Lara Croft is bearanyozódott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"az arca nem igazán egyezik az eddigiekkel."
Muhahahahahaa 😊 mikor láttad utoljára a tomb raider elsõ részét?? ?😊))))))
hahahaha
Muhahahahahaa 😊 mikor láttad utoljára a tomb raider elsõ részét?? ?😊))))))
hahahaha
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
azért tûnik öregebbnek, meg azért fura a feje, mert egy az egyben le akarták másolni angelina jolie arcát.. akinek nem tûnt fel..
http://www.wallpapers-zone.com/wallpapers/stars_et_top_models_femmes/angelina_jolie/angelina_jolie_245.jpg
http://www.wallpapers-zone.com/wallpapers/stars_et_top_models_femmes/angelina_jolie/angelina_jolie_245.jpg
\"The voices are back... Excellent.\"
(:
2. kép jol néz ki
Ps2-vel könnyû... ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És még valami...
Az 1. képen látszik jól, hogy idõvel a fõhõsnõnk teste koszolódik (legalább is ebbõl a képbõl úgy tûnik).
Ezzel eddig nincs is gond, ám alaposan szemügyre véve a képet a cipõje valahogy nem az igazi: a jobb lábán a csuka pár mérettel nagyobbnak tûnik, a bal lába mintha földbe gyökerezett volna.
Az 1. képen látszik jól, hogy idõvel a fõhõsnõnk teste koszolódik (legalább is ebbõl a képbõl úgy tûnik).
Ezzel eddig nincs is gond, ám alaposan szemügyre véve a képet a cipõje valahogy nem az igazi: a jobb lábán a csuka pár mérettel nagyobbnak tûnik, a bal lába mintha földbe gyökerezett volna.
Ja...
Olyan, mintha nem is a mi megszokott Laránk lenne, rossz irányba indultak a fejlesztõk, az arca nem igazán egyezik az eddigiekkel. (Tudom, hogy itt már jóval töb poligonból áll az arca is, de akkor sem hasonlít)
Ráadásul a képeket elnézve:
1. Az 1. képen az "állatka" farka nem valami jól illeszkedik, szörzete sem igazán van.
2. A 4. képen a fal textúrája szinte pocsék.
Az eddig részeket mind végigtoltam, ezt is nagyon várom, remélem a játszhatóság feledteti a grafikai hiányosságokat.
Bár ha jól belegondolok az elsõ részt elõvettem pár napja, és újra végigvittem, és nem panaszkodtam a grafikára, mert jól bele lehet élni magunkat a történetbe.
Olyan, mintha nem is a mi megszokott Laránk lenne, rossz irányba indultak a fejlesztõk, az arca nem igazán egyezik az eddigiekkel. (Tudom, hogy itt már jóval töb poligonból áll az arca is, de akkor sem hasonlít)
Ráadásul a képeket elnézve:
1. Az 1. képen az "állatka" farka nem valami jól illeszkedik, szörzete sem igazán van.
2. A 4. képen a fal textúrája szinte pocsék.
Az eddig részeket mind végigtoltam, ezt is nagyon várom, remélem a játszhatóság feledteti a grafikai hiányosságokat.
Bár ha jól belegondolok az elsõ részt elõvettem pár napja, és újra végigvittem, és nem panaszkodtam a grafikára, mert jól bele lehet élni magunkat a történetbe.
Ááááááá.
Már alig várom, nehéz lesz átvészelni egy hetet míg megjelenik a game.
Már alig várom, nehéz lesz átvészelni egy hetet míg megjelenik a game.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
mintha, öregedett volna 😮
ez hiba? 😊
ez hiba? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Én má tolom is bazzeg