Miért hazudnak néha a férfiak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"The trees move. Do you not see it?"
Most akkor hazudtam és ha igen akkor ezért lelkiismeret furdalásom legyen?
Van különbség "kis" és "nagy" hazugságok, esetlek a fennti "kegyes" hazugságok között?!
Hazugság mind, de mégis....
Ki dönti el, hogy melyik-melyik?
Szerintem hazudik az aki aztmondja sose hazudott<#bohoc>#bohoc>
\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"
másoknak pedig vannak barátaik
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg mindenkinek. En is megyek aludni.
Downhill!!
GG <#hehe>#hehe>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
-Ugye még midnig szeretsz drágám?
-Nem bazze, huzz a vérbe ringyo...
szal, nc 😄DDD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amúgy én megmondom miért, csak írd le h mit hazudott, és mik voltak a körülmények.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.