1131
-
#850 -
#849 Uh, szóval az a külső progi lenne. Én hiába tettem fel, mégse jó. Mind1, igy is végig lehetett menni a pályán. Bár a végén leszidott.. :D De mind1, nagoyn jól nézett ki az egész :OOO
most jöhet a következő.
de jó hogy én mint aki szüzen vet 2014-est nincsennek benne a pl 2012-es pályák... remélem azzal a bizonyos verzióból ki tudom másolni és betenni. ha nem, akkor az kimarad. :( -
#848 sikerült megszereznem ezta pályát (mozdonyt/feladatot stb.) de az a gondom hogy nekem senki se dumál a játékban, illetve olyan mintha nem lenne automatika, nem ugy mint a videóban.
Lehetséges, hogy hiányzik még valami fájl vagy cucc,vagy be kéne valamit kapcsolni a mozdonyban? -
#847 Neked hogy-hogy magyar feliratos? -
#846 Hanburg to Hannover pályán hogyan tudok free roamba menni? -
#845 Hátha valakit érdekel. Trainz simulator 2012 és 8 DLC 3,49€-ba kerül. A játékban van multiplayer és magyar pálya (Nyíregyháza-Debrecen), illetve sok magyar gépet is letölthetünk hozzá. Itt a link. -
30 perc múlva elérhető a :
Neue Strab Béta 2 és a Konstal 105Na Béta - Egy Béta Utazás
-
#843 Köszi,most nappalos vagyok ,de este megpróbálom,hogy sikerülni fog e? -
#842 Berlin 1.1 és 1.11 nem tér el pályanevekben
de az 1.0 más pályaneveket használ ...
játék indít majd F2 megnyom ,itt cancel ezt követően ESC ,a felugró ablakban World-Editor majd amikor betölt kicsusszanóablak a bal-felső sarokban ,ott a narancssárga vonatjelre kattintva eléred a Pályaszerkesztőt ...
Vagy a Főmenüből Editor Pálya kiválaszt Scenario-Editor ,itt kiválasztod a feladatot és Scenario-Edit ,majd lehet kutatni ...
Sok türelmet hozzá !!! -
#841 Te,hogy tuttad elindítani?Azt olvastam a videód hivatkozásánál,hogy szerkeszteve,de hol és mivel?A 797 alatt van a videó ,azért arra írtam a választ előbb -
#840 virtualRailroads ahol feliratkozhatsz a hírlevélre vagy minden nap betérsz és a kezdőoldalra .Itt ,ha van találsz HotSales hirdetést . -
#839 ilyenkor a hiba okozója a Pályaverzió eltérés ,vagyis a feladatot még a korábbi verziójú Pályához készítették ,ahol például egyes vágányok neveit átnevezik és ilyenkor nem találja a feladat az útvonalat . -
#838 van rá mód, hogy az ilyeneket "olcsón" be lehessen szerezni? :) -
#837 Ennél az IC mentesítésnél mikor tőlti be a pályát akkor megjelenik az editor és egty fekete ablakbaegy párszor egymás alatt ilyeneket írkál ki
"Consist Builder Can't load rail vehicle -vR Bpmz IC"
A Bpmz helyett bvan benne Wrmz Apmz is!
Itt mit ketll csinálni,zonkívül hogy gndolom szerkeszteni kell a consistot?Ha jól tippeltem akkor azt hol és hogyan? -
#835 Londonban játszottam, de asszem rájöttem hogy mi baja volt már. -
#834 A Holiday Express szerű kiadások korlátozott ideig kaphatóak .A kézikönyvben biztos ír róla hogy mikor mit kell tenni .
még mindig nem írtad le ,hogy melyik országban vonatozol és ,hogy hol kell a segítség . -
#833 tudom hogy kell lassítanidelegalább a kis előnézős térképen jelezte, demost semmitnem jelez.
karácsonyis pályát le lehet még szedni, vagy ezek mind fizetős dlc-k? :( -
#832 mert lassítani is kell ,van egy leírás ahol meg van adva hogy milyen jelzés mit jelent és hogyan kell reagálni ...
mindig lassítani kell ...
ez melyik ország ...
mert nem csak Q van ... -
#831 na valamelyik kampányba megyek (könnyü), de néha sípol gondolom az éberségi, én hiába nyomogatom a Q-t, a vonat megáll.
-
bgabor #830 Megvettem én is, régóta fenem rá a fogam. Amúgy ennyire processzorérzékeny, 2.5gigás Core2duoval ne is próbálkozzak vele? Nem baj, mondjuk tud várni amíg lesz pénzem új gépre. :D -
#829 hát megvettem, már szedi is lefele. jó mert tele van dlc-vel :D -
#828 ez most mi ?
-
#827 Köszönjük a vásárlást!
Rövidesen elküldjük a nyugtát emailben.
-
elnézést egyenként külön külön ,csomagban pedig 41,99 Juró
-
ettől kevesebb már nem lesz ...
a csomag eredeti ára 100 Juró
és most mind ez 7.99 Juró
-
#824 multkor mennyi szokott lenni? mert erősen akaradzik a vásárlása :) -
Train Simulator 2014: Steam Edition vásár
81 % -os kedvezmény a Steam -en -
#822 Váljatok szakértővé !!! Jó utazást !!! -
#821 Sziasztok a virtualRailroads március 16. -ig a BR 103 vonatcsomagjaira kedvezményt kínál ami 10 Jurót jelent Vonatcsomagonként és ezzel egy időben megjelentette a BR 103 Turistik verzióját ,ami 12,95 Juróért megszerezhető a hivatalos 19,95 Jurós ár helyett.
103 Sale at the vR Shop!!
From today 13th March until Sunday
16th March you can buy every single
103 package for a reduced price.
So if your collection is not complete
visit the vR Shop until Sunday.
The discount rules for the BR103
when buying more than one package
is not valid until Sunday. -
#820 · BerlinTrains -
#819 BerliTrains S-Bahn BR481 v1.2
-
precise #818 -
Mivel nem tudom hogy jártok e ezen az oldalon ezért megosztom itt a Villamos pálya béta elérhetőségét Straßenbahn Map DOWNLOAD-BETA
-
Megjelent a Versystem 4.002 S25 - Henningsdorf gyorsvasút Feladat hangosbemondóval együtt ...
-
#815 nincs mit -
#814 ezt az oldalt nem ismertem ... kössz a tippet !!! -
#813 Köszi,így már jó lettMink már minden mást beírtunk...
Ismerted ezt az oldalt? -
#812 a válasz 25/12 azaz December 25. -e
24. -e szenteste -
#811 ez ez lenne a TS2014 -
#810 itt lenne egy jó kis oldal úgy nézem sok letőltéssel és ingyenesk.Regisztrálni viszont nem tudok,alul a kérdésre adott válasz sose jó a karácsonyra.Már a lányommal is próbáltuk,pedig Ő elég jó angolos.Ha valakinek sikerül akkor ossza már meg hogy ment