Szájdobolás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
<#wow1><#idiota>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

cicai
neked

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ilyen baromságot....

ddomi87
ott van<#eljen>

ööö...retekegér...!

cicai
Az egyik totyikban találtam
beatbox

eörgs
ennyi :-|

erö

eörgs
tudubbcc

erö

precision
Ajánlom még a beatbox.tv -t vannak jó kis tutorialok, videok, zenék...stb.

Bazinga!

precision
Itt is van pár vid.

Bazinga!

RaST
Én is szoktam próbálkozni <#idiota>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

beszt

BUDA > miskolc.

Sland
igan! az is tudja rendesen

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mila69en
hogy is híjják azta magyar énekest azis nagyon profi...emilio? vagy valami ilyesmi neve van...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sland
kurvajó ez a beatbox

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

cicai
Akkor hallgas SCATMAN-t!
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

Mr_no_NaMe
Nem is szar, csak húdenagy pofája aztán meg tiszta szánalmas :S
cicai
szerintem nem

Mr_no_NaMe
Deszar:C
cicai
szerintem is

Snecie Smicie
mondjuk ez sem sokkal értelmesebb mint a többi :<😉>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Hát szerintem a harmónikás csávót egyik sem veri!!
Nekem az jön be a legjobban!!

JackDaniels
Nézzetek itt szét.

\"Never say never!\" W Churchill

Ch_Slater
én is annak olvastam elsõre és csak a te hozzászólásod után néztem meg jobban a cimet 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Met
én rendszeresen szájdobálásnak olvasom😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mila69en
nagyon komolyan nyomja😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kaki maki
<:|

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

ngcsnet
énis azt olvastam elõször

0ppika
Inkább mikrofonba köpködés!

http://epica.nl

nem 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

cicaitól értelmes topic végre 😄

én is szoktam magamnak így dobolgatni - kb egy 5 éves gyerek prüszkölési szintjén <#nevetes1>, tényleg csak unalomûzés kedvéért, de tök jó, mert semmi nem kell hozzá 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DJ Skyline
JackDaniels
Hülye vagy, oszt mennyé innen.😛PPP

szardobálás?

Csuhai G
Ez Marc Ecko nem?? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

JackDaniels
Jó totyik.😊 Nem semmi, amit mûvelenek.😊

sweech
ezt a büntetõpontokért csinálod mi? nem menõ -.-

Fido4life
Itt voltam zárás elött..<#vigyor3>

Húúú,bakk ezek nagyon melegen nyomják:-)

gabber_saviola
netán beatbox?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

cicai

cicai
3.
3.

cicai
2.
2.

cicai
Sziasztok<#wave>
Itt az elsõ?
szájdob harmonikával