Nem tesz józanná az energiaital
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en azt vettem eszre magamon, hogy pialas UTAN amikor benyomtam egy redbullt, ugy ahogy rendbejott a fejem, kepes voltam gondolkodni, beszelni, jarkalni... totalkarbol visszahozott valamennyire
szerintem az energia italok megnövelik az alkohol hatását, illetve jobban felpörgetnek
bomba+vodka meg ilyenek
én mondjuk nem szeretem
bomba+vodka meg ilyenek
én mondjuk nem szeretem
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Háát igen az más kérdés, hogy nem befelé megy a pia hanem kifelé jön a cucc
próbáltátok már a bulit pia nélkül(értsd alkoholos ital) vagy max 1-2bacardi breezer vagy sör
szal próbáltátok már bulizni alkoholos ital nélkül, úgy is lehet jóót bulizni,jól érezni magad - csak jóó buli kell hozzá
vagy max ezt a 1-2 breezer vagy sör hogy éppen érzed de nincs gond, ált. ilyenkor van az hogy még 1 még 1... 😊
ha meg sok a pia akkor nem sokra emléxel és mi értelme volt a bulinak<#rolleyes>#rolleyes>
próbáltátok már a bulit pia nélkül(értsd alkoholos ital) vagy max 1-2bacardi breezer vagy sör
szal próbáltátok már bulizni alkoholos ital nélkül, úgy is lehet jóót bulizni,jól érezni magad - csak jóó buli kell hozzá
vagy max ezt a 1-2 breezer vagy sör hogy éppen érzed de nincs gond, ált. ilyenkor van az hogy még 1 még 1... 😊
ha meg sok a pia akkor nem sokra emléxel és mi értelme volt a bulinak<#rolleyes>#rolleyes>
\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Cat, pusztuljon a férgese! Aki nem tud dönteni saját magáról, és akinek csak mások véleménye számít,az meg is érdemli - természetes kiválasztódás megújult formában😊
"1 jobban üt a pia 2 többet tudsz meginni azaz totálkár😊"
és ez trendi? kicsit spiccessen jobban élvezed a bulit, próbáld ki egyszer. És másoknak sem nagy élmény elvinni téged hánytatni.
és ez trendi? kicsit spiccessen jobban élvezed a bulit, próbáld ki egyszer. És másoknak sem nagy élmény elvinni téged hánytatni.
hát itt arról van szó igazán, hogy az energiaitaltól jobban be lehet rúgni! ez a lényege... energiaitallal keverne 1 jobban üt a pia 2 többet tudsz meginni azaz totálkár😊
ajánlom a vodka+bang kombót!!!😊))
ajánlom a vodka+bang kombót!!!😊))
na igen, pont ez az a magatartás amit iszonytatóan gyülölök... annál undorítobb nincs, mint egy 15 éves kispöcs, aki EGYHAJTÁSRA megissza a fél literes sörét, hogy gyorsan berugjon. Észveszejtõ és látványra is borzasztó. Izlelgesse, élvezze, közben dumáljon a haverokkal, legyen egy társasági élmény, ne pedig "odamegyek megiszon fél perc alatt aztán én vagyok a király".
Egyébként a szénsavas italokkal minden alkohol jobban üt, mert a kis pezsgés miatt jobban a fejedbe száll (ezért nagyon veszélyes a pezsgõ más röviddel keverve). Ha pedig nem izlik a sör, ott vannak az édes italok (sangria, baileys stb.) Biztos van olyan alkoholtartalmú ital, ami ízre is bejön.
Egyébként a szénsavas italokkal minden alkohol jobban üt, mert a kis pezsgés miatt jobban a fejedbe száll (ezért nagyon veszélyes a pezsgõ más röviddel keverve). Ha pedig nem izlik a sör, ott vannak az édes italok (sangria, baileys stb.) Biztos van olyan alkoholtartalmú ital, ami ízre is bejön.
Váze én meg eddig úgy tudtam hogy pl a pezsgõ+bomba kombónak épp az a lényege hogy gyorsabban "üt" a pia. Mondjuk amikor kipróbáltam nem éreztem semmi különbséget, úgyhogy a bombát lecseréltem vodkára, úgy már ér is valamit. Ez már alkoholizmus? 😊
kössz a tippet, holnap iszok valami engeriaitalt is pl bombát😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
" Persze ez már ilyen módon jobban hasonlít a kábítószerre mint az alkoholra"
Lol. Mint ha az Alkohol önmagában nem lenne egy közepesen veszélyes drog.
