jeTson-Ház a Jövő Házában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem csináltak egyebet, mint telepakolták jelenleg is elérhetõ cuccokkal a lakást. Ez a jövõ? Egy év múlva már nem lesz az. LCD képek helyett egy jövõ házába inkább papír vékonyságú kijelzõk, tapéta. Fürdõszobába hangcucc.

A leendõ lakásomat én is szeretném majd minnél jobbá tenni technikailag is, de félek attól, hogy nem biztonságos.
A hûtõre szerelt LCD tényleg túlzás.

Jöjjön a 3d-s képernyõk, és az összehajtható kijelzõk!! Ez a jövõ.
"A hálószobában miért van a TV tetején kamera?"

gondolom videotelefonhoz.

asysoft
Meg hogy kerül bele😊

/*WTF?!*/

A hûtõ megrendelheti a kifogyott kaját, de mi van ha az egész vírusos lesz <#vigyor2><#vigyor2>
NEXUS6
Az LCD-s hûtõnek mennyi sok értelme van, ezen mindíg röhögök.

Meddig állok a hûtõ elött alapesetben?

Semennyit, mert ha benyúlok a hûtõbe a sörért, nem látom az lcdt, és fordítva. Sörrel a kezemben meg nem sokat szoktam álldigálni.
😉

A kisprücsök meg nem éri fel, mert õt legalább ugye érdekelné, de mint az elhangzott amúgy is csak összemaszatolná.

Engem valama fasza 3d megjelenítõ érdekelne már.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Azért nem kell mindent lefikázni, a forgatható franciaágy sztem nagyon pozitív, eddig nem is gondoltam rá hogy szükségem lehetne egy ilyenre de most hogy tudok róla lehet hogy szerzek egyet <#hehe>

Mi lesz a következõ lépés, fürödni, enni, és dugni is online fogunk, explorerrel?
A hálószobában miért van a TV tetején kamera?
Elég szánalmas. Legalább ingyen meg lehet nézni?😊
Mert egy bevásárlóközpontban pl. igen.
Bith
Inkább az IE6 a vicces a "jövõ" házában...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Kicsit jobban megnézed, akkor látod h XP Windows classic skinnel.
Nézd az IE menüt, ikonokat... 😊

én úgy láttam hogy az eggyik képen (amelyiken az SG.hu oldala látható) a gépen 98-as operációs rendszer van!!!ha tényleg az van a gépen akkor jöhet a kérdés hogy ezt nevezik a ,,Jövõ Házának,,???Windows 98-al???<#guluszem1><#conf><#guluszem1>

nem általánosságban az iptvrõl beszéltem, hanem amit ott mutattak. tvpaprika adását tette be elõször, utána meg nem tudom mit, de nem is erõltették sokat mert gagyi volt a minõség

asysoft
Gondolom a digitális TV alatt az IPTV-t érti a cikkíró. Ha meg nem, szerintem téved, 1-2 kockásodástól eltekintve elég korrekt minõsége van, messze nem "kamerás kilopott mozifilm"...

/*WTF?!*/

forever68
Egyetértek a cikkel, én voltam a jövõ házában és mikor elkezdték ecsetelni hogy milyen jó hogy gombnyomásra beáll a világítás illetve lemásznak a reddõnyök az ablakon illetve bemutatták az új XBoX lenyûgözõ tulajdonságait egy bazi nagy plazma tv-n gyorsan elhagytam a helyszint, ugyanis azt hittem valami érdekeset látok erre az arcomba csaptak volna kb 1 órányi microsoft reklámot. Mellesleg a rendszer eggyes részei nem üzemeltek mert szétfagyot😊) A jövõben tehát ha le akarjuk kapcsolni a villanyt vagy lehúzni a redõnyt, baj esetén számitástechnikust vagy rendszergazdát kell hívnunk😊 Hát azt hiszem , legalábbis számomra ez teljesen fölösleges.

