Miért hazudnak néha a férfiak?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ekkora balfasz topikot nyitni...
mila69en
<#wilting><#bdead>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sephi
<#taps><#taps><#taps><#buck><#vigyor3><#vigyor3><#felkialtas><#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kérdezd meg a barátodtól.......vajon miért hazudott neked?????<#hehe><#hehe>
Kami
Mi a hazugság? Ha a fiam hazahozza a rajzát az oviból és megkérdi, hogy: Ugye szép apa? akkor hiába krix-krax akkor is azt mondom, hogy: Igen, nagyon szép!
Most akkor hazudtam és ha igen akkor ezért lelkiismeret furdalásom legyen?
Van különbség "kis" és "nagy" hazugságok, esetlek a fennti "kegyes" hazugságok között?!
Hazugság mind, de mégis....
Ki dönti el, hogy melyik-melyik?

Orsolyka
Néha szerintem a szükség hozza hogy elkerüljünk egy kellemetlen szitut<#vigyor5>
Szerintem hazudik az aki aztmondja sose hazudott<#bohoc>

\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"

vannak emberek akik mindig õszinték
másoknak pedig vannak barátaik

ez a nem igaz 😊 mindenki hazudik néha néha max nem tünik fel neki 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szia
Meg mindenkinek. En is megyek aludni.

gordon 24
Na szia! Ne Keseredj azért el. <#wave><#wave>

Downhill!!

gordon 24
Még szerencse, de ha esetleg az lesz ne add fel a reményt, van köztünk olyan is aki nem hazudik.

Downhill!!

Igen legelejen mert volt problemaja es segiteni akartam neki, es hogy segitsek neki egyszer at kellett vernem. De en nem pasi ugyben. Meg stb ilyen ugyben.

Nem csalodas egyenlore nem.

Lammer
"Vagyis csak egyszer a legelejen."
GG <#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gordon 24
Egyébként hogy jutottál erre a következtetésre? VMI csalódás?

Downhill!!

:-))) Lehet

DanielT
Licsmilol.
bld
lehet h azért mert annyira neccesen reagálod le a dolgokat h inkább a tereléssel próbálkozik minthogy bevallja az igazat...sztem

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

gordon 24
Hajaj!!!!! Nem hiném hogy ez egy jó kérdés volt. Ebbõl még komoly viták lesznek!!!

Downhill!!

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

bens
szóval az elsõ mondatot még értem: ha nem közlöd a körülményeket, akkor nem tudom megmondani h miért hazudik, mert az a körülményektõl függ. írhatsz privit is, csak légyszi egyértelmû legyen :-)

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
hmm... asszem mondani akar valamit...

Hat a korulmenyeket inkabb nem irom az mar mas kerdes... En pl ha hiszitek ha nem tenyleg nem hazudtam a kedvesemnek. Vagyis csak egyszer a legelejen. De az 1. O meg mar 4x egy lany miatt...😞 De en nem pasi miatt hazudtam semmi ilyesmi miatt.

az hogy rákfene eléggé relative... , pl.:
-Ugye még midnig szeretsz drágám?
-Nem bazze, huzz a vérbe ringyo...

szal, nc 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bens
azért, h a 25-30 év közötti vadóclányok tudjanak mit kérdezni az sg-n...

amúgy én megmondom miért, csak írd le h mit hazudott, és mik voltak a körülmények.

Kerdezd House dokit.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Matthew Prosac
q-topic. nem is néha. és nem csak a férfiak. én is elintéztem egy sorban.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bertino
^^^^^^^^^^^^333

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

IMYke2.0.0.0
A hazugság kortól, nemtõl, vallási hovatartozástól független, az emberi civilizációra globálisan jellemzõ rákfene - akár hiszed, akár nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gnar killer
mindenki hazudik, ha csak kicsit is... (:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

QuippeR
tipp: amiért a nõk is.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

mert a nõk is 😛

Neha hazudnak a ferfiak. Miert?