6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#3569 Megnyugtatlak,én mikor megvettem az enyémet,rá két napra itt a parkolóban egy fát döntöttem ki vele XD -
#3568 majd megszokom...
Az elején biztos fura lesz majd parkolgatni :) -
#3567 Párhuzamos parkolásnál persze,meg a méreteit kell megszokni. Viszonylag hosszú az eleje és a hátulja is. De ha már megvan az ív ahol befordítod akkor csak alá kell szedni és szépen befordítja magát. -
#3566 meg azért kell egy picitt nagyobb hely is mint most a g astrának, hogy beférjek 2 autó közé :) -
#3565 Valójában nem nehéz,mert nagyon fordulékony (11m a fordulóköre) H Astrájé is ekkora és csak 4,5 méter. Egyedül a puttonyt kell még ráhagyni tolatásnál,mert nem látszik hol a vége. -
#3564 öröm vele parkolni, nem? :D -
#3563 No igen,hely az van benne rendesen:) 10 centi híjján 5 méter. -
#3562 maga az autó nekem eléggé :)
Ezért is néztem ki ezt, amúgy ha nem néztem kívülről, elég komfortos, kényelmes kocsi, elég sok hellyel, szép formával :) -
#3561 És,egyébként maga az autó, hogy tetszik? Nem ez a konkrét példány amit próbáltál,hanem általában. -
#3560 ahha :D
Hát ez alá már be volt rakva egy másik kipuf, meg ennyire azért nem vagánykodtam vele :D
-
#3559 Jaaa,hát igen. Ezeken nem sűrű a gyári kipuf. Egyébként én a gyári kipufogóra értettem,hogy csörög.
Ahogy ez is:
-
#3558 Hangja egész jó volt, menni is jól ment, kipufogó már nem volt gyári, de nem csörgött, motorikusan rendben volt, és kb ez volt az egyetlen pozitívum :D -
#3557 Hát igen,hátsó kerékjárat az a legtöbbön már rügyezik. És szépen röfögött a 6 henger?:) Általában hátul a kipufogónál szokott csörögni,ha gázfröccsöt adnak neki... -
#3556 na ma voltam megnézni egy 2.5-ös omegát, hát a hátsó kerékjáratot már elkezdte a rozsda zabálni, és ahogy néztem motortérbe, mintha törték is volna.
Bár astra úgy néz ki idén még biztosan nálam lesz... -
#3555 Zoli remélem,ha kész lesz a kapitány fogsz képet betenni nekünk dögivel :) -
#3554 Én pár hónapja az Omegában szintén kesztyűtartón keresztül a belső fűtőmotort cseréltem. Gyakorlatilag szét kellett szedni teljesen a jobb oldalát:D -
#3553 van ilyen, astrába pont nemrég cseréltem, a kesztyűtartót kellet szétbontani hozzá :) -
#3552 Más konstrució...ennyi a megoldás.. -
#3551 ennek valami oka is van, vagy alapból ilyen? esetleg az utastérlevegő-szűrő (asszem van ilyen) cseréje segíthet rajta?
a gyertyák elhasználódása milyen jelenségeket okozhat?
és bocsi a dupláért:$ -
#3550 én pedig lassúnak találom azt, ahogyan felmelegszik a 10 éves corsa b. az 5 éves c pillanatok alatt odavarázsolja nekem az otthon melegét :D -
#3549 ma mentem énis astrával városba, az sem nagyon akart felmelegedni. a fűtés is lassan jött.
Régen fordunkon aszem volt egy ilyen beállítás, hogy a motortérbe át kelett állítani valamit, és akkor hamarabb melegedett a fűtés, mert nem szemből kapta a hideg levegőt, ilyesmi itt nincs? -
#3548 Hali!
Jó az új topik skin.
Kérdés:ha -5 fokban indításkor és utána is jár a keringetés akkor az termosztát gond? Nagyon régi jelenség a lassú melegedés...ma kivettük tölteni az akksit és amikor visszaraktuk beindítottuk és furcsállottuk, hogy megy a hűtés,eddig ezt nem is figyeltük.(1,7DTI Astra G)
Üdv
(ha termosztát akkor mennyibe fáj ez nekem?jóárasítva) -
#3547 Gondoltam,hogy neked egy V8-as Coupé jól fog esni :) A topik pedig még messze nincs készen ;) -
#3546 Köszi Gabec a képet, frankó lett a topik -
Szabi1991 #3545 -
Szabi1991 #3544 -
#3543 Kicsit megváltozott a topik kinézete;) -
#3542 Az biztos -
#3541 találd ki-be jó lett vón -
#3540 Na azért ez nem semmi :O -
#3539 elég meseszerű,mindenesetre ha tényleg igaz,jól ki lehetne elemezni mit művel az idő -
#3538 Ennek csak egy mosás kell :O -
#3537 Ez a csúcs...kész vagyok tőle...23 km...egy 48 éves autóban.. -
#3536 V8 Coupe -
#3535 Nem gondoltam vona hogy ilyen messzire jutott ez a típus...
-
#3534 Neked könnyű,madár létedre :D -
#3533 azokon át kell repülni XXD -
#3532 Az lehet,viszont olyan gödrök vannak rajta,hogy egy tank is szétesik XD -
#3531 hosszú és egyenes -
#3530 Ha nem rajtolgatsz vele ökörállatbarom módjára semmi baja nem lesz....