Hotrod
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hot.Rod.American.Street.Drag az egyik a másik meg a fojtatása at momentán nem tudom mjad megnézem.
Köszi!Van ilyen hotrod játékom 2 õ is!Naon jok
Múltkor volt a DISCOVERY-n! Gyártják még de nem SHELBY MUSTANG GT500-ból hanem FORD MUSTANGbol rakják össze! Az árát azt elfelejtetem!
Egy Elenaor mennyibe kerül?(nem olcso azt tudom csak ugy kiváncsiságból)És gyártják még?
ÉN a Hotrodokról elõször a Transformersben hallottam egy hasonló nevû Autobottal kapcsolatban

...vágod?
Feltoltam nektek a netre a Spiderbait - Black Betty számát.
Aki szereti a hotrodot meg a rockot az midenképp nézze meg!
Have Pfun! :]
Aki szereti a hotrodot meg a rockot az midenképp nézze meg!
Have Pfun! :]
-tRs-Landor
na? vaj' ez a topic a plimuszos és a pontiacostól eltérõen eléri a 20hsz.-t? <#eplus2>#eplus2>
Na ez a lowrider stílus! És szeretném hogy a topic már ne a lowriderekrõl és a musclecarokról szóljon.
A videóban a BOGÁRNAK volt pár hotrodos vonása pl.: a sárvédõ hiánya, a felni, az alacsonyított tetõ... és az egésznek olyan régi stílusa van sztem.
A lowrider az egy stílus. A hidraulika az pedig csak a stílus egyik jellemzõje. Egy autó atól nem lesz lowrider hogy hidraulikás. Még ehez a stílushoz tartozik a fûzött felni és a csiri-biri színek és még lehetne folytatni!
lehet lowrider,
hotrodra is szerelhetnek akár hidraulikát.
musclecarnak pedig musclecar, hisz egy musclecar a nagy teljesítményt rejt magában.
<#smile>#smile>
hotrodra is szerelhetnek akár hidraulikát.
musclecarnak pedig musclecar, hisz egy musclecar a nagy teljesítményt rejt magában.
<#smile>#smile>
hotrod a motorháztetõbõl kiálló superchargerrõl kapta a nevét
példa
bár igazad van, ma már kissé átalakult a Hot Rod szó jelentése...
példa
bár igazad van, ma már kissé átalakult a Hot Rod szó jelentése...
Részben igazad van! Nem ez a legjobb példa a HOTROD szóra, de a videó címében egy HOTROD autóról beszélnek és ez az autó nem LOWRIDER meg nem is MUSCLECAR!
← ElőzőOldal 2 / 2