General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaresz
letöltöttem a mit irtál...de sokra nem mentem vele!nem tok németül csak angolul!de akinek 95-ös b omegaja 2.0i 8szelepes kocsija van az dobhatna egy pmet,kérdeznék tõle egy-két dolgot😊

blackcalibra
Így van. Minõségi telifény 300K körül van.
Zetorg
ha beviszed egy mûhelybe akkor 300 😊

Willi Betz
Hmm...akkor ha átakarok fényeztetni egy autót az 100 körül lenne.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Zetorg
jó kérdés...
15 volt a festék meg kb 30 a hozzávalók. munkadíj nincs, meg is látszik rajta 😞

Willi Betz
Mennyi volt a teljes átpingálás?😊 Ha nem titok.

Zetorg
hát ez van
nekem tetszik, az a lényeg 😛

Norbi1990
Jááj. A Fekete jobban teccett. Ez nemszép szerintem.
Zetorg
hát ez lett belõle <#mf2>

Willi Betz
Ajajjj...nemszép:S

blackcalibra
Remélem én is! Szívesen!<#eljen>
csaresz
remélem jó lesz! köszönöm!!! <#eljen><#worship>

Magnumrolcsi
Láttam ma Debrecenben egy vaj színû corsát. Eléggé meglett szerkesztve.

csaresz
még nem..kérdezz már rá.thx

blackcalibra
Megkérdezem a srácokat a fórumon, mondjuk az CalibraClub, de rákérdezek.
OmegaClubon még nem próbáltad?
csaresz
ezeket már megnéztem és nem jó...más ötlet esetleg? de azért köszi

blackcalibra
csaresz
ja és cseréld le az üzemanyagszüröket is!

csaresz
üzemanyag szivattyú beragad,eltömödik!nekem is ez volt!csak nekem omegám van!

apropo!nem tudna vki mondani olyan helyet ahonnan lelehet tölteni a kapcsolási rajzot? 1995ös 2.0i Omega (8szelepes)

blackcalibra
Akkor még esélyesek lehetnek: trafó, gyújtáselosztó, rotor, gyertyakábelek, gyertyák. Ezek nem is olyan drága dolgok.
és ha az alapjárat alatt van és nyomjuk a gázt véletlenül reagál akkoris ilyen remegõ hangon mintha nem menne minden henger. nem tudom leirni milyen hang 😄 tü tü tü tü tü tü tü tü vagy mint egy 2 hengeres motoré. 😄

oké a szerelõ beszélt valamit errõl a lamdba szondárol csak nem tudom mit.talán azt is "gyanusitotta" 😄 oké ha megvan a baja irok de azért ha vki tudna vmit azért irja már le.elõre is köszi

blackcalibra
Szóval ha menet közben nem világít a Check Engine lámpa, akkor legalábbis nem olyan probléma, ami "jelenteni" tud a vezérlõnek, mint pld. a Lambda szonda. Így nem tudom mi lehet. Kíváncsi vagyok mit mond a szerelõ.
Ha van valami, írd ide hogy mire jutottatok!
😄

elsz=lesz és a benzinszûrõre gondoltam

rendes 95 ös benzint 😄 az elsz hogy elvisszük egy másik szerelõhöz és számitogéppel átnézik hátha megtudják mi a baja.olyat is hallottam h nem mindegy merre ál a szûrõ.ez nem lehet a baja?

w77d
nekem ugyanez volt a tuningolt C Corsámmal. Milyen benznint tankoltok? Nekem anno az volt a probléma, hogy a maximalista és 17 éves hülye fejemmel megtablettáztam a Power Racinget is hogy növekedjen az oktánszám, oszt azt már nem szerette 😄
Meg a chiptuninggal is volt valami szarakodás az is csinált ilyet... de nem emlékszem pontosan, ez már 5 éve volt...

a fogyasztás meg rohadtul felmegy.mondták már azt is hogy vhol dugulás van mondták már azt is hogy elektronikai hiba. az a fura hogy tegnap vitük a szerelõhöz ( 70 km re) az égadta világon semmi baj nem volt vele.a szerelõ kipucolta a tankot meg alárakott egy sportdobot és megint szar lett.( régebben is csinálta utána abbahagyta most megint elkezdte)

de világit minden ok csak megyünk vele normálisan, utána azt vesszük észre hogy ugyanugy nyomja a gázt a fordulatszám elkezd visszamenni már lemegy az alapjárat alá ( már szinte lefullad de mégse 😄) és utána fullad le.ha megpróbáljuk beinditani vagy nem indul be vagy beindul és egybõl elkezd rángatni ( alacsony alapjárat miatt).

blackcalibra
Az alapjárati léptetõmotor szabályozza az alapjáratot, de ha bibi van vele az észrevehetõ. Nem világít a mûszerfalon semmilyen lámpa? A motorkontroll lámpa egy sárgán világító motor szimbólum, mikor csak gyújtás van rajta világítania kell, beindítás után el kell aludnia.
oké és köszi.a hibakódot honnan lehet megtudni?mert egyelõre senki se tudja mi baja lehet.alapjárati motor? az mi?csak hogy legyen róla fogalmunk mert nem vagyunk szakértõk ( fõleg én )

blackcalibra
Alapjárati motort kipucolta már?
Hibakód esetleg? De megkérdezem a többieket, mit mondanak rá oké?
ja és van benne fedélzeti computer és amikor elkezd rángatni a pillanatnyi fogyasztás volt olyan h felment 60 literre.

helló.az Unokatesóm vett egy opel calibrát.semmi baj sincs vele megy mint a golyó (150 le) de gondol egyet és elkezd rángatni mintha dugulása lenne, leesik a fordulatszám 1000 alá de még jár a motor csak nem reagál a gázadásra utána leáll.hiába próbáljuk beindítani semmi.ma volt kimosva a tank a benzinszûrõ új.a középsõ dobba le van törve egy darabka és az csörömpöl és a szerelõ még azt is mondta hogy lehet hogy néha az elájja a füst útját.de vmikor semmi baja sincs a kocsinak.lécci segítsetek mi lehet a baja.a válaszotokat elõre is köszi

Magnumrolcsi
Ez üvegszál? : ))
Egy jó tanács. Ha nem akarod, hogy dzsuvás legyen a kerék, akkor egy nem használt rossz inget tegyél rá, de már mind1 annak. : )
Am.. jó lesz.

jah szep lassan elkeszul

Zetorg
szép lassan csak elkészül 😄

:-)

Zetorg

Zetorg
<#awink>

mackosajt
elképzelhetõ, csak nézd meg a cs-n az adatlapom. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Zetorg
te vagy szpless?

Zetorg

mackosajt

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Magnumrolcsi
Szépen le egykáztad 😄 Mi így csinálnánk (fényezõ) levágnák a kezünket. 😊)
Megfolyt, vagy mik azok a kis "gombócok" ott? 😊

Zetorg
centis gitt volt rajta és szét repedt
most lekaptuk az egészet. szépen újra építem üvegszálból

Norbi1990
Még airbrush se kell hozzá 😄
mondtam én <#idiota>