32"-es LG LCD TV ismertetője

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy a cikkben is van hdmi csatlakozo a lényeg ami ezen is van! Szal no problem!
Ez a cikk azokra vonatkozik akiknek szimpla dvi csatis tvjük van ami elméletileg támogatja hd felbontást!
Nah azok izgulhatnak!
Most az emlitett nagyon olcso plazmakon még dsub csati sincs, szal én nem vennék putri plazma tv csak mert nagy,és azért minõsége ratyi...!
1366 x 768 meg most a legjobb felbontásnak számit ( a megfizethetõ kategorijába) de még drágákon,nagyokon is ezt rakják lcd-éknél leginkáb!
A legujabb plazmak 1024*768 azok mit szoljanak?
Joh az 50 colos változatok azok 1280x720 vagy mint az emlitett tft felbontás is tudják ,de ekkora méret már kertbe valo baz... jah meg az áruk...
1920x1080 meg szerintem messze van még!
Ha mégis jön atom drága lesz ( nem megfizethetõ kategorija egy jó darabig)

"Én még várok egy 92cm-es 1080x1920-asra." - arra szerintem sokat kell várnod, mert olyan sosem lesz. 1920x1080 viszont sokkal hamarabb.
mint a neve is irja, ez 32 inches, azaz a képátlója 32 x 2.54 cm = 81.28 cm.

De szerintem épp ez a legnagyobb baja is -> jó, jó, 16:9es kell a dvd nézéshez, de azért az ember egy tévén 90%ban csak a hiradót, natgeot, discoveryt vagy egy focimeccset néz. És ilyeneknél vagy két szürke csík van a kép két oldalán, vagy csúnyán torz lesz a kép. Szóval ha 320ezret költhetnék kijelzõkre, simán egy 70ezres 70 centis tévét vennék (tévét nézni) és mellé 250ezerért egy projektort (dvdzni).

No meg arra is kiváncsi lennék, hogy melyik jobb:
82 centis LCD 1366 x 768-as felbontással 320ért vagy
106 centis plazma 852 x 480-as felbontással 280!!!ért (most le van árazva media marktban). Ugyan kisebb a felbontás, de 25 centivel nagyobb a képátló, ami basszott sok.
vaggy

Nincs igazad.Az LG oldalán az egyszerû elírás.Létezik 66-os és 82-es változat,és egyszerûen ugyanazt a szöveget tették mindkét tv-hez.Mondjuk a méreten kívül teljesen egyforma a két készülék.

Gondolom a frontpanel teljes átmérõje 82, a valódi képméret 66. Ez szerintem is parasztvakítás, de nagyon. Pdig már gondolkodtam a vásárláson... 😞

Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu

Hunty
"...a panel reakcióideje a legjobb monitorokéval egyezik meg, mindössze 8 ms, azaz sportesemények közvetítése alatt sem húznak a gyorsan mozgó tárgyak látható csíkot."

Nos, a Bravia szintén 8 ms-os, szintén a csúcskategóriába tartozó paneljén kiváló minõségû analóg jel ésetén olyan csíkot húz pl. a focilabda, hogy öröm nézni...Szóval javasolnám, hogy csak olyan dolgot írjunk le, amirõl meg is gyõzõdtünk.

LG akartam írni😊)

"Aki eddig monitorán nézte a letöltött videókat, annak hatalmas élmény lesz a fotelben elnyúlva élvezni a mûsort"
LOL

de ez LG gyartmany <#wave>

Hiába gyõzködnek, én projektort fogok venni!
tök jó.
A Samsung oldalán elöszõr ki van írva 82cm átmérõ utána a speckókben 66cm.Utána meg itt a cikkben van 81cm.most akkor melyik a tényleges????????????????????

Gondolom a csatornaváltáskor mintát vesz a hangerõbõl és beállítja... ez tarthat 3 másodpercig.
szerintem a kep aljan es tetejen levo 20 sor hianyat, ha fekete, eszre sem veszed... 😊 a nyujtas mar gazosabb megoldas
"Apróbb hibaként említhetõ, hogy csatornaváltáskor meglehetõsen sokat "gondolkodik" a tévé, 2-3 másodperc is eltelik míg megjelenik az adó képe."

Azert ezt en nem aprobb hibanak neveznem.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Az 1080-at lekonvertálja 768-ra. Ez általában nem is gond. De a 720 az már problémásabb ugyanis vagy felnagyítja a képet és olyan lesz mint amikor nem natív felbontáson használsz egy TFT-t (magyarul homályos kicsit...) Ez filmeknél kevésbé de játékoknál, programoknál a feliratok miatt sokkal zavaróbb. Vagy a másik megoldás amit szoktak alkalmazni, hogy alul-felül marad néhány sor feketén, ez se jó mert kisebb lesz az effektív kép. Egyik megoldás sem az igazi, szóval szerintem ne vegyetek ilyen idióta felbontású kijelzõket. Csak 1280x720 vagy 1920x1080.

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Nekem is egybõl a BSG szúrt szemet 😊

Én még várok egy 92cm-es 1080x1920-asra. Ha lemegy 300k-ra az ára beruházok egyre. Valószínûleg ez nem idén fog bekövetkezni...

quack
BSG ^^

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

És ha ez 768 soros akkor az 1080i bemenõ jelre mit csinál?

Másik kérdés: ha pl. az Xbox360 kinyom egy 720p jelet a 768 sorra, akkor minden akárhanyadik sor sötét vagy hogy van ez?

← ElőzőOldal 2 / 2