87
A régiségek új köntösben
-
#47 SA tuning, de szerintem megállja a helyét a topicban!
-
#46 ez nagyon über! -
#45 -
-
#43 Köszi! Jó link! -
#42 HOTROD LINK -
#41 láttam egy filmet asszem a Discoveryn, 1 millió dollár az alapára, de ha nagyobb motorral és spéci változatban kéred, akkor másfél-kettő között már "hozzájuthatsz"... na persze itt is akadhat csillagos ég verzió... nekem mondjuk annyira nem jön be, inkább a #11-es hsz-ben közölt szörnyeteg, az atomdurva! -
#40 -
#39 Ez nagyon ott van:
-
#38 Köszi! -
Kikoki #37 Hot.Rod.American.Street.Drag az egyik a másik meg a fojtatása at momentán nem tudom mjad megnézem. -
#36 Mi a neve? -
Kikoki #35 Köszi!Van ilyen hotrod játékom 2 ő is!Naon jok -
#34 de nem a SHELBY MUSTANG GT500at kérdezte hanem az Elenaort! -
#33 "És gyártják még?"
ez azért elég hülye kérdés volt... -
-
#30 Múltkor volt a DISCOVERY-n! Gyártják még de nem SHELBY MUSTANG GT500-ból hanem FORD MUSTANGbol rakják össze! Az árát azt elfelejtetem! -
Kikoki #29 Egy Elenaor mennyibe kerül?(nem olcso azt tudom csak ugy kiváncsiságból)És gyártják még? -
-
#27 szépek a képek -
#26 ÉN a Hotrodokról először a Transformersben hallottam egy hasonló nevű Autobottal kapcsolatban
-
#25 -
#24 Ez lett volna:
-
#23 -
#22 Eleanor
-
#21 jah énis onnan ismertem meg először. -
#20 Az nagyon király szám! Benne volt az NFSU2-ben! -
#19 igen-igen, ismerem a számot, és szeretem is.thx -
Landor #18 Feltoltam nektek a netre a Spiderbait - Black Betty számát.
Aki szereti a hotrodot meg a rockot az midenképp nézze meg!
Have Pfun! :]
-
#17 a kezdetek kezdetén a lowrider a hidraulikát jelentette, mára már más jelentéssel bír. -
-
forzajuve #15 na? vaj' ez a topic a plimuszos és a pontiacostól eltérően eléri a 20hsz.-t? -
#14 Chevrolet Corvette Stingray -
#13 Az a piros szerintetek mi? Valami Chevy sztem! -
-
#11 Ez Chip Foose egyik műve:
-
#10 Na ez a lowrider stílus! És szeretném hogy a topic már ne a lowriderekről és a musclecarokról szóljon. -
#9 A videóban a BOGÁRNAK volt pár hotrodos vonása pl.: a sárvédő hiánya, a felni, az alacsonyított tető... és az egésznek olyan régi stílusa van sztem.
-
#8 A lowrider az egy stílus. A hidraulika az pedig csak a stílus egyik jellemzője. Egy autó atól nem lesz lowrider hogy hidraulikás. Még ehez a stílushoz tartozik a fűzött felni és a csiri-biri színek és még lehetne folytatni! -
#7 Nem feltétlenül erről szól. Ajánlom figyelmedbe (és mindenki) ezt!