Jégkorszak 2. - Az olvadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy ez a Ice Age 2, De! Kinek van meg az Ice Age 1 CD-én, avi-ban!
Kicsit az az érzésem, hogy néha közbeszúrnak a kívülállók egy-egy nevetést, deazér' nagyon teccik!!!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Kedves Cikkíró!
Azokat a filmeket, amik "magyarul beszélnek" úgy hívják, hogy szinkronizált film!
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a készítõk felsorolását nem szokták végigülni az emberek 😊 és egy animációs filmet borzasztó sok grafikus készít.
viszont ez a filmszemle dolog érdekes. ha a jégkorszakra a nyíregyházi Nagy Emese vagy Gyarmati László maximális ötös fokozatot ad, az már jelent valamit? eddig nem is ismertem ezt a rajongói honlapot.
õ nagy emese, ahogy látom😊 szóval, figyeljünk oda a kritikáira. mert az elismerése nagy szó!

és én valahogy jobban értékelem azt (T&J) mint ezt, ha már így vesszük :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
tényleg baromi gyönge története van, de a Motkány szenvedései, meg a nõstény mamut aki Oposszúmnak képzeli magát, mindent visz 😄
(Motkány forever!)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
asszem láttam rosszabbat. robotok...brrr.😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hi-hi-hi 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Valahogy a Scratty-s (Motkány) humorok is inkább erõltetettek.
Erõsen 12-mínuszos a film, szerintem legfeljebb gyerekkel érdemes érte a moziba menni.