18
-
Rogar #18 Sztem kicsit igénytelen hogy a tüzoltóbácsik kezébe van egy tömlő amiböl jön a viz.. de honnan??? az oda teremtödik? -
#17 hogy kell feltölteni a faszikat vízzel amikor kifogynak a tartályuk -
azer689 #16 Nekem az a szar starforce szar van meg és nincs hozá gamefix mit csináljak???? -
#15 demoját lelehet szedni, egészet meg töltsd ahonnan tudod. szerintem jó játék, aki tud németül annak kifejezetten jó, mert nem valami bonyolult benne a szöveg. grafikával sincs gondom, hogy mikor unom meg majd azt nemtudok, demoba csak 1 pálya van. -
#14 demoját lelehet szedni, egészet meg töltsd ahonnan tudod. szerintem jó játék, aki tud németül annak kifejezetten jó, mert nem valami bonyolult benne a szöveg benne. grafikával sincs gondom, hogy mikor unom meg majd azt nemtudok, demoba csak 1 pálya van. -
pitbulllll #13 sim city 4 grafpowa -
livin #12 Megvan mar ez a jatek valakinek? -
zachi #11 nekem bejön -
Meszesán Imre #10 -
spk202 #9
-
spk202 #8 ez mi akar lenni -
Admiral #7 Gothic szerintem elég jó volt, sőt nagyon is... és tudtommal az is német -
espfan #6 szerintem szar. -
JTBM #5 Szerintem az Emergency 4 a pause hiánya miatt játszhatatlan.
Ha a Magyar csapat beleteszi, azzal a kis trükkel minden eddigi rajongót meg tud majd szerezni.
A németek egyébként sem képesek semmilyen minőségi játék elkészítésére, olyan német játékkal még nem találkoztam, ami tényleg jó volt...
Ötleteik vannak, de megvalósítani nem tudják őket. -
Runo #4 Na jah!
Szerintem hamar meg lehet unni majd...legalábbis én az összetettebb játékok híve vagyok -
irkab1rka #3 GTA-SA :)
Az is tűzoltó szimulátor, csak vannak mellékes küldetések is :LOL: -
#2 csak az emergencynek van egy nagy előnye hogy ott nem csak a tűz elleni küldetések vannak. -
#1 Hát jah:))
Emergency vigyazz!