18
Vonalábrás molekulák készítése
-
#18 Fejlődtem :)))
-
#17 Példáúl ilyenket lehet vele csinálni:
\inzulin\ -
#16 nem kell hozzá fizetni!
A menüsor valamelyik alpontjában vagy egy olyan h 3D view...
És miután megcsináltad a moleket katt rá és ott is van...
Van egy csomó nézet, próbáld ki mindet és szólj ha valamit nem értesz, szívesen segítek! =)
nagyon komoly progi... -
#15 egyenlőre megnézegettem a tutorialokat, mit lehet csinálni benne de nem semmi, és ingyenes is... márcsak a 3D-s részlegét nem értem, hogy ha 3Dben is szeretném ezeket megnézni ahhoz már fizetős kiegészítés kell? -
#14 Na és mit sikerült benne összehozni? =)
én megalkottam az inzulint :) -
#13 köszi! -
#12 ...de lehet h már belinkelték...:S
mindenesetre ez egy új verzió... -
#11 mivel segítettél a reklámzenéknél, én is segítek =)
egy pár éve én is pont ezt kereste és meg is találtam nagynehezen:
Chemsketch 10.0
Ha nem menne akkor regelj ITTés megadja a progi linkjét egyből, miután elfogadod az EULA-t!
várom a fejleményeket....=) -
#10 Én fórumcíelkúró vagyok béismerem!
Egyébként nem Oblivionozok MW meg szaggat a gépemen :Ö
Google-n kerestem de eszerint nem vagyok olyan ügyi mint te mert találtam ilyeneket mint RasMol meg CueMol de egyik sem olyan mint ami nekem kellett! De végre megvan a ChemDraw a perfect progi köszi az összehasonlítós linket,arra pl nem találtam rá... lehet béla vagyok.
A fórumot meg azér is nyitottam hátha vki elvetemül szintén keresett ilyen progikat és van vmi jó kis tippje. Google csak 1000 lehetőséget ad az igazán jó progik tippjét itt kapod a fórumban. PÁNYIMÁJETYE? Nu já ócsiny rád. -
Loco #9 Fórumcím-elkúró-e vagy
A másik: odaírod a profiloba, hogy hobbi: gépezés. És képes vagy topikot nyitni, mert életedben nem használtad a google-t? Mi az haragot gépezel? Gondolom napi nyolc órában oblivionozol vagy nfsmw.
Google -
#8 Ezzel klónozni is lehet ? -
Nuki #7 óóó ez az ISIS/Draw nagyon finoom -
Nuki #6 nem gondoltam volna hogy vannak más ilyen elfajzottak is akiket érdekelhet ilyesmi...hmm.."müvészet" ;D -
#5 Még egy cikk -
#4 Némi Google segítség felhasználásával találtam számodra ezt az oldalt, ahol fel van sorolva egy rakat ilyen program. -
#3 igen a másik pont, hogy a vonalakat meg mindent nem ceruzával kívánom megrajzolgatni, forgatni stb egyenként... remélem van ilyen program! mint a wordnek az a kiegészítése hogy tudsz egyenleteket gyártani gyökjel törtek stb. azt se paint-el huzogatják... -
#2 paint, coreldraw, photoshop pl? -
#1 Hello!
Olyan programot keresek amivel egyszerűen tudok molekulákat készíteni vonalábrában. De mindent én szeretnék megszabni, pl milyen atomok vannak benne stb. Biztosan vmivel csinálták ezt a képet is:
Pontosan erre lenne szükségem. Nem kell 3Ds modell meg mitoom csak ilyen 2Ds vonalábrákat tudjak csinálni. Olyat amilyet akarok.
Kösz!!