Fire Department 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem kicsit igénytelen hogy a tüzoltóbácsik kezébe van egy tömlõ amiböl jön a viz.. de honnan??? az oda teremtödik?
Nekem az a szar starforce szar van meg és nincs hozá gamefix mit csináljak????
demoját lelehet szedni, egészet meg töltsd ahonnan tudod. szerintem jó játék, aki tud németül annak kifejezetten jó, mert nem valami bonyolult benne a szöveg. grafikával sincs gondom, hogy mikor unom meg majd azt nemtudok, demoba csak 1 pálya van.
demoját lelehet szedni, egészet meg töltsd ahonnan tudod. szerintem jó játék, aki tud németül annak kifejezetten jó, mert nem valami bonyolult benne a szöveg benne. grafikával sincs gondom, hogy mikor unom meg majd azt nemtudok, demoba csak 1 pálya van.
sim city 4 grafpowa <#taps>#taps>
Megvan mar ez a jatek valakinek?
nekem bejön
<#csodalk>#csodalk>
<#nemtudom>#nemtudom>
ez mi akar lenni <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#ijedt>#ijedt>
Gothic szerintem elég jó volt, sõt nagyon is... és tudtommal az is német
szerintem szar.
Szerintem az Emergency 4 a pause hiánya miatt játszhatatlan.
Ha a Magyar csapat beleteszi, azzal a kis trükkel minden eddigi rajongót meg tud majd szerezni.
A németek egyébként sem képesek semmilyen minõségi játék elkészítésére, olyan német játékkal még nem találkoztam, ami tényleg jó volt...
Ötleteik vannak, de megvalósítani nem tudják õket.
Ha a Magyar csapat beleteszi, azzal a kis trükkel minden eddigi rajongót meg tud majd szerezni.
A németek egyébként sem képesek semmilyen minõségi játék elkészítésére, olyan német játékkal még nem találkoztam, ami tényleg jó volt...
Ötleteik vannak, de megvalósítani nem tudják õket.
Na jah!
Szerintem hamar meg lehet unni majd...legalábbis én az összetettebb játékok híve vagyok <#email>#email>
Szerintem hamar meg lehet unni majd...legalábbis én az összetettebb játékok híve vagyok <#email>#email>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
GTA-SA 😊
Az is tûzoltó szimulátor, csak vannak mellékes küldetések is 🤣
Az is tûzoltó szimulátor, csak vannak mellékes küldetések is 🤣
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.