General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltöttem a mit irtál...de sokra nem mentem vele!nem tok németül csak angolul!de akinek 95-ös b omegaja 2.0i 8szelepes kocsija van az dobhatna egy pmet,kérdeznék tõle egy-két dolgot😊
Hmm...akkor ha átakarok fényeztetni egy autót az 100 körül lenne.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mennyi volt a teljes átpingálás?😊 Ha nem titok.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
omega b-hez,sajnos ez német,viszont 94'-tõl 99'-ig gyártott összes típus bentvan,a karoszéria varratoktól az utolsó csavarig minden,öt pdf,ebbõl a legnagyobb 4000 oldalas,kapcsolási rajzokkal együtt.
Ezt sikerült szerválnom, egy srác intézte a fórumon.
Kb. 640Mb körül lehet.
Ezt sikerült szerválnom, egy srác intézte a fórumon.
Kb. 640Mb körül lehet.
Megkérdezem a srácokat a fórumon, mondjuk az CalibraClub, de rákérdezek.
OmegaClubon még nem próbáltad?
OmegaClubon még nem próbáltad?
üzemanyag szivattyú beragad,eltömödik!nekem is ez volt!csak nekem omegám van!
apropo!nem tudna vki mondani olyan helyet ahonnan lelehet tölteni a kapcsolási rajzot? 1995ös 2.0i Omega (8szelepes)
apropo!nem tudna vki mondani olyan helyet ahonnan lelehet tölteni a kapcsolási rajzot? 1995ös 2.0i Omega (8szelepes)
Akkor még esélyesek lehetnek: trafó, gyújtáselosztó, rotor, gyertyakábelek, gyertyák. Ezek nem is olyan drága dolgok.
és ha az alapjárat alatt van és nyomjuk a gázt véletlenül reagál akkoris ilyen remegõ hangon mintha nem menne minden henger. nem tudom leirni milyen hang 😄 tü tü tü tü tü tü tü tü vagy mint egy 2 hengeres motoré. 😄
oké a szerelõ beszélt valamit errõl a lamdba szondárol csak nem tudom mit.talán azt is "gyanusitotta" 😄 oké ha megvan a baja irok de azért ha vki tudna vmit azért irja már le.elõre is köszi
Szóval ha menet közben nem világít a Check Engine lámpa, akkor legalábbis nem olyan probléma, ami "jelenteni" tud a vezérlõnek, mint pld. a Lambda szonda. Így nem tudom mi lehet. Kíváncsi vagyok mit mond a szerelõ.
Ha van valami, írd ide hogy mire jutottatok!
Ha van valami, írd ide hogy mire jutottatok!
😄
elsz=lesz és a benzinszûrõre gondoltam
rendes 95 ös benzint 😄 az elsz hogy elvisszük egy másik szerelõhöz és számitogéppel átnézik hátha megtudják mi a baja.olyat is hallottam h nem mindegy merre ál a szûrõ.ez nem lehet a baja?
nekem ugyanez volt a tuningolt C Corsámmal. Milyen benznint tankoltok? Nekem anno az volt a probléma, hogy a maximalista és 17 éves hülye fejemmel megtablettáztam a Power Racinget is hogy növekedjen az oktánszám, oszt azt már nem szerette 😄
Meg a chiptuninggal is volt valami szarakodás az is csinált ilyet... de nem emlékszem pontosan, ez már 5 éve volt...
Meg a chiptuninggal is volt valami szarakodás az is csinált ilyet... de nem emlékszem pontosan, ez már 5 éve volt...
a fogyasztás meg rohadtul felmegy.mondták már azt is hogy vhol dugulás van mondták már azt is hogy elektronikai hiba. az a fura hogy tegnap vitük a szerelõhöz ( 70 km re) az égadta világon semmi baj nem volt vele.a szerelõ kipucolta a tankot meg alárakott egy sportdobot és megint szar lett.( régebben is csinálta utána abbahagyta most megint elkezdte)
de világit minden ok csak megyünk vele normálisan, utána azt vesszük észre hogy ugyanugy nyomja a gázt a fordulatszám elkezd visszamenni már lemegy az alapjárat alá ( már szinte lefullad de mégse 😄) és utána fullad le.ha megpróbáljuk beinditani vagy nem indul be vagy beindul és egybõl elkezd rángatni ( alacsony alapjárat miatt).
Az alapjárati léptetõmotor szabályozza az alapjáratot, de ha bibi van vele az észrevehetõ. Nem világít a mûszerfalon semmilyen lámpa? A motorkontroll lámpa egy sárgán világító motor szimbólum, mikor csak gyújtás van rajta világítania kell, beindítás után el kell aludnia.
oké és köszi.a hibakódot honnan lehet megtudni?mert egyelõre senki se tudja mi baja lehet.alapjárati motor? az mi?csak hogy legyen róla fogalmunk mert nem vagyunk szakértõk ( fõleg én )
Alapjárati motort kipucolta már?
Hibakód esetleg? De megkérdezem a többieket, mit mondanak rá oké?
Hibakód esetleg? De megkérdezem a többieket, mit mondanak rá oké?
ja és van benne fedélzeti computer és amikor elkezd rángatni a pillanatnyi fogyasztás volt olyan h felment 60 literre.
helló.az Unokatesóm vett egy opel calibrát.semmi baj sincs vele megy mint a golyó (150 le) de gondol egyet és elkezd rángatni mintha dugulása lenne, leesik a fordulatszám 1000 alá de még jár a motor csak nem reagál a gázadásra utána leáll.hiába próbáljuk beindítani semmi.ma volt kimosva a tank a benzinszûrõ új.a középsõ dobba le van törve egy darabka és az csörömpöl és a szerelõ még azt is mondta hogy lehet hogy néha az elájja a füst útját.de vmikor semmi baja sincs a kocsinak.lécci segítsetek mi lehet a baja.a válaszotokat elõre is köszi
Ez üvegszál? : ))
Egy jó tanács. Ha nem akarod, hogy dzsuvás legyen a kerék, akkor egy nem használt rossz inget tegyél rá, de már mind1 annak. : )
Am.. jó lesz.
Egy jó tanács. Ha nem akarod, hogy dzsuvás legyen a kerék, akkor egy nem használt rossz inget tegyél rá, de már mind1 annak. : )
Am.. jó lesz.
jah szep lassan elkeszul

:-)
elképzelhetõ, csak nézd meg a cs-n az adatlapom. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Szépen le egykáztad 😄 Mi így csinálnánk (fényezõ) levágnák a kezünket. 😊)
Megfolyt, vagy mik azok a kis "gombócok" ott? 😊
Megfolyt, vagy mik azok a kis "gombócok" ott? 😊
mondtam én <#idiota>#idiota>