Moto Racer 3 Gold Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
honnan tudom letölteni a Motoracer3-mat??<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>egész nap keresem!!😞( ha valaki segít annak nagyon MEGKÖSZÖNNÉM!!!😊)<#worship>#worship>
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Láttam egy motoros videot és az elején játszanak egy motoros játékal benne érdekelne mi a játék neve.
http://video.sportmotor.hu/dl/1084
Ha valaki segitene azt elöre is megköszöném!
Milyen védelem lehet rajta? A boltba kb. mennyi lesz majd?
(sorry a sok láma kérdésért)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha a graffon is lõttek egy kicsit meg nem csak pályákat csináltak hanem javítottak a gémen akkor azért még jó szórakozás lehet.
win98-on játszottam vele nagyon sokat, majd winXP-m lett, és hanyagolnom kellett sajnos 😞
hiába próbáltam átállítani a kompatibilitást 😞(
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
a videot sajna nem tudtam megnézni, de imádtam ezt a gamet. Remélem, a Trial fizikáján és a traffic a.i.-jén sikerült javítaniuk, mert elképesztõen durva volt, hogy egy elõlem most kiállt autó már indexel is vissza 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
A fejlesztõk igérete szerint még több helyszin, még több motor, még több bónusz várja majd azokat a játékosokat akik megvásárolják a felújított játékot.
Video
HSW
Aki régen játszott vele az tudja mekkora királyság, aki még nem az most majd beleszeret😊