22
Moto Racer 3 Gold Edition
-
#22 Sziasztok kérdésem /proiblémám AZ hogy trial ba a nézet csak oldalrol látom ezt hohgyan lehet változtatni ? -
zol4506 #21 Helosztok!
honnan tudom letölteni a Motoracer3-mat??egész nap keresem!!:(( ha valaki segít annak nagyon MEGKÖSZÖNNÉM!!!:)) -
#20 srácok, amikor belépek, full fehér képernyőt kapok, és nemtudok semmit csinalni, csak alt+f4... vki help plz -
#19 hát az gáz:( akkor mit csináltak? mert a grafikán semmit úgylátom -
#18 Sajnos ahhoz nem nyúltak:( -
#17 városin változtattak valamit? vagy még mindig csak párizs?:( -
#16 Cross még mindig űber feeling:) nomeg a városi száguldozás is:)
-
#15 Megjelent! -
#14 Nagy a csend a gém körül.
Megjelent vagy ment a süllyesztőbe?
Vagy még készítik? -
Solo72 #13 Hello
Láttam egy motoros videot és az elején játszanak egy motoros játékal benne érdekelne mi a játék neve.
http://video.sportmotor.hu/dl/1084
Ha valaki segitene azt elöre is megköszöném! -
#12 Huhh remélem hamarosan má nyomhatom!!
Milyen védelem lehet rajta? A boltba kb. mennyi lesz majd?
(sorry a sok láma kérdésért)
-
#11 azok ne legyenek rá büszkék -
#10 jah, de hülye vagyok vannak képek is na ezeken jobban lejön, tényleg szebb lesz... ha az irányíthatóság nem lesz fullárkád, mint alapban akkor nálam nyerő lesz.
-
#9 remélem az irányítóson is és akkor pár genygébb gépes motoros haver örülni fog ;) -
#8 Grafon is javítottak, külföldi lapokon azis fel volt sorolva az ujítások közt. -
#7 a videó fincsi a kedvemet azt meghozta, majd rápillantok. -
#6 jah nekem is tetszett bár fizikája hagyott némi kivetni valót maga után.
ha a graffon is lőttek egy kicsit meg nem csak pályákat csináltak hanem javítottak a gémen akkor azért még jó szórakozás lehet. -
win98-on játszottam vele nagyon sokat, majd winXP-m lett, és hanyagolnom kellett sajnos :(
hiába próbáltam átállítani a kompatibilitást :(( -
Vlala #4 Királyság!
a videot sajna nem tudtam megnézni, de imádtam ezt a gamet. Remélem, a Trial fizikáján és a traffic a.i.-jén sikerült javítaniuk, mert elképesztően durva volt, hogy egy előlem most kiállt autó már indexel is vissza :)
-
Grusi #3 Ez remek beszólás volt. -
#2 és akik nem vásárolják meg? -
#1 Megérkezett az első videó az április 28-án megjelenő Moto Racer 3 Gold Editionből. A Delphine Software International által fejlesztett játékban próbára tehetjük majd magunkat a GP, a Cross, a Supercross, Freestyle, Trial és Traffic kategóriában is.
A fejlesztők igérete szerint még több helyszin, még több motor, még több bónusz várja majd azokat a játékosokat akik megvásárolják a felújított játékot.
Video
HSW
Aki régen játszott vele az tudja mekkora királyság, aki még nem az most majd beleszeret:)