6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#527 Ejnye bejnye kopott a hótálcád? Ajjajajajaajjjjj. (mondjuk már hó sem nagyon van sajnos) -
#526 psssszt!!! -
#525 páááááárszeeeee XD -
#524 Én mindent kiszúrok ami nem illik oda
De még mielött megemlíted a gumiszőnyegemet,az nem koszos,hanem kopott -
#523 tudtam hogy kiszúrod XD
dehogynem, szoktam, de a kép éppen ilyen ganéj levélhullatós, talpadratapadós időben készült, miután megérkeztem egy telekjáratról XD -
#522 Takarítani nem szoktál az autóban? -
#521 Frankó vas mindkettő. Este ha hazaértem rakok én is fel képeket. -
#520 akkor csatlakoznék XD
-
#519 Itten van róla két kép
A külső kép az téligumis kép,azért olyan a dísztárcsa rajta:) -
#518 Mutatsz képet a Calibraról?
Én is mindjárt beteszek egy képet az Astraról! -
#517 Na igen a Subaru. Az jó.
A Civic egy "száguldó" koporsó. -
#516 Na akkor asszem jóba leszünk:D
Mondjuk egy Subarut én is elfogadnék,de ilyen játékautó Civicet sose. -
#515 Azt nem mondanám hogy nem csípem, ugye ez sokoldalú dolog, van aki azért csípi mert külsőre tetszik neki más meg megint másért. Mondjuk egy japán autóban 1 dolog a pozitív: ha nincs kihegyezve a motor akkor viszonylag tartósnak mondhatók.
De mégis: nincs miért csípnem, alifólia autók. -
#514 Egy kérdés: Ugye te se csíped a japán autókat?:D -
#513 Naggyon jó úton halad az Opel, ezt már régen meg kellett volna lépniük.
Külön örülök, mert így már van rá sansz hogy az "uj" Calibra is okéss lesz. Mondjuk ilyen eltalált és egyedi mint a régi nemhinném hogy lesz, de hátha. -
#512 Kikerült az opel.hu-ra az Insignia. Szép autó! Tetszik! -
#511 johogy az -
#510 szép
-
#509 Astracska :P -
#508 Fene.Mindjart jolesz -
#507 Ezt az albumot csak a tulajdonosa tekintheti meg, miután bejelentkezett az oldalon.
A bejelentkezéshez használja a bal oldali mezőket.
-
#506 Astra GSI
-
#505 és még ízlésesen is néz ki
rendszám se rontja az összképet :D -
#504 hat nem tudom, hogy hany lovas.
Tavaly volt lacházán azt tudom 2007-es versenyrol van...
Amugy 2 eve vittek Miskolcon egy 300 lovassal.Amikor gyorsult elkezdett fajni a fejem.Jo mondjuk nem voltam hozza szokva de hihetetlen komoly volt az a par perc szamomra:P
-
#503 Azt látni hogy turbós, alapból akkor 204 lovas de ha valamelyik Phase vezérlő van benne (asszem 3 van) akkor is ha az 1-es is megvan 245 paci, ha 2-es 260 körül, 3-as hozza a 300lovat. Szerintem 300 ló körül van emelt benzinnyomással akkor stb. De mondjuk ha tényleg 300 ló körül van akkor azért érdemes lenne megkérdezni hogy ilyen használat mellett (gyorsulhatás) a féltengelyek meddig bírják, mert ugye ez csak elsőkerekes. -
jól néz ki
valami info van róla? -
#501 Szép ez a GSI Astra az biztos. És ami ugye a lényeg: turbós. -
#500 Astra GSI -
#499 A gatyókád meg rámenne csak a fenntartásra....... :) -
#498 én most még Porsche 944-nek örülnék nagyon
vagy 911 Turbo :D
csóré bélána is volt 924-es :D hihi -
#497 Én BMW-vel még nem próbálkoztam. Mercedesek voltak még. Na azokat egytől egyig szerettem. W115 200D,W123 240D és nekem volt egy W140 S600. -
#496 ja elírtam 136Le -
#495 gyárilag aranymetálbarna volt csakúgymint a BMW 320i Coupé 133Le 6henger ami helyett vettem gazdaságos üzemeltetés reményébe
a bmw is aranymetálbarna volt :D
-
#494 Jóaz vidékre! Pesten meg nem nézik.
Azt hittem,hogy E Kadettod van. -
#493 D Kadett 1983 5 ajtó 5 sebesség 1.6D tetőablak, vonóhorog
efajtaféle csak kár hogy nem GTE :(
-
-
#491 Új Opelokban sem kopogósak a műanyagok. Kivétel persze az Agila ami WagonR+.
Mikori a te Kadettod? -
#490 nekem szivacsos puha-tapintású van
nem kopog mint a mai autókon -
#489 Amint láthattad az Ascona az Németországból származott. A Kadett meg Svájcból és mindkettő autónál ahogy meglettek véve cserélni kellett ezeket az elemeket amiket felsoroltam lejjebb. -
#488 Mikor meglettek véve már olyan volt a műszerfaluk. De nem azért mert azt mondtam,hanem a legtöbb autón megvan ez a hiba. Csak nézzél szét a használtautó.hu-n az ilyen korú Kadettok és Asconák között. Az igaz,hogy az utolsó évjáratú Asconákon már nem repedt a műszerfal tetje,mert váltottak az anyaghasználatban. De a régebbieknél repedt.