utóbbiak érdekes kordokumentumok, ugyanis a kabarék előtti hírek, műsorajánlók, egyebek is megtalálhatóak bennük.

A radiokesz könyvtárban az excel fájl található, a kabareMP3-ban a kész MP3 fájlok, a kabareTS-ben pedig a nyers TS fájlok.

Előreláthatólag január közepéig lesz elérhető az oldal.

Felhasználónév: vkarchiv
    Jelszó: asd123asd123

Az URL pedig:

itt

Minden jót!

VK
  • casyke1 #15741
    Téptem én is sorszámot és köszönöm mindenkinek aki hozzásegített hogy gazdagabb legyek azokkal a kabarékkal amikre "pályáztam"...Isten adjon egészséget és erő ahhoz hogy jövőre is tudjanak bármit feltölteni!BÚÉK Mindenkinek!
  • Jarinka1978
    Mészáros L.:Téli gondolatok (Bödőcs T.)
  • SirTomax
    Rádiókabaré 1971. 05. 01.

Boldog új évet!
  • Dolfi516
    Sziasztok!
    Csatlakozom az előttem szólókhoz és én is nagy köszönetet küldök mindenkinek, aki dolgozott a többiekért.
    Boldog Új Évet kívánok a fórum valamennyi tagjának!
  • Cziras
    Én is szeretném megköszönni SirTomax-nak és mindenkinek az egész éves lelkes munkáját és azt a rengeteg vidám percet amit a munkájukkal okoztak, és okoznak.

Boldog Új Évet Mindenkinek! :)
  • Jarinka1978
    Szeretném megköszönni a feltöltők egész éves munkáját,örök hála minden megosztott kabaréért:
    K.E.G.B.Ú.É.K.!(kabarébanegészségbengazdagboldogújévetkívánok)

u.i.:„Inkább a hó hulljon, mint a legjobbjaink.“ — Boncz Géza
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 20. rész
  • SirTomax
    Néhány Mókatár adás: letöltés

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A dilettáns szerző
    Alfonzó - Látogatás a kórházban
    Boncz Géza - Párizsi történet, avagy Megtelt felügyelő (Boncz Géza)
    Boncz Géza, Markos György, Nádas György - A Kemecsei Bőrduda Trió
    Fehér Klára - Kevés a férfi (Sztankay István, Moór Marianna, Káldi Nóra, Schütz Ila, Egri Márta)
    Fregoli, az átváltozóművész
    Gábor Andor - Pufi a vendéglőben (Márkus László, Schütz Ila, Székhelyi József)
    Galambos Szilveszter - Féltékenység
    Gálvölgyi János, Körmendi János - Hegedű-zongora duó
    Görög László - Ha egy üzlet megindul (Balázs Péter, Berényi Ottó, Incze József, Kabos László, Straub Dezső, Urbán Erika, Verebély Iván)
    Hivatali ügyintézés (Beregi Péter, Heller Tamás)
    Hofi Géza - Felmegyek hozzád
    Hofi Géza - Paródia fesztivál
    Hofi Géza - Pubi
    Hofi Géza görbe tükre
    Hofi Géza, Koós János - Mi ebből a tanulság
    Horváth Tivadar - Négy kicsi egér
    Juliska és Mariska a Szatelitben (Tábori Nóra, Máthé Erzsi, Selmeczi Tibor)
    Kállai István - Gyengéd férj (Balázs Péter, Tóth Enikő, Almási Éva)
    Kellér Dezső - Pesti mese (Kellér Dezső, Major Ida)
    Kellér Dezső - Pomócsi marad (Ha én egyszer kinyitom a számat)
    Ki Mit Tud 1962 (Kern András, Pintér Gábor)
    Kínai bazár (Markos György, Katona János)
    Körmendi János - A kabinos (Körmendi János, Balázs Péter)
    Körmendi János - Banki kölcsön (Körmendi János, Beregi Péter)
    Kürthy András - Generációs ellentétek (Koncz Gábor, Vándor József, Hunyadkürty István)
    Lévai Béla, Tardos Péter - Távirat (Darvas Iván, Kiss Manyi)
    Markos György - Andrej mesél
    Markos György, Nádas György - A Balaton tisztaságáért
    Markos György, Nádas György - A kopasz és a főtörzsőrmester
    Markos György, Nádas György - Laci bácsi, a teremőr
    Markos György, Nádas György - Ön jelölt paródia
    Markos György, Nádas György - Telefonbeszélgetés virágnyelven, avagy mit hozzak neked Bécsből
    Mikó István - Petőfi, a világslágerszerző
    Nádasi László - Az eszményi férj
    Nóti Károly - A gomba (Moór Marianna, Hámori Ildikó, Gálvölgyi János, Harsányi Gábor)
    Nóti Károly - A nagy költő (Rabindranáth Tagore) (Bán Zoltán, Berényi Ottó, Madaras Vilma, Szendrő József)
    Nóti Károly - Lepsénynél még megvolt (Bilicsi Tivadar, Faragó Vera, Horváth Gyula, Lorán Lenke, Pongrácz Imre, Zilahy Hédi)
    Novobáczky Sándor - A fogyókúra (Csala Zsuzsa, Sugár István, Simorjay Emese, Vándor József, Benkóczy Zoltán)
    Novobáczky Sándor - Diagnózis (Koncz Gábor, Szacsvay László)
    Novobáczky Sándor - Tombor Bözse (Balázs Péter, Máthé Erzsi)
    Peter Cook, Dudley Moore - A zenetanár (Novák Péter, Pethő Zsolt)
    Peterdi Pál - Csihi-puhi bohóctréfa (Psota Irén, Ruttkai Éva)
    Rabszolgasors (Gálvölgyi János)
    Rejtő Jenő - Az erőszakos Faragó (Balogh Erika, Horváth Gyula, Gálvölgyi János, Schütz Ila, Szombathy Gyula, Szilágyi Tibor)
    Rejtő Jenő - Savas ügynökség (Kern András, Mikó István, Schütz Ila)
    Reklámparódia
    Selmeczi Tibor - Magyar nők a pult mögött
    Soós András - Mire egy rendelet leér (Buss Gyula, Csákányi László, Inke László, Kállay Ilona, Máthé Erzsi)
    Szenes Andor, Szenes Iván - A szenesember (Latabár Kálmán, Kornay Mariann)
    Szilágyi György - Pest legeszesebb embere (Buss Gyula, Inke László, Rátonyi Róbert, Verebes Károly)
    Szilágyi György - Pusztapoprádi felelgetős (Esztergályos Cecília, Szirtes Ádám)
    Szőke Szakáll alias Gerő Jenő - Vonósnégyes (Kern András, Gálvölgyi János, Szombathy Gyula, Székhelyi József, Buss Gyula, Csonka Endre, Nyertes Zsuzsa, Tóth Enikő, Mányai Zsuzsa)
    Szuhay Balázs - Panasziroda (Szuhay Balázs, Verebély Iván)
    Tabi László - A tej (Tahi Tóth László, Verebély Iván) (részlet Telepódium - Nincs mese)
    Tabi László - Az útonálló (Csákányi László, Cserhalmi György)
    Tímár György - Egyik és másik, avagy a pesti Warrenné (Major Tamás, Básti Lajos)
    Vadnai László - A késdobáló (Bánsági Ildikó, Kern András, Mikó István, Sztankay István, Székhelyi József)
    Vadnai László - III. Konrád (Alfonzó, Bod Teréz, Gobbi Hilda, Kaló Flórián, Kazal László, Kibédy Ervin, Komlós András, Szilvássy Annamária, Viola Mihály, Zana József)
    Verebes István - Kávé kuglóffal (Balogh Erika, Hacser Józsa, Kollár Béla, Lengyel Erzsi, Verebes Károly)
    William Shakespeare, Békeffy István - A makrancos hölgy - monológ (Turay Ida)
  • Cziras
    Sziasztok! Szép napot! :)

