6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• mardal
    Hello

Tudtok nekem abban segíteni hogy 1996os 3ajtós corsánál hogy kell az ablaktekerőt leszedni,vagy ha valakinek van egy manaulja hozzá azt is nagyon megköszönném
  • Willi Betz
    Az Golftól nem tudom mit várnak...3 év múlva ugyis lecserélik és jön a 7-es Golf.
    Meg ugyan az mint az 5-ös.
  • Willi Betz
    Az Év Autója 2009: Opel Insignia
  • Kicsizoli
    Ismét a csúcson , az Év autója az Opel Insignia....

A Kadett E(1985), és az Omega A(1987) után...

(Elég gagyi helyen végzett VW Golf)
  • blackcalibra
    Turbó, gyári Cooleren kivül még plusz egy nagyobb,,,, 4X4.
  • blackcalibra
    Igen. Turbó, gyári Cooleren kivül még plusz egy nagyobb 4X4.
    Igaz most még nincs ennyi, közeljövőben lesz 280-285 paci.
    Egyébként a motor ugyanez benne(C20LET).
  • MaSzKa
    turbo
    intercooler
    330le minden?
  • blackcalibra

Ígyemá
  • blackcalibra

Etalon.
  • blackcalibra
    Ejj. Ugyanilyen moccer van az én Calibrámban is.
  • MaSzKa
  • ifj Hooligan
    hi
  • Kicsizoli
    Übergagyi...

Inkább egy öreg Corsa...
  • w77d
    jaja XD
  • RoR zsozso
    Traktóre??
  • w77d
    ilyen szart? Vegyé Lamborghinit....
  • zyndar
    Na megtaláltam az autómat

• blackcalibra
    Vegyen egy VR6-os golfot oszt jóva'.
  • Willi Betz
    Ha Golfot veszel,akkor csakis 2-est,ami szép állapotban van,mert azoknak faszán összevannak rakva. Golf 3-ról meg lebeszélnélek,mert hulladék szinte mind,nem véletlenül vannak a Golf 2-vel nagyjából egy árban.
  • blackcalibra
    Olasz autót én sem vennék pláne a Calibra után/mellé/helyett. Én ültem már Alfában, ami egyébként nagyjából egyben volt, de mégis egy katasztrófa volt, azóta nálam ezek ilyen "szétestées tuning" kategória. Viszont a fócvágenek nem rosszak, bár én Opel párti vagyok, de tény hogy jó.
  • zyndar
    Nem csak ebben. Érdekelne még hasonló tulajdonságokkal Golf III vagy Polo. Olasz autókról meg lebeszéltek
  • blackcalibra
    Sok sikert egyébként. Igazad lehet egyébként, bár, lehet így még egy darabig nem találsz megfelelő állapotút magánszemélynél sajnos, de gondolom nem csak ebben a márkában/tipusban gondolkodsz.
  • zyndar
    Köszi, de ezzel az oldallal kelek és fekszek. Itt is vannak jó lehetőségek, de sok rajta a kereskedésben álló autó és az ő hasznát nem feltétlenül akarom kifizetni. Ezért lenne jobb magánszemélytől megvenni.
  • blackcalibra
    Ennél többet senki sem tud neked mutatni:
  • zyndar
    Sziasztok!
    Szeretnék kocsit venni 400-450 ezer forint között. 93-94es Corsára gondoltam, 5 ajtósra. Ha lenne valakinek eladó autója, írjon: [email protected]
  • blackcalibra
    No. Bár nekem marad a mostani autóm(mondjuk az is igaz, hogy nem is adnám), viszont kis erősítést tervezek a közeljövőben. Hogy mikor azt még nem tudom, bár már csak a computer "optimalizálás" van hátra(kapott még egy IC-t, ami nagyobb is mint a gyári egy picit, még a 3.5 bar-os AC-ban gondolkodom+ üzemanyag szabályzó).
    Ha igaz így kapok kb. 260-280 lóerőt, kb. 400Nm nyomatékot amit az összkerékkel viszünk az útra. Ez már elég lesz hogy bőven 6 alatt a 0-100(5.5mp. kb. a gyári 6,5-6,7mp.)végét nem tudom(nem is fontos, de talán olyan 270 kb.)
    Rágódok rajta még, bár ez még oké a motornak, ennyit simán elbír. Meglátom. De biztos izgalmas lesz. Így már azért elég elfogadhatóan menne.
  • Kicsizoli
    Még a végén odaver az Audinak, meg a BMW nek is:)

Úgy legyen:)
  • Willi Betz
    Ez is baráti lesz! 2.8cm3 Turbo 4 kerék meghajtás, 300lóerő feletti teljesítménnyel.
    Insignia OPC

• Willi Betz
    Mutatnék szívesen képet a mi volt Kadett D-nkről is,csak nem lett lefényképezve,vagy ha leis lett akkor csak részlet látszik belőle. De az volt benne a legkülönösebb vagy ugy is mondhatnám,hogy egyedibb,hogy nem a megszokott aranyszínű volt. Hanem annál kicsit teltebb és sötétebb,de gyári szín volt az is. Belül meg bézs:) Ja és kombi volt:) De majd átnyálazom a régi fényképeket,hátha találok róla valami használhatót.

Képek híján csak róla tudok mutatni képet:

• Kicsizoli
    A piros Kadett gyönyörű...., kifogástalan...

A piros Ascona 1.6S Ilyen belsőt soha nem láttam még prosiban sem....:)

Az Admral Ha nő lenne megkérném a kezét...az tuti gondolkodás nélkül

A zöld Kadett vannak kétségeim a eredetisége felől, de csak azért mert ennyire lekopasztott modelt nem láttam....Van itt egy Kecskemétem egy 79 es körlámpás, 4 ajtós!, 1,0S! sokan nem is ismerik...ezzel a motorral...de azon is van ablakok meg a hátsó műanyag körül dísz léc+ hiányolom a szakállemezen lévő 2 hosszanti nyílást...télire volt bele gyári műanyag betét...:)
  • MaSzKa
    mintha most jött volna ki a szalonból
  • Willi Betz
    Ő is szép:

• Willi Betz
    Egyedüli hibának az első lökhárítót tudom felhozni. Az meg,hogy automata...kit izgat? Nem azon volt a hangsúly.
    A zölden meg a dísztárcsa nem gyári jah,de meddig tart leszedni és egy gyári kerékagy kupakot feltenni a helyére?
  • MaSzKa
    automata és itt ott kis hibák vannak rajt
    de jó lenne

#773 a disztárcsa és afestés az sztem nem gyári
  • Willi Betz
    Vagy Ő:

Kicsit stikkes a lökhárító sarka,de az javítható.

• Willi Betz
    Gyári állapotú Kadett:

Bár tudtommal a hátsó kötény nem volt fekete meg a küszöb.
  • Willi Betz

• MaSzKa

• Kicsizoli
    egy kicsit hátráltat néhány probléma, de lassan de biztosan készül..
  • Willi Betz
    Irigykedni szabad:) Én is azt teszem,sőt rád is irígy vagyok kicsit,mert tudom azt,hogy milyen gépezet lesz a Kapitan-ből ami még igaz romos,de idővel megszépül.