1131
-
#49 meg fizetés is :o)
egyébként jópár kép meg videó látott már napvilágot többfelé, csak szét kell nézni .
ja és tessék felíratkozni a hírlevélre, jó zsíros pdf-et küldenek sok érdekes infóval . -
#48 Én már nagyon várom!
Tényleg jön már márciusban???
Fincsi hónap lesz,jön a Silent Hunter 4 is :) -
#47 Hi!
Csak tájékoztatom a kedves olvasókat, hogy ez a játék márciusban jelenik meg, és tavaly okt. óta egy üzenet se érkezett ide(uj téma erről nincsen.).Ahogy nézem a többi fórumban, a megjelenés elött 4-5 hónappal tucatnyi hozzászólás szofot érkezni(nem is beszélve a megjelenés után)...Egy kicsit fel kéne dobni a fórumot, csak azt nem tudom mivel....annyi ujdonságot azért tudok, hogy a mozdony fülkéje 3D-ben lesz pompázva...azaz nem ugy mint az msts-ben, hogy csak jobbra, balra és előre lehet majd nézni... -
#46 "egy valamit viszont számomra érthetetlen módon kihagytak: nincs és nem is lesz éberségi"
Ennyit a szimulátorról ...
-
#45 azért kár -
#44 -
#43 Upsz, link lemaradt! ITT -
#42 Nem lesz demó egyenlőre Ellenben itt egy beszámoló a Brüsszeli Simware Simulator Show 2006-ról, ahol már kint volt egy pre-alpha demó! -
#41 Bár fura hogy ennyivel hamarabb lesz a demó -
#40 Köszi!
A tavasz az már gond -
#39 Jó hír: Kb 2 hét múlva játszható demó!
Nem jó hír: Megj. kb 2007 tavasza -
#38 magyarul? -
#37 Pontosabban:
Rail Simulator demo version will be available to play with at the Aldershot Model Show on October 14th-15th.
UKTrainSim will be providing us with a space in which to show Rail Simulator, and Matt Peddlesden will be there as well as two of KRS team members to talk about the demo! As usual, the UKTrainSim team will be running the stand and demonstrating the latest on Microsoft Train Simulator and also showing the huge range of MSTS add-on material that is available for download from their website.
We would like to thank the UKTrainSim team in advance for hosting us, and look forward to the weekend show! -
#36 Kuju’s Rail Simulator to go to the Farnham and Aldershot Model Show!
Surrey, UK. September 29th, 2006
Rail Simulator demo version will be available to play with at the Aldershot Model Show on October 14th-15th. -
#35 hi!
jól néz ki a graf
amint látom remélhetőleg jobb lesz a msts nél de a legnagyobb hangsulyt szerintem az utasokra fognak forditani(de legalább nem bábuk lezsnek......amugy van még mit rajta javitani(igaz fél év mulva jelenik csak meg).... -
#34 Jó angolos igazán jelentkezhetne ideés mi is informáltabbak lehetnénk -
#33 off
én megvettem a simát meg a 2004-et (mert hogy ígérték az utasokat - máig nincsenek leszámítva egy közbenső pacht), aztán óvatosabb lettem és a 2006 előtt előbb tájékozódtam így hál' Istennek arról lemondtam. (le sem töltöttem)
Peccshegyek, be nem váltott ígérgetések, kártya nélkül 3 Kb-os letöltés etc. Úgyhogy elegem lett az @uranból.
Azért várom ezt. "Játszani szeretnék mostan."
Másrést minden tiszteletem az elszántaknak...
on -
#32 Huh,a sima trainz elég érdekes játék volt :)
Mentél 120 km/h-val,tolatásra húztad a csúszkát,és 0 féktávval rögtön süvített hátrafelé :)
A 2004 és a 2006 az már jó. -
#31 ha a train simulatort keszito banda heggeszti ezt is, akkor ugyis orrverzesig moddolhato lesz, lehet javitgatni/atalakitani boven.. -
#30 Igen abból van, de minden villamos vontatógéppel rendelkező cég utasításában bennevan .
Nem mindegy, hogy tolja vagy húzza, nem mindegy hogy hova esik ha törik, nagyban függ a felfüggesztéstől . -
#29 Ha jol gondolom, ez a mav utasitasa, mondjuk nyilvanvalo, hogy a hatsot celszeru uzemeltetni, mert ha vmi gebasz van, nem szantja vegig a mozdony tetejet...
