New Star Soccer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ golom :

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
rogton egy assisttal kezdtem, elso felidoben kuktajo voltem, 9es rating, aztan masodikba meg fos igy a vegen lett egy 6os ratingem
mondjuk rommá lett verve az ellen ^^
a helyezkedes nemnagyon megy meg sajna ^^
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BMW 325 iX Rallye Car :)
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
de legalabb penz van es took eddzeni
staminat mar felnyomtam
volleyhoz: na nyomj meg semmit csak a rúgást és akkor siman betossza, nekem azer nemment mer ossziveissza nyomogattam a nyilakat
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
20ból 15ször smina belovom de ha volley akkor ilyen gyenge fos loves mindig
BUDA > miskolc.
köcsög nigger rijkaard :|

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
msn:[email protected] bárki felvehet
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
de most vettem a családnak egy BMW m5-öt,magamnak egy cbr600-ast a havernak meg egy Jat skie-t,hogy mindenki örüljön... a barátnõt hol lehet összeszedni?tom'-hogy kérdeztem már egyszer...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2. Tomb Raider Legend
3. Battlefield 2
4. Football Manager 2006
5. Kézi és az Olimpia
6. The Godfather
7. '80 as évek zenéi
8. Partyarcok
9. New Star Soccer
10. Desert Combat
(H)(H)(H)
Avanti Crociati!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.