17455
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
VKaroly #15795 Kétféle eszközöm volt. 2005-ben egy Dreambox 7000HD műholdas beltéri egységgel kezdtem. Az Eutelsat műholdon lévő, az MTVA (akkoriban MTV) saját műholdas terjesztési platformja volt a forrásom, amit kábelhálózatok számára sugároztak. A jelutat ismertem (valahonnét…), így tudtam, hogy a stúdió kimenőjele közvetlenül ment a műholdas feladóállomásra tömörítetlenül, akkoriban még analógban, onnan egy encoder csinálta az MPEG1 Layer2 256kbps CBR hangsávot. Ennél jobb minőség nem létezett.
A későbbiekben, amikor házátépítésbe fogtunk és lekerült a “tányér”, az UPC kábeltévéről (a mai napig) szabadon fogható Kossuth adást rögzítettem egy Dreambox 800HD készülékkel. Az UPC (ma Vodafone) ugyanezt a műholdas jelet használja a digitális kábeltévés Kossuth rádió forrásaként, újratömörítés nélkül, így a minőség megmaradt.
A Dreamboxok a műholdról, kábeltévéről érkező ún. transport streameket képesek rögzíteni “bitszinten”, így nincs minőségromlás a rögzítés során, azaz pontosan ugyanaz a bitfolyam áll rendelkezésre az én Dreamboxaim HDD-in, mint amit a sugárzási oldalon betáplálnak a rendszerbe.
A DM800HD már hónapok óta betegeskedett (flash hibákra panaszkodott), majd szilveszter napján már elindulni se volt képes. Kb. tíz évet élt szegény.
VK
-
Meg szabad kérdezni, hogy milyen ezsközzel rögzítettél? Műszaki odalról érdekelne.
köszi a munkádat! Nagy kincs. Nekem is van egy nagy kabarválogatásom, 4 gépen tárolom egyszerre. Fő a biztonság -
altermanus #15793 Akkor bocsánat, azt hittem te vagy.
Apropó:
Esti kabaré gyűjtés aki lemaradt volna róla. Töltögetem fel, de mindig elfelejtem megosztani :D
De volt néhány szemfüles aki már letöltötte.
VKároly gyűjteményét még mindig töltöm a saját tárhelyemre, megosztás céljából.
Holnap már lehet onnan is tölteni.
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.01.03. 17:27:32 -
zsorzsi88 #15792 Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek, és én is szeretném megköszönni VKaroly munkáját és a felvételek megosztását. :)
A Pesti kabaré rádióállomáshoz nekem speciel nincsen semmi közöm, jómagam is a hallgatóság táborát erősítem.
Esti kabaré - 21. rész
Esti kabaré - 22. rész -
SirTomax #15791 Humorfesztivál 1. forduló 1. rész 1974.08.05.
Humorfesztivál 1. forduló 2. rész 1974.08.12.
Utoljára szerkesztette: SirTomax, 2023.01.03. 15:15:46 -
VKaroly #15790 A vastag zöld lehet CD is, nem csak LP, ez lemaradt.
VK -
VKaroly #15789 Excelszinek:
-vékony fekete: rádió hangtár, azt hiszem még RealMedia formátum volt annakidején, pocsék minőség,
-vastag fekete: mások gyűjtéséből való,
-vastag zöld: LP digitalizált forrás, 192/256kbps, 44.1kHz mintavételezés,
-vastag piros: saját felvétel, 256kbps forrás, 48kHz mintavételezés
A táblázatban látszik, hogy a vége felé (azt hiszem kb. három évre visszamenőleg) csak teljes anyagok vannak, előtte viszont a hosszúakat követik rövidebbek (jelenetek). Ezt azt is jelenti, hogy a korábbi teljes műsorok kivétel nélkül fel voltak dolgozva, számokra bontva, ezek mindig a teljes anyagot követő sorszámok (a jelenetek adataival együtt). Úgyhogy újravágni fölösleges addig a pontig, ahol az egybefüggő anyagok kezdődnek, mert nem lesz bennük újdonság.
Mégegy fontos dolog: a hangfájlok nincsenek normalizálva.
