78
Motocross Világbajnokság
-
#38 azért kipróbálnám, de én nem vok olyan bátor mint ők:) -
#37 te kimész? -
#36 A Portugál verseny képei:::
MX1:
MX2:
-
#35 Az Mx 3-as mezőny Május 6-7-én Magyarországon a Nyáregyházai motocross pályán fogja tartani ideji negyedik küzdelmét!!!
Biztos Jó verseny lesz, akit érdekel( ugytünik nem sok mindenkit) jöjjön el legyünk minnél többen!!!!
-
#34 Hétvégi Portugál futam eredményei::
MX1
MX2 -
#33 Ebbe a sportba nem igazán kedvez a hazai pálya, itt minden pálya nehéz és kiméletlen.
Álltalába majdnem mindenhol az első 10 ugyanaz csak a helyezések változnak. -
#32 nahát a spanyol fiúk seholsem voltak a versenyen
-
#31 A hét végén Rendezték a Motocross világbajnokság második futamát, Spanyol országban:
Az első futam végeredménye:MX1
A második futam végeredménye:MX1
Az első futam végeredménye: Mx2
A második futam végeredménye:MX 2 -
#30 Brutális az biztos!!!! -
#29 mindentisztelet ezeké a motorosoké. ilyen vakmerő mutatványokra kevesen képesek... -
#28 Nagyon szívessen!!! Ez egy nagyon komoly sport.
A Németh Kornél(#2) ennek elég nagy szakértője van egy olyan trük amit ő talált ki.Sajnos a nevét nem tudom, de az biztos hogy úgy van, hogy Supermanből a lábaival kalimpál (ezt nem tudom hogy irjam).
Elég szép trükk. -
#27 ezaz, erre gondoltam csak nemtudtam a pontos nevét. thx az infót -
#26 Az amit mondasz cross mocikkal az ugrálás azt úgy hívják hogy: Freestyle Motocross:
Pl: Ő Ronnie Renner Idén megnyerte a Mexicováros-beli FMX-Show-t
Az Adam Raga ő spanyol, jól tudod. Egyébként ezt a Sportot közvetíti az EUROSPORT.
-
#25 hupsz, akkor egy kicsit mellé lőttem. de az nagyon tetszik. meg ami még nagyon jó: van egy olyan sport(bocs a nevét nemtom:S) hogy motocross motorral levegőbe mutatnak be különböző mutatványokat...
ez az Adam Raga, ez nem spanyol. úgy rémlik nekem, hogy az.:S -
#24 Hát igen!! Azt látom benn van a kedvencek között, de nem nagyon pirosodik!!!
Egyébként amit irtál, azt a sportot TRIAL-nak hívják. Egyébként nagyon jó sport én is szoktam nézni..
A Motocross kicsit más. A Trialban akadályokat kell időre teljesíteniük, lábletétel, és időtullépés nélkül. Aki a lábát leteszi hibapontot kap (max5),
ha mind két lába földre ér, akkor megkapja a maximális 5 hibapontot, és nincs értelme folytatnia.
Az időtullépésért is hibapont jár.
Az nyer akinek kevesebb pontja van.
Ez az ember kb 3éve Adam Raga:
-
#23 szervusz. elég nehéz lehet, hogy ennyire nem érdekli az embereket ez a sport. vagy csak lusták írni. hmmm, hát nemtom.
Motocrossból azt szeretem nagyon, amikor nem szabad a lábukat letenni és különféle akadályokat kell abszolválni. az igazán jó. és főleg látványos is.
remélem a másik fórummal több szerencséd lesz... (egyébként hasonló cipőben járok én is a williamses topical... :(:( ) -
#22 Nagyon jó hétvége volt, és fasza verseny. Remélem legközelebb nem csak magmnak irogatok!!!!! -
#21 MX1 2.verseny végeredménye: Stefan Everts nyert !!!!!MX1 Race 2 -
#20 MX 2 2. verseny Végeredménye::MX 2 Race 2 -
#19 MX1 1 futam végeredménye Sebastien Tortelli Nyert::Mx1 Race 1 -
#18 Az MX2 1 futam végeredménye:Result -
#17 Stefan Everts nyerte az időmérőt::
-
#16 Az időmérő végeredménye::: Results -
#15 Holnap Kezdődik!!!!!!! -
#14 Szebusz fönök! -
#13 -
#12 Szerbusz, Isten hozott!!! -
Budaházi #11 -
Budaházi #10 Helósztok
mizu
-
#9 Na remélem holnap már többen leszunk!!! Csá!! -
#8 Helyes hogy szeretsz motorozni!!! De meg kell nézni hogy a nagyok, hogy csinálják!! Egyébként milyen mocid van? Mert nálunk csak a bátyámnak van egy Suzuki Rm125. -
#7 Engem csak maga a motorozás érdekel, ugyanis szeretek crossmotorozni :)) Nézni már kevésbé szeretem :D -
#6 Köszönöm szépen remélem beindúl! Legalább egy ember irt már ide. -
#5 látványos sport. szeretem, bár annyira nem vok ismerős benne, h ki kicsoda. sorry ezért. sok sikert a topichoz bajtárs... -
#4 Egyébként ha valaki nem tudná az ABMOteurs Március 2-án 12:00-kor élőben közvetíti az MX1-et, 15:00 MX2-öt. Halrá Everts!!!!
-
#3 A sport szépségei:::
-
#2 Németh Kornél csak az idény felénél kapcsolódik be sérülés miatt!
Ráadásul ellopták a tavalyi verseny motorját és két edző motort. Hát nem jó kezdés!!!
-
#1 Hétvégén indul a motocross Világbajnokság. Várom a hozzászolásokat a témával kapcsolatban! Előre is köszi.