1131
-
#769 persze betudom ezt annak hogy nem origi, meg 2012-es, na majd ha akciós lesz az új, akkor lehet megveszem.
nincs valami mod, amivel akár ketten is lehetne játszani? mekkora lenne már a váltókkal meg miegymás úgy szenvedni hogy közbe egy társunk ugyanazon a pályán játszik, esetleg segít igy minket. :D -
#768 megoldottam ugy, hogy az elején még kiválasztható az a vonat. igaz igy a pálya eleje nem, de nem is baj, mert igy pont jó nekem :)
viszont elszomorit, hogy hiába mentési lehetőség, már a harmadik 3 órás pepecselésemet kezdem újból, mert meg vagyok állva, úgy is mentettem, de betöltéskor azt hiszi száguldozik és egyből kisiklással game over.
vagy ha nem ez, akkor valamilyen idióta hibaüzenettel dob ki betöltéskor... :(
-
lovet #767 (És igen, minden a readme-ben szereplő asset telepítve van....) -
lovet #766 Hello!
Ezt hidd el mind megtettem, beállítottam az útvonalat, a megállókat, a végcélt, elmentettem, majd betöltés után látom a térképen hogy bizony a váltók fele rossz pozícióban áll....
Úgy módosítottam rajta, hogy készítéskor az útvonalba eső összes váltót beállítottam manuálisan, így a vonatot végig tudom vinni úgy, hogy nincs egyéb forgalom.
Viszont ezt nem akarom megtenni mindig. Arra gondolok hogy a váltók tulajdonságainál lehet vmi hogy csak manuálisan lehessen állítani, ezt viszont nem tudom hogy kell átállítani, hiába próbálok a word editorban garázdálkodni.... -
© akyyy
1. szerintem sehogy ... át nem ugorhatsz oda ...
2.ez sem elérhető ,ha csak nem a szabd kamera nézet el nem ér odáig , a 8 gomb megnyomása után kezelhető az irány gombokkal ...
© lovet
ezt sokáig tart leírni és elmondani is ,erről kell egy videót készíteni ...
a feladat szerkesztőben menetrendet kell készíteni a mutató kéz azt jelenti ,hogy az adott ponton meg kell állni a piros zászló pedig azt hogy azon a ponton át kell haladni ,ami azt eredményezi ,hogy a váltók átváltanak automatikusan ...
ehhez leteszed a feladat(scenario)szerkesztőben a kívánt mozdonyt ,vonatot az indulási vágányra és a bal felső oldali kiugró ablakban .Ott kiválasztod a kék mozdonyvezető fejet ,majd rákattintasz a mozdonyra amit vezetni akarsz ...
A jobb oldalon elnevezed a mozdonyt mondjuk "Játékos mozdonya" névvel .és ezután a bal felső oldali kiugró ablakban van egy fehér piros teli kör vagyis a menetrend ...
Itt felugrik egy ablak és ott kell először a végállomást megadni ami egy kék négyzet és a belőle mutató narancsszínű nyíl ,majd legördülőmenü és célállomás kiválaszt feladat(scenario) elmentése ...
Amikor ez megvan ,jöhetnek az útvonal és megállópontok (lásd fent)mentés és lehet vezetni ...
egyenlőre ennyi ,ha van igény készíthetek videót is ...
A Train Simulator 2012/2013/2014 Csatornám -
lovet #764 Hello!
WCML London & Midland-on próbálok scenariot készíteni, de sehogy sem tudom elérni hogy a váltók automatikusan beálljanak. Hol kell ezt orvosolni?? (Word editorban??) -
#763 Szabad módban hogy lehet kilépni a vonatból?Az megvan hogy duplán kattintok egy másik vonatra, úgy abba ülök bele, de ha az a vonat monjduk a térkép egy teljesen másik végébe van, akkor abba hogyan tudok beleülni? -
#762 free módban hogyan tudok olyan vágányra rámenni, ahol nincs kitéve váltó?
2D-s térképen nem tudok váltani?
