jeTson-Ház a Jövő Házában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leendõ lakásomat én is szeretném majd minnél jobbá tenni technikailag is, de félek attól, hogy nem biztonságos.
A hûtõre szerelt LCD tényleg túlzás.
Jöjjön a 3d-s képernyõk, és az összehajtható kijelzõk!! Ez a jövõ.
gondolom videotelefonhoz.
Meddig állok a hûtõ elött alapesetben?
Semennyit, mert ha benyúlok a hûtõbe a sörért, nem látom az lcdt, és fordítva. Sörrel a kezemben meg nem sokat szoktam álldigálni.
😉
A kisprücsök meg nem éri fel, mert õt legalább ugye érdekelné, de mint az elhangzott amúgy is csak összemaszatolná.
Engem valama fasza 3d megjelenítõ érdekelne már.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mert egy bevásárlóközpontban pl. igen.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Nézd az IE menüt, ikonokat... 😊
/*WTF?!*/
Jó dolog a technika, de csak "mértékkel és tartózkodással "
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Egy pár éve még arról is azt mondták, hogy mi a fenének ?
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Mi a ********nak ez a sok szar ????
Még valami csõposta -hálózatot kellene kiépíteni a városok alatt, és akkor a zintelligens(?????) hûtõszekrény meg is rendelhetné ( mondjuk 1 vonalkód leolvasó-nyilvántartó rendszer alapján) az éppen kifogyott termékeket. Aztán élvezhetné mindenki a régi kolhoz-rendszer mintájára az elõregyártott vackokat. Lehetne egy egyszerû tálcás megoldást is beépíteni, amelyik kiveszi az elõre odarakott pizzát ( vagy mint a régi zenegépekben be lenne tárazva a pizza) és rögtön betenné a micróba. Ennek talán lenne értelme...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Tök jó a cikk! <#eljen>#eljen>
mi lenne ha az egészet kezdenék mondjuk egy hazai fizetésekre szabott internettel?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
1: Mert most minden "modern" cuccot belepakoltak, assziszik ez a jövõ.
2: Ki a f****-nak lesz rá pénze, hogy ennyi sz***-t vegyen??? Mert nekem nem az tuti!
De 1 ******-ság... Az ilyenektõl kapok idegbajt. :-/ /Bocs/. Még a hûtõbe elfelejtették beletenni az LCD-s Internet konzolt, és a fürdõszobába a videókamerás fogkefét. Szeretem az új dolgokat, de ez undorító!!!!
Ahogy Fábry szokta mondani: "Olyan sütõ nincs ami le is pippant?"
Ja... 5 év alatt az elektroszmogtól meg temeti majd a T-önkormányzat az agyrákban elhunyt T-családot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.