17455
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • altermanus #15997
    Nálunk keresik!
    Keresem Lőrincz Miklóstól Az árulkodó papagáj kabaré jelenetet, szereplők: Harsányi Gábor, Hernádi judit és Kálloy Molnár Péter!
    Meg van valakinek? Előre is köszönöm
  • MisterV #15996
    Humoróra 2023. 07. rész

Tartalom témában, azaz az aktuális hírek:

01 A korábban már betervezett útfelújítások nagy része elmarad
    02-03 A tervek szerint ha valakinek már megvan a B-kategóriás jogosítványa, akkor azonnal jelentkezhet buszvezetői tanfolyamra
    04 Több tízezer forintot is kiszámlázhatnak annak, aki gázszivárgást jelent be az MVM-nél
    05 A 606-os lajstromjelű Falcon magyar katonai repülő az Ohio állambeli Columbus repülőterén összeütközött egy tartálykocsival
    06 Romlott a levegőminőség, nyolc településen volt veszélyes a légszennyezettség mértéke
    07 Dévényi Tibor a retró bulijai mellé kitalált egy új estet, melyben a főszerep a humoré és a több mint hét évtized során átélt történeteké lesz
    08 A kormány megszünteti a védettséget igazoló igazolványt
    09 Megjöttek a népszámlálás első eredményei
    10 Új tantárgy jöhet az iskolákban; a közlekedési ismeretek
    11 A sztrájkoló tanárok kijelentették, hogy nem vállalnak önkéntes feladatot az érettségiken
    12 A kormány megtámadja a választási rendszert érintő strasbourgi ítéletet
    13-14 Elkezdődött a lomtalanítás Budapesten
    15 Február 20-ától felújítják a Soroksár és Csepel között közlekedő D14-es komp vontatócsörlőjét, három hónapig nem közlekednek majd a járatok

+

Krakenfiles:
    01 02 03 04 05 06 07
    Workupload:
    01 02 03 04 05 06 07
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 54. rész
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 53. rész
  • Cziras

Markos - Nádas a Kék Fényben

Most találtam
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 52. rész
  • MisterV #15991
    Hosszú...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor válogatom a számokat, feltűnt a listában, hogy időszakok vannak a kabaréban.
    Egyesek egy éven keresztül minden adásban akár több számban vagy írással is jelen voltak, majd utána hosszan nem, aztán már csak ritkábban.
    Ahogy 2 éve eltűntek a stand-up-os emberkék, akikből 1 felvételen 3-4 is volt, most meg az aránylag kezdők vannak csak és nagyritkán 1-2 régi.
    Ha visszanézed az előadókat/műsorszámokat, akkor a Maksahíradó és a Falugyűlés maradt a nosztalgia az idősebb korosztálynak, Jolika a net- és "Mónikasó"-függőknek, a többi kb. töltelék. Az Aradi-Varga páros sem jelentkezik már minden héten 1-1 önálló számmal, mert 1 saját és 1 híradós van. Túlvállalják magukat, de hát oda mennek, ahol fizetnek... és a tévé csak nézettebb/hallgatottabb, mint a rádió.

