34
Miért hazudnak néha a férfiak?
-
Borg #34 Ekkora balfasz topikot nyitni... -
#33 -
#32 -
#31 khmm... itt gonosz és érzéketlen emberek vannak, gonosz lelkivilággal, akiket nem érdekelnek más problémái. ha igazi lelki társakat akarsz használd az im-net fórumát! -
Grönholm #30 Kérdezd meg a barátodtól.......vajon miért hazudott neked????? -
#29 Mi a hazugság? Ha a fiam hazahozza a rajzát az oviból és megkérdi, hogy: Ugye szép apa? akkor hiába krix-krax akkor is azt mondom, hogy: Igen, nagyon szép!
Most akkor hazudtam és ha igen akkor ezért lelkiismeret furdalásom legyen?
Van különbség "kis" és "nagy" hazugságok, esetlek a fennti "kegyes" hazugságok között?!
Hazugság mind, de mégis....
Ki dönti el, hogy melyik-melyik? -
#28 Néha szerintem a szükség hozza hogy elkerüljünk egy kellemetlen szitut
Szerintem hazudik az aki aztmondja sose hazudott -
Cat #27 vannak emberek akik mindig őszinték
másoknak pedig vannak barátaik -
Thanatos #26 ez a nem igaz :) mindenki hazudik néha néha max nem tünik fel neki :) -
vadoclany #25 Szia
Meg mindenkinek. En is megyek aludni.
-
#24 Na szia! Ne Keseredj azért el. -
#23 Még szerencse, de ha esetleg az lesz ne add fel a reményt, van köztünk olyan is aki nem hazudik. -
vadoclany #22 Igen legelejen mert volt problemaja es segiteni akartam neki, es hogy segitsek neki egyszer at kellett vernem. De en nem pasi ugyben. Meg stb ilyen ugyben.
-
vadoclany #21 Nem csalodas egyenlore nem. -
#20 "Vagyis csak egyszer a legelejen."
GG -
#19 Egyébként hogy jutottál erre a következtetésre? VMI csalódás? -
vadoclany #18 :-))) Lehet
-
#17 Licsmilol. -
#16 lehet h azért mert annyira neccesen reagálod le a dolgokat h inkább a tereléssel próbálkozik minthogy bevallja az igazat...sztem -
#15 Hajaj!!!!! Nem hiném hogy ez egy jó kérdés volt. Ebből még komoly viták lesznek!!! -
#14 lol -
#13 szóval az első mondatot még értem: ha nem közlöd a körülményeket, akkor nem tudom megmondani h miért hazudik, mert az a körülményektől függ. írhatsz privit is, csak légyszi egyértelmű legyen :-) -
#12 hmm... asszem mondani akar valamit... -
vadoclany #11 Hat a korulmenyeket inkabb nem irom az mar mas kerdes... En pl ha hiszitek ha nem tenyleg nem hazudtam a kedvesemnek. Vagyis csak egyszer a legelejen. De az 1. O meg mar 4x egy lany miatt...:( De en nem pasi miatt hazudtam semmi ilyesmi miatt.
-
Thanatos #10 az hogy rákfene eléggé relative... , pl.:
-Ugye még midnig szeretsz drágám?
-Nem bazze, huzz a vérbe ringyo...
szal, nc :DDDD -
#9 azért, h a 25-30 év közötti vadóclányok tudjanak mit kérdezni az sg-n...
amúgy én megmondom miért, csak írd le h mit hazudott, és mik voltak a körülmények. -
_Vegeta_ #8 Kerdezd House dokit. -
#7 q-topic. nem is néha. és nem csak a férfiak. én is elintéztem egy sorban. -
#6 ^^^^^^^^^^^^333 -
#5 A hazugság kortól, nemtől, vallási hovatartozástól független, az emberi civilizációra globálisan jellemző rákfene - akár hiszed, akár nem. -
#4 mindenki hazudik, ha csak kicsit is... (: -
#3 tipp: amiért a nők is. -
lordjanek #2 mert a nők is :P -
vadoclany #1 Neha hazudnak a ferfiak. Miert?