871
-
Kanál #256 voz lottem egy 44 yardos szabadrugas golt -
parancsolj... -
Kanál #254 valaki betolna a default player kepet? htx -
#253 én csak 20.210 et érek még de 35.000 át keresek :D mert továbbáltam az Arsenálhoz :D juventuséknál meg sme láttak :D 1600at kapok gólpasszra + gólra is :D -
Kanál #252 legtobb penzt a Palermotol kaptam, legkevesebbet meg a Madridnal, most erek 24.85 millio fontot, de csak 25,121-et keresek :C -
#251 írjunk az EA-nak egy mailt,hogy csinálja meg 3d-be :D csak félek,hogy ezt is elcsesznék... :( -
#250 mennyit fizetnek? én mindég csak egy évre szerződök és mindég emelem a pénzt :D -
#249 looool, ezt a gémet nekem iws ki kell próbálnom :d -
Kanál #248 nam, minidg mashogy mashonnan lovom, attol fugg milyen a gyep :c -
Kanál #247 en meg vissza akarok menni a Lyonhoz vagy a Realhoz vegre megmutatni hogy mit tudok ott ahonnan kivagtak :c
de mindenkepp a Fradiban fejezem be a palyafutasomat :) -
Zséé #246 Ti akik ilyen sok gólokat lőttök (kanál, quack)egy meccsen, a góljaitok mennyire változatosak? Vagy van egy bevált góllövési módotok és csak azt csináljátok végig? -
#245 és ugrottam a Juventushoz :D jól kib. a spanyol csapattal.. de hallgasoonak,rúgtam nekik 2goalt :D most igyekszek a milanhoz :D ahonnan elindultam... -
#244 én is mentem a spanyolokhoz :D jól összeszedem magam :D lóvét ide :D -
Kanál #243 hat ez a graafschap minden csak nem csapat :P -
#242 búcsúmeccsem a Getafeben: (eligazoltam a Man Cityhez)
-
#241 nemlehet a driver? másik gamma megy? -
#240 ehhez csapat is kell ? ::D:D::D:D:D:D:?D? -
#239 -
Kanál #238 uj rekord :P
-
#237 peter baggenhez a code-t adja már meg vki plz mer letöröltem :| -
SPF #236 leszedtem. de kiderítettem, hogy végülis a videókátya hibája miatt nem tudom elindítani ill. eltudom, de lefagy. mindenestre a főmenüben nem látok hozzá editort. kár. ezzel a gammával tuti hogy sokat fogok majd játszani. csak videókartyát kell cserélnem -
ZsilKEANE #235 srácok nekem nem jo hozzá a serial, mért van ez? beirom a nevet,átmásolom a kódot,és nem fogadja el :\ megoldás? -
#234 *megát -
#233 szedd má le azt a 10 negát -
SPF #232 tehát akkor izgis, meg minden. megnyugodtam.
editor van hozzá? -
#231 Kanál jurtha jó vagy grat -
#230 Ha unalmas lenne nem élne ez a totyik... nézd meg milyen játékokat hanyagolunk miatta... -
#229 nem tudok a játéktól szabadulni... -
#228 hogy unalmas-e? haha :D próbáld ki,szerintem angyon érdekes.... a másik két kérdésedre meg ez a váalsz: Ne várj sokat egy kis 10 megás játéktól.... -
SPF #227 Sziasztok,
Ha jól értem itt arról van szó, hogy valamely mezőnyjátékost kell irányítani. és a karrierjén menedzselni. Nem unalams ez? Én is szívesen játszanék a progival, de sajnops az új LCD mocimmal v'mi nem klappol.
Kérdések:
Az editorban át lehet szerkeszteni a csapatok színösszeállítását? Több hiba is van, pl: a Chelsea zoknija nem kék, hanem fehér, és sorolhatnám. Ezek a pici hibák mindig zavartak.
Lehet ollózni, trükközni? Amúgy a grafika kísértetisen emlékeztet a Manchester United The Double c. játékra még a '90-es évek közepéről. Nekem tetszik. Jó lenne végre kipróbálni
-
#226 jaja ilyet már nekem is sikerült :D
én meg a Diablot,meg a NFSMW-t is hanyagolom ez miatt :D -
#225 Hihetetlen ez a pali... -
Kanál #224 legizgalmasabb meccs 2#
-
#223 hnn :ð -
Kanál #222 kofi -
#221 Ez nagyon durva GRAT!!!
Amúgy a játék szerintem is kira most még az FM-et is hanyagolom miatta picit... -
Kanál #220 lenyomtam egy meccset amatoron ^^
-
Kanál #219
:P -
#218 mutimá hogynézki a csukád :> -
Kanál #217 Nike + adidasz erdekes parositas :D