6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#3409 megnyugtat, hogy kertes házban lakunk vidéken és van hely garázsnak. már sztem szétidegeskedtem volna magam. meg trabit vettem volna. annak úgyis mindegy -
#3408 Hát nem tudom...ugyan vannak parasztok a házban,de nincs saját helye senkinek. -
#3407 faternak kulcsal húztak az ajtóra 4 baszott nagy csíkot (egészen a fémig lejött a festék)
Ő arra tippelt, hogy "rosz" helyre parkolt, lehet te is beálltál egy olyan helyre, amit valami tahoparaszt a sajátjának tart... -
#3406 Én csak tippeltem. Weed meg mindig részeg,neki onnan:DDDD -
#3405 honnan van az az ötlet, hogy részeg volt az illető? szerintem csak irigy. :)) -
#3404 Biztos útban volt neki az autó,vagy nem tudom... -
#3403 -
#3402 Érdekesn mutat rajta, de nem rossz.. -
#3401 Hmm...ez még be is jön. B2 lökösök B1-en
-
#3400 A másik oldala még ép,ott nincsenek karcolások XD Bár már leszarom...tavasszal úgyis újra kell fényeztetni az egészet:S Aztán berakom valami vákum kamrába vagy nem tudom...egyre több gyökér lakik a házban és egyre több faszparaszt hozza a hülye kölykét óvodába...Szerintem azok közül is a legtöbb céges autót használ,azt meg nagyívben leszarják...főleg a másikét akinek kárt okoznak. De csak egyszer látnék meg egy ilyet,az biztos,hogy letépem a fejét a tetves nyakáról! -
#3399 nna megnáézzük ma megküldöm a másik oldalát XXXXD -
#3398 Azért megnézném,hogy mennyire tudnál egyensúlyozni akár részegen,akár...te csak részegen XD egylábbal és rúgni egyet. Ziher,hogy lenne benne oldalra és fölfelé is mozgás,főleg,hogy domború is egy picit a felület. -
#3397 Nem kétszer te hülye XD Egy cipő nyom volt rajta,nem nyolcvan:DDD Gondolom tele volt a cipője homokkal meg még a jóég tudja mivel. -
#3396 látszik hogy a karcolások nem párhuzamosak, tehát többször kellett végighúzni. én nem cipőre, hanem valami keményebb smirgliszerű durva anyagra gondolok amivel picit megsikálták.. -
#3395 hát öreg bebaszva kötve hiszem hogy kétszer eltalálja ugyanazt a helyet.. én nem tudnám XXXD -
#3394 Vagy csak szimplán bevolt baszva és így sikerült:DDDD -
#3393 hát bammeg hogy ez nem bakancs volt az tény... vagy ott ált és kitartóan csiszolgatta a talpával percekig -
#3392 Szép...
-
#3391 Úgy szoktam,alapjáraton be/ki kapcsolni. -
#3390 Ma jött utána egy újabb Fiat Ducato. Az autómban ülve ugye a Ducatonak a lámpája nekem pont fejmagasságban van. Városon kívül még hagyján, de mikor pár lámpánál beállt mögém azt hittem lefejelem. Vakított mint a franc a visszapillantókban meg belső tükörben. Szerintem abban is ilyen izzó volt. -
#3389 nekem négylukú kéne :( -
krisz940122 #3388 Érdekel valakit? -
#3387 jóez csak úgytudom nagyon érzékeny, szóval bekapcs csak alapjáraton, mert különben időelőtt elszáll. -
#3386 Szóval akkor tényleg jobban látni vele.
Én is valami hasonló izzón gondolkodom..... -
#3385 Te jó ég...az arcát kellene az ilyenek egy 100 méteren kerseztül 50-el végighúzni...
Részvétem.. -
#3384 nekem is hasonló van, csak Tungsramban. hát valami ég és föld a különbség, mint a hagyományos izzónál. ha a távolságit feldobom, meg mégúgy. ráadásul kellemesebb fényt is ad.
megéri az árát, amondó vagyok. -
#3383 Több fényt ad mint a hagyományos ízzó. Meg ahogy a képen is látszik hangyányit,fehérebb a fénye. -
#3382 Eddigi tapasztalat? -
#3381 Gondolom angolosan bele talpalt... -
#3380 Osram Night Breaker...
-
#3379 mit keres egy lábnyom az ajtón???? az ilyet helyből tarkón lőném :(miért kell a másik tulajdonát rongálni?????? ez legyen a legnagyobb öröme egész életében. -
#3378 Nem tudom mit szólna hozzá,ha én is lerugnám a fejét a helyéről... -
Szabi1991 #3377 :O -
#3376 Nem igaz milyen emberek vannak...ma reggel megyek dolgozni,erre látom,hogy a bal hátsó ajtón egy kurva nagy lábnyom. Végeredmény: mintha egy 50-es spirglivel végig húzták volna a fényezést -
#3375 Azok a vw-ek amiket 2009 től gyártanak egyáltalán nem lassú a váltójuk, sőt észre se lehet venni ahogy váltanak. Én ajánlanám mindenkinek.
Akkor az ami neked volt tuti valami legelső szériás DSG volt, vagy lehet nem is volt az.
Amilyeneket én próbáltam, mindegyik nagyon gyorsan pakolta felfele a fokozatokat. -
#3374 ment pü.
van sportkormány agyam is 5k-ért... -
#3373 Pü-ben ird meg mennyi...légyszi. Thx -
#3372 4x100 15" lemez nem kell valakinek? -
krisz940122 #3371 Nem csak felni, + téli gumik is :) -
#3370 Linkification?
Amúgy ennyiért tényleg jók a felnik...csak hát rájuk fér egy felújítás.