871
LETÖLTÉS [verzió: 3.09]

! Visszaolvasás & Kereső !

! Nincs OFF és spam !

• gabber_saviola

• asfa
    sajna már nemtok!mert kinyomtam vagy lehet még?
    köfi
  • asfa
    plusz
  • gabber_saviola
    képet :DDDDDDddddddddddddddd

grat
  • asfa
    4-0 lett de csak egy golom viszont 2 golpassz
  • asfa
    aha épp Magyarország-Horvátország 1-0 a golommal
  • gabber_saviola
    nyomod a gémet?
  • asfa
    :DD köci!
  • gabber_saviola
    csoki kullancs :DDDdddddddddddddddddd
    grat neked is, brutáljóvagy
  • asfa
    grat Gábor
    migyep
  • gabber_saviola
    nem szeretem az erpégét -.-
  • Fyrex
    BK után lehet nekiállok bár most vmi jókis RPG után kutatok ami elfut a gépemen, ha tudsz esetleg dobj meg egy privivel
  • gabber_saviola
    köfi fájreksz, te nem tolod? mert így nem tudok gratulálni -.-
  • Fyrex
    grat Gábor jó vagyol!
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola

távoli bomba -.-

• gabber_saviola

mi ez punnyadás? -.-
  • Fyrex
    grat mindenkinek, jóak vagytok

Gábornak meg szépek a góljai :)

címereket felnyomhatnád :)
  • Kanál
    szepes, es szepes tek ^^
  • gabber_saviola

• gabber_saviola
  • Kanál
    erdemes atnezni a tabellat, hany nagy nev hianyzik :)
  • Kanál
    legotbb lott golom pron
  • Palinko
    egyre jobb a lovam,ma is hozott 200 000-ret a konyhára :D
  • Kanál
    meg is lett az eredmenye, ugy lerugtak mint a szar, alig varom mar hogy elmehessek, pedig csak 4 meccset nyomtam de gollovolistan mar 3. vagyok :\
  • gabber_saviola
    :DDDDdddd
  • Palinko
    igen,ezt már kipróbáltam mind a kettőt... lehet,hogy rosszul festettem le e képet előttetek... szóval első évemet a Milanba töltöttem,ahol csak tréningeztem... mivel 1 évre szerződetem le,kivágtak.. most vissza szeretnék jutni,de nem hívnak :( igaz most elég rosszul áll a Milan a táblázatban...
    kül ha vesztek lovat és nyer,akkor szép cash :D
  • Kanál
    any leauge helyett azt az orszagot valasztos ahova menni akarsz, ha makod van akkor az a csapat hiv
  • quack
    annak az ajánlatát fogadod csak el...
  • Palinko
    #419-re válasz?
  • Kanál
    hat en nem ertem hogy birod ezt az olasz ligat, en lepek kettot es felrugnaklecselezek 6 embert erre jon meg ram 4, mar borzongok tole pedig csak 4 meccset nyomtam, nagy elismeres mindenkinek aki olaszban nyomja, nem valo ez az en brazilos lelkemnek :d
  • gabber_saviola
    nah ON, légyszives
  • gabber_saviola
    nem megyek innen sehova :P

• quack
    biztos negatív színben ismert ember vagy :]
  • Kanál
    de ha igy folytatjatok akkor 20 percen belul a 600 is meglesz :)
  • gabber_saviola
    akkor el is felejtheted, hogy vha is hg leszel
    elég 1x , ha akkor nem kapod meg akkor már akárhányat írhatsz..nem kapod meg
    nekem elhiheted :)
  • gabber_saviola
    # A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    # legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    # a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    # az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    # a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
  • Palinko
    hogy a fenébe tod elérni,ahogy az a csapat vegyen meg,amelyikbe te akarsz menni?
  • gabber_saviola
    nem tom még
  • Kanál
    bator, hova mesz tovabb?