2012-esról van szó:D -
#761 az elméletileg egy másgnes és a velejáró lámpa vagy szemafor jelzéshez van párosítva az F3 vagy F4 pulton olyankor egy nagy felkiáltójel felugrik és akkor kell lenyomni a Q -t
olyan mint a PZB de kezdetleges ... nem is tud felgyorsulni ezt írja a manual is .
mert nagyon lassan gyorsul fel 75 mérföld per órára ...
van az F3 és az F4 pulton egy négyzet felkiáltójellel ami szürke azt kell nézni amikor fekete sárga csíkos akkor kell nyomni a Q -t ... -
#760 nem megy gyorsan, el se éri a megengedett sebességet, mert elég nehezen gyorsul fel :D
van mikor sima hangjelzést ad, aztán semmi, és van amikor sipol szirénázik meg jelez az a sárga éberségjelző is a kijelzőn, amire ha nem nyomok Q-t, akkor bizony elkezd megálni a vonat, és ezt a folyamatot meg se tudok akadályozni, bármelyik kart huzhatom akárhova, visszaugrik amig meg nem áll teljesen a vonat :( -
#759 így megtalálod a manual -ban :Great Western
Mainline
nem kell válaszolni a bugásra csak be kell tartani a sebességkorlátot ...
mert akkor kényszerfékez a mozdony ...
váltani a vezetőállások között pedig Ctrl+ó és ez után pedig irányváltót az ellenkező irányba váltani ...
ennyi
a hangjelzés pedig csak hangjelzés ,nem kell mást csinálni mint betartani az aktuális sebességet ...
a manual -ban benne vannak a jelzések jelentései is ...
jó utat !!! -
#758 Oxford to Pannington pálya.
Return Ticket nevü "küldetése"
Class 166 DMU FGW White vonattal.
Remélem jól írtam le :D
Nincs sehonnan leszedve mert nem tudom honnan lehetne letölteni dolgokat amik jók, Egy valamit találtam de az nem indul el, mert csak feketeség fogad meg hibaüzenet, de most ez nem lényeg
-
#757 küld el a feladat linkjét és megnézem mi a baj ??? -
#756 milyen vonat,mozdony melyik útvonal és honnan szedted le a feladatot ?
Ctrl + ó és ü > amikkel lehet a vezetőállások között váltani !
ha két mozdony van akkor négy vezetőállás van ha csak egy akkor elméletileg három vezetőállás van .kettő a mozdonyban és egy a vezérlőkocsiban .
ha valami pro cuccot használsz ott Ctrl+9 ami bekapcsolja a távvezérlést ... mint a virtualRailroads ExpertLine cuccoknál -
#755 bár amit most csinálok ott nem nagyon értek pár dolgot. azt irja hogy kövessem a menetrendben található időpontokat, meg kell álni pár helyen aztán a vége londoni állomás, ahonnan visszafele szintén meg kell álni pár helyen. a gond az, hogy mikor elindulok visszafele, akkor a belső nézet a hátsó kocsi "marad", és nem látok előre csak visszafele tekintek. van gomb amivel beülhetek az első kocsiba, de nem azt kezelem, illetve nem tudok kihajolni az ablakon, pedig ugy szeretek vezeti mivel ott egérrel lehet jól zoomolni, meg nem akad annyira, mint a többi nézetben. meg ha éberségjelző jelez, nem is hallom, mert nem a rendes, első kocsiba ülök ahol van hangjelzés is.
amugy ezutobbi rossz, mert ha külső nézetbe vagyok szintén nem hallani, csupán van 2 másodpercem hogy észrevegeym a jelzést, azt ha nem veszem észre, megáll a vonat.
ezen a pályán pedig nincs is menetrendt, mert csak azt jelzi ki hogy kb mikorra fogok megérkezni.
valami return ticket a pálya neve asszem -
#754 a 2012-eshez van kezdetleges magyarítás (bár őszintén elég szar forditás) küldetések nincsennek lefordítva, de ki lehet nagyjából találni. amit meg nem, akkor jöhet a fórum :D -
#753 valaki tud olyan railworks-ös játékot ami magyar feliratos? -
#752 Lenne pár kérdésem a Railworkd 3 trainsim 2012-vel kapcsolatban.