A TS könyvtár is érdekes, ott vannak még Kabarécsütörtökök kompletten, reklámokkal, felkonfokkal, stb., de ezek is mind fel vannak dolgozva. A szinezés épp azért született, hogy amikor egy jelenetet sugároztak egy ilyen adásban (vagy pl. Kabarématinéban), akkor ha meg is volt az adott jelenet korábbról máshonnan, de rosszabb minőségben, akkor azt a saját felvétellel - azaz a legjobb minőségűvel - lecseréltem.
A “gyártástechnológiáról”:
A felvett TS-ekben MPEG1 Layer 2 (nem elírás) sztereo hangsáv van, 256kbps sávszélességgel. Ezt előbb kibontottam WAV-ba (minőségromlás nélkül) VLC-vel, WAV-ban történt a vágás PowerMP3Cutterrel (ezek a vágottak meg is vannak, közel 2TB), majd parancssoros Lame-mel az MP3 enkódolás, mindig ugyanazokkal a paraméterekkel.
VK -
altermanus #15788 akkor biztos véletlen. :-)
de egy biztos, ami vékony betűvel van írva, az CD vagy digitalizált anyag.
(Petőfi Rádiónak volt egy jellegzetes limiter beállítás, amit még nem tudtam 10 éve reprodukálni Stereo Toollal)
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.01.02. 18:55:41 -
Ez jelenet (még a szám címében is benne van) és piros:
Patakfalvy Attila Éjszakai rádió 1998 Gálvölgyi János, Kern András
Sinkó Péter Jelenetek egy házasságból (Te nem törődsz velem!) 2001 Csala Zsuzsa, Gálvölgyi János
Ez nem jelenet (1 előadós ráadásul) és zöld:
Lehr Ferenc Válogatás Boncz Géza zenei felvételeiből 2000 Lehr Ferenc
Megyesi Gusztáv Publicisztikai rovat 1998 Megyesi Gusztáv
A fekete az lehet oké, de abból is van vastag. Tehát a példák alapján továbbra sem egyértelmű.
Aztán lehet semmit nem jelent, csak unalmában színezgette a kedvenceit, ahogy én is a CD-imen a számokat különböző színekkel és a jelölések hosszával jelzem pl. hogy lassú (és mennyire), töltelék vagy bulizene, spéci alkalomra, stb. Ha az én jelöléseimet nézné valaki, abban sincs külső szemlélőnek semmi ésszerű, csak nekem. :-) -
altermanus #15786 A vékony fekete saját digitalizálás
a zöld a jelenetek, a piros a komplett műsorok gondolom, ahogy így hallgatom -
altermanus #15785 nem zsorszi88 csinálja a pesti kabarét? (nem tudom kérdezem) -
imrus185 #15784 Keresés lehetőségét sem találom… -
imrus185 #15783 Kőhalmi műsorait keresem….
Segítsetek!
Üdv!
imrus -
Én a Pestikabarét hallgatom évek óta, mert nincs benne semmi reklám (nem úgy, mint a TopFM vagy Mercy Kabaré csatornákon, ahol 1-3 számonként megy jó hosszú önreklám). Ráadásul a Mery javarészt Showderklub anyagokkal dolgozik, abban meg az a kulturálatlan fütyürészés, sikoltozás már eleve idegesítő.
Sajnos a Pesti elég sűrűn ismétel (akár naponta 3x is) és van sok olyan szám, ami hibás is nála (pl. véget ér és kezdi elölről ugyanazt, vagy kimaradnak részletek, vagy LP-ről digitalizált, de fél percig ugrált a tű), napközben háttérnek és esti alváshoz tökéletes így is. Sajnos csak fb elérhetőségük van, ami nekem meg nincs, így a hibákat nem tudom jelezni feléjük.
A listád (képernyőfotó) azért így szerintem egy az egyben nem mehetne "adásba", hiszen ezek komplett műsorok felkonfokkal. Még a rádiókabaré az talán, de a kabarématiné a humortalan összekötővel szerintem már nem adásba illő.
Forrásnak jó és csak köszönhetjük, hogy közre adta VK, de rengeteg meló lesz, mire az ember ezt még számokra bontja, ha e forrásból kíván a saját műsorába számokat válogatni és nem csak egy az egyben sugározni. Pl. a Humorórámba az önálló számokat tudom csak használni, mert mire ezeket egyesével végighallgatom és összeírom, hogy melyikben milyen számok szerepelnek, az rengeteg idő. 2008-tól (7462-8210) a komplett műsorok vannak vágatlanul.