A híradó nem rossz, ha az ember fiatal. De aki már Maksa minden számát ismeri, könnyen rájön, hogy a híradó írásának rá eső része már meglévő felvételeiből van összeollózva és a "tanácstalan, mint egy kisközség" szinte mindig szerepel, meg még jó pár korábban bevált beköpés.
    Tudom, hogy újat írni nem könnyű, de ha már megemlítettem az Aradi-Varga párost, nekik annó volt egy jó ötletük: az ottfelejtett mikrofon. Nagyon sok bőrt le lehetett húzni a témáról, hiszen mindig máshol játszódott, sokszor azonos szereplőkkel. Az elhíresült "kókusz"-on kívül nem nagyon volt benne ismétlés. Aztán a rövidebb életű (olykor plusz szereplővel kiegészült) seftelős romák.
    Tehát ki lehet találni egy sorozatot, ami vicces és a hétköznapi dolgokról szól... a mikrofon szerintem szellemes volt, az ezerarcú hangjaikkal.
    A Falugyűlésben már a feltett kérdésből ki lehet találni a választ, tehát már az is ellaposodott a régihez képest.
    Ez a Jolika már a hangjával fel tud idegesíteni és kb. 1 perc után azt veszem észre, hogy gőzöm nincs, miről is beszél, mert annyira nem tud lekötni, hogy a történetet felfogjam és megjelenjen előttem. Amúgy is amiket olykor hallgattam, abban a "trendi" dolgok vannak, de mivel nem vagyok FB függő (mert nincs is), se minden más "közösséginek" nevezett dolog, a történet "fiatalos" nyelvezete is távol áll tőlem.
    De sajnos elég sok iskolázatlan ember van, akinek a már említett "Mónika" a mindennapi néznivalója és azon szórakozik. Na nekik tetszik a Jolika is.
    Annó kifakadt Nagy Bandó, hogy a kabaréból eltűnt a kisebbség: a Falugyűlésbe a romát kínai váltotta, stb. Azért az Usztics féle Orsós apuka egy színvonal volt a maga cserfes humorával, de ez a Jolika egyáltalán nem a "cserfességet" (a roma észjárást) mutatja be, hanem tényleg csak egy tévéműsor színvonalát próbálja pótolni a maga nyavalygásával.

Bach régen jól tudott hangot utánozni, énekelni is, azt kellett volna folytatnia, de ő is beállt a divat-diktált vonalba.

Én Dj-ként még merem mondani azt, hogy nem játszok ezt vagy azt, mert nem az én stílusom. Ha megfizeti, akkor sem (hívjon olyat, aki lejátssza)... pedig nem vet fel a pénz, de az ember tartsa magát egy színvonalhoz, amiből nem enged.

Hát sokan csökkentették a színvonalat és még a kabaréban dolgoznak, míg mások meg már nem dolgoznak a rádiónak, mert máshol nem vágják meg az anyagaikat annyira és rendszeresen felléphetnek. Sajnálom, hogy ők már nem dolgoznak a rádiónak és kitartást kívánok azoknak, aki ebből a sz...rból akarnak várat építeni, de a nézőszám és hallgatottság alapján, valamint 1 kézen megszámolható éves maradandó kabarészám készítése mellett talán még 1-2 évig haldoklik a kabaré a végleges megszűnéséig.
    Szerintem nem lehetetlen, hiszen a Kabarécsütörtök is egyik hétről a másikra ért véget, ahogy a népszerű Komjháthy műsorok is. Azok nem is haldokoltak, mint ez a mai kabaré, aminek talán megváltás lenne, ha egy másik kisebb rádió venné át a szerepét.

Addig meg nincs más hátra, csak a nosztalgiázás, ha ez ember egy jó kabaréra vágyik... mert az 5-10e Ft-os jegyeket nem sokan engedhetik meg maguknak egy-egy önálló estre.
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 51. rész
  • altermanus #15989
    Kabarészeparé
    A letöltéshez, javaslom a JDownloader-t.

Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.02.13. 17:55:54
  • altermanus #15988
    A poszt termékmegjelenítést tartalmaz
    Jolikát, már unom. Ha hasonlót akarok hallgatni, akkor megyek bármelyik tesco parkolóba
  • Csabi80
    Sziasztok!

Néhány éve volt már olyan kedves valamelyik Kolléga, hogy felrakta nekem Fábry összes Kabarészeparéját de most sehol se találom itt a fórumban már. Sajnos az a hordozóm megsemmisült így vele a letöltött szeparék is. Lenne olyan kedves valaki és újra elérhetővé tenné?
    Hálásan köszönöm!
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 50. rész
  • grekon
    Rádiókabaré 2023.02.11. Házigazda : Aradi Tibor , Varga Ferenc József

