Act Of War: High Treason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na a két topicot összemosom sajnos annyira nem népszerû a gém, hogy 2 topik kelljen neki.
erre tovább >>
erre tovább >>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hy all az volna a ?, hogy mért nem mükszik nekem crack-t verziom van,de nem engedi instalálni.Help!<#shakehead>#shakehead>
ez kellett....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(SG) Az Atari kiadta az Act of War: High Treason valósidejû stratégiai játékot. A nagyméretû letöltés a 9-es, 10-es és a 11-es egyjátékos küldetést tartalmazza, és három skirmish pályát.
(Gamekapocs) Az Act of War: Direct Action elsõ kiegészítõlemeze, mely sajnos nem standalone, így a játék futtatásához szükség van az eredeti Act of War CD-re is.
Hivatalos honlap >>>
Demo >>> [ Mirror 1 ] [ Mirror 2 ]
(Gamekapocs) Az Act of War: Direct Action elsõ kiegészítõlemeze, mely sajnos nem standalone, így a játék futtatásához szükség van az eredeti Act of War CD-re is.
Hivatalos honlap >>>
Demo >>> [ Mirror 1 ] [ Mirror 2 ]
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M