31
th3 plan
-
#31 én csak azért mondom mert nem teláltam hozzá szériaszámot:D:D: -
Neton #30 Nem tudom mi bajod vele, szerintem jó játék. Az egyetlen hibája PC-re h portolt és a helpben maradtak a PS2-es gombok. :) Amúgy meg jó a story, sajna még nem tudtam telljesen végig vinni időhiány miatt... -
#29 jójáték qrváraa-.- úgy xar ahogy van -
jamnika #28 Hali!Ha valaki tudja,hogyan kell Foster ujjlenyomatát scannalni megköszönném.Azon a pályán van ahol Cat egy másik nővel mászkál Foster villájába és csak úgy lehet lerázni a csajt ha bemegyek a mosdóba Cat-tel,akkor van 2 percem,hogy elintézzek dolgokat,itt kérik a srácok Foster ujjlenyomatának scannalését(nem tudom,hogy kell pontosan írni) csak nem tudom,hogy miről vagy hogyan kellene ezt csinálni. -
jamnika #27 Sziasztok!Kódot generálni úgy tudsz ha mind a hárman a számítógép előtt vagytok és egyszerre kell csinálni.Ez úgy működik ha megvan a három számítógép,ami három különmböző helyen van és mindegyik elé állítasz egy szereplőt. -
#26 császtok nem tuggyátok meg adni a serial ját? -
xKex #25 nem tud nekem segíteni senki:(? -
xKex #24 hali!
nem tudom olvassa e még valaki ezt a fórumot, de hátha
szóval múzeum második nap
megcsináltam mindent pokerrel fentvagyok az igazgató rodájában, és próbálom a laptopon csinálni a valamit, de kiírja hogy the code can't generated single computer vagy hasonló:)
mit kéne csinálni hogy jó legyen mert a játék bejön, de hát elakadtam!
segítsetek már ha tudtok! -
#23 na végig toltam, az eleje nagyon bejőtt kb a muzeum 3 day-ig aztán onnan szinte semmi fejtőrés csak lövöldözés.....! kár érte jól indult!
-
#22 na vissza raktam a játékot, és sikerült tovább vinni köszönöm a segitséget! -
Neton #21 Valszeg nem az a pálya akkor... Bocsi... -
Neton #20 Hi! Menj el a szemközt lévő polchoz, arra mássz fel. Majd a mellette levő szekrényen kell végig oldalaznod. Én csak azt nem tudom, hogyan kell pihentetni a karaktert. Sajna a leírásban PS2 gombok voltak, aztán nesze neked PC-s. Szal irányítást nem vágom. A vonatos küldinél is kellett ilyet csinálni, amikor jött a vonat és lógtunk oldalt, hogy van valami gomb kombó, amivel meg lehetett csinálni, h ne essünk le. Ez a kombó mi lehet? -
#19 azota nem sokat játszotam de nem tudotam tovább menni látom nem játszik ezel senki!:( -
#18 sziasztok!
Milyen ez a game?
MEgéri megvenni? -
#17 baszus elakadtam a muzeumos pályán! ott tartok hogy egy dagat fickoval meghecelem az ajtót és a raktárból előjőn a 2 ember..de onnan nem tudok tovább menni.
a dagatal felveszem a szemüveget és látom hogy mozgo érzékelök vannak a padlon és ha átfutok 2 érzékelő közöt akkor egy kis padkára érek de onnan nem tudok tovább menni mert ha lelépek a patkárol megszolal a riasztó! itt mit kell csinálni? -
#16 valakinek ment ez a game??..nekem még a hang sem volt ok...utána meg simán deszk:(((((( -
Kaslerka #15 A képeket elnézve az életerő meg a szokásos cuccok... mintha kicsit hasonlítana Sam Fischer inventoryjára nem? :) -
#14 jah :D -
Thanatos #13 kigyütt... -
Szabyka #12 Info a játékról itt ... -
#11 nem pc re is megvan -
#10 ez ps2 nem? -
#9 hát nekem fentvan a játék
a grafika hát nem szép de elfogadhato
hangulat jó tetszenek a küldik
de egy gond azért van a kamera szar vagyis pörög ösze visza igaz egérel álithato de idegesitö hogy mikor hátulrol kéne látni elpörgeti a játék
és lopakodásnál gáz mert nem látom mondjuk hová megyek -
#8 wtf? -
#7 öööö... voltam zárás előtt? öööö... talán... -
#6 képek, trailer, demo, egy kis info? ha már topicot nyitsz egy játékról, akkor írhatnál róla pár sort, hogy tudjuk, hogy eszik, vagy isszák egyáltalán + helyesen is írhattad volna a nevét -
#5 Esetleg egy pontos címet adnál az sokat segítene rajtad. Meg ha azt is lerínád mi a bajod. Meg az se ártott volna, ha ezért nem nyitsz új topicot =) -
gabika110 #4 játék
-
#3 mi a szar ez???? -
gabika110 #2 kéne egy kis segitség
-
gabika110 #1 valaki hallott rola?