18
Vonalábrás molekulák készítése
  • TommyC
    Fejlődtem :)))

• TommyC
    Példáúl ilyenket lehet vele csinálni:

\inzulin\
  • TommyC
    nem kell hozzá fizetni!
    A menüsor valamelyik alpontjában vagy egy olyan h 3D view...
    És miután megcsináltad a moleket katt rá és ott is van...
    Van egy csomó nézet, próbáld ki mindet és szólj ha valamit nem értesz, szívesen segítek! =)
    nagyon komoly progi...
  • Hixer
    egyenlőre megnézegettem a tutorialokat, mit lehet csinálni benne de nem semmi, és ingyenes is... márcsak a 3D-s részlegét nem értem, hogy ha 3Dben is szeretném ezeket megnézni ahhoz már fizetős kiegészítés kell?
  • TommyC
    Na és mit sikerült benne összehozni? =)
    én megalkottam az inzulint :)
  • Hixer
    köszi!
  • TommyC
    ...de lehet h már belinkelték...:S
    mindenesetre ez egy új verzió...
  • TommyC
    mivel segítettél a reklámzenéknél, én is segítek =)
    egy pár éve én is pont ezt kereste és meg is találtam nagynehezen:
    Chemsketch 10.0

Ha nem menne akkor regelj ITTés megadja a progi linkjét egyből, miután elfogadod az EULA-t!

várom a fejleményeket....=)
  • Hixer
    Én fórumcíelkúró vagyok béismerem!

Egyébként nem Oblivionozok MW meg szaggat a gépemen :Ö
    Google-n kerestem de eszerint nem vagyok olyan ügyi mint te mert találtam ilyeneket mint RasMol meg CueMol de egyik sem olyan mint ami nekem kellett! De végre megvan a ChemDraw a perfect progi köszi az összehasonlítós linket,arra pl nem találtam rá... lehet béla vagyok.

A fórumot meg azér is nyitottam hátha vki elvetemül szintén keresett ilyen progikat és van vmi jó kis tippje. Google csak 1000 lehetőséget ad az igazán jó progik tippjét itt kapod a fórumban. PÁNYIMÁJETYE? Nu já ócsiny rád.
  • Loco
    Fórumcím-elkúró-e vagy

A másik: odaírod a profiloba, hogy hobbi: gépezés. És képes vagy topikot nyitni, mert életedben nem használtad a google-t? Mi az haragot gépezel? Gondolom napi nyolc órában oblivionozol vagy nfsmw.

Google
  • vaaa
    Ezzel klónozni is lehet ?
  • Nuki
    óóó ez az ISIS/Draw nagyon finoom
  • Nuki
    nem gondoltam volna hogy vannak más ilyen elfajzottak is akiket érdekelhet ilyesmi...hmm.."müvészet" ;D
  • Dj Faustus #5
    Még egy cikk
  • Dj Faustus #4
    Némi Google segítség felhasználásával találtam számodra ezt az oldalt, ahol fel van sorolva egy rakat ilyen program.
  • Hixer
    igen a másik pont, hogy a vonalakat meg mindent nem ceruzával kívánom megrajzolgatni, forgatni stb egyenként... remélem van ilyen program! mint a wordnek az a kiegészítése hogy tudsz egyenleteket gyártani gyökjel törtek stb. azt se paint-el huzogatják...
  • Lacee
    paint, coreldraw, photoshop pl?
  • Hixer
    Hello!

Olyan programot keresek amivel egyszerűen tudok molekulákat készíteni vonalábrában. De mindent én szeretnék megszabni, pl milyen atomok vannak benne stb. Biztosan vmivel csinálták ezt a képet is:

Pontosan erre lenne szükségem. Nem kell 3Ds modell meg mitoom csak ilyen 2Ds vonalábrákat tudjak csinálni. Olyat amilyet akarok.

Kösz!!