1131
-
#129 A procyon elszáll összeférhetetlenségi hibával, igaz nem daemon pro van, hanem csak sima 4.10-es, a hatred kékhalál. De majd otthon megnézem mert ez a gép nem valami világbajnok főleg vidkari terén:). -
#128 nekem HATRED -
rgida666 #127 Melyik verzió: Hatred, vagy clonedvd-Procyon? -
#126 csatlakozom...nálam is kékhalál xp sp2-vel... -
rgida666 #125 Hát ez kezdetnek nem rossz:)
-
#124 ráadásul a képernyő illesztőprogramot úgy szétkúrja, hogy csak újraindítás után áll helyre! -
#123 hát gyerekek elindítom, jó menü meg minden, mondom vonatozzunk egyet, erre kb 5 perc töltögetés után 2 másodperc kék képernyő és hiba miatt leáll! nagyon nagy :) -
#122 thx -
#121 de kibaszott hosszan telepít.... -
rgida666 #120 Sajnos csak holnap jutok hozzá, ezért majd valaki írja már meg a tapasztalatait: fizika, hangulat, játékmenet...
Köszi. -
tzsoltika #119 Processor: Intel P4 2.0 GHz or AMD Athlon XP 2400+
RAM: Windows XP SP2 (512MB), Windows Vista (512MB)
Video Card: 128 MB 3D Graphics card (Nividia 7xxx or above) with Vertex and Pixel Shader (VS/PS) Capability
Drive: CD-ROM drive -
rgida666 #118 Rendszerkövetelmény:
Intel Pentim 4 - 2 GHz processzor
DirectX 9 kompatibilis videókártya 128 Mbyte memóriával
512 Mbyte memória
2 Gbyte merevlemez terület
Microsoft Windows XP operációs rendszer -
#117 hi.
tudna vki gépigényt mondani a játékhoz????
THX előre -
#116 már én is! -
#115 már szedem is! :) -
rgida666 #114 Már egy pénzes oldalon is megtalálható. -
rgida666 #113 -
tzsoltika #112 torrenten már lehet tölteni a Hatred verziót. -
rgida666 #111 Nem tudom mire hasonlít, a képek alapján jónak ígérkezik. Tetszenek a téli képek.
képek -
#110 Szerintem kevered a Trainz-el mert a Trainz-re tényleg nagyon hasonlít.
TS meg így néz ki:
Persze ezek a képek magyar pályákról származnak magyar vonatokkal úgye az eredeti pályák és járművek még ennyire se szépek :) Ennek ellenére elvagyunk már vele pár éve :P -
#109 jó, a vezetőállás tényleg szebb meg a víz is hatásosabb, de a környezet emlékeim szerint ugyanez! (aztán lehet csak régen játszottam már a train simmel :D ) -
#108 Szerinted a TS így nézett ki:
-
#107 Ember te megnézted a képeket nem egy nextgen graf. de a TS-nél 100x szebb ami nem is csoda mert a TS 5éves. -
#106 hát a képeket elnézve a grafika ugyanaz mint a train simben, semmi ujítás! Egy ilyen játékért rengeteg a több mint 11 ezer ft! -
#105 Megvásárolható 11 400 forintért
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=34708 -
#104 Hopp :D Bocsi -
GPx8 #103 Mármint jobban mint a képek... -
GPx8 #102 Engem inkább azoknak a véleménye érdekel, akik már kipróbálták és játszottak a MSTS és Trainz játékokkal is. -
#101 remélem hamarosan lehet belőle látni rendes képeket akkor, mert elég vérszegény volt az információ mennyisége eddig... -
spy803 #100 Azóta csúszott 12. -re! -
GPx8 #99 Aki előrendelte itthon, ma kapja meg!
Információ -
#98 ott csak azt irjak, hogy oktober 5-en megujult a weboldal :] -
#97 Mert a legutolsó információim szerint (hivatalos oldalon ) 5-én jelent meg. Na mindegy akkor. -
#96 Meg se jelent meg (amazon.com elorendelesi oldala szerint oktober 12-en jelenik meg), hogy lenne mar meg barkinek is? -
#95 Megvan valakinek egyáltalán a játék? Ha igen, akkor írjon valamit róla, könyörgöm! :) -
#94 Lassan nekik mész. -
kalker #93 Hogy lehet vagont kapcsolni a vonatokhoz az msts-ben -
GPx8 #92 De. Majd ha megjelenik végre! -
#91 Valaki tud valami linket ahonnan le lehetne tölteni ezt a játékot? :) -
#90 Naon várom.