17479
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Újra letöltötted vagy csak átmásoltad?
Ez utóbbi esetben a hibák is átkerültek!
-
A céges gépen is ugyanez volt a hiba. -
Szerintetek, ha tegnapig 1100 letöltése volt a buék2012-nek és csak ezt az egy reklamációt kaptam, akkor hol a hiba!?
Töltse le mégegyszer vagy próbálja meg máshol letölteni aztán lehet agyalni!
-
kapbenc #5627 Igen, igen. Manapság minden tömörítő minden formátumot kezelni szeretne. A WinRar szeretné magának a 7z, zip, rar, iso fileokat, a 7Zip szeretné magának a 7z, zip, rar, iso fileokat, a WinZip szeretné magának a 7z, zip, rar, iso fileokat...
Én mégis maradnék a kaptafánál. A Total Commanderben a legújabb WinRar van beállítva rar tömörítőnek és a legújabb WinZip zip tömörítőnek. A 7zip fileokat pedig 7zip-pel tömörítem ki. Még sosem volt egyikkel sem bajom. (És a TotalCommander elfedi a WinZip trial üzenetét, azaz akármeddig lehet használni mindenféle warning vagy crack nélkül).
A másik út, hogy nem a tömörítőket, hanem magát a TotalCommandert aktualizálod mindig a leújabbra, mert az unrar és unzip mindig a legújabb benne.
Még egy gondolat. Egyezetek meg magánüzenet egy állományban, amit nem tudsz kitömöríteni és Ikovacs küldjön CRC filet (sfv) hozzá. Ha stimmel a CRC akkor a tömörítőddel van gond, ha nem, akkor hibásan jön le az állomány. -
sariimi #5626 Figyi, szerintem csinálj egy teljes víruskeresést + irtást valami jó irtóval!
Nálam régebben volt ilyen gond, a vírus a tömörített fáljokat rongálta a letöltés pillanatában, és bármit szedtem le, hibás volt.
Az innen szedett tömörített állományokkal valóban soha nincs gond!!! -
Másik gépen próbáltad már?
-
Azzal sem ment... -
haywire #5623 Sziasztok! Így január 3-a felé ismét megnéztem a fórumot és nagyon köszönöm a szilveszteri kabarék feltöltését Ikovacsnak és Vkarolynak. Valamint ezúton én is Kabarékban és humorban Boldog Új Évet kívánok minden kedves fórumozónak. És hogy ezt meg is erősítsem valahogy egy jó hírt olvastam a humorral kapcsolatban. Fábry az MTV-nél folytatja showját 2012-től. Itt olvastam róla, és bár ez egy Blikk hír, de megerősíti az, hogy tegnap este a MTV-n láttam a reklámját "Fábry show hamarosan". Bár nem mindenki szereti Fábry-t vagy a humorát mégis úgy gondolom, hogy a fórum olvasók nagy része örül ennek a hírnek. -
El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a gondja egyeseknek a tömörítéssel. Nekem eddig minden feltöltést simán kicsomagolt a Total Commander beépített saját tömörítője... -
carcass69 #5621 Köszönöm a szilveszteri rádiókabarét. MInden másodperce öröm volt megfáradt füleimnek! Végre Bödőcs úr sem ismételte magát, nagyon jó volt. Egy problémám volt csak a műsorral: számomra nagyon rövidre sikeredett, tarthatott volna hajnalig is...
Mégegyszer köszönet minden feltöltőnek a munkájukért! -
Dömper10 #5620 Használd az IZArc tömörítőt,én azt használom a 7zip mellett,amit az nem tud az IZArc vígan elviszi.Az usite.hu-n megtalálod. -
Dömper10 #5619 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!Ez úton szeretném meg köszönni a feltöltők munkáját. -
Töltsd le mégegyszer mind a 2-t! -
El sem jutok a jelszó kérdezésig... -
Az összes egybetartozó fájl egy mappában van, a jelszót helyesen adod meg? Az első betű nagy I mint István, nem kis l, mint lepke. -
Azzal sem megy. Nem értem... -
SirTomax #5614 Kedves VKaroly!
Egy isten vagy, hogy észrevetted a Telepódiumot!!!
KÖSZÖNET -
Nekem sem volt semmi problémám. -
Legújabb verziójú 7-zip és winrar is problémamentesen kitömöríti elméletileg, a .zip -el kell kezdeni. -
Nem tudom, hogy mit változattál, de mióta így darabolsz semmit nem tudok kicsomagolni a 7zippel. Akármelyik darabbal próbákozok azt vágja a képembe, hogy nem támogatott arhívum... -
VKaroly #5610 Telepódium - Tökéletes házasság
4:3 SD, 482MB
itt és itt
VK -
VKaroly #5609 Rádiókabaré - Best of Rádiókabaré 2011 - 2. rész
egyben, vágatlanul
itt
VK -
VKaroly #5608 Sorban:
5586 m1
5587 MR1
5588 m1
5591 ATV
5592 ATV
5593 ATV
5594 ATV
5598 TV2
5599 MR1
5605 m1
5606 m1
VK -
Majdnem megkérdeztem, hogy miben különbözik ez a retró kabaré és az 5598-as retro BÚÉK, de aztán rájöttem, hogy több csatorna is játszott ilyesmit :)
Köszönet mindenkinek mindenért, egy apró kér(d)és még: a szilveszter napján délben a Kossuthon leadott Történet, hangszerelve műsor Markos Györggyel megvan esetleg valakinek? -
VKaroly #5606 Retró kabaré - 2. rész
4:3 SD, 667MB
itt, itt és itt
Ezzel be is fejeztem a tegnapi felvételek feltöltését.
