6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
mardal #808 Hello
Tudtok nekem abban segíteni hogy 1996os 3ajtós corsánál hogy kell az ablaktekerőt leszedni,vagy ha valakinek van egy manaulja hozzá azt is nagyon megköszönném -
#807 Az Golftól nem tudom mit várnak...3 év múlva ugyis lecserélik és jön a 7-es Golf.
Meg ugyan az mint az 5-ös. -
#806 Az Év Autója 2009: Opel Insignia -
#805 Ismét a csúcson , az Év autója az Opel Insignia....
A Kadett E(1985), és az Omega A(1987) után...
(Elég gagyi helyen végzett VW Golf) -
#804 Turbó, gyári Cooleren kivül még plusz egy nagyobb,,,, 4X4. -
#803 Igen. Turbó, gyári Cooleren kivül még plusz egy nagyobb 4X4.
Igaz most még nincs ennyi, közeljövőben lesz 280-285 paci.
Egyébként a motor ugyanez benne(C20LET). -
#802 turbo
intercooler
330le minden? -
Ígyemá -
Etalon. -
#799 Ejj. Ugyanilyen moccer van az én Calibrámban is. -
#798 -
#797 hi
-
#796 Übergagyi...
Inkább egy öreg Corsa... -
#795 jaja XD -
#794 Traktóre?? -
#793 ilyen szart? Vegyé Lamborghinit.... -
#792 Na megtaláltam az autómat
-
#791 Vegyen egy VR6-os golfot oszt jóva'. -
#790 Ha Golfot veszel,akkor csakis 2-est,ami szép állapotban van,mert azoknak faszán összevannak rakva. Golf 3-ról meg lebeszélnélek,mert hulladék szinte mind,nem véletlenül vannak a Golf 2-vel nagyjából egy árban. -
#789 Olasz autót én sem vennék pláne a Calibra után/mellé/helyett. Én ültem már Alfában, ami egyébként nagyjából egyben volt, de mégis egy katasztrófa volt, azóta nálam ezek ilyen "szétestées tuning" kategória. Viszont a fócvágenek nem rosszak, bár én Opel párti vagyok, de tény hogy jó. -
#788 Nem csak ebben. Érdekelne még hasonló tulajdonságokkal Golf III vagy Polo. Olasz autókról meg lebeszéltek -
#787 Sok sikert egyébként. Igazad lehet egyébként, bár, lehet így még egy darabig nem találsz megfelelő állapotút magánszemélynél sajnos, de gondolom nem csak ebben a márkában/tipusban gondolkodsz. -
#786 Köszi, de ezzel az oldallal kelek és fekszek. Itt is vannak jó lehetőségek, de sok rajta a kereskedésben álló autó és az ő hasznát nem feltétlenül akarom kifizetni. Ezért lenne jobb magánszemélytől megvenni. -
#785 Ennél többet senki sem tud neked mutatni: -
#784 Sziasztok!
Szeretnék kocsit venni 400-450 ezer forint között. 93-94es Corsára gondoltam, 5 ajtósra. Ha lenne valakinek eladó autója, írjon: [email protected] -
#783 No. Bár nekem marad a mostani autóm(mondjuk az is igaz, hogy nem is adnám), viszont kis erősítést tervezek a közeljövőben. Hogy mikor azt még nem tudom, bár már csak a computer "optimalizálás" van hátra(kapott még egy IC-t, ami nagyobb is mint a gyári egy picit, még a 3.5 bar-os AC-ban gondolkodom+ üzemanyag szabályzó).
Ha igaz így kapok kb. 260-280 lóerőt, kb. 400Nm nyomatékot amit az összkerékkel viszünk az útra. Ez már elég lesz hogy bőven 6 alatt a 0-100(5.5mp. kb. a gyári 6,5-6,7mp.)végét nem tudom(nem is fontos, de talán olyan 270 kb.)
Rágódok rajta még, bár ez még oké a motornak, ennyit simán elbír. Meglátom. De biztos izgalmas lesz. Így már azért elég elfogadhatóan menne. -
#782 Még a végén odaver az Audinak, meg a BMW nek is:)
Úgy legyen:) -
#781 Ez is baráti lesz! 2.8cm3 Turbo 4 kerék meghajtás, 300lóerő feletti teljesítménnyel.
Insignia OPC
-
#780 Mutatnék szívesen képet a mi volt Kadett D-nkről is,csak nem lett lefényképezve,vagy ha leis lett akkor csak részlet látszik belőle. De az volt benne a legkülönösebb vagy ugy is mondhatnám,hogy egyedibb,hogy nem a megszokott aranyszínű volt. Hanem annál kicsit teltebb és sötétebb,de gyári szín volt az is. Belül meg bézs:) Ja és kombi volt:) De majd átnyálazom a régi fényképeket,hátha találok róla valami használhatót.
Képek híján csak róla tudok mutatni képet:
-
#779 A piros Kadett gyönyörű...., kifogástalan...
A piros Ascona 1.6S Ilyen belsőt soha nem láttam még prosiban sem....:)
Az Admral Ha nő lenne megkérném a kezét...az tuti gondolkodás nélkül
A zöld Kadett vannak kétségeim a eredetisége felől, de csak azért mert ennyire lekopasztott modelt nem láttam....Van itt egy Kecskemétem egy 79 es körlámpás, 4 ajtós!, 1,0S! sokan nem is ismerik...ezzel a motorral...de azon is van ablakok meg a hátsó műanyag körül dísz léc+ hiányolom a szakállemezen lévő 2 hosszanti nyílást...télire volt bele gyári műanyag betét...:) -
#778 mintha most jött volna ki a szalonból -
#777 Ő is szép:
-
#776 Egyedüli hibának az első lökhárítót tudom felhozni. Az meg,hogy automata...kit izgat? Nem azon volt a hangsúly.
A zölden meg a dísztárcsa nem gyári jah,de meddig tart leszedni és egy gyári kerékagy kupakot feltenni a helyére? -
#775 automata és itt ott kis hibák vannak rajt
de jó lenne
#773 a disztárcsa és afestés az sztem nem gyári -
#774 Vagy Ő:
Kicsit stikkes a lökhárító sarka,de az javítható.
-
#773 Gyári állapotú Kadett:
Bár tudtommal a hátsó kötény nem volt fekete meg a küszöb. -
-
-
#770 egy kicsit hátráltat néhány probléma, de lassan de biztosan készül.. -
#769 Irigykedni szabad:) Én is azt teszem,sőt rád is irígy vagyok kicsit,mert tudom azt,hogy milyen gépezet lesz a Kapitan-ből ami még igaz romos,de idővel megszépül.