Háttér hallgatásra így is tökéletes, viszont ha műsorba használnánk, örüljünk, hogy legalább így megvan, de rengeteg meló lesz szétvágni számonként, Nem is tudom, valaha belekezdek-e. -
altermanus #15781 Duma Aktuál On The Road
6. rész
7. rész
8. rész -
altermanus #15780
ezek csak az MP3-ak.
Komplett rádiót (az már van) fel lehet húzni belőle.
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.01.02. 14:12:54 -
altermanus #15779 Én is letöltöm, és lehet én is külön merevlemezre fogom tenni, veszek egyet ezért, nincs itthon egy sem.
respekt! (tisztelet)
Látom meglettek az elkallódott részek is, és én is kontárkodtam tegnap este, de helyreállítottam.
Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.01.02. 13:24:38 -
Wifin 12M nálam a max letölési sebesség, azt együtt elérte a 2 program, amivel töltöttem... igaz lassan kezdték, de 23h után már ezzel a sebességgel mentek. -
Vincentcloud #15777 Így 150gb letöltése után illő hogy én is megköszönjem, hatalmas gyűjtés. -
Vincentcloud #15776 Nálad mit jelent a teljes sávszél, nekem 3 megánál nem akart feljebb menni. Mindenestre én is archiválom külön merevlemezre, túl nagy gyűjtés ahhoz hogy elvesszen. -
altermanus #15775 Duma Aktuál - 2022 szilveszter
MP3 - Video -
Azt lehet tudni, hogy az excel listában mit takarnak a színek, ill. a normál/vastag betűtípusok? -
altermanus #15773 Minden Jót neked, és felteszem az én tárhelyemre a gyűjteményedet. Linket a héten közlök.
-
Azóta webdav-on keresztül is már teljes sávszéllel tölthető. (Úgy látszik a szervernek korlátozott a sávszélesslge és ha sokan töltenek, lassú.) -
VKaroly #15771 Sziasztok!
A szerverről ezzel a felhasználóval nem lehet fájlt törölni. Illetve próbálkozni lehetett, jelezte is a törlést, de valójában nem tette meg; mindenesetre javítottam ezt a hibát, pánikra semmi ok!
A felületet viszont "el tudjátok rontani", össze-vissza kattintgatással az oldalon. Úgyhogy kérlek, kizárólag arra használjátok, amire való, amíg lehet.
Boldog új évet kívánok!
VK
Utoljára szerkesztette: VKaroly, 2023.01.01. 22:18:59 -
A törölteket webdav-on keresztül lehet látni a listában és spéci böngészővel le is tudtam tölteni webes felületen a törölt listából is.
llacus48 írta át a mailcímet, legalább is most ez van megadva, és azóta más is felpakolta a saját könyvtárait, de törölte is.
A Total Commander WebDav plugin sokkal egyszerűbb, fájlonként tölthető, így nem 1 zip lesz, tehát kicsomagoláshoz sem kell idő, se hely, nem szinkronizál feleslegesen.
Igaz nálam épp 1M sebességgel jön csak... de legalább folytatható bárhol, bármikor. A böngésző gyorsabb volt a zip-pel, de 3GB-nál leállt és kezdhettem elölről. Akkor kerestem alternatívát, de a WebDrive nem tudott csatlakozni.
A WinSCP is mint a TC, azonos sebeségű (lassú), de a kettő megy párhuzamosan, így össz 2M a letöltési sebesség. -
Tibuka #15769 Már nem enged módosítani az SG.
Ami még hiányzik:
6632 Móricz T.-Varga Péter: Egy focista naplója
6635 Fábri Sándor:
6640 Hajdú Balázs:
Ezek megvannak! Nem lettek törölve!