VK -
VKaroly #5605 Retró kabaré - 1. rész
4:3 SD, 714MB
itt, itt és itt
VK -
Obsitosur #5604 Sziasztok!
Mindenkinek köszönet mindenért!
Ha esetleg vannak kalózfelvételeitek Hofitól, légyszi osszátok meg velem!
Köszi:
Miki -
Pár évvel ezelőtt pont volt egy ilyen szerencsétlen eset, hogy egy kabaréban kifigurázott személy 1-2 nappal a műsorba kerülés előtt (de a felvétel elkészülte után) halt meg - kellemetlen volt, de túlestek rajta, és nem dőlt tőle össze a világ.
Az pedig, hogy nem tudod miről beszélnek - én 10 éves korom környékén (és azelőtt) már aktívan hallgattam kabarét - Markos-Nádast, Hofit, ilyesmiket. Sok mindent nem értettem belőle (szexuális és politikai utalások), de jól szórakoztam rajta, és az évek során egyre több mindent értettem meg belőle, viszont sok olyan történelmi, aktuálpolitikai utalás van, amit nem ismerek, nem ismerhetek ma sem. Ettől még a jó kabaré jó kabaré marad - ott van kiváló példának a Markos-féle Andrej esti mesét mond.
Közvetlen példa ma éjszakáról: a Retro B.Ú.É.K.-ban volt most is olyan paródiaműsor a hatvanas évekből, aminél az eredeti műsorra szerintem már senki nem emlékszik, mégis kiváló szórakozás volt. A mostani kabaréból is lehet olyat mondani, amire egy év múlva már nem fogunk emlékezni, és olyat is, amit viszont évek, talán évtizedek múlva is emlegetni fogunk. A paródiánál természetesen nehezebb a helyzet, én is ezért "szoktam le" Hónaljmirigyékről, mert egyre kevesebb daluknál ismertem az eredetit - ez van, nem nekem szólnak. A régi dolgaikat, de inkább a Voga-Turnovszky duó munkásságit viszont máig szívesen hallgatom (bár ott is van egy-két olyan dal, aminek az eredetijét nem ismerem). -
lajos9920 #5602 Megtaláltam,amit kerestem!
-
kapbenc #5601 Először is BUÉK belétek minden jó! Köszönöm az egész éves munkát mindenkinek. Feltöltőknek, rippelőknek, konvertálóknak, szűrőmunkásoknak, táblázatba rendezgetőknek.
Néhány gondolatmorzsa:
lajos9920, a Hónaljmirigyről kérdeztél: az a bajom velük, hogy mivel évek óta permanensen rosszul vagyok a magyar popzenétől, nem ismerem, kit parodizálnak, így nem tudom értékelni egy művüket sem a Rum a tejbe óta.
Ugyanez a problémám az állandóan buta tévéműsorokat, főleg tévéreklámokat cikiző stand-uposokkal. Nem tudom, miről beszélnek, így nem érzem, mennyire jó vagy rossz az élcelődésük.
Szeptember 11 óta zavaró a WTC vágókép néhány filmben, most akkor ciki lesz azon stand-upok ismétlése, egyáltalán vállalása, ahol értelmesebb téma híján Mary Zsuzsi reklámját cikizi az "előadó"? (Most a halálhíre kapcsán ismertem meg ama bizonyos reklámját.) -
Találtam egy 5. Alkohol - Kern, Agárdy linket, nagyon rossz minőségben.
Csak ennyire sikerült feljavítani, nincs meg valakinek jobban?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!05 - Alkohol, Interjú Kaktus Edével 5 - Agárdy, Kern.zip (17,5 MB)
http://www.multiupload.com/OAPW68CYNY
Jelszó:Ikovacs
-
VKaroly #5599 Rádiókabaré - Kabarématiné - 119. rész - Petőfi Sándor (1976)
egyben, vágatlanul
itt
VK -
VKaroly #5598 Na, ahogy nézem, engem is elért a TV2 szindróma:
1) az "as kabaré" természetesen Sas kabaré
2) a Lexikon pedig inkább lexikon
Ha már szóba került a TV2, akkor:
BUÉK Mikroszkóp - Szilveszteri Sas kabaré
16:9 SD, 655MB
itt, itt és itt
retro B.U.É.K.
16:9 SD, 1,43GB
itt, itt, itt, itt, itt és itt
VK -
lajos9920 #5597 Szeretnék még egy kis segítséget kérni!
Tavaly az ATV-n volt a Sas kabaré lexikon című műsor. Nem toudom hány része volt,de akinek megvan,az felrakná?
Köszi!
-
lajos9920 #5596 Sziasztok!
Keresem a következő kabaréjelenetet:
Öt perc szüret Alacsonyból
(azt hiszem szilveszteri kabaréjelenet volt)
Segítsetek,légyszi!
-
Természetesen vágva! -
VKaroly #5594 TárSASjáték
16:9 SD, 769MB
itt, itt, itt és itt
VK -
VKaroly #5593 Szívünkből muzsikálunk - Sas József nótákat énekel
16:9 SD, 548MB
itt, itt és itt
VK -
VKaroly #5592 Sas kabaré Lexikon