Moto Racer 3 Gold Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri777
Sziasztok kérdésem /proiblémám AZ hogy trial ba a nézet csak oldalrol látom ezt hohgyan lehet változtatni ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Helosztok!
honnan tudom letölteni a Motoracer3-mat??<#nemtudom><#nemtudom>egész nap keresem!!😞( ha valaki segít annak nagyon MEGKÖSZÖNNÉM!!!😊)<#worship>
xt198
srácok, amikor belépek, full fehér képernyõt kapok, és nemtudok semmit csinalni, csak alt+f4... vki help plz

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

[HUN]FaTaL
hát az gáz😞 akkor mit csináltak? mert a grafikán semmit úgylátom

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
Sajnos ahhoz nem nyúltak😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[HUN]FaTaL
városin változtattak valamit? vagy még mindig csak párizs?😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
Cross még mindig ûber feeling😊 nomeg a városi száguldozás is😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Megjelent!

gamerboy91
Nagy a csend a gém körül.
Megjelent vagy ment a süllyesztõbe?
Vagy még készítik?

Hello
Láttam egy motoros videot és az elején játszanak egy motoros játékal benne érdekelne mi a játék neve.
http://video.sportmotor.hu/dl/1084
Ha valaki segitene azt elöre is megköszöném!

gamerman01
Huhh remélem hamarosan má nyomhatom!!
Milyen védelem lehet rajta? A boltba kb. mennyi lesz majd?

(sorry a sok láma kérdésért)

ngcsnet
azok ne legyenek rá büszkék

M@TriX
jah, de hülye vagyok vannak képek is na ezeken jobban lejön, tényleg szebb lesz... ha az irányíthatóság nem lesz fullárkád, mint alapban akkor nálam nyerõ lesz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
remélem az irányítóson is és akkor pár genygébb gépes motoros haver örülni fog 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Grafon is javítottak, külföldi lapokon azis fel volt sorolva az ujítások közt.

M@TriX
a videó fincsi a kedvemet azt meghozta, majd rápillantok.

M@TriX
jah nekem is tetszett bár fizikája hagyott némi kivetni valót maga után.
ha a graffon is lõttek egy kicsit meg nem csak pályákat csináltak hanem javítottak a gémen akkor azért még jó szórakozás lehet.

Laky
<#eljen>

win98-on játszottam vele nagyon sokat, majd winXP-m lett, és hanyagolnom kellett sajnos 😞
hiába próbáltam átállítani a kompatibilitást 😞(

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Királyság!
a videot sajna nem tudtam megnézni, de imádtam ezt a gamet. Remélem, a Trial fizikáján és a traffic a.i.-jén sikerült javítaniuk, mert elképesztõen durva volt, hogy egy elõlem most kiállt autó már indexel is vissza 😊

Ez remek beszólás volt.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Tibor
és akik nem vásárolják meg?<#ravasz1><#banplz><#idiota>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Istencsászár
Megérkezett az elsõ videó az április 28-án megjelenõ Moto Racer 3 Gold Editionbõl. A Delphine Software International által fejlesztett játékban próbára tehetjük majd magunkat a GP, a Cross, a Supercross, Freestyle, Trial és Traffic kategóriában is.
A fejlesztõk igérete szerint még több helyszin, még több motor, még több bónusz várja majd azokat a játékosokat akik megvásárolják a felújított játékot.

Video

HSW

Aki régen játszott vele az tudja mekkora királyság, aki még nem az most majd beleszeret😊