Egyrészt azt tudni kell hogy sajna a virágbolti verzió van meg még csak. Tervezem megvenni a legújabbat, de majd akkor ha megint akciósan jó olcsó lesz Steamen. jelenlegi áronnem éri meg főleg hogy multi sincs ugye benne.
Leltem egy oldalt, ahol a déli pályaudvar van benne, meg a kelenföld, de azt irja kellenek hozzá az alapdolgok is, amiket az új részekben dlc formájában lehet csak elérni.
a 2012-höz is kell, vagy nem? illetve hogyankéne beletenni?
másrészt simán csak ebben a játékban melyik scenerió ami jó? menetrend szerint akarnék közlekedni, hogy jó sok helyen keljen megálni, illetve az sem ártana, ha valahol a váltókat is kéne kapcsolni.
tutorialban meg van olyan, ahol egy vonattal kell beállogatni 3 vágányra, felcsatolni különböző vagonokat, meg meg is kell tankolni. csak az a baj hogy ezt kb 5 perc alatt meg lehet csinálni.
egy ilyesmi se lenne rossz, csak kicsit hoszabban. hogy fel kelljen szedni a különböző vagonokat, aztán elmemnni jó messzi, ahol leválasztani.
aztán a jelzésekkel sem vagyok nagyon tisztán. oké hogy van piros meg zöld, de emlékszem, régebben tán kérdeztem is a fórumban, asszem tavaly, hogy ha csak sárga jelzés van, vagy a piros villog, vagy nincs is lámpa csak lámpa nélküli jelzés, akkor azok mit jelentenek :)
illetve mávos vonatok csörgők, stb, (nem ismerem pontosan a nevüket), kocsikat még nem készítettek el? -
#751 egy videokártya minimum 3GB RAM -val !!! -
ferikemsts #750 Sziasztok!
A játék megy DE:
A München-Ausburg pálya betöltésénél ezt dobja ki:
"Saved dump file: C/tempdump/ts2014-39.3a.dmp"
Van erre megoldás?
Ha van osszátok meg velem.
Előre is köszi! -
#749 Berlini gyorsvasút
-
#748 Követelmények:
Scenario Versystem S25 to Teltow-Stadt
- Versystem-Soundboard Free Version
- Route: Berlin-Wittenberg Add-on Version 111 available at: Aerosoft
- Route: Munich-Augsburg available at: Steam
Rolling stock
- ICE3 available at: Steam
- BR481/BR482 in the package
-
Versystem Soundboard Berlin - Wittenber v1.11
S25 Teltowstadt irányába
Ajándék
Product Code: BA 4.001 Price: 0.00 Euró
Tartalom :
S25 to Teltow-Stadt on the route Berlin-Wittenberg with BR481
You will take train: 41 of the S25 line Hennigsdorf - Teltow-Stadt and will drive to Teltow-Stadt
with on-board announcements played trough voice memory. Many station announcements
are integrated into this scenario for extra realism.
Stations
- Potsdamer Platz
- Anhalter Bahnhof
- Yorckstrasse
- Berlin-Südkreuz
- Priesterwerg
- Südende
- Lankwitz
- Lichterfelde Ost
- Osdorfer Strasse
- Lichterfelde Süd
- Teltow-Stadt
Scenario
Play time 30 minutes
Content
- Train announcements: Voice memory
- Station announce
- Scenario Versystem S25 to Teltow-Stadt
- Rolling stock BR481/482
Playlists
- Audio 256 kbit/s -
1. Steam indít
2. játékok könyvtára megnyit
3. a baloldali listában jobb klikk a Train Simulator 2014 feliratra a baloldali listában
4. tulajdonságok megnyit
5. felső sorban a megnyíló ablakban HELYI FÁJLOK (local files)
6. Játékfájlok épségének ellenőrzése
7. várni
8. a letöltés befejeztével a játék indít -
ferikemsts #745 A Steam-en keresztűl próbáltam, de ezt írja ki:
A(z) Train Simulator 2014 - Steam Edition indítása sikertelen.
