24
  • donidarko
    hali. tud valaki olyan filmet amibe ez a csávo a f.szereplő?
  • carpediem84
    The Protector=Ong Bak 2.
    Legalábbis az alábbi Trailer szerint.

Negyedik helyen kezdte meg amerikai szereplését a The Protector c. thai film. Az egy elcsent elefánt utáni hajszáról szóló film $5M-s bevétele első hallásra nem ad okot túl sok örömre, azonban külföldi film esetén a kép ennél jóval árnyaltabb. Legelőször is: a The Protector ezentúl minden idők harmadik legerősebben nyitó nem angol nyelvű film, őt csak az Iron Monkey c. hong kongi film előzi meg $6M-s nyitójával, illetve kínai Hős c. alkotás, a maga $18M-s startjával. A thaiföldi újdonság a külföldi filmek sorában rögtön a 44. mostani eredményével, aminek élén Ang Lee Tigris és sárkány c. műve $128M-s összbevételével.

A főszereplő Tony Jaa egyértelműen pályája csúcsán van: az első nagy sikert jelentő Ong Bak összesen hozott 4,5 milliót Észak-Amerikában - a The Protector ezt három nap alatt túlteljesítette.Traliler
  • carpediem84
    [size=4][color=red]The Protector=Ong Bak 2.[/color][/size]
    Legalábbis az alábbi Trailer szerint.

http://www.videobomb.hu/video/The_ProtectorOng-Bak_2

Negyedik helyen kezdte meg amerikai szereplését a The Protector c. thai film. Az egy elcsent elefánt utáni hajszáról szóló film $5M-s bevétele első hallásra nem ad okot túl sok örömre, azonban külföldi film esetén a kép ennél jóval árnyaltabb. Legelőször is: a The Protector ezentúl minden idők harmadik legerősebben nyitó nem angol nyelvű film, őt csak az Iron Monkey c. hong kongi film előzi meg $6M-s nyitójával, illetve kínai Hős c. alkotás, a maga $18M-s startjával. A thaiföldi újdonság a külföldi filmek sorában rögtön a 44. mostani eredményével, aminek élén Ang Lee Tigris és sárkány c. műve $128M-s összbevételével.

A főszereplő Tony Jaa egyértelműen pályája csúcsán van: az első nagy sikert jelentő Ong Bak összesen hozott 4,5 milliót Észak-Amerikában - a The Protector ezt három nap alatt túlteljesítette.
  • MrPrise
    Van már Ong-Bak 2. Hány bubival kéritek? :-D
  • user1991
    Nem tudom ti mit szoltok de szerintem az első része nagyon jó:
    Remálem a második része is ilyen jó lesz
  • Dynamic
    Hihetetlen, hogy ide is begyűrüzött a hülyeség:)
    És akkor még engem néznek hülyének, amikor különböző torrentes oldalakon, fórumokon beugatok, hohgy a Tom yum goong nehogy már Ong-bak 2 néven menjen, mert kurvára nem az.Olyan mintha a John Travolta-féle Grease meg Szombat esti láz 2 néven futna, mert az is travoltás,táncos film.Idióták:DD
  • CascadE
    Kedves winnie! Így jártál. Látod miket szűr le az ember. Amúgy éppen rossz napom volt és itt csattant le a dolog. Jaj és az első hozzászólásomban senkit nem említettem, csak az sg-seket (mármint a cikkírót) említettem. Persze most azt mondod, hogy utólag meg lehet magyarázni mindent. No mindegy. Én úgy érzem kimagyaráztam magam megfelelőképpen.
    Peace mindenkinek!
  • winnie
    Mindenhol mindenki okoskodik és nem lehet normális ember módjára elintézni

ez szerintem a legjobb. hogy is kezdted?

hogy is mondtad? "Itt meg egyből lehülyézik az embert..."

Ennyi észt... A haverom már két hónappal ezelőtt megnézte ezt a szutykot... Még hogy most kezdtek hozzá a forgatáshoz... Cöcöcö!!! Esetleg az sg-sek most törölték le a port erről a hírről!!

:) legalább következetesség lenne benned.

azt hiszem nokomment - én csak ugyanazokat a szavakat használtam, mint te. te rögtön besértődtél, hogy leírtam, hogy kamuzol, hogy hazudsz ("a haverom látta az ong-bak 2-őt" - azóta is ezt olvasom, ha röhögni akarok.).