Átnéztem a Szilveszteri műsorokat,alig lesz valami említésre méltó az Aradi és a Varga Show-n kívül sajnos.

Mindig is nagyon szerettük a kabarékat, bohózatokat.

Megtaláltam a Mókatár listáját, de bármilyen kabarékat,bohózatokat örömmel látnánk,mert arra gondoltam,ha valaki tenne fel válogatást letölteném, és ráhúznám pendrive-ra, holnap este pedig csak bedugnám tévére, és azt néznénk a családdal.

Szerintem nem csak én őrülnék neki.

https://port.hu/adatlap/sorozat/tv/mokatar-mokatar/evad-szerint/movie-181676

Előre is köszönöm szépen, szerintem többek nevében.
  • MisterV #15732
    Humoróra 2022. 13 rész

A tartalom ezúttal nem az aktuális hírekhez kapcsolódik, hanem az ünnephez.

28 szám (ebből 8 zenés), 2:50:07 hosszban.

+

Krakenfiles:
    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13
    Workupload:
    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 19. rész
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 18. rész
  • Laser1
    Rosszul írtam le, másra gondoltam.
    Soha nem a főoldalról indulok, hanem a könyvjelzőből a Fórumnak ezen témáját nyitom meg: "Stand-Up Comedy, Kabaré".
    Tehát az előbb említett téma kezdőoldalát nyitom közvetlenül könyvjelzőből, mindig az első oldallal és a legutóbbi bejegyzéssel kezdődően.
  • MisterV #15728
    Nekem soha nem dob semmi "elfogadandót". Én a google keresőt is úgy használom, hogy az elfogadandó oldal reklámblokkolóval van tiltva a "consent" oldal, ahol ezt be lehetne állítani, az meg router szinten.