Meg ha jobban megnezzuk, ezeknek az einholm rendszeru aramszedoknek is olyan a kialakitasa, hogy sikit az altalad vazolt uzemeltetesi utasitasert...
-
#28 E/1 sz. utasítás
A vontatójármű személyzet részére
3.3. Vonattovábbítás közben a villamos mozdony menetirány szerinti hátsó áramszedőjét kell használni. Ettől eltérni csak tolatási mozgás közben és akkor szabad, ha a menetirány szerinti hátsó áramszedő használhatatlan.
Egy vonatban közlekedő több villamos mozdony közül csak kettő áramszedője engedhető fel. Kivétel a kettőnél több egységből álló BDV villamos motorvonat. -
#27 A Trainzben mennyi hiba van ennyi év után?
Persze ez más jellegű játék lesz. -
#26 Igen úgy látom ez tényleg Játék lesz úgy, hogy nem kell mérnöknek lenni. -
spy803 #25 Miért lenne a rossz pantográf fent? Teljesen mindegy, hogy melyik van fent. -
#24 Azért a hibákat is vegyétek észre ... a gőzmozdony 'repül' amikor a hídon megy át, és BR101-en is rossz pantográf van fenn . Bár gyermeteg dolgok, de igencsak szemet szúr . -
#23 Huh, ez aztán nagy játék lesz! A legjobb, hogy vannak emberek, akik rendesen mozognak is! Szuper! Végre nem kisértetállomások vannak, vagy bábuk! Csak így tovább, azt mondom! :) -
#22 Na ezt nagyon várom, játékosként meg fogja enni a TR2xxx-eket -
#21 link neve - első KRS videó (14,1 Mb) -
#20 Off on..
Azért állította le a Black 2 fejlesztését is az EA ugye? Állítólag határozatlan időre, de legalább fél évre..pénzügyi gondok miatt..ezt a marhaságot!
Off vége -
#19 Reméljük.
Bár az nem világos mikor a fejlesztésre kiadtak egy csomó pénzt,mikor pedig kaszírozni lehetne miért hagyják veszni.
Az első rész pedigh nagyon jó főleg a magyar pályákkal és vonatokkal. -
spy803 #18 Nem tudom, már játszható állapotban van, fél év alatt még rengeteget lehet javítani. Mellesleg a TS2-őt a Microsoft állította le, megjelenés előtt 2 héttel, mondván nem lát benne elég pénzt. :( Az EA-nál nem szokott ilyesmi lenni. -
#17 Hát az elmenne,csak nehogy odajusson ahova a TS.2.
Kár érte! -
spy803 #16 2006 karácsony, de vannak pletykák 2007 tavaszról is. Gépigény még nem tudható, de 512Mb Ram, és egy 128Mbos DX9-es VGA az tutira kell! -
#15 Megjelenés mikor lesz? -
spy803 #14 Megnyugtatlak: NEM
A GC-n megjelent pár videó és kép, igaz, nem hivatalosak, hanem a kiállított demóról készültek, de elég igéretesek!
Videók és képek
Némi halovány fény azért megvillant. :)
-
#13 Ez is úgy néz ki eltünt a feledés homályába -
spy803 #12 Pótolom a lemaradást!
Bemutatták az első fezetőfülkét! (tuti render) link
Videó a pályaépítésről (lényegesen könnyebb mint a Train Simulatorban volt anno)link
A játék támogani fogja az AGEIA PhysX -et (öröm bódottá) link -
spy803 #11 A második vonat is bemutatásra került (sajna nem a combino )kép1 kép2 kép3 kép4 kép5
Két darab 2250 lóerős 12 hengeres dízelmotor hajtja. 1976-ban kezdte meg a szolgálatot a 125 mérföld/óra sebességű Paddington-Bristol vonalon. 1987-ben svájci SIG forgóvázakkal 148,5 mérföld/órás rekordot állított be, ami a dízelmotorvonatok sebességi rekordja is egyben.
-
#10 ez kiadótól függ
pl. az EA-nál sosem a valódit látjuk, mert az ea az szutyok (szvsz)