871
-
Neoncsoves #176 Megnéztem a linket de hibás :( -
Kanál #175 boknak veszem :P
negyeddontoben a csehek
-
Neoncsoves #174 Lol ez mien game? Honnan lehet megszerezni? :P És neked kell iranyitani az embereket? :P -
#173 te egy allat vagy kanal
en meg bazeg nem tudok golt löni:\ az újságírók basztatnak,pedig a gólpasszokat adom,de egy darab gólt nem lőttem még -
Kanál #172 danok ellen 2, portugaloknak, egyiptomnak 3-3 lott gol, nyolcaddontoben szenegalt kaptam
-
Kanál #171 ezzel kijutottunk a vb-re, a csopi Portugalia, Dania, Egyiptom -
Kanál #170 -
Kanál #169 valtottam is prora, es csak 2-0ra vertuk az AZ-t.. mondjuk mind a kettot en lottem :D -
#168 nam vaty te normalis :|||www -
#167 paszmek Kanál, te hogy nyomod -
Kanál #166 3 ev utan ismet behivtak a valogatottba... de nem felejtem el ezt a hosszu mellozest @:
-
#165 Roma ellen golpassz aztán 26 percben kiállítás
legalább pihenhetek:D -
#164 :DDDDddddddd hajrá Lajos -
#163 he Juvenal vagyok elsú meccsen 2 assziszt Alexnek második meccsen vereség az inter ellen 5-s osztályzat:| -
Kanál #162 voz
-
Kanál #161 hopla, 5 heten belul megvertuk az elso 4 helyezettet, a Herenveent, psv-t, ajaxot, feyenoordot, osszesen 11 golt lottem a meccseken (H), jah es itt nyomja a kerlon srac, fm-eseknek ismeros a srac
-
Coco #160 utólag nem lehet megváltoztatni a nevet? :( -
Kanál #159 volt elotte a koka kaula, rebook, valami kinai szar, egy masik amit nem is ismerek, szport klotszbol meg volt kappa, de elmentem az olaszoktol es rogton felbontottak a szerzodest
-
Kanál #158 januarban csak, most is el akartam menni, mert sehogyse tudtam volna azokat a skilleket fejleszteni ami ennek a pocsnek kell, ugyhogy atado listara tettem magam, es rogton betett a kezdobe, csk vagyok, pontrugas vegrehajto, 8/23-as golarany, 9.8 rating es mar fogyott 13 ezer mezem :P -
Kanál #157 castilla nalam bajnok lett elso evukben amikor feljutottak, masodikban meg bl dontot jatszottak -
#156 hu ez kurvajol néz ki
szedem lefele -
#155 van aki dolgozik most :( -
#154 OFF
olasz foci rajongóknak ajánlom kapcsoljanak a sport1re ugyanis ezzel kapcsolatos műsor van/lesz -
#153 na kb. visszahoztam a regi allasomat, ugyanugy eligazoltam a Sporting de Gijonhoz ^^ -
#152 én is a Castillában kezdtem!! 25 meccs/13gól/22 aszisszt
Baloldali kp.-ként kezdtem, aztán az edző kérésére csatár lettem -
#151 mi is verjük a párnát :P -
#150 nah összeszedtem egy szponzort végre, a Kronos szállítja gyönyörű ezüst csukáimat ;) -
nem mindenki önző ^^ 4 assist -
#148 én pro-n kezdtem de visszavettem amatőrre -
#147 kösz most lőttem 6-ot a castellónnak. milyen nehézségen jáccotok? -
#146 jah 18 meccset játszottam eddig... te jóval többet
de azér grat jó vagy -.- -
#144 Parma-Chievo 2-0
nem volt assistom se gólom de sok hasznos labdaszerzésem meg passzom volt csatár létemre :) -
#143 újpest:13meccs 11 gól
tatabánya:5/14
Castilla:10/18
17 évesen 1.980.000-at érek. -
#142 igen mert tudod vki kezdőember ^^ -
#141 köszi, sikerült:) -
#140 csak ennyit érsz??? :DDDDDD -
#139 na újrakezdtem mer elcsesződött a mentésem :\
most mar tobb meccsett jacottam az elejen de ugy meg eddzeni nemnagyon lehet :S -
#138 okosan :P
van egy image vagy images mappa és ott van -
#137 hogy tudtál képet berakni? én sehol sem találom:( -