871
LETÖLTÉS [verzió: 3.09]

! Visszaolvasás & Kereső !

! Nincs OFF és spam !

• Kanál
    voz lottem egy 44 yardos szabadrugas golt
  • Palinko

parancsolj...
  • Kanál
    valaki betolna a default player kepet? htx
  • Palinko
    én csak 20.210 et érek még de 35.000 át keresek :D mert továbbáltam az Arsenálhoz :D juventuséknál meg sme láttak :D 1600at kapok gólpasszra + gólra is :D
  • Kanál
    legtobb penzt a Palermotol kaptam, legkevesebbet meg a Madridnal, most erek 24.85 millio fontot, de csak 25,121-et keresek :C
  • Palinko
    írjunk az EA-nak egy mailt,hogy csinálja meg 3d-be :D csak félek,hogy ezt is elcsesznék... :(
  • Palinko
    mennyit fizetnek? én mindég csak egy évre szerződök és mindég emelem a pénzt :D
  • zaki
    looool, ezt a gémet nekem iws ki kell próbálnom :d
  • Kanál
    nam, minidg mashogy mashonnan lovom, attol fugg milyen a gyep :c
  • Kanál
    en meg vissza akarok menni a Lyonhoz vagy a Realhoz vegre megmutatni hogy mit tudok ott ahonnan kivagtak :c
    de mindenkepp a Fradiban fejezem be a palyafutasomat :)
  • Zséé
    Ti akik ilyen sok gólokat lőttök (kanál, quack)egy meccsen, a góljaitok mennyire változatosak? Vagy van egy bevált góllövési módotok és csak azt csináljátok végig?
  • Palinko
    és ugrottam a Juventushoz :D jól kib. a spanyol csapattal.. de hallgasoonak,rúgtam nekik 2goalt :D most igyekszek a milanhoz :D ahonnan elindultam...
  • Palinko
    én is mentem a spanyolokhoz :D jól összeszedem magam :D lóvét ide :D
  • Kanál
    hat ez a graafschap minden csak nem csapat :P
  • quack
    búcsúmeccsem a Getafeben: (eligazoltam a Man Cityhez)
  • Palinko
    nemlehet a driver? másik gamma megy?
  • Palinko
    ehhez csapat is kell ? ::D:D::D:D:D:D:?D?
  • gabber_saviola
  • Kanál
    uj rekord :P
  • EmIn3m02
    peter baggenhez a code-t adja már meg vki plz mer letöröltem :|
  • SPF
    leszedtem. de kiderítettem, hogy végülis a videókátya hibája miatt nem tudom elindítani ill. eltudom, de lefagy. mindenestre a főmenüben nem látok hozzá editort. kár. ezzel a gammával tuti hogy sokat fogok majd játszani. csak videókartyát kell cserélnem
  • ZsilKEANE
    srácok nekem nem jo hozzá a serial, mért van ez? beirom a nevet,átmásolom a kódot,és nem fogadja el :\ megoldás?
  • csm
    *megát
  • csm
    szedd má le azt a 10 negát
  • SPF
    tehát akkor izgis, meg minden. megnyugodtam.

editor van hozzá?
  • Fyrex
    Kanál jurtha jó vagy grat
  • BlueMaster
    Ha unalmas lenne nem élne ez a totyik... nézd meg milyen játékokat hanyagolunk miatta...
  • szoltan
    nem tudok a játéktól szabadulni...
  • Palinko
    hogy unalmas-e? haha :D próbáld ki,szerintem angyon érdekes.... a másik két kérdésedre meg ez a váalsz: Ne várj sokat egy kis 10 megás játéktól....
  • SPF
    Sziasztok,

Ha jól értem itt arról van szó, hogy valamely mezőnyjátékost kell irányítani. és a karrierjén menedzselni. Nem unalams ez? Én is szívesen játszanék a progival, de sajnops az új LCD mocimmal v'mi nem klappol.

Kérdések:

Az editorban át lehet szerkeszteni a csapatok színösszeállítását? Több hiba is van, pl: a Chelsea zoknija nem kék, hanem fehér, és sorolhatnám. Ezek a pici hibák mindig zavartak.

Lehet ollózni, trükközni? Amúgy a grafika kísértetisen emlékeztet a Manchester United The Double c. játékra még a '90-es évek közepéről. Nekem tetszik. Jó lenne végre kipróbálni
  • Palinko
    jaja ilyet már nekem is sikerült :D
    én meg a Diablot,meg a NFSMW-t is hanyagolom ez miatt :D
  • BlueMaster
    Hihetetlen ez a pali...
  • Kanál
    legizgalmasabb meccs 2#
  • EmIn3m02
    hnn :ð
  • Kanál
    kofi
  • BlueMaster
    Ez nagyon durva GRAT!!!
    Amúgy a játék szerintem is kira most még az FM-et is hanyagolom miatta picit...
  • Kanál
    lenyomtam egy meccset amatoron ^^
  • Kanál

:P
  • EmIn3m02
    mutimá hogynézki a csukád :>
  • Kanál
    Nike + adidasz erdekes parositas :D