Valamit félreértesz.
Jó dolog a technika, de csak "mértékkel és tartózkodással "

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Elõször mondj le az internetrõl, aztán hiteles leszel.
Egy pár éve még arról is azt mondták, hogy mi a fenének ?

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Azthiszem én is egy ilyen hangvételû cikket írtam volna ( ha felkértek volna rá), mélységesen egyetértek a cikkíróval.
Mi a ********nak ez a sok szar ????
Még valami csõposta -hálózatot kellene kiépíteni a városok alatt, és akkor a zintelligens(?????) hûtõszekrény meg is rendelhetné ( mondjuk 1 vonalkód leolvasó-nyilvántartó rendszer alapján) az éppen kifogyott termékeket. Aztán élvezhetné mindenki a régi kolhoz-rendszer mintájára az elõregyártott vackokat. Lehetne egy egyszerû tálcás megoldást is beépíteni, amelyik kiveszi az elõre odarakott pizzát ( vagy mint a régi zenegépekben be lenne tárazva a pizza) és rögtön betenné a micróba. Ennek talán lenne értelme...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

rigidus
Jaja <#nevetes1>

tetszik ez a szokimondo stilus <#taps>

Tök jó a cikk! <#eljen>

Éljen a szép, romantikus, emberközpontú, természettudatos jövõkép, ahol szíved választottjával plazmaképernyõk között ölelkezel és szétvet az ideg mert a gyerek már megint le...ta a plazmát a falról,ill zsíros kézzel nyitogatja a hûtõt. kinek van pénze erre? c-c-c a kérdés, hogy Kinek kell ez? öngyi jelölt depresszív embereknek akik szürke-kék digitális villodzásban akarnak élni....most kinézek az ablakon, tûz a nap, a hegyeket hó fedi, asszem falpattanok a biciklire áttépek a másik koliba a többi erasmusoshoz(+a swájci lányhoz <#law>) körbe tekerjük a várost este meg tipli a kolibuliba. vagy bezárhatom magam a digitlis kriptába...hmm. itt se vagyok.....
"A miniszter véleménye szerint nagyon fontos, hogy ezek a technológiák hiába kerülnek ma még horribilis összegbe, be kell mutatni az embereknek, mert amint tömeges igény mutatkozik ezekre a szolgáltatásokra és termékekre, áruk azonnal zuhanórepülésbe kezd és bármelyik hamar hétköznapjaink részévé válhat."

mi lenne ha az egészet kezdenék mondjuk egy hazai fizetésekre szabott internettel?
Enyhén parasztvakítás <#taps>
St
én a reklámját bírom a tévében:
"és apádat ne engedd a klónok közelébe"
brrr...

szánalmas.
Szép+ jó+izé, de tényleg, anyagilag ezt ki bírja? Gondolom ismét csak a felsõ 10 000.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Az lenne a logikus dolog, ha minden 1 készülékben kapna helyet ami lehetõleg hordozható legyen, nem ám 10 plazma 4LCD és a WC-bõl is az Internet folyik! Azé' ácsi!

a kapcsolodo linkeknél lévõ több mint egy éves intelligens ház projekteknek ennél klasszisokkal több értelme van. Ez csupán egy lakás telepakolva LCD kijelzõkkel.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....ez akkora 1 ******** ez a jövõ háza dolog!
1: Mert most minden "modern" cuccot belepakoltak, assziszik ez a jövõ.
2: Ki a f****-nak lesz rá pénze, hogy ennyi sz***-t vegyen??? Mert nekem nem az tuti!

De 1 ******-ság... Az ilyenektõl kapok idegbajt. :-/ /Bocs/. Még a hûtõbe elfelejtették beletenni az LCD-s Internet konzolt, és a fürdõszobába a videókamerás fogkefét. Szeretem az új dolgokat, de ez undorító!!!!

Tinman
T-éboly amit T-ököm a jövõ házának elképzel.
Ahogy Fábry szokta mondani: "Olyan sütõ nincs ami le is pippant?"

Ja... 5 év alatt az elektroszmogtól meg temeti majd a T-önkormányzat az agyrákban elhunyt T-családot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.