Lol. Mint ha az Alkohol önmagában nem lenne egy közepesen veszélyes drog.
Már réges rég elmúltam 18 de menyniszer volt már úgy hogy ittam a wiski bombát aztán jól....am <#vigyor2>#vigyor2>
minek? nem elég jók? én pl nem tiltakoznék ha a jobb oldali 2 el szeretne tölteni velem egy kellemes estét..
Aki pedig azért iszik hogy beb*sszon annak nem kell ilyen "józanító" effekt...viszont valóban nem kéne keverni a piát a energiaitalokkal mert csak azt fogják hinni hogy tudnak vezetni... pedig járni is már csak azért tudnak mert összekapaszkodtak páran...
Aki pedig azért iszik hogy beb*sszon annak nem kell ilyen "józanító" effekt...viszont valóban nem kéne keverni a piát a energiaitalokkal mert csak azt fogják hinni hogy tudnak vezetni... pedig járni is már csak azért tudnak mert összekapaszkodtak páran...
Hát ezeket a csajokat a képen még fel kéne turbózni egy kicsit jobban,))
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Szerintem rosszul fogalmazott a cikk egy kicsit. Nem az alkohol hatását érzik kevésbé hanem a mellékhatásokat. Nem forog a világ, nem lesznek rosszul, és olyan mintha józanok lennének, de mégis jókedvûen és részegen. Persze ez már ilyen módon jobban hasonlít a kábítószerre mint az alkoholra.
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu
"Bazze, én azért iszok mert érezni akarom"
kezdõdõ alkoholizmus 😊)))))))
kezdõdõ alkoholizmus 😊)))))))
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
én meg az energiaitalok helyett inkább a képen jobbról a második "energiabombát" próbálnám ki<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
Az állatok nem hazudnak. Én sem, mégsem vagyok....
én azért iszok mert finom és jó dolog berúgni néha a barátokkal. miért akarnék akkor kijózanodni??? akinek meg kell az h hamar kijóznodjon az ne igyon. majd az idõ kijózanít...
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
"Bazze, én azért iszok mert érezni akarom és mert finom 😊 nem iszok olyat, ami nem ízlik, nem vagyok hülye... ha meg iszik az ember, akkor már induláskor számoljon azzal hogy haza is kell jutnia valahogy."
Ezzel teljesen egyetértek.Ha mindenki így gondolkodna buli elõtt nem lenne ennyi "discobaleset".A másik dolog meg csak azért inni mert a többiek is ezt csinálják meg ráadásúl nem is izlik hát elég nagy baromság. <#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Ezzel teljesen egyetértek.Ha mindenki így gondolkodna buli elõtt nem lenne ennyi "discobaleset".A másik dolog meg csak azért inni mert a többiek is ezt csinálják meg ráadásúl nem is izlik hát elég nagy baromság. <#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Ha az ember csak energiaitalt iszik, akkor tényleg elöfordul, hogy bizonyos ideig jobbak lesznek bizonyos képességei. Ez leginkább a taurin miatt van, ami valamennyire serkenti ugye az agymûködést. Ezt sokat tapasztaltam, éjjel hangosításokon, bulikon, amikor még össze is kell pakolni a bulik után, vagy menni kell köv, helyszinre alvás nélkül...
De az energiaitalok dobozára nem véletlenül írják rá, hogy ne keverjük alkohollal!
De az energiaitalok dobozára nem véletlenül írják rá, hogy ne keverjük alkohollal!
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
"az italozók kevésbé érzik az alkohol hatását"
Bazze, én azért iszok mert érezni akarom és mert finom 😊 nem iszok olyat, ami nem ízlik, nem vagyok hülye... ha meg iszik az ember, akkor már induláskor számoljon azzal hogy haza is kell jutnia valahogy.
Bazze, én azért iszok mert érezni akarom és mert finom 😊 nem iszok olyat, ami nem ízlik, nem vagyok hülye... ha meg iszik az ember, akkor már induláskor számoljon azzal hogy haza is kell jutnia valahogy.
← ElőzőOldal 2 / 2