6608 Rádiókabaré 2016 01.30
6610 Kabarématiné 376.rész
6617 Aradi - Varga: Külföldi munka
-
Tibuka #15768 Ez a 17 fájl lett törölve 8 órája:
6591 Bruti (2015)
6596 Kabarématiné 366.rész
6597 Kabarématiné 367.rész
6598 Kabarématiné 368.rész
6599 BUÉK 2016 1.rész
6600 Kabarématiné 369.rész
6607 Kabarématiné 374.rész
6608 Rádiókabaré 2016 01.30
6609 Kabarématiné 375.rész
6610 Kabarématiné 376.rész
6611 Rádiókabaré 2016 02.06
6616 Gombos Szabolcs - Mi kell egy sikerfilmhez?
6617 Aradi - Varga: Külföldi munka
6618 Kiss Ádám: Orbánatos ballada
6622 Szabados Gábor: A szerencse fia
6623 Aranyosi Péter: Karácsony
6624 Sz.L.László: Orvosnál -
altermanus #15767 valaki MTVA törölhette, szerintem... -
ntglaci #15766 Valóban törölt valaki, nem is kis mennyiséget! Kérem töltse vissza!
Ezen a képen megnézhető, hogy mi is lett törölve!
Utoljára szerkesztette: ntglaci, 2023.01.01. 20:48:37 -
Laser1 #15765 Akkor azért akadt el ma nekem letöltés közben 10.8GB-nál!
Gondoltam holnap újra megpróbálom, de akkor hiába próbálnám. -
Nem tudom ki garázdálkodott VKaroly tárhelyén, de 6 órával ezelőtt fájlokat törölt...
6597, 6599, 6600, 6607, 6611, 6616, 6618, 6623, 6624, 6632, 6635, 6640 és megváltoztatta az e-mail címét a fióknak.
Legalább is, amikor nem böngészővel, hanem a tárhely saját programjával szerettem volna letölteni, ezen módosításokat jelezte.
Kérem aki törölte, tegye vissza!
EZ KÖZKINCS!!! ...ne legyen senki bunkó a másikkal szemben! -
Laser1 #15763 Grekon, köszi a címeket!
Elnézést, de
Redenczki Marcsi nevét figyelmetlenségből és fáradság miatt elnéztem és elírtam.
Aki tudja és szeretné, írja át!
Üdv: Laser1
-
SirTomax #15762 AradiVarga szilveszteri show (2022.12.31) -
grekon #15761 Buék 2023 Házigazda Vida Péter
AradiVarga : Év végi beszédek
Móricz Tamás : Reptér üzenetrögzitöje - Bach Szilvia , Major Melinda , Görög László , Vida Péter
Dombovári István - müvház , gyerek
Horváth Tibor : Szilveszteri Sziszenetek - Major Melinda , Bezerédi Zoltán , Reviczky Gábor
Fehér Gáspár & Boldizsár : Síel a család - Kern András
Maksa híradó - Aradi Tibor , Maksa Zoltán , Vida Péter
Szomszédnéni - szerelö
Bach Szilvia - Jolika Szilvesztere
Szobácsi Gergő -
Trunkó Barnabás: Svédcsavar - Görög László , Reviczky Gábor
Sulyok Péter -
Hajdú Balázs -
Ürmös Zsolt : Közvéleménykutatók titkos élete - Lengyel Tamás , Vida Péter
Felméri Péter - 40év ,
Szikra László - ajándék , hancúr
Szabados Gábor : Apróságok - Major Melinda , Lengyel Tamás , Reviczky Gábor
Redenczki Marcsi - gatya , bicikli
Nádas György : Szivassuk egymást gyerekek - Major Melinda , Bezerédi Zoltán , Görög László , Nádas György
Bellus István - porszivó
Orosz György : hittan , polc , 18+
Majláth Mikes László : Anyuka - Kern András
Fábry Sándor - bünözés
-
NB2 #15760 Köszi amúgy, de végigfutva a neveken ez egy B kategóriás kabaré. Kár érte... -
SirTomax #15759 Kabarészilveszter - anno -
Laser1 #15758 B.Ú.É.K.!
B.Ú.É.K.! 2023 - Rádiókabaré 2022. Szilveszter (192 kbps) Laser vágva
B.Ú.É.K.! 2023 - Rádiókabaré 2022. Szilveszter (192 kbps) Laser egybe -
Obsitosur #15757 Köszönöm szépen! -
carcass69 #15756 VKárolynak örök hála azért, amit itt letett. Ikovacs után egy másik oszlopa távozik a fórumnak...Természetesen szomorú vagyok, de kívánok jó egészséget, boldogságot az élet további területén! Még egyszer: köszönöm! Üdv: carcass69