Nokia 9110
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
Vki leírná ide a mail beállításokat, h a Pannonnál hogyan kell megtenni? Nem vagyok gyakorlatlan a területen, de vmiért nem tudtam összehozni elsõre a betárcsázást... 😛
Minden infonak örülnék, köszi elõre is!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
R380-on már Symbian van. 9110 belsõ memkója 2 mega, MMC-vel bõvíthetõ. Nekem 16 mega volt a legnagyobb kártya amit elfogadott.
Todtommal nincs olyan progi ami office kompatibilissá teszi a tellát.
GPRS -t sajnos semmilyen kiegészítõvel nem tud, és még 9210(i) nél is hiányzik ez a funkció.
Modemsebességét nem tudom.
Sok progi létezik hozzá. A legjobb a DOSprompt-Louncher nevû program ami egy DOS emulátor, tehát jónéhány DOS-os program fut rajt.
Csáó
És a GEOS-al mi a helyzet? Ugyanaz az oprendszer, mint az Ericsson R380-é? (Asszem az is GEOS volt...)
És a rápakolható programok sem oldják meg az oda-vissza konverziót az MS-Office és a 9110 között?
IRC van-e rá? Tudja-e vmilyen kiegészítõvel a GPRS-t? Mekkora a maximális modemsebessége? Egyáltalán mekkora memó van benne? Van-e hozzá programfejlesztõi környezet? Stb..., mindent tudni akarok!
Ha valakinek figyel egy otthon, keressen meg, legyen szíves! Ha lehet nem német oprendszerrel felszerelt gépet keresek!!!
-=ZR=-
[email protected]
Csáó
Érdekelne, ez a GEOS oprendszer ugyanaz a GEOS, ami a Commodore-64 -en hasított annak idején? Én még azzal szövegszerkesztettem a hõskorban... 😊
Jut eszembe: szövegszerkesztõ és grafikont rajzolni tudó táblázatkezelõ van-e 9110(i) kommunikátorra, ami kompatibilis természetesen Word és Excel-lel?
Mennyiért lehet manapság egy ilyen eszközt beszerezni? És mennyi a reális ára? 😊 Ha valaki tudna nekem egyet adni, szívesen kiadok érte 7-8eFt-ot - azt hiszem ennél nem érhet sokkal többet (a hasonló kategóriás Palm-ok kb 3-5eFt-ot kóstálnak, ez pedig egy telefonnal több 😉 )
Várom a válaszokat!
-=ZR=-
Üdv!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Viccen kívül, engem tényleg érdekel egy régebbi, az újak megfizethetetlenek.
Köszi elõre is
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Pár kérdés, ha már itt vagyok 😊
Úgy kb. mennyi mostanában a reális ár ezekért?
Ez már a színes kijelzõs?
Milyen különbségek vannak a 9110 és a 9110i között? (Tuodm, keresõben megtalálhatnám a "hivatalos" verziókat, de tapasztalatok alapján töbet tudok meg róluk, mint a reklámokból.)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Tegnap vettem egyet, nagyon szép állapotú ez már a második 9110em, (az elsõnek 100 hibája volt...)
Akit széntén érdeklik a régebbi komcsik, az nyugottan írjon ide, lesz téma bõven.
Akinek progis CD kell 9000/9110/9210(i) hez szóljon.
Üdv:
@d@m (a fórum megnyitója/ webmester közeli rokona <#smile>#smile>)