Maksa híradó - Maksa Zoltán , Aradi Tibor , Varga Ferenc József
    Móricz Tamás : 5 másodpercesek - Balsai Móni , Reviczky Gábor , Vida Péter
    Jolika és a luxus - Bach Szílvia
    Horváth Tibor : Virágboltban - Kaszás Gergő , Vida Péter
    Tóth Tibor : Határvadászok - Bezerédi Zoltán , Vida Péter
    Falugyűlés - Ihos József , Balsai Móni , Kaszás Gergő , Nádas György , Reviczky Gábor , , Vida Péter
    Fábry Sándor - bünözés
  • altermanus #15984
    2023.02.12 - Kabarematiné - webstream
  • altermanus #15983
    Duma Aktuál - 2023 Január
    video - mp3
  • altermanus #15982
    2023.02.11 - Kabaré - webstream
    2023.02.11 - Kabarélexikon - webstream
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.02.11. 15:17:01
  • altermanus #15981
    Kabare Club Podcast - S03E22
    Nagy Bandó András teljes önálló estje. A címe: Úton útvégen.
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.02.11. 09:49:46
  • altermanus #15980
    2023.02.11 - Kabarematiné - webstream
  • MisterV #15979
    Humoróra 2023. 06. rész

01-02 Mintegy 45 milliárd forint kellene a budapesti Biodóm befejezéséhez
    03 A dolgozó nyugdíjas nem jogosult a táppénzre
    04 Akkumulátoralkatrész-üzemet építenek Vácrátóton az állam 2,3 milliárd forintos támogatásával
    05 A helyi lakosok nem szavazhatnak arról, hogy mi épül mellettük
    06 A sokat emlegetett akkugyár a paksi erőmű teljesítményének 1/3-át igényelné
    07 Az egyik szakértő szerint ennyi, a másik szakértő szerint annyi vizet igényel majd a gyár + Az Energiaügyi Minisztériumban önálló államtitkárság jön létre, amely a víziközmű-ágazat megerősítéséért felel február 8-ától
    08 Nem folytatják tevékenységüket a vagyonkezelő kuratóriumokban február 15-től: Varga Judit, Lantos Csaba, Lázár János, Varga Mihály, Nagy István, Szijjártó Péter és Navracsics Tibor
    09 Schadl ügyben folyamatosak a lehallgatott telefonbeszélgetések kiszivárgásai
    10 Orvosi ügyelei átszervezés: Nehéz az orvosokat bevonni az ügyeletbe. Pláne úgy, hogy a háziorvosok a szerződés aláírásával bárhova beoszthatóvá válnának a megyében.
    11 A tanársztrájk továbbra is 1 év után még mindig eredménytelen, sőt egyes iskolákban már a diákoknak kell takarítaniuk is, mert a korábban megbízott takarítócég felmondott a kevés fizetés miatt
    12 Egy kis aktualitás
    13 Az EP jelentéstevője szerint a magyar titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak
    14 Közeledik a Valentin-nap

+

Krakenfiles:
    01 02 03 04 05 06
    Workupload:
    01 02 03 04 05 06
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 49. rész
  • SirTomax
    Privát kérésre feltöltöttem néhány bohózatot: letöltés

Georges Courteline (ford. Végh György) - Házi béke (Tahi Tóth László, Hernádi Judit)
    Kállai István - Gyengéd férj (Balázs Péter, Tóth Enikő, Almási Éva)
    Lőrincz Miklós - Csal a feleségem (Pálffy Gabi, Gálcsiki János, Kabos László)
    Új igazgató (Gálvölgyi János, Körmendi János)
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 48. rész
  • mini-Max
    Most volt egy Üdítő az az M3-on, amiben Kabos László jelentek voltak. Az egyikben népi ellenőrzés volt, többek között Zana Józsefet ismertem még fel a bohózatban. Ismeri esetleg valaki a többi szereplő nevét illetve mi lehetett a bohózat címe?
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Még egy születésnapi műsort keresnék, a Jani 65 címűt, amely Koós János születésnapi műsora volt.

Köszönettel:

Miki
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 47. rész
  • Obsitosur
    Sziasztok!

Bár nem kabaré, de hátha megvan valakinek... Keresem Bodrogi Gyula 85. születésnapi gáláját.