Readme nincs. -
#744 Steam kliens indít majd az railworks.exe vagy ha van readme azt olvasgasd issues cím alatt ...
a torrentes cucchoz nem értek és nem is akarok
most volt 7,55 júró a jelen helyzet pedig holnapig
Train Simulator 2014: Standard Edition
-40% 29,99€ 17,99 júró
Train Simulator 2014: Steam Edition -40% 41,99 júró 25,19 júró
azaz ÜNNEPI VÁSÁR! Az ajánlat végéig 29:06:39
-
ferikemsts #743 Sziasztok!
A segítségeteket kérném: felraktam a gépre a TS2014-et, de ha a indító ikonjára kattintok nem történik semmi (nem indítja el a játékot).
Már nagyon vártam ezt a játékot, ezért kérlek titeket segítsetek!
Előre is köszi! -
#742 -
#741 2013 December 30. 6:47 óra
az év utolsó nehéz terhe ,amit egy kis szabadság követ .
Boldog Újévet Mindenkinek Aki Számít !!!
http://youtu.be/CGApOWCjd7A -
#740 akit érdekel
A DB 200 km/h sebességű vezérlőkocsija
A Német Vasút DB Bpmbdzf sorozatú vezérlőkocsik Budapest és Köln Hauptbahnhof között rendszeresen közlekedtek a Liszt Ferenc EuroCity vonatban. A vezérlőkocsik a MÁV hálózaton az Egyesített éberségi és vonatbefolyásoló berendezés (EÉVB) beépítéséig, a vezetőállás MÁV üzemre való átalakításáig csak kocsiként működhettek. Időközben a DB kivonta a vezérlőkocsi szerelvényt az ÖBB-MÁV irányú közlekedésből.
-
#739 Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindegy kinek !!!
-
#738 Sziasztok !!!
http://de.twitch.tv/n3suten
Felberpass - Fernzug mit Umleitung (Távolsági vonat ,kerülővel)
http://www.rw-ac.de/de/downloads/aufgaben-felberpass/53-fernzug-mit-umleitung.html
Felberpass Xtended - freeware
http://www.rw-ac.de/de/
és ezer más -freeware
http://www.rail-sim.de/railsimnew/ http://railworks-austria.at/
HRQ OBB 1116 Taurus - payware
http://trainsimcontents.blogspot.co.at/ -
#737 Rob a twithcen
http://de.twitch.tv/robspielt -
#736 elnézést az sg még mindig nem tud júró jelet
szóval 0,00 Euró -ba kerül a mozdony
BOLDOG KA-RÁ-CSONY -t !!! -
sanyicks #735 nemnagyon. A 2014 jobban fut, meg a fényszóróknak lens flare effektje. Fizikához 2007 óta nem nyúltak, sem az MI-hez. -
#734 Lehet róla szó de nem ígérek semmit ...
addig is egy virtualRailroads BR103 verkehrsRot ingyenesen December 31.-ig
DB BR103 verkehrsrot 0,00€ -ért Innen
http://www.virtual-railroads.de/expert-line.html
g
-
#733 Mondanám hogy minek ezek a videók, de múltkor is belenéztem a karácsonyisba és bevallom őszintén tetszett. Esetleg nem akarsz egy forditást, vagy valami jó magyar leírást a játékhoz? Vagy valami tutorial féleség, jelzőkkel miegymással, mit is jelentenek, hogy egy kezdő mint én is megértse :D -
#732 virtualRailroads DB 103 NapkeletiPiros ,Hosszú verzió ismertetése
-
#731 Train Simulator 2014: Steam Edition vásárlása
6 elemet tartalmaz: Train Simulator 2014, Donner Pass: Southern Pacific Route Add-On, London-Faversham High Speed Route Add-On, Hamburg-Hanover Route Add-On, Sheerness Branch Extension Route Add-On, Southern Pacific SD70M Loco Add-On
NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 44:24:54 óra
-
#730 A Szünidei Express - Sütemény tolvajok