Laser1 - Te nem úgy lépsz be az oldalra, hogy egyből ide, hanem a főoldalra először. Az nekem is bejön, sőt csak az után jön be ez, de ha most bezárom a böngészőt így nyitott lappal, majd később újranyitom, akkor a már említett hiba jön elő és nem ez az oldal.
    Ha más böngészőbe megyek és megpróbálom ott a téma oldalát megnyitni ott is ez a helyzet. Firefox, Waterfox, Opera, Ungoogled Chromium, Chrome is ugyanazt produkálja.
    A reklámblokkoló 8 oldalt blokkol, csak a sg nyílhat. Kikapcsolt reklámblokkolóval is ugyanez a helyzet, tehát nem az rondít bele.
    Ha másnál nincs ilyen, akkor utánanézek majd, mi történik a hibaoldal nyitásakor a routerben, milyen címet kért le a gép... azt hittem más is találkozott ezzel a problémával.
  • NB2
    Kari előtt 2-3 napig nekem sem működött, mármint belépni nem tudtam. Azóta már okés a dolog.
    (a vicc, hogy pl a reklámblokkoló miatt, majd 3 napig nem tudtam belépni, mert ha kikapcsolod, csak akkor dobja fel az ablakot, amit el kell fogadni)
  • Laser1
    Szia!
    Nekem nincs hiba a Ff böngészőmmel. Ennek a fórumnak a kezdőoldalát szoktam könyvjelzőből betölteni, ami frissül, ha van új bejegyzés. Egy bejegyzés számsorára kattintva is megnyílik a bejegyzés egy új lapon. Tehát mondhatom, hogy rendesen működik eddig minden.
    Utoljára szerkesztette: Laser1, 2022.12.28. 18:21:45
  • MisterV #15725
    Másoknál is rosszalkodik az SG?

-Csütörtök déltől péntek délelőttig egyik fórumtéma sem frissült, amit be akartam írni, azt hagyta elküldeni, de nem jelent meg.
    -Bár bejelölöm, hogy tartson belépve, korábban soha nem kellett belépkednem, most minden nap többször.
    -Web server is returning an unknown error Error code 520 szöveg jön elő, ha a konkrét fórumot nyitom meg egyből... (https://sg.hu/forum/tema/1144093139) ilyenkor akármeddig próbálhatom, esélytelen. Be kell tölteni az sg.hu-t, majd ezután tölthetem be direktbe a fórum címét, akkor megy, de közvetlenül (sg főoldal nélkül) pl. előzményekből vagy könyvjelzőből mindig ez a hibaüzenet jelenik meg durván 2 hónapja.
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 17. rész
  • Tibuka
    Köszönöm a fáradozásod!
  • MisterV #15722
    Rászántam egy negyed órát a keresésére, de én sem találtam 1 találaton kívül semmit:
    https://simkl.com/tv/1933943/elizaveta/season-1/episode-7/

Ez nem tudom, hogy a teljes rész-e vagy valós oldal egyáltalán, netán csak valami reklám, regisztráció után derülne ki, de itt eleve nem magyar nyelvűről lenne szó, tehát szerintem ezzel nem segítettem.
    Eredeti nyelven:
    https://rezka.ag/series/drama/49572-elizaveta-2022.html#t:110-s:1-e:7
    Utoljára szerkesztette: MisterV, 2022.12.27. 15:51:18
  • Tibuka
    Nem kabaré amit szerettem volna megnézni! Csak régebben olvastam itt a fórumon, hogy van egy módszer arra, hogy hogyan lehet megnézni illetve meghallgatni olyan műsorokat amik már nem elérhetők a MédiaKlikken. Gondoltam hátha tudnám ezt a módszert használni!
    Sajnos nincs fenn egyetlen torrent oldalon sem, próbáltam keresni. Egyébként a Jelizaveta 7.része lett volna.
  • MisterV #15720
    Mi az a konkrét videó, hátha más forrásban is megvan? (torrent, fórum, stb. hiszen az ottani kabarék itt is egy fórumon megvannak, teljesen más formátumban, mint ahogy ők teszik közzé)
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 16. rész
  • SirTomax
    Rádiókabaré Szolnokról 1976.08.16.
  • ximix #15717
    "Hogyan tudom visszahallgatni a közmédia rádió-, és tv műsorait, ha lemaradtam, róla?

Válasz:

A közmédia saját készítésű műsorait a www.mediaklikk.hu oldalán követheti, az első adásba kerülés napjától 60 napig lehet visszanézni és visszahallgatni.
    Több sorozatra, filmre a forgalmazó cégtől 7 napos visszanézési jogot kapunk,
    de sok műsort, melyek nem saját készítésűek, nem lehet visszanézni, mert nem kapunk rá jogot."
  • ximix #15716
    Hmm, a médiaklikken vissza lehet tekerni 12.13.-ra, de csak azokat a műsorokat lehet visszanézni ahol a zöld jel van.

pl az "15:18 Önök kérték!"-et visszalehet nézni,
    https://mediaklikk.hu/video/onok-kertek-2022-12-13-i-adas/

a "18:00 Hazajáró pillanatok"-at azt nem, van egy időkorlát, de azon felül is van még korlátozó tényező, tippre a szerzői és egyéb jogdíj dolgok is beleszólhatnak, hogy mit lehet és mit nem, gondolom.
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2022.12.26. 15:28:59