Köszönettel:

Miki
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 46. rész
  • Cziras
    Nagyon szépen köszönöm, és köszönjük SirTomax! :)
  • SirTomax
    Elnézést, véletlenül nem a teljes verziót raktam ki, hanem egy ismétlés vágott anyagát. Itt a teljes:
    Gálvölgyi János - Friderikusz show (teljes verzió)
    Utoljára szerkesztette: SirTomax, 2023.02.06. 15:34:11
  • Cziras
    Szia SirTomax! :) Nagyon szépen köszönöm! :)
  • SirTomax
    Gálvölgyi János - Friderikusz show
  • altermanus #15966
    Első kívánság műsorunk így sikerült :)
    Itt lehet meghallgatni :)
  • altermanus #15965
    2023.02.04. - Kabarématiné - hangtar
    2023.02.05. - Kabarématiné - hangtar
    2023.02.04. - Kabaré - hangtar
    2023.02.04. - Kabarélexikon - hangtar
    Hangtárok anyag, mivel nem tudtam máshonnan jóminőségben összeszedni :(
    Utoljára szerkesztette: altermanus, 2023.02.05. 17:41:24
  • altermanus #15964
    Épp akartam kérni, hogy valaki töltse fel mert nálunk hajnalba jött vissza a villany, és most keltem fel, úgyhogy nem készültem semmivel sem.
  • Cziras
    Sziasztok! :)

Gálvölgyi Jánostól keresnék 2 darab jelenetet.

1. Egy kv automata van benne, és mintha azt mondta volna a művész úr hogy el vitte a cica. Előre is köszönöm!

2. Ő valamikor Friderikuszt is parodizálta. Részeket találtam már a neten, de a teljest sajnos nem találtam meg,bárhogy kerestem.

Az a rész amiben arab fejfedőt is felvesz, és egy olaj feliratú virág locsolóból is önt stb.

Köszönöm szépen :)

• Dolfi516
    Sziasztok, most először töltöttem le a rádiókabarét, remélem jó lesz nektek is, itt megtalálható
    https://www.mediafire.com/file/5eubi1x5q6nbw0u/R%25C3%25A1di%25C3%25B3kabar%25C3%25A9_-_2023.02.04.mp3/file
    .
  • grekon
    Rádiókabaré 2023.02.04. Házigazda : Aradi Tibor , Varga Ferenc József

AradiVarga : Határátkelök
    Szabados Gábor : Apróságok - Balsai Móni , Kaszás Gergő , Reviczky Gábor
    Falugyűlés - Ihos József , Hernádi Judit ,Csuja Imre , Kaszás Gergő , Nádas György , Vida Péter
    Nádas György : Szivassuk egymást gyerekek - Bach Szílvia , Balsai Móni , Nádas György , Vida Péter
    Gál Dániel -
    Dr. Fenyvesi Csaba : Tárgyalótermi mosolyok - Balsai Móni , Kaszás Gergő , Reviczky Gábor
    Sinkó Péter : Polihisztor - Kaszás Gergő , Vida Péter
    Szomszédnéni - dohányzás leszoktató , gyorskassza
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 45. rész
  • MisterV #15959
    Humoróra 2023. 05. rész

01 Itt az iskolai félév
    02 A Transparency International szerint Magyarország az EU legkorruptabb országa
    03 Újhelyi István kiperelte a koronavírussal kapcsolatos adatokat, amiket 1 évig nem volt hajlandó senki kiadni
    04 Február elsejétől drágult a nikotinmentes úgynevezett hevített dohánytermékek ára darabonként 35Ft-al, azaz dobozonként 700Ft-al kerül többe
    05 Február közepére érkeznek a pontos dátumok, ugyanis bejelentették, hogy 300-400km utat fognak újraaszfaltozni az idén
    06 Egy nappal később érkezhettek csak haza az utasok az Arab Emírségekből, ráadásul bőröndjeik nélkül, mert a fapados légitársaság műszaki hiba miatt nem indította el a gépet
    07 Virágboltot rabolt ki egy férfi késsel még január 24-én, de a hír csak 1 héttel később került napvilágra
    08 Újabb úniós előírások érkeztek, miszerint 2025-ig a zöldség és gyümölcs csomagolóanyagok és címkék újrahasznosíthatóak kell legyenek
    09-12 Farsang van!

+

Krakenfiles:
    01 02 03 04 05
    Workupload:
    01 02 03 04 05
  • zsorzsi88
    Esti kabaré - 44. rész