871
-
-
sajna már nemtok!mert kinyomtam vagy lehet még?
köfi -
plusz
-
képet :DDDDDDddddddddddddddd
grat -
4-0 lett de csak egy golom viszont 2 golpassz -
aha épp Magyarország-Horvátország 1-0 a golommal -
nyomod a gémet? -
:DD köci! -
csoki kullancs :DDDdddddddddddddddddd
grat neked is, brutáljóvagy -
grat Gábor
migyep
-
nem szeretem az erpégét -.- -
BK után lehet nekiállok bár most vmi jókis RPG után kutatok ami elfut a gépemen, ha tudsz esetleg dobj meg egy privivel -
köfi fájreksz, te nem tolod? mert így nem tudok gratulálni -.- -
grat Gábor jó vagyol! -
-
távoli bomba -.-
-
mi ez punnyadás? -.- -
grat mindenkinek, jóak vagytok
Gábornak meg szépek a góljai :)
címereket felnyomhatnád :) -
Kanál #445 szepes, es szepes tek ^^ -
-
-
Kanál #442 erdemes atnezni a tabellat, hany nagy nev hianyzik :)
-
Kanál #441 legotbb lott golom pron
-
egyre jobb a lovam,ma is hozott 200 000-ret a konyhára :D -
Kanál #439 meg is lett az eredmenye, ugy lerugtak mint a szar, alig varom mar hogy elmehessek, pedig csak 4 meccset nyomtam de gollovolistan mar 3. vagyok :\ -
:DDDDdddd -
igen,ezt már kipróbáltam mind a kettőt... lehet,hogy rosszul festettem le e képet előttetek... szóval első évemet a Milanba töltöttem,ahol csak tréningeztem... mivel 1 évre szerződetem le,kivágtak.. most vissza szeretnék jutni,de nem hívnak :( igaz most elég rosszul áll a Milan a táblázatban...
kül ha vesztek lovat és nyer,akkor szép cash :D -
Kanál #436 any leauge helyett azt az orszagot valasztos ahova menni akarsz, ha makod van akkor az a csapat hiv -
annak az ajánlatát fogadod csak el... -
#419-re válasz? -
Kanál #433 hat en nem ertem hogy birod ezt az olasz ligat, en lepek kettot es felrugnaklecselezek 6 embert erre jon meg ram 4, mar borzongok tole pedig csak 4 meccset nyomtam, nagy elismeres mindenkinek aki olaszban nyomja, nem valo ez az en brazilos lelkemnek :d -
nah ON, légyszives -
nem megyek innen sehova :P
-
biztos negatív színben ismert ember vagy :] -
Kanál #429 de ha igy folytatjatok akkor 20 percen belul a 600 is meglesz :) -
akkor el is felejtheted, hogy vha is hg leszel
elég 1x , ha akkor nem kapod meg akkor már akárhányat írhatsz..nem kapod meg
nekem elhiheted :) -
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. -
hogy a fenébe tod elérni,ahogy az a csapat vegyen meg,amelyikbe te akarsz menni? -
nem tom még -
Kanál #417 bator, hova mesz tovabb?