Úgy látom itt értelmes ember egyedül Zoliz!!!

mit is írt? "A cikkiró tényleg hülye. Hogy lehet ilyen nyilvánvalóan hazudni."

avagy, egy óvódás gondolkodása. "aki velem egyetért, az nem hülye, mindenki más igen" - és akkor nem is említettük, hogy zoliz mit is csinált, hogy az egyetlen értelmes lett? lehülyézett valakit igaztalanul. a prohardveren ez kell az üdvösséghez?

wow.

ennyi ziccert, ennyi önlejáratást:)
  • CascadE
    Amint azt már írtam, elnézést kértem, de ha valaki ezek után még képes le-kisköcsögözni. No az már úgy tűnik lesüllyedt az általam szintemnek tartott réteg alá. No mindegy. Számomra ennyit az sg-ről. Mindenhol mindenki okoskodok és nem lehet normális ember módjára elintézni a dolgokat. Amúgy mindenki tévedhet. Gondolom ti nem szoktatok. Mostantól főljetek a levetekben. Egészségetekre.
  • 5i
    Igen, bizonyára kihagyhattam volna, hiszen nem ez az én stílusom.

Csak egyszerűen tele a tököm az olyanokkal, akik idejönnek, INDOKOLATLANUL keltik a feszültséget, aztán panaszkodnak, hogy az SG-n mindig beszólogatnak.

Ha azt írta volna, hogy: "Készül a folytatás? Úgy emlékszem, mintha a haveromnál már láttam volna. Vagy mi volt az?"

Aztán olyan honlapra hivatkozik, ahol szintén 27-én jelent meg a bejelentés, miszerint zajlanak az Ong Bak 2 előkészületei.

Bizony, baj van a stílussal. És elnézést kérek, de néha kicsapja a biztosítékomat pár barom. Nyugodtan leírhatja a véleményét, de KÚLTÚRÁLT formában. Azért írtam a végére, hogy ezt az ő szintjében írtam!
  • uniu
    elso es utolso mondatodat kihagyhattad volna
    a stilussal van baj, nem az egyennel.
  • uniu
    Ha a haverod azt mondja, hogy a Nap projecten dolgozik a NASA-nak, akkor azt is beirod ide ?:))
    Amugy a stilusoddal volt baj es az h hulyesegeket irsz be, es nem az h oszinte volt.
  • 5i
    Ember, te hülye vagy!

Ott van az általad istenített comingsoon.net-en is a hír!

A lényege az, hogy a Weinstein Co. tavaly megvette a Tom yum goong forgalmazási jogait és azt kiadta! Az NEM az Ong Bak 2!!!!

Az Ong Bak 2 (ahogy a "szeretett honlapod írja) "Ong Bak 2 is in advanced development" vagyis előkészületi fázisban leledzik!!!

Most mi van, kisköcsög? (hogy a te szintedre süllyedjek)
  • CascadE
    Látjátok... Ezért írok egyre kevesebbet ide az sg-re, mivel itt gyűlik össze a magyar társadalom alja. A prohardveren vannak értelmes emberek, akikkel normális keretek között meg lehet vitatni a véleménykülömbségeket. Itt meg egyből lehülyézik az embert...
    Tudjátok mit... Mindenki magából indul ki.
    Én nem bántottam senkit, mégis mindenki nekem szegezi a "kést".
  • zsellerm
    Comingsoon.net. Az mi? Most hallok róla először. És még az Ice Age 2 is megvan neki. Tyűűűű!
    Kérlek taníts, mester!

zsellerm, a magyar társadalom kicsattanó szikrája
  • robrose
    Mielött még azt hinnéd h winnie-t védem, leszögezem: NEM!

De a hülyeségnek is van határa!

Ha a világ legnagyobb torrentportáljain nem található meg az Ong-bak 2, akkor az azért van mert nincs!

Haverod biztos! h a Tom Yum Goong-ot látta!

És a 2. dolog:

2006-03-17 PC Game ISOs Ice Age 2 The Meltdown (c) Sierra

Összene szard magad kisgyerek....

(regelni meg nem tudod, az csak a "hozzáértésedet" tanúsítja..)

A filmről:
    ----------
    Búnyós film, értelmet senki se keressen. Anno Van Damme korszakban sem tettük (tettem). A hangsúly a koreográfián van, a látványon. EZt kétség kívűl megadja Tony Jaa bármelyik filmje.

Az h pár ember nincs otthon a thai, keleti kultúrában (gondolok itt a falu vezetőkre, vallásra, szent állatokra), attól még csak döljön hátra és kapocsljon ki. Szimplán csak élvezze a másfél órás "repkedést"...

(A küzdősportolok meg gyúrjanak rá az ilyen gyo-kra :D )
  • CascadE
    Jaj elnézést, hogy kifejeztem a veléményem!
    Amúgy kedves Mici (=Winnie) úgy látszik te vagy a nagyokos. Képzeld tudok olvasni, és amit a haverom nézett az Ong-bak2 volt. És nem nagyzolni akartam, hogy márpedig a haverom, hanem csak nem szeretem ezt a kategóriát és ennek ellenére felháborodásomban hozzászóltam a dologhoz.
    Úgy látom itt értelmes ember egyedül Zoliz!!!
    Szóval nem tudom mit kell egyből leoltani az embert, ha a véleményét elmondja. És én nem kamuztam, így van. (amúgy már megvan nekem az Ice Age 2 - Melt Down játék, de még regisztrálni sem tudom, mert olyan új; és hallottál már róla kedves Mici? Mert én nem és mégis megvan. Amúgy meg az imdb is egy kalap szar... A comingsoon.net-en sokkal több értelmes és érdekes dolgot talál az ember)
    (ugyebár újfent kicsattant a magyar társadalom szikrája és néhány ember megmutatta milyen okos. Nem szeretek offolni, sőt az első hozzászólásom csak véleménynyilvánítás volt; de sajnos ilyen jó emberek mindig kihozzák, hogy lesüllyedjek a szintjükre...)
  • Zoliz
    A cikkiró tényleg hülye. Hogy lehet ilyen nyilvánvalóan hazudni. Valószínűleg egy tavalyi anyag alapján írt. Kérdezzen minket! Kisembereket. :)
  • winnie
    Ennyi észt... A haverom már két hónappal ezelőtt megnézte ezt a szutykot... Még hogy most kezdtek hozzá a forgatáshoz... Cöcöcö!!!

mindig az koppan, aki azt hiszi, hogy ő a nagyokos, cöcö. (ez olyan óvodás, hogy "nekem a haverom bezzeg":)

beavatott embernek hiszi magát és neki olyan haverja van, aki már látta a még nem létező filmet (még az imdb-n sincs fent. nagyokos?)

vicces, hogy valaki azt hiszi, hogy ha látott egy filmet, amiban ugyanaz a főszereplő, akkor az, mondjuk az ong-bak második része. a Tom yum goong pl. nemrég jött ki, de annajk például "A rendezését NEM az első rész írója és akció-koordinátora, Panna Rittikrai vállalta magára. "

így jár az, aki nem olvassa el a hírt és azt hiszi magáról, hogy... nagyokos?

lol:)
  • papppeter
    KÚLTÚRA emberek KÚLTÚRA!!!!!
  • Geccoka
    Neked sincs am sok eszed hallod e! Menj es jatsz a haveroddal...
  • CascadE
    Doh.
    Ennyi észt... A haverom már két hónappal ezelőtt megnézte ezt a szutykot... Még hogy most kezdtek hozzá a forgatáshoz... Cöcöcö!!!
    Esetleg az sg-sek most törölték le a port erről a hírről!!
  • Blackluck
    "igazából egy amolyan "marketing-film" volt, mely bemutatta a kiválló thai harcos képességeit"
    Ez írja le legjobban azt a filmet, az igaz h jó képességei vannak de mint film szemét az egész, vagy a történetet írták meg ilyen silányan vagy csak a rendeés volt szar, defilmnek nem nevezném.
  • Inquisitor
    Kétségtelenül látványos akciókat láthatunk a filmjeiben, csak sajnos mást nem is ... talán egyszer majd szinész lesz belőle, bár ahoz sok munkára és nagy